Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock x58 Extreme; Intel Core i7 920 2,66 GHz; Geil Value 6 GB DDR3 RAM; Sapphire HD4890 2 GB GDDR5 Vapor-X; Corsair 450HX
Itt a Temporary szekcioban van felsorolva par lehetoseg. Sajnos fejbol nem emlekszem, max otthon tudnam megnezni, de addigra te magad is megtalalod a wikin.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval most kickstarter keretében a project eternity-t készítik, Chris Avellone az egyik kulcsfigura aki szerintem hozta a Fallout new vegast is. Mindig érdekes volt ez a cég meg a Bioware által hozott világ. Épp beszélgettem az egyik ismerõssel a Conanba, magyar gyerek. Szóval Kotor1 és 2. Nagyon érdekes a Kotor 1 felejthetetlenen a Bioware tényleg a csúcs amit lehet tudni az rpg-ben de ez talán már csak a múlt. De Avellone és a többiek úgy érzem nem változtak meg. Kicsit sem 😊 És igen a Kotor 2 nehezebb dió mint az a Kotor 1 de a karakterek felejthetetlenek. Szóval az obsidian az nagyon top és tetszik hogy nem adják meg magukat a divatirányzatoknak mint a Bethesda akik topra fejlesztették a kaméleon stílust de sajna a Bioware sem a régi már 😊 Úgyhogy most várom a P. eternityt. És megpróbálom egyszer végigvinni a Skyrimot. 😊 Szóval ne add fel nagyon jó az FNv 😊
Hát a rendõrség az rázós rész. Lemész a pincébe keresel egy holokazettát azt lejátszod a dog közelében. Ez be fogja "kapcsolni" a fickót 😊
A Clinic az is nehéz. Kiiktatod a hologramot,utána mész megoldani a feladatot többféleképpen megoldható néz körül. a pincében van a speaker terminál keres kulcsot az ajtóhoz. Majd bekapcsolod a robot dokit és a kiengedi Chrisint.
http://fallout.wikia.com/wiki/Find_Collar_12:_Christine
Legegyszerûbb ha googleval nekiállsz lefordítani a lényeget belõle. 😊 És angolul is tanulsz. Nem ma csináltam a dead moneyt és csak egyszer. 😊 Így most nem ugrik be minden.
A spawn is sztem megoldható hisz 5-6 raidert tettem már le egy helyre (hogy pont egy cellában voltak e azt nem tudom de nem hiszem) szóval törölni kell párat és majd úgy megnézni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A másik hiba nálam is elõfordult még anno a F3-nál, csináltam külterületen egy várost és kinti lakót ha gyors utazással elmentem ott akkor összeszedte õket egy kupacra. És nem emlékszem már mi volt a megoldás rá ha egyáltalán találtam.
Lehet ezért nem is tetem fel a Nexus-ra.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Nice.
Most hirtelen ezt a két hibát kéne fixálnom mert ez így nagyon gáz.<#zavart2>#zavart2>
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az mar mas kerdes, hogy az osszes tars kozul nalam Boone az egyetlen, akit szinte sose vittem sehova, csak lopta a napot a szallason... 😊
Neten is keresgetem de semmi. Vagy az van , hogy elkúrták a küldetését ezért szóba se áll velük vagy hogy már velük volt de elveszett útközben vhol esetleg be akarják szervezni de már van egy emberi kisérõjük és csak ezért nem megy.
Mentésem nicns korábbról. :S
Repu meg neutral mint az NCR mind a Legió felé. Így wiki szerint nem zavarná a dolog.
A második pedig inkább a te rendszered hibája lehet valamely mod ütközése ha van fent vagy driver hiba. Utóbbinál frissítsd.
nekem az valamiért bugos, ahogy bemennék a bejáraton rögtön beakad a hang és lefagy a játék :S
Persze elhatarozom sokszor, hogy na majd most beallok a legiohoz, vagy viszek "kajat" a Feher Kesztyusoknek, vagy Veronica szeme lattara rombolom porig a BoS HQ-t, stb, de aztan a vege midnig az, hogy nem teszem meg 😊 Igy aztan mai napig van olyan kveszt vagy "ending", amelyet sose lattam, es felek, hogy sose fogom. Valamit valamiert.
Nem mondom, elsore filoztam sokat, hogy oldjam meg a dolgot, de vegul a teso zsebebe csempeszett granat a hatso szobaban mindig pontot tett az ugy vegere 😊 (aztan persze menekultem ki a bolton at az utcara es probaltam tulelni a hugit meg a testorseget, de ezert voltak elore telepitett aknak - az utonallo csavoka ilyenkor mar rendszerint a bolt melletti kontenerben fekudt holtan, hogy a jarokelok ne talaljak meg a hullajat, es robbantsak fel az aknaimat)
Olvastam valahol, hogy az NCR-t bevonva is meg lehet oldani a dolgot, csak fel kell torni szefuket es be kell oket moszerolni, de Cass annyira akarta oket holtan (a kufar nenit is), hogy maradtam az eroszaknal.
A starterrel rögtön az elején lehet már 5 robot heyled (némelyik robi 2-t foglal) és kapsz is a hátizsákba 1-2 bedobozolt masinát (jó nehezek, így gyorsan ki fogod bontani ész használatbavenni).
A Crafting Material Organizer elõnyös mellékhatása, hogy a belepakolt alapanyagok nem húzzák a hátizsákot. Aki szeret szerelni, annak érdemes a Craft pack és a CASE (érdemes a modfusion-t felrakni, annak a modcsomagjában benne van, bár az ugyancsak ebben lévõ Leveled List Organizer nekem nagyon bekavart, azt inkább kihagyom.) Rengeteg recept, majdnem mindent szét lehet kapni, alapanyaggá konvertálni. Lesz acél, ólom, elektronikai alkatrész, üveg, mûanyag, mindenféle vegyszerek és hozzá receptek. Pl egy Mk2-es combat armor-hoz kell ragasztó, kerámia, acél, bõr, meg még pár cucc...
Cass küldetéséhez van egy kis modocska, amivel azt tudod mondani a testvéreknek, hogy a leányzó meghalt, amikor felbérelnek, hogy kinyírd. Õket se kell lerendezni és Cass is megmarad.
A World of Pain akkor nagyon nehéz, ha rossz helyen fogsz hozzá. Érdemes Goodsprings mellett a fegyverboltosnál kezdeni, õ ad egy kulcsot (ha már elvégezted a feladatait), amivel olyan helyen tudsz bejutni Undergroundva, ahol fokozatosan nehezedik a dolog. Bár kezdhetsz a rádióállomáson is. A rengeteg kulccsal nyitható lejáró szerteszét a sivatagban mind UG-ban felvehetõ küldetésekkel függenek össze.
A FO3 es a FNV "vilag" kozotti kulonbseg abbol is fakad(hat), hogy, bar megvolt a pusztulas es pusztitas mindenhol, teruletenkent ez mas es mas szinten jelentkezik. Egyes helyeken nagy es totalis a pusztitas (lasd FO3 varosi reszek), addig mashol kisebb merteku. Mr House is elmeseli, hogy maradt meg New Vegas ugy, ahogy a jatekban latod.