-
eta32 #2162 A linkelt videó valakinek biztos újdonság ként hatott ,én semmi olyat nem láttam amit eddig is ne tudtam volna,de az is biztos hogy ők (nem rád értem, általánosságban mondom mielőtt ezért is ....),azt sem olvassák el és nézik meg amit itt eddig leírtam és vidikkel és képekkel illusztráltam,így nagy valószínűséggel ez sem okoz nekik előre lépést az újdonságok megismerésében.
De mind egy is ,nem lényeges számomra ki mit néz meg és olvas el.....
Más.:::
A fórumon láttam valakitől aki arrébb rakta vagyis a átszerkesztette az egyik új kocsit, pont amiatt amiket írtál daru-plató ügyben .
Épp ezért nem hinném hogy a készítőknek is oly bonyolult lenne....talán csak szimplán lusták lesz@rják...
Michigant én is imádtam ,most a farakás miatt majd megyek is vissza.
Amire utalsz a végén "megerőszakolták a fizikát, ami ugye a vesszőparipámn" a fákkal kapcsolatban ,kifejtenéd bővebben hogy miért érzed ,hogy így lehetetlen.
Kíváncsi vagyok a véleményedre.
Nem vitaindítónak szánom ,mielőtt ez jönne le,csupán nem értem mi az irreális benn mikor így hordta a fát pótos trailerre átcsúsztatva..
Vittél már fát akár az új mapokon,vagy máshol???
De úgy isten igazából a susnyásba hasig elülve a sárba...mély iszapba...
Mert amit én a vidin látok az az aszfalton történ szállítás egyenesen kanyarok nélkül.
De mikor a víz már az ablakon folyik be és alatta sár van nem biztos hogy sok métert meg tud tenni így.
Mondok mást .::: Ezt már egyszer leírtam korábban .
Mikor kipróbáltam a fahordást ugyan azon az útvonalon ,értelem szerűen oda üresen mentem, vissza teherrel, új mapokon.
Közepesen mély sár víz stb..
Ami nem meglepő ,hogy oda terhelés nélkül ,nehezebb volt meg tenni az utat .
Teherrel meg volt a nyomaték a kerekeken meg tudtak jobban kapaszkodni (nem csak a "levegőben pörögtek) és könnyebben tudtam haladni,és ez nem csak egy faszállítóval próbáltam, pótossal is és hosszú faszállítóval különböző kerekekkel felszereltekkel különböző erősségű kamionokkal és nehézségű teherrel....
Hogy ez így reális és jó ,???
Majd mindenki eldönti magának ,max vissza megy az elődökhöz ,ott ugye minden fizika reális és jól működik....
Tegnap hogy mentem felfedezni az Upgradékat,a tovább fejlesztett váltó miatt,az erdőben olyan talajjal találkoztam hogy a Scou 800 lépten nyomon felborult pedig nem mentem gyorsan, egyszerűen ott azokon a részeken olyan kemény a talaj és a mély kerék nyomok(gödrök annyira megdobták hogy nehéz volt nem felborulni.
Persze bennem is nem egyszer felmerült hogy ez így ,mennyire reális vagy nem ,de elfogadom ,ha itt és ezzel a játékkal akarok nyomulni.
Akinek ezek a "fizikai" megoldások nem jönnek be,azoknak is van választása ,messzire elkerül a játékot...
Az elődökben ez nem így és ilyen volt ezzel senki nem is száll vitába,de hogy kinek mi és hogy "reális fizikájú" az egy más tészta.
Azt tudom tapasztalatból hogy ilyen részletes talaj fizikát (de még csak hasonlót) sem éreztem tapasztaltam az elődökben .
Értelem szerűen a kormányon való erő vissza csatolásra értem ,ennyire részletes és személyre szabható ,nálam max pontszámot érdemel.
Erősen szeretem használni hogy érezzek minden követ és buckát,a FFB-et így van hogy az fentebb említett szituban, kocsival és talajjal is ,de az összes kocsira értem,sokszor majd kiszedi a kezemből a kormit ,alig lehet a dobálós részeknél eltekerni .
Amikor meg a sárban van érzem nincs tapadás a elkönnyül stb stb..érezni kell nem beszélni róla vizuális megítélés alapján ...
Na ennyit a fizikáról megint.
Nem kell senkinek egyet érteni velem ,de innentől szócsatába ezen a téren csak olyannak bocsátkozok fizikakérdésbe aki min,úgy tolja FFB kormival mint én ,anélkül csak vizuális fizikáról beszél az illető.
"Új járművekhez az új pályákon vannak a fejlesztések, jól értem? (csak azt a térképet nem szívesen derítem fel a F750 nélkül)"
Igen,gondolom nem véletlen...de mindegy is.
De a tovább fejlesztett váltó upgradék is.
Itt a képen látod nem csak 1 kocsiét kapod meg ha megszerzed ,de erről is írtam korábban....
upgrade váltó
upgrade dif look