Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még pedig az lenne hogy alap krazt ki veszem módot szeretnék készíteni belőle és más skinel de alap skin használja erre van e ember aki tudja e...
Légyszíves segíts ha tudsz bármi infó erről!!
"Yes it would be a minimal effort to keep the community involved and informed but there are some actions going on behind the scenes that have forced them, Oovee staff, to maintain radio silence. Not too worry, the actions taking place behind the scenes ensure a long live for the game"
Talán van még remény.
Ati
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires
or
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Spintires
or
C:\Program Files(x86)\Valve\Steam\SteamApps\common\Spintires
or
C:\Program Files(x86)\Steam\SteamApps\common\Spintires
www.stmods.ru , www.spintires-mods.com www.spintires.nl
A Deutz trakesz is ez alatt működik.
Ezt szeretném betenni vajon melyik verzióval müködik ? linket aki tud előre is köszönöm.
https://www.youtube.com/watch?v=K17cYfYIYL8&t=100s
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ramot azé vennék bele dupla annyit azért még, nekem egyébként kb hasonlo vasam van, 4670k 4,3Ghz-re huzva, 16gb 2133-as ram meg ugye az 1070.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
@Ombika: Természetesen amiben csak bírná 4K-ban próbálnám hajtani. Jelenleg egy i5 4670K, 8GB RAM, 850W-os táppal ellátott gépem van egy Sapphire Radeon 280X-szel. Feltételezem igazán érezhető lenne a különbség. Nem mintha ezzel a kártyával sok problémám lenne, de egy 1080-nal azt gondolom az elkövetkező néhány évre nem igazán lenne gondom. Plusz kicsit idegesítő, hogy 4K-ban egyszerűen nem képes normálisan megjeleníteni a TV-men a képet a 280X. Ha 4K-ra rakom alul és felül is van egy méretes csík, amit sehogyan nem bírok eltüntetni, plusz eleve csak 30Hz a max amit tud. Csak úgy megy a fullscreen, ha a GPU méretezi a képet, de akkor meg 1080p a max... Egy 55" TV-t meg ne FullHD-ban használjak már, ha egyszer tudja a 4K-t is... Remélem egy másik videókártyával nem lenne ilyen gondom.
Egyébként ha már bírná a kártya olykor-olykor eljátszogatnék pl Mafia3-mal, GTA V-tel is, vagy más gépigényesebb cuccal (persze ha a 4K nem élvezhető akkor FullHD-n, mivel gondolom azt erőlködés nélkül hozza mindenben).
Játékot meg tolhatjuk, írok privit.
A 1070-es tapasztalataidról pedig megoszthatnál bővebb infókat is, mert jómagam is új videókártya vásárlásán agyalok és érdekelne mire lehet számítani 4K alatt. Az én fantáziámat a 1080-as birizgálja nagyon. <#crazya>#crazya> De szerintem ez másoknak is hasznos információ lehetne.
Legalább picit él a topik...
Én is elég rég toltam, nemrég elindítottam, megnéztem 1070-el 4k-ban hogy fut, és jól.
Multizni szeretnék már, de itt soha nem jött össze úgy, idegenekkel megy agymenés, mert mindíg kilépkednek, vagy valami miatt soha nem tudtam egy játékotsem letolni
Tudnátok ajánlani pár pályát, ami nem annyira frusztráló, hanem inkább élvezetesebb játszani?
Köszi 😊
Ati
Az a programozó, aki 37 napja nem járt Steamen.
Én nem fűznék hozzá sok reményt sajnos, maximum pozitív meglepetés lesz.
Most telepítettem a játékot, első utamon belehajtottam a vízbe és tönkre ment a teherautóm, lefulladt a motor. És ez után eltűnt a kurzorom, így nem tudom kimenteni a garázsba, sőt semmit nem tudok csinálni, mert nem látom merre mozog az egér. Hogy lehet a kurzort visszaállítani?
Aki szeretne multizni az vegyen fel: _SuperMito_
Nekem is az a bajom, hogy nehéz olyan embereket találni, akik végigtolnak 1 játékot.
SpinTires_PlusPack-v1_build 03.03.16.zip
Utoljára szerkesztette: totya007, 2016.07.12. 17:30:04
Második update -et tettem fel rám, és pályát szeretnék betenni a játékba, amit a csak be szoktam másolni a Media mappába.
Nem így kell?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2016.05.24. 18:30:11
www.smart-bus.hu