mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2138
    Ja értem köszi az akkor pc-re nincs is.
    Miért is kellene össze veszni..... csupán keményen egymásnak feszülünk ,mint a ringben,ütköztetjük az álláspontjainkat, mindenki a maga szemszögéből...ja hogy a végén ki győz???? ,hát senki ...vagyis mindenki akit játszik ezekkel a jól elkészített off-road játékokkal ,mindenki a neki szimpatikusabbal és kézre állóval.
    Jó hogy van választási lehetőség,így mindenki megtalálja a számára megfelelő élmény és pluszt amit a játékok adnak.
    Ha keményen is fogalmaztam ,okkal nem tudom elviselni mikor valós tényeknek szembe mennek emberek a tapasztalatlanságuk és felületességük miatt.
    Ez nem is fog változni ,azért ne magyarázzuk már meg azt amit nem ismerünk és soha nem próbáltunk ,annak aki ezt eléggé mélyrehatóan ismeri használja teszteli ...
    Az hogy a fizikáról mindenkinek más az elképzelése és mást lát reálisnak egy adott játékban ,még nem is lenne baj ha konkrét tényekkel alá tudná támasztani.
    De van az az igaz mondás, fizika csak egyfajta létezik,persze ez a játékoknál nem érvényes mert ahány annyi féle,de itt azért ezek az off-road SP-MR-SR eléggé közel állnak egymáshoz,nyilván más-más,de annyira nem nevezném most hogy az új mapokat is bejártam könnyebbnek és megbocsátóbbnak az SR alatti fizikát,más az tény ,pl borulás terén ráver az elődökre,de másban meg nem ,mivel itt mások a talaj és a kerék közti viszonyok és kölcsönhatások,emiatt is érezni sokszor furának ,talán még irreálisnak is ,én találkoztam fura gravitációt meghazudtoló szitukkal,ez ilyen ez van ...
    Így van ez jól....idén már sokat úgy sem tudunk erről beszélni ,mindjárt itt az ÚJ ÉV

BUÉK!!!!!!!!!!