Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Köszi elõre is. +FAV
Egy Vegas város belsõ részhez pl elég nagy.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Nem tudom mennyi idõ, gép és módosítás függõ. Én csak egy új kis várost csináltam, te több eltérõ helyen több mindent is változtattál.
Az enyém csak néhány perc volt a régi gépemen (2 magos 5600+, 4 Gb ram)
AlChestBreach
A srác minden nagyobb New Vegas modot kipróbál és felvesz videóra. Többnyire olyanokat amik új területet, küldetéseket, npc-ket stb adnak.
Lehet csemegézni. Így belelehet nézni a modba hogy milyen és ha tetszik lelehet tölteni nexusról.
Rengeteg ilyen mod van már. És persze a Skyrim/Fallout 3 modokról is vannak videói.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Rengeteg quest van, még így 400+ óra után sem ismerem nagy részét. Kapásból ott a Legion questjei.
Azért 1 quad is elég nagy világrész, belefér egész pointlookout.
A halál csupán a kezdet...
Köszönöm!
Lassan meg kell vennem a dlc-ket is.Pár hónappal ezelõtt írtam hogy balga fejemmel megörültem anno a steam akción.Megvettem az f3 goty-t meg a New Vegast is.Csak elnéztem és a standalone verziót újítottam be.Azóta nem játszottam vele mert dlc nélkül hiányosnak érzem.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mondjuk az vicces amikor esik az esõ és lemész a víz alá (mondjuk egy tóban) és a fenekén is látszanak az esõcseppek ahogyan leesnek 😛
Szóval ha generate LOD-ot nyomok akkor csak azzal foglalkozik amit módosítottam?
A Skyrim geck-ben sok mindent elcsesztek, sajna.
Viszont ha külön világokba tetted az 1-1 Quad-ot attól gondolom nem lehetséges az egy játéktér töltés nélkül. Ez jó ha egy kis saját világot csinálsz de ha másolni akarod az egészet már nem.
fallout 3
szerintem
Mi a francot csinál a geck több mint 168 órán keresztül? <#guluszem1>#guluszem1>
Pedig van jópár tereptárgy amit töröltem de a lodja ott maradt.
Az akkor nagyon fasza lesz, Primm, Boulder City, Callville Bay a semmibõl fog elõtûnni, elszórva lesz itt ott egy egy lod maradvány, a talaj lodja is néhol ki fog látszani, ott ahol lejjebb vittem editorral a talajt (bár ezt még lehet fixálni pár rubble pile-vel, vagy vissza emelem a talajt.)
Honest Hearts : LVL 10-15
Dead Money: LVL 20
Old WorldBlues-Lone Some Roads: LVL 25
A DLC-ket utána már nem fogod tudni megcsinálni !
Erre való egy olyan mod hogy Continue After Ending !
Ez amint vége a játéknak tudod folytatni tovább !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Attól függ kinek az oldalára áltál és kik a szövetségeseid :
Pl Mr House Yes Man Caesar és légiós csapata vagy az NCR !
2 megoldás van !
1. Fallout Mod Manager NVSE inditása
2. FNV 4GB inditása ami az NVSE-vel kompatibilis !
Igy csak simán elinditod az FNV 4 Gb progit azt mehet is ! Ennyi
A heightmap editor részekre úgy mond quad-okra ossza fel ezeket a nagyobb világokat, alapból 4 quadot jelenit meg az editor.
- A Fallout 3 világa 4 quadot használ játéktérnek.
- A Fallout New Vegas 6 quadot használ.
Probléma ennél a nagy világoknál mindig a talaj LOD készítése volt:
Nem csinálta meg rendesen, összeomlott generálás közben a GECK, a víz LOD pocsék lett, ráadásul átlagban majd 16 órát vett igénybe a generálásuk! Ezért nem láthatunk olyan sok nagy világgal rendelkezõ modokat.
Kipróbáltam egy új dolgot, 4 külömbözõ világba pakoltam a 4 quad-ot, tehát minden világba egy-egy quadot tettem, és voilá! Nem egészen 1 óra alatt legenerálta a LOD-ját, és még a víz LOD-jával sem volt gond.
A LOD generáló nem tud mit kezdeni a 4 quad-dal, de ha külön vannak választva akkor simán megy minden! Ja egy quad 16*16-os cellarácsnak felel meg ami pl: Lake Mead területe, amiben benne van a Hoover gát, Camp Golf, És Cézár erõdje.
Igaz Skyrim-nél nem tudod felhasználni ezt a tudást mert ott a készítõk direkt hazavágták a Heightmap editort<#falbav>#falbav>
A Rusty Highwayst kerüld is el jó messzire!
Kíváncsiság kép anno belenéztem az esp-be Geck-el.
Csak annyit mondok hogy a srác le sem sz*rta a navmesht. És hova tette a legnagyobb kocsisort? Pont a karaván útvonalára és hajszál pontosan oda ahol a legion mindig rajtaütést szervezz a karavánon.
Öröm lehet nézni mindig a beragadó NPC-ket.
"Had this problem on PC as well. Started FALLOUT and selected save game, after this endless loading. Same occured several times. When I restarted Fallout and waited little longer in menu screen and after this loaded the same game, it worked perfectly. ... Was maybe just too fast or something."
Ezért is kell vigyázni a modokkal mert ha valamit elszúrsz akkor annak annyi vagy törölsz minden olyan fájlt amit módositott vagy Reinstall !
Amennyit tudok róluk, az elsõ kettõ esélyes, hogy sokmindent módosít, és a nevada skyes talán akad is a MMUE-vel.
SaGa
Ha nem mûködne az FNV 4 GB NVSE progival se próbáld kikapcsolni a modokat egyenként és úgy indítani ha fagy akkor az aktuális mod nem hibás másik mod okozza a hibát !