-
eta32 #2156 Üdv Oldgamer.
Most amiről megy a diskurzus az a PTS szerver ,a konzolosoknak nincs ilyen a PC-sek tesztelik a játékot ,mielőtt az élőbe kerül...
Nos ha rám hallgatsz kerülöd a modokat messziről.
nekem egy sincs ,minek?? kocsi van elég.
Majd ha ez az egész kiforrja magárt és már unom a gyári mapokat és lesz olyan jó mod map amit érdemes lesz elindítani .szerintem nem ma lesz,akkor fogok csak velük foglalkozni.
A te problémád is nem egy topicban van jelezve a fórumon.
Reméljük úgy lesz ahogy írod.
Új wisconsin mapok:::: igen elég nagyok és változatosak kellően nehezek is ,a küldikben is van olyan a vonatoson kívül ahol a síneket kell "kijavítani" több darabot kell különböző helyekre leszállítani.
Ahova el kellett vontatni a vonatot ott láttam olyan nyitott vagont amibe egy sárga jelzés volt gondolom abba is kell majd fát hordani.
Jó lenne ha ezt a vonatos dolgot picit tovább gondolnák és vinnék ,de sok esélyt nem látok rá.
A mudrunerben voltak olyan mod térképek ahol lehetett vonatozni, csónakázni,persze úgy volt megoldva hogy előtte javítsd meg majd csak utána lehetett vele "döngetni"
A csónakos meg úgy volt megoldva hogy hajó szállító trailerrel elvitted a vízhez a csónakokat , és ott a vízen kellett elvontatni a rönköket ,a messzebb levő tó közepére leadni.
Úgy hogy ötlet lenne de megvalósítás ,háááááát...
Már írtrák a fórumon .én is észre vettem az új mapokon ,hogy nem mindenhol volt jelezbe a bakokra kirakott szálfák,hogy ez hiba vagy direk majd kiderül .
Vannak fa felvevő helyek ahol limit van mennyit hozhatsz el onnan .
Lesznek mindegyik mapon upgradek is amiknek ahogy láttam a váltó fejlesztésben lesz szerepük .
Valami újítást lesz a váltókban a "low" fokozatoknál a frissítésben olvastam.
Hogy ez mennyibe és hoyg fog megvalósulni idővel kiderül .
Még januárban jön egy új kocsi is ...
Még nincs kész minden ,de a terep meg úgy az egész nagyon bejövős.
Hibák tuti lesznek ,de majd idővel csak-csak orvosolják őket....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.01.02. 11:31:43