mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Párszor írtátok, hogy egyes frissítésekkel hibás lesz a játék, főleg annak futása. Eddig nem tapasztaltam a fő játékot illetően összeomlást/lefagyást, de a MOD-térképek/pályák használata ezt eredményezte a számomra, vagyis a kanadai 1-2 pályák 5-10-percenként összeomlanak, hibaüzeneteket ír ki a konzol, újra kell indítani a vasat. Az addigi mentések elvesznek, kezdhetem elölről az adott teljes játékot. Szóval várok ezen pályákkal, amúgy is tervben volt hogy más játékot kezdek el, mikor végzek remélhetőleg kijavítják (?) a hibákat. 1-másfél hónap csak elég lesz rá.... Persze lehet túl optimista vagyok!? :/ A MOD kocsik sem mindig jelennek meg a jármű listában, hiába állítom on-állásba előzőleg őket a saját menüjében. Ez mondjuk nem zavar, mert nem tervezem, hogy ezekkel haladnék, túl erős a legtöbb, maradok majd a gyári jármű választáknál, azt nem tartom " csalásnak "
    A kanadai térképek nem kicsik, rengeteg lesz a feladat amit teljesíteni kell, ennek nagyon örülök! Csak működjön idővel hibátlanul!!!