6837
...
-
#5155 -
#5154 konzol és setav parancs? (ami valamiért ott nincs benne a listában, pedig működik, és sokkal elegánsabb mint a többi variáció) -
WAR1986 #5153 Császtok!
Már vagy 4-5-ször kijátszottam a játékot,de most egy olyan irtóztató buggal sújtott le rám a pusztaság,hogy nem is igaz ! :(
Az összes harci képzettségem(kézifegyó,ököl,pusztakéz,explo stb) mínusz NULLÁBAN van.A nem támadóak beszéd,zárfeltörés stb normálisak.
Valaki tud erre megoldást? -
#5152 Yep :D -
kissssss #5151 riddick játékból zene ? :-D -
hehehe :)
Sztem az összes battle/fight zenét kicserélem.
Egy dinamikusabb, energetikusabb zene feltudja ám dobni a harcot rendesen. -
Although #5149 Brasil
Úgy nézem hamarosan lehet tesztelni, kicsit akciódúsabb lesz és használja a new vegas újításait is. -
#5148 Felőlem jöhet, de csak akkor ha valami értelmes helyszínt adnak neki.
New Vegas ott vérzett el - elsősorban - hogy sivatagi helyszín volt. A nagy büdös semmi közepén kellett koborólni.
A másik hogy hihetetlen szar volt a pályadizájn úgyhogy no comment.
Ha valami nagyváros körül játszódna, és rendesen kidolgozott lenne úgy várnám mint a messiást. -
#5147 http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/12/and-heres-obsidians-idea-for-fallout-new-vegas-2/ -
Hotomi #5146 Nem, kell hozzá még 3 kiegészítő:
-Python 2.6.2
-Pyffi 2.1.10.2c
-Blender nif scripts 2.5.8 (ezzel a scriptel lehet importálni/exportálni nif fájlokat Blenderbe)
Ezek csak a Blender 2.49b verzióval működnek, az újabbakkal már nem.
A Youtubon rengeteg oktató film van a Blenderről, erősen javaslom az alapok elsajátítását mert nélküle fogalmad sem lesz, hogy mit hogyan csinálnak.
Nexus wiki itt megtalálsz majdnem mindent a Fallout fájlok módosításával kapcsolatban.
Keress rá még a Fallout 3 és New Vegas Nexusokon is tutorial címszóval mert azokon is rengeteg van. -
#5145 "És ne értékes dolgokat :) Annak nincs értéke :)"
Na ez a jó megfogalmazás, ezzel mindent leírtál. -
#5144 Igen, igen, de ha megnézed a kommenteket 80%-ka erről szól:
- Nem jó, fagy, kidob, nem indul, rossz, kevés az fps stb
- Nem kompatibilis a fő modokkal
- Jáj túl macerás telepíteni
- És még egyéb rinya
Tisztelet a kivételnek
Igazából azt sem tudom hogy ezzel foglalkozzak még. Mondjuk vegasban nekem is sokszor kilép, főleg ott ahol rengeteg dolog van, mert itt a legnagyobb az esélye hogy rosszul tölt be vmit vagy be sem tölti. Lehet kicsit ritkítani kéne.
Egy biztos ilyen nagy modokba többé bele nem fogok, max kisebbekbe (pár hetes max 1 hónapos)
A Blender azóta felkerült meg a NifSkope, úgyhogy ez inkább Hotomi-hoz szól ő írta hogy már dolgozott vele:
Hogy tudok ruhákat, páncélokat készíteni new vegashoz? A blender NifSkope páros elég vagy kell még más is? Hogy tudok nif-et megnyitni szerkesztésre vagy készíteni? -
Although #5143 10e total d/ls-ed volt!!! Ez nem semmi ember! A kedvenc stranger modomnak van 3e. -
Although #5142 Nem lett bukta! De értelek. A new vegasnak nincs nagy közönsége és ugyanaz a helyzet mint a skyrimnál. Csak kisebbe. Ha megnézed mely módok kapnak sok 100 körüli szavazatokat. Amit te csináltál az kb30-40 körüli szavazat. Benne voltál az első öt modba mikor kiadtad. Ez a realitás kb ilyen arányokban játszanak a játékkal vagy legalábbis igénylik a te mododhoz hasonlókat. Ezt amikor kezdted neked is sejteni kellett volna.A someguyt leszámítva. A strangers egy jópofa kis quest mod rá se kerül a listára. A sikert akarsz akkor fegyver vagy csinibaba modokat csinálj Ryder :) És ne értékes dolgokat :) Annak nincs értéke :) Persze igazi sikerre csak a skyrimbe számíthatsz manapság. -
#5141 Nem + a Better New Vegas is hatalmas bukta lett, pedig nem kis energiát fektettem bele. -
Hotomi #5140 Nem volt kedved befejezni? -
#5139 Mostantól bárki letöltheti, módosíthatja, feltöltheti a Better Lonesome Road-ot. Modders Resource lett. -
Szabolcs92 #5138 Hello!
Nemrég végeztem a fallout 3 főszálával (meg persze a broken steel dlc-vel), kedvet kaptam a new vegashoz. Több helyen olvastam, hogy nagyon jó modok is vannak hozzá, itt találtam pár leírását, de mivel nem mai darab, jónéhány link nem él. Ráadásul nem mindhez van odaírva, hogy melyekkel kompatibilis, én meg nem szeretném 628-szor újratelepíteni a játékot.
Ti milyen modokat ajánlanátok? -
Although #5137 Nézd ez egy lelkes amatőr csapat :) Az biztos fél évig legalább, a hibajegyzéket küldjük nekik :) Ez egy óriási projekt, még talán a Bethesda sem tudná bugmentesen és jó codeval kiadni. Pláne az fnv rendszert :) -
#5136 Kösz! Tényleg az! -
#5135 Rossz nézni. Lagg show az egész :( -
Although #5134 http://www.moddb.com/mods/fallout-3-project-brazil/videos/quick-wip-runthrough-coach-bragg#imagebox
Basztus birom az olyanokat akik nagy fába vágják a fejszéjüket, kíváncsi vagyok a harcnál mennyire fog laggolni az fnv rendszer :D -
Although #5133 Elvileg ezév március a megjelenési dátum ott az oldalon a project brazilra. Kicsit fallout3 szerű lesz ahogy olvasom legalábbis nem egy nyugis vadnyugati történet egy kisvárosnál :) Mindenesetre az Obsidian is felfigyelt a project Brazilra. Nagyjából egy epic fallout 3 várható a bővített párbeszédrendszerrel és consequencel amit az obsidian adott a fallout világnak. De ahogy elnézem az általad belinkelt az szintén epic lesz :) -
#5132 Project Brazil vajon elkészül e valaha?
Mekkora fun lenne ha Los Angeles és San Francisco is bejárható lenne.
Meg még ott a lost roads de az eléggé haldoklik. Ha ezek mind kijönnének szinte az egész nyugati partot bejárhatnánk :)
Lost roads meg még azért is érdekes mert nem sivatagban játszódna meg nem is urban környezetben hanem ahogy elnéztem lennének fenyvesek, rétek, mezők, erdők, kisvárosok stb. Az úgy elég jól nézz ki. -
Hotomi #5131 Ha jól láttam: What aint broken, dont fix it
-
#5130 Valaki tudja, mi van a kávésbögrére írva? Azt sose sikerült kivennem. -
#5129 [off]Hogy én ezt az átvezetőt hányszor megnéztem... ^^
Nem mert olyan nagyon sokszor végigvittem a játékot, egyszerűen a hangulata miatt./off] -
Hotomi #5128 Nem sok köze van a Blenderhez, ezek mind "ripped" tartalmak, kiszedték az eredeti játékból, és a blenderrel konvertálták a Fallouthoz. -
Hotomi #5127 Remélem a tankert is megcsinálja -
Although #5126 Észrevehető hogy a fnv vonzza a quest moddereket.
Fallout 1
Szerintem jelenleg ez a legjobb quest mod
Strangers
Abszolult Obsidian feeling :)
Slave town
Ez egészen egyedi élmény. Ez a fickó félelmetes dolgokra lenne képes,
Tényleg feeling ahogy összevernek az őrök és nyomorékon sétálsz keresed a kiutat, a túlélést. Ez tényleg egy túlélő show :)
Project Brasil
És raktak fel egy új introt a Project Brazilhoz is.
Szóval nem rossz az ellátás tényleg. -
Although #5125 Nem igazán érdekli az embereket a lore. Nem véletlen a COD és társai a legnépszerűbbek a világon. Kis kikapcsolódás és ne kelljen alatta gondolkodni. Ezzel nincs is gond míg azok akik a történet miatt játszanak valamivel jut valami. De ahogy olvastam a Lost journey topicot ahol idézték Ragnar-t úgy néz ki a következő lost journeybe is kell akció tartalom mert egyszerűen máshogy ma nem lehet megélni és ez tényleg durva ha már egy lost journey-t is érint.
Én se próbálom ki ezt az ME modot de érdekes hogy blenderrel milyen jó karaktereket lehet gyártani az fnv-be még a nyaki problémás rész sem látszik. -
#5124 lol XD
Mindenesetre az ilyen modokat úgyse próbálnám ki. Azért mindkét játék maradjon a saját dimenziójában.
Amúgy meg tele a new vegas nexus ilyen hulladék COD képekkel (hummer, real fegyverek, katonai ruha stb), már a grenade hotkeynél is fintorogtam, de mikor meglátom az ilyen CODosított falloutokat pfff.
Jah a little ponys szarról meg ne is beszéljünk. Úgy látszik az olyan modok a népszerűek amik sárba tiporják és jól szembe is köpik a loret.
Mindegy, remélem a srác befejezi San Francisco modját mert ez vmi ultra brutál és végre valami lore hű mod.
Ráadásul már jóval korábban közzé tett egy New Reno-s képet. Azért ez is üt :) -
#5123 Ha ezt így tényleg megcsinálja... le a kalappal.
A képek tényleg nagyon biztatóak. Mást is emlékeztet a san francisco-i kínai negyed arra, ami a Fallout 2-ben volt? :) -
#5122 Mar magaval a Golden Gate maradvanyos keppel megvett kilora a modder :) -
Although #5121 ME
Gondolom láttad már? -
#5120 Na erre a modra nagyon érdemes odafigyelni. Folyamatosan tölti fel a képeket róla, nagyon ütősnek ígérkezik. -
Hotomi #5119 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1240243714&no=5058]#5058[/URL]
Kb 1 éve szórakozom a Blenderrel, amatőr vagyok benne, statikus objektumokat, ruhákat, lényeket, fegyvereket, és ezek textúráit tudom módosítani, de az animált objektumok és animációk még nem igazán mennek. De ha bele akarsz kezdeni, akkor ott a Youtube, rengeteg oktató videó van a blenderhez. -
#5118 Valaki használt már blendert? New Vegashoz gondoltam pár dolgot összehozni, új nif-eket, ahhoz blender kell nif kiegészítővel, mindenestül, csak nem tudom hogy mennyire nehéz pl egy kisebb modellt összetákolni :) -
Although #5117 Grats :) Nem mondod hogy a retkes halálkarmok bent vannak a városba ? :(
Kellett volna valami belső interior rész is. Új frakció lesz vagy valami kis háború ? :)Remélem jó nagy lesz. Ez a rész kiváló egy kis háborúra :) -