Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, nekem sem a szívem csücske...
Tehát nem bug, hanem fícsör... De ez amúgy miért jó? Engem speciel rohadtul irritál.

Ilyen a legújabb frissítés. Ez gyári, nem lehet kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.04.03. 20:43:50
Hali!
Tegnap megvettem a játékot és furcsa dologra lettem figyelmes. A képernyő széle jól láthatóan befelé görbül, mintha egy gömb lebegne a teherautó mögött és annak a belsejéből figyelném a kocsi hátulját. Játék közben is ilyen, de a legjobban talán a menüben lehet észrevenni:

Mitől van ez és hogy lehetne kikapcsolni? Eléggé idegesítő és bármilyen opción változtattam (mindent próbáltam, a felbontás változtatást is), nem változott semmi.

Köszönöm az infót, így már megoldódott a dolog. Egyetlen "egy" kis különbségen múlott a dolog.

Az eredeti sor: Texture="occlusion/chassis__d_a_uncmp.tga"
A rossz sor: Texture="occlusion/chassis__da_uncmp.tga"

Ez a legacy-hez való, de az újabb verzióknál lehet ezt is változik.
<OcclusionMap
Texture="occlusion/chassis_small__d_a_uncmp.tga"

Esetleg valaki tudja melyik sorban van elrejtve a járművek talajra vetített árnyékának kódja?? Ezt valahogy nem sikerül megtalálnom. A régebbi járgányok közül néhányat próbálok az új verzióhoz igazítani. Soknak a texturával van baja azt megoldottam, no meg kis fejtörés után a sorok átírását helyesen bizonyos dolgokhoz. Viszont az árnyék egyenlőre kifogott rajtam. 😞 Az új járgányoknál nincs ha kikapcsolom vagy nagyon minimális, de ettől még a régebbieknél ugyanúgy ott van, tuti ott lesz valahol elrejtve a sorok között. Valahogy össze kellene hangolnom ezt a dolgot, finomítani rajta. Néztem 3Ds Max-ban is, de ott sincs elrejtve, de lehet átsiklottam valamin. 😞

" Akkor van gáz ha régiózáras terméket veszel"

Jól nézzétek meg hogy a Tescos nem-e az.... A Mafia 2-nél ugyanezt szívtam meg...

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

tzs1
Megvan. Bocsi az értetlenkedésemért! 😊

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Ma megvettem Steam-en aktiváltam. 5000 Ft volt a Teccsóban. 😊
De a módokat hová kell berakni? Nem tudom, de csomó van hozzá, térkép is letöltve. 😊

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Az. A másikm A4 1.9 TDI.
<#taps>

Köszi a tippet, kipróbálom. Egyébként nekem is crash-elt a játék a fantom járgánynál, amikor egyszerre ültünk át egy másik játékossal. Olyannyira, hogy csak a jó öreg ctr+alt+del oldotta meg a hibát. 😞
Gondolkodtatok már miért nincs a gyári Kamaznak a játékban turbó hangja, holott jól láthatóak a feltöltők? Egy kis változtatással ez is megoldható. 😊
A járgányok xml fájlaiból (media.zip-ben találhatók, classes\trucks) kiszeded a <Camera/> bejegyzést, a módosított fájlokat mappahelyesen bedobod a media mappába (nem a zipbe). Ezt mivel az eredeti fájlok megváltoznak így ezt trükköt a játék már moddolásnak veszi. Ha nem akarsz ezzel pöcsölni akkro állj vissza legacy verzióra (ilyenkor ajánlott a cache törlés), arra még úgy is vagy egy rakás jobbnál jobb custom map.
Ennél van sokkal nagyobb probléma is az új verzióban, ami használhattalanná teszi a multit, ha pl a másik játékos fantom járgányához érsz akkor random elszállhatsz esetleg fulldam.
cytec: ebből csak előnyöd származhat, mert pl. sok járgány látszólag rendben van viszont a vacak beállításokkal nagyon nem illenek az alap járgányok mellé (fogyasztás, terepjáróképesség), így legalább azt te is balance-olhatod..
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.30. 09:08:31

Gyerekek nem igaz, hogy azt a köcsög fantomkamerát a fülke felet nem lehet eltüntetni valahogy? Így elcseszni egy update-et nem lehet ennél jobban! Azóta nem tudok játszani egy jóízűt amióta kiadták ezt a korábbi frissítést. Miért nem osztották ki egy billentyűre ezt a hülye fülke kamerát?! Nem hiszem el, hogy ez csak engem idegesít??
Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok! Valaki egyszer azt írta itt nekem: "szegény, nem tud modolni"
Jelentem képeztem magam, mindenre egyedűl jöttem rá. Nem kértem senkitől segítséget mert csak fikázást kap az ember cserébe.
Kezdem megszeretni a belepiszkálást, így egyre jobban beleásom magamat a dologba.
Változtattam néhány dolgot a MAZ-515 járgányon.
Eltüntettem a ronda matricát a vezetői oldalon az orr részről, kicseréltem a régi ronda kerekeket jó kis terepkinézetűre (a pótkerék is cserélődött), hozzárendeltem a géphez a pótkocsikat, 100l-el növeltem az üzemanyagtankot, kabinszélvédők átláthatóak az új verzióban is, további modosítások szerkesztés alatt.
Egyrészről eléggé szöszölős a dolog másrészről sok progi használatát sikerűl(t) így elsajátítanom, jó kis móka.

http://www.kephost.com/images/2015/03/29/2015-03-27_00003.jpg
Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.03.29. 20:28:23
Maz-zal a beach-en, rendesen megdolgoztattam a gépet:

kép1

Úton a cél felé az 535-össel:

kép2

Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.03.28. 19:32:55

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

itt az új V3-as patch,de a kép torzulást nem sikerült kijavítani.
Szabi
tölthető, 427 mega.. 😊

Szabi
19/03/15
-trailer attach socket not overlapping winch attach socket
-mud made firmer
-camera moved closer
-MP body sync issue fixed
-stereo 3d mode GUI made 2d
-game version update issues fixed
-chromatic abberation limited to camera shakes & roof camera

18/03/15
-3d GUI improvements
-xbox controller zoomout, cruise control
-changing gears hax without fuel hax fix
-trailer detach threshold fixed
-attach trailers without tractors fix
-mud made firmer
-graphics improvements
-auto zoomout trehshold increased
-xbox controller rumble
-navigation nodes movement fix
-wheels detalisation/looks improvements for all trucks
-trucks setup changed (trucks made more powerfull)

A Spintires-hez jelenleg van kb 50 custom map ami 3-4 fős multi esetén is legalább cirka 200 óra játékidő, tehát a játék ára mellett ezt sem árt figyelembe venni.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.21. 21:55:52

A Spintires esetében azért nem árt tisztába tenni a dolgokat. Akkor van gáz ha régiózáras terméket veszel (orosz , brazil, stb), ha global verziót veszel az menni fog. A régiózáras termékeket amúgy sem tudod hazai ip-ről aktiválni legyen az cd-key vagy gift , így már trükközni kell egy vpn klienssel az aktiválás miatt, a steam meg logolja a bejelentkezésed helyét és idejét. Ettől függetlenül a g2a-n is jelen vannak csalók, de azok általában a gift-el szoktak trükközni (global helyett regiózáras) , a téli akció alatt én is belenyúltam egybe , de ott a support 2 hét után visszautalta stexet a számlámra és megtarthattam gift-et amit később el tudok adni apróért az oroszoknak.
Meszi212: nem minden esetben a g2a a legolcsóbb alternatíva ha meg nagy a para akkor még mindig megveheted a galaxisban.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.21. 21:41:06

hi.
spintirest nem,de mást vásároltam,nem volt vele gond.
az a baj,h ha steamen akarod aktiválni és vmi gond van a játékkal bannolni fogja a steam.
már nagyon beszigorítottak,ezért nem ajánlott már onnan venni bármit is.
mintha úgy emlékeznék 1 cikkben,h talán az egész fiókot is bannolhatják.
1 ismerősöm is így járt uplayes far cry4-el.
G2A-ról vásárolt valaki már Spintirest?
Audi A6 1996? Nekem is volt kettő. Istencsászár autó! 😊
tzs1
Lehet, de az újakkal már nem megy. Nem indulnak el. Ez van. Az eredetivel futnak hibamentesen!

zorrobomber
Úgy hogy megveszed.

Tört verzióba is lehet mapot tenni?
Hogy a legegyszerűbb?
a patch javítást vajon mikor fogják patchelni??
Spintires: Autosport 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szabi
<#eljen>

Camera Cabin mod v0.1

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.16. 19:40:25

Szabi
<#taps>

Hoztam egy jó(?) képet az egyik pályáról, szerencsére ki tudtam magamat huzni a sárból.

kép
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.03.16. 17:49:24

zorrobomber
<#levele>

ITT £7.70(~3,300 Ft)-ért most megkapható, ha Checkout gomb megnyomása utáni voucher mezőben használod ezt a kódot:
23ISTH-ANYDEA-LEQW5E

Szabi
a tört játékot és torrent oldalak linkelgetését nem kéne erőltetni..

Ez lenne: katt

Megtaláltam de valami letöltö programot dobot be
jó lett a frissítés.😊 1080p

Utoljára szerkesztette: chris0000, 2015.03.13. 07:00:18
Google-ban kerestem ra, igy talaltam ra (2-click-run nev alatt van).

Linket tudsz küldeni arrol a frisétésröl?
Szabi
én gémpaddal próbáltam, úgy szépen lehet váltogatni a külső és a "motorháztető" nézett között, sőt még szépen körbe is lehet nézni, így már egész használható lett a játék 😊

Ez a fantomkamera a fülke tetejére, hát ez nagyon kellett! Elég zavaró. Miért nem rendelték egy billentyűhöz vagy valami? Nem lehet kikapcsolni valahogy? Hozzáteszem semmi értelme ennek a fülketeteje nézetnek. A kamera sem az igazi még most se. Nem értem miért zoomol vissza állandóan magától, ha egy kicsit eltávolodok a géptől?! Ezeket leszámítva jók lettek a fejlesztések. 😊
Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.03.12. 21:07:45
Szabi
+
-Trailers connect correctly to MAZ
-A few camera issues sorted
-Graphics fixes
-Truck setup changed slightly

433megás lett a frissítés 😊

van most ennyiért is:
green man gaming

promó kóddal még ebből is lejön pár font... 😊
Én is próbáltam már berakni, nekem se sikerült. Viszont járművekkel lehet bővíteni nyugodtan. Nekem a legujabb verzió a 2015.02-04-i kiadás, TPB-ről szedtem le.

Helosztok
Én ha berakok egy mappot akkor nem inditja el azt a pályát és ezt irja a fálj sérült vagy hiányzik
Jól hangzik... 😊)

www.smart-bus.hu

Szabi
kaptunk végre néhány infót a belső bétából

18/02/15
-game survives lost contact to steam servers
-trailers auto-disconnect when hit hard
-log crane setup improved
-camera behavior improved
-trucks of other players now move smoother in multiplayer
-GUI is now 3d and stretches according to resolution
-navigation mode interface improved (hotkeys behavior changed, arrows added)
-environment, interface sounds added
-graphics improved: sunrise time + DOF + particle effects (part 1/3)
-switching R <-> 1 gear rapidly (mouse/keyboard controls only) now makes vehicle get out of mud
-translations complete for all languages
-bug with locking garages when new player joins fixed
-multiple other bugs and crashes fixed
-G27 fixes (part 1/2)

20/02/15
-logs synced in MP

26/02/15
-receiving repairs or fuel in MP triggers UI animation
-mud physics improved yet again for all trucks (wheels with high angular velocity would slip with no traction)
-hood cameras (first iteration) <#taps>
- graphics improved: chromatics aberration & camera bokeh overlay effects (part 2/3)
-damaged truck visuals improved slightly
-minor levels improvements

07/03/15
-DOF improvement
-SSAO improvement
-hood camera improvements (better positions)
-gamepad&steering wheel controls for Hood camera
-steering wheel improvements (clutch and stalling) + G27 fixes (part 2/2)
-maps improvements (holes in terrain, better heightmaps under trees)
-new UI messages animations
-correct MAZ "type d-535" rear suspension!
-sound works correctly in hood camera mode
-k-700 rotational mechanism implemented
-"flood" map game balance tweaks