6837
...
  • Although
    Pedig a falloutok ilyenek :) Az NV még lightos is a 3-hoz képest. Az valódi lidércnyomás :)
  • bardocz
    Neten keresgélés után azt találtam, hogy nem. Lehet jobb is, utálom az ilyen helyeket játékokban :D
  • bardocz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gun runnersbe kéne bejutnom. Tudom, hogy be lehet törni, meg stealth boy, van is egy, de még hanyagoltam volna. Viszont most lementem a csatornába, és ott a térképen mindig visz tovább, mintha onnan is be lehetne jutni. Lehetséges, vagy csak bug? Annyira nem szimpi a hely, hogy felfedezzem, meg kitudja visszatalálok-e...:D
  • Although
    Kis pillanatkép a fallout brazilból.
  • Although
    Ez beszarás :)

Új quest

Szerintem megvárom míg kijön a második install a Fallout Brazilhoz és utána hajrá :)
  • PiszkosFred
    Meglatjuk, en sem orulnek neki, de minden jel arra mutat mar evek ota, hogy a Falloutnak is lesz egy mmo jellegu "spinoffja", mint a TES-nek az ESO. Az eroforras sem lenne problema, hiszen ket uj studiot is nyitottak az elmult fel evben, a Skyrim designer csapat felszabadult, es van annyi penz a hatuk mogott jelenleg (koszonhetoen, hogy fuggetlenek, hiszen a Zenimaxot is a Bethesda vezetoi alapitottak, muszajbol anno, van idejuk es nem surgeti oket senki), hogy eppen belevaghatnak. ESO-hoz ossze "vasaroltak" a veteran fejlesztoket, felvettek rakas programozot es artistot, persze hozzaraktak a sajat designereiket is, es kesz. Nagyon megharcoltak a Fallout MMO lincenszert, de nem azert, hogy naluk "porosodjon".

• Although
    Érdekes lenne, Todéknak nem az mmo a profiljuk. És ez még egy Zenimax Bethesda párosnak is sok lenne egyszerre. Egy info oldal szerint 300-an vannak rajta a TESO-n. Még egy csapat melléjük már húzós lenne. Végül is mindegy is, valamit Todék is csinálnak és az nem online gama szerintem.
  • PiszkosFred
    Fallout Online sanszosabb, a jelenlegi allas szerint.
  • Although
    Na igen, négy évig készül hozzá kell tenni.
  • Although
    Ja és nem volt egy darab crash sem amit nem is értek :)
  • Although
    Tegnap ránéztem.
    Hát alaposan fel van adva a lecke a Bethesda-nak Fallout 4-hez. nem elég hogy számszerűleg jelentős players szeretné viszont látni a questek, npc-k színvonalát az FNV-ből meg a faction rendszert, most még itt van ez is :)
    Amibe reménykedtem hogy egyesíti a Fallout 3 hangulatát az FNV újításával az valószínűleg meg lesz :)
    Félelmetesen jó ahhoz képest hogy amatörök csinálták a sztori abszolult obsidian szint szerintem, sokan lesznek akiknek jobban is fog tetszeni. Kreativ eddig nagyon. Ráadásul alig érezhető kis lag van. szinte semmi egészen eltűnt a videokban látható lag. Azt mondom ha versenyképes Fallout 4-et akar a Bethesda az FNV-vel akkor beveszi ezeket a srácokat és közösen tudnak egy jobbat is mint az FNV. :)
  • PiszkosFred
    Ideje volt. Megvan a hetvegi program :)
  • BaLTáSGYiLKoS
    PROJECT BRAZIL BETA
  • Zozo0122 #5222
    Na akkor mostmár megoldhatóak lennének lassan. De fura mondat lett ez:D Na lényegtelen úgyis még bőven van dolgom a játékban a DLC-k előtt de azért köszi;)
  • Ryder62
    Én így értékelem

Honest Hearts = leghangulatosabb
    OWB = legtöbb tartalommal bíró
    Lonesome Road = legösszecsapottabb
    Dead Money = ? - Mikor először játszottam vele nagyon felhúzott helyenként. Asszem félbe hagytam majd később újra nekiugrottam. Egyenlőre nem tudom hova tenni.
  • Although
    Sokan nem szeretik a dead money-t nekem az egyik kedvencem. Kifejezetten durva lett :D
    A legnépszerűbb az Old world blues, tudom nagyon pofás lett de kifejezetten idegesít. Hihetetlen kettősség jellemzi az Obsidiant.Csak ők találhatnak ki ilyen ostobaságot hogy ellopják az agyadat és vissza kell szerezned :)
  • Although
    Látom beleéled magad :)
    Nos a money-es dlc az kb lv20-30
    A lonesome road kb25-30
    a Hones heart az lv10 körül is lekezdhető de jobb lv15 talán
    Old world blues az lv20
    De mielőtt belépsz egy dlc-be konkrétan javasol és visszaléphetsz.
  • Zozo0122 #5218
    Szerintetek mikor éri meg elkezdeni a DLC-ket? 18-as vagyok most. Úgy tervezem, hogy jó sokáig előrehaladok a történetben és ha már érzékelem, hogy jön a végkifejlet akkor megjelenés sorrendjében letolom a DLC-ket. Így a végére szépen összeáll a történet nem?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még nem voltam benn Vegasban, kicsit tartok is a helyzettől. Eldöntöttem, hogy ahogy meglátom Bennyt hiába magyarázkodik helyben agyonlövöm. Remélem nem fogom egész Vegast magamra uszítani, de hát ez van ne mondjátok el mi lesz:DDD Na de visszatérve a DLC témára. Ha jól tudom ezekből igazán nagy összefüggés a történettel csak az utolsónak van (Lonesome Road), a többi meg mindenféle egyéb dolog. A Zion parkos trailerében valami összeégett és bemaskarázott figurát látok...ezt sejtem ki lehet, már a rangerek bezséltek nekem róla. Ez eddig oké. Az Old Worlds Blues meg valami tudományos témájú, vicces DLC na ott garantáltan eldobom az agyam a Dead Money meg egy eltűnt kaszinó felkutatása ha jól emlékszem a trailerek alapján.
  • RPG Assassin
    Nem akarlak lelombozni Zozo, de ha neked az gond hogy egy Minitauruszra emlékeztet, kezedbe se vedd a szerepjáték könyvet. Ott vérfarkas is van, és Vérmacska. Ezek se maguktól hanem az Enklávé fantasztikus munkája által jöttek létre.
    Nem konkrétan ez a nevük, de kinézetileg pont úgy néznek ki.

Nekem mondjuk ez nincs fent. De mondjuk nekem sincs fent olyan hogy például beletesz valami olyat ami nem illik a világba.

Bár ez relatív mi nem illik és mi illik. Például egy Warhammer mod lehet hangzásra nem illik, de marha jól nézett ki mikor DC-ben a marine-ok ott futkorásztak a Liberty lábai közt és lőtték a horog keresztes Enklávés katonákat. Úgy jobban illett a BoS-hoz a ténylegesen fejlett kinézet. Nah az baszki epic csata volt. :D Elől a horog keresztes zászlók lobogtak, tisztek meg Teslás fekete csávók futkorásztak, szembe velük meg egy 200 tonnás robot, és vagy 200 batár páncélos állat kardokkal, ágyúkkal, kalapácsokkal, Death to the Heretics! kiáltásokkal.

Öcsém... az nagyon ott volt. :D Mindezt ultra hard fokozaton. Mondanom se kell, nem volt olyan marha egyszerű mint az alap játékban. :D
  • Zozo0122 #5216
    Ahhoz képest, hogy milyen ocsmányak elég jól néznek ki szóval érted :DDD

De am épp erről bezséltem : ez a Ramos például kb. mint 1 minótaurusz:D De lehet majd következő végigjátszásban (ahol jópár mod fel lesz téve) megér 1 próbát:D Nem baj ha kemények majd felrúgom őket a szuper ranger gáncstechnikámmal amit Novacban lehet megtanulni :DDDD
  • wesker24
    Parancsolj ime a Monster Mod néhány szörnyei akivel harcoltam persze volt ahol eleve Instant Death volt ! :D

The Thing

Ez közepes monster kinyirható

Centaur

Ez elég veszélyesek ha sokan vannak

Irradiant Mutant

Nagyon erős Monster egy csapás azzal bazi nagy buzogánnyal Instant Death ! :D

Ramos

Ultra Erős Monster a lehető legszivatosabb és legnehezebben kinyirható monster

Hell Beast

Közepes kinyírható mint a Thing Monster

Rage Mutant

Ezzel sem árt vigyázni mert nagyon durvát tud sebezni !

• Zozo0122 #5214
    Jöhetnek :D
  • Zozo0122 #5213
    Szembeszállok bármivel, de csak lore friendly modokat rakok fel bármihez is. Nagyon nem szeretnék mondjuk a sivatagban Skyrimes trollal találkozni stb...hülye példa de érted :D Vagy mondjuk ha mittudomén enklávésok támadnának meg Goodspringsnél ahol semmi keresnivalójuk sincs.
  • wesker24
    Ha gondolod linkelek egy pár képet milyen szörnyekkel harcoltam :D
  • wesker24
    Jah és a Monster Modnak jobb ha neki sem állsz lvl 20 alatt mert Instant Death :D
  • wesker24
    Mégis mit képzelsz a Lore Friendly Monster Mod Pussy-knak való ! xD

Az igazi hardcore gamer a rendes Monster Modot használja szembe szál bármilyen Monster-rel xD
  • Zozo0122 #5209
    Lore friendly ez a monster mod?:D
  • wesker24
    Ha már szopatni akarod magad akkor tedd fel még hozzá a FOOK-ot Fallout New Vegas Overhaul + a Monster Modot ami sokkal brutálisabbá és durvábbá cseréli le a szörnyeket olyan szörnyeket rak be hogy vért pisálsz egy ütés Instant Death ! :D
  • Zozo0122 #5207
    Dark Souls után meg sem kottyan az ilyesmi:) Ott aztán volt asztalcsapkodás meg örömujjongás keményebb bossoknál:D
  • Although
    Hát gratula :) Nekem a hard is elég volt :)
  • Zozo0122 #5205
    Hát én mindent kapásból legnehezebb fokozaton játszom. Így ezt is + HC módban + az elején felvettem azt a perket, hogy 10%al kevesebb xp-t kapok. Nagyon jó így, szépen meg kell küzdenem mindennel, de taktikusan játszom így megoldható. Ha kemény ellenfél jön szépen belövöm magam psycho, med-x stb. Egyébként még az is szabályom, hogy egyszerre maximum 3 chemet, stimpacket vagy bármit adhatok be magamnak utána kilépek a pipboyból. Nincs olyan, hogy egyszerre benyomok 10 stimpacket és hasonlók.
  • Zozo0122 #5204
    Meglátjuk, hogy alakul:D Riot shotgun elég jó szerintem, 12-es tára van:D És marha gyorsan tüzel. Igaz,hogy a karmoknak nagyon magas a DT-je de ezzel csak áttöröm:) Egyéként nincsenek illúzióim...tudom, hogy ha nem adok bele mindent felaprítanak. De ha eltakarítom őket, akkor szépen lerövidíthetem az utam:D Majd megkapják a rakétákat a pofájukba Veronicának meg odaadom a Sniper riflet:D Én kezdem a C4-el és a rakétákkal, utána mehet közelről a soti. Emlékszem amúgy a Fallout 3-ban mindig belelőttem a karmokba a craftolható nyílpuskával és azonnal lebénultak:D Fast reload perk megvan.
  • Although
    Bár szerintem sokkal több quest kellene. Kicsit nehéz fejlődni így. Persze az igazán profik pont az ilyet szeretik. A Dlc-k megoldják de ott meg már túl könnyű :D Persze úgy voltak vele aki megveszi legyen némi előnye. És jók lettek tényleg.
  • Although
    Azért van ilyen nagy különbség a Fallout 3 és e között mert itt nagyon szintfüggők a dolgok, mint a régi rpg-be. Meg troubleshoot is van. Ami egyfajta ellenállást jelent és a karomnak szerintem magas. Karomra lv25 körüli karakterrel mentem rá. Hard szinten. De akkor jól fejlesztett közelharccal két ütésből megvolt lesből észre se vett. . Addig meg kb bantha eledel. De a story miatt fontos hogy körbemenj a sztori mentén és fejlődj.
    A világ kb lv20-on nyílik ki igazán.
  • RPG Assassin
    Csata?
    Miről beszélsz te? Csatához két fél kell. Itt egy volt. Ők ahogy vertek szét mindenkit. Ez nem csata volt hanem elpicsázás. :D

Egyébként nem ajánlom. Csak akkor ha már van egy puskát. Tehát puska puska. Mint a Medicine Stick vagy a This Machine. Azok jó erősek. És azokkal is a távolság minimum az legyen amikor éppen hogy meglátod az egyik Karmot. Igyekezz lábra lőni párat amíg ki nem írja hogy lebénult. Onnantól mehet fejre.

A Riot Shotgun jó, csak a szórása nagy, és kicsit körülményes tölteni. Ráadásul nem is tudom most per pill hogy fejleszteni lehet-e. Én Hunting Shotgunnal teljesen megvagyok elégedve. Igaz a töltése lassú, de a Fast Reload perk-el ez is jóval gyorsabb.
    Nem emlékszem, a Riot shoci táras nem? Találkoztam már vele, csak nem használtam. Azt tudom hogy fürgén tüzel.
  • Zozo0122 #5200
    Nem semmi csata lehetett:DDDD
    Most tele vagyunk fegyverrel, van nálam 3 adag C4 + vagy 15-20 rakéta meg rakétavető + riot shotgun és hasonló finomságok:D Persze az alap fegyvereimen kívül:) Hazafelé lehet megpróbálok áttörni rajtuk
  • RPG Assassin
    Mondjak valami kurva vicceset?
    Egy időben toltam a Warhammeres móddal. Abban a Grey Knight egységek a legtápabbak.
    Na már most. Volt egy vagány csapatom, 3 Grey Knight Terminatorral, 1 Justicarral, és 5 Sime Grey Knight-al. És még volt vagy 8 Marine-om.

Úgy döntöttem hogy a 8 Halálkarom most meghal mert azért se akarok kerülni. Aham. Féllábon sántikálva törött végtagokkal másztam ki négykézláb mikor az utolsó és egyben végzetes ütést megkaptam. Szerinted? :D
    De ott nekünk nem volt robbanó szerünk. Kardok, pálcát, plazma és Bolter puskák. Úgy kapták szét a társaságot hogy sírva néztem végig. Nem igazán akartam elhinni.

Ezután jött a Vendetta. Letöltöttem a hordozható 88-as löveget. Megvettem. Visszamentem és gyújtó töltettel megöltem mind. :D Pedig nagyon csípem őket, de hát muszáj néha odaverni az állatnak hogy megtanulja a rendet. :D Lényegében 10 lövésem ment rá mire mind megdöglött. :D

Mondjuk azóta nem használom a Tigris tank ágyúját. Bár geci erős de rohadt nehéz, iszonyatosan hely igényes, és ha nem vigyázok úgy járok mint párszor. Valamit telibe lövök ami közel van. Aztán a fél banda repül 50 fele, pedig csak 4-en vannak. Velem együtt. :D

Azóta inkább, Battle Rifle vagy Chinese Sniper, ha meg közel jön Hunting Shot Gun HP lőszerrel.
    Így már nem nagy gond egy DC leszedése. :D
  • Zozo0122 #5198

Jól van ez így:D Jó nekem ez a -10% xp perk, mert elég részletes végigjátszásokat szoktam csinálni.Így is mire elérem az 50-es szintet szerintem kb. még a játék felénél fogok tartani.17-es vagyok most, de kb. 13. szint környékén már öltem karmokat.Egyszerre 3mat!:DDD
    [spoiler] Vissza akartam jutni Goodspringsbe, hogy ne kelljen kb. Vegastól Novac felé körbemenni:D Kegyetlen nehézségek voltak, mikor megláttam, hogy egyszerre kb. 8 Halálkarom van az út közepén úgy döntöttem, hogy továbbmegyünk a hegyi úton amerre a cazadorok vannak. Van itt 1 ház ahol powder gangerek vannak:D Na itt futottunk bele 3 karomba. Aláaknáztam előttük a teljes útszakaszt ami robbanószerem csak volt elment rájuk.Ez kb. 3 plazmaaknát, 5 repeszaknát és vagy 5-6 gránátot jelent. A powdereseket szétcincálták, Veronicát is majdnem, EDE is alig élt már mire nagy nehezen végeztünk velük.:DDDDD[/spoiler
  • RPG Assassin
    Felvettem hát. Legalább is az utó karakter generátorommal vettem fel. Ez egy afféle GM eszköz arra az esetre ha valami gikszer lenne. Pl lvlup-nál nem adna perket holott a Nevada be van állítva vagy hasonlók. Én még semmivel nem találkoztam ami ilyen "fantasztikus" utalás lenne. Mindegy. Elfér...

Én a Fast Shot és a Good Natureddel szoktam kezdeni, előbbi nagyobb tűzgyorsaságot ad Guns és energy weapons 20%-al gyorsabban tüzelnek , az AP kosztja a guns és energy weapons fegyvereknek nálad 20% kevesebbek. Ami néha rohadt jól jön. Csak tudd szerelgetni a fegyókat utána mert 20% jobban romlanak is. A másik meg bónuszt ad Speech, Medicine, Repair, Science és Barter skillekre +5-öt.

Egyébként az a -10 Xp rohadt nagy veszteség neked. Nekem úgy hogy kivan csukázva az XP szorzó perk, Nevadában fel van tolva minden XP szorzó 200x-ra, úgy fejlődők kb 8 quest-enként 1x talán. Tegnap épp Karmokkal csatáztam. Illetve futottam előle és lőttem rá. Volt vagy 5. Ezek osztják a legtöbb XP-t a játékban leölés után. Hát. Egy szintet se kaptam... Már sima Fallout 3-ba is kész kihívás volt ezeket leölni, itt majdnem lehetetlen. Bár mondjuk a Medicine Stick vagy a Battle Rifle kifejezetten úgy gyalulja őket a másvilágra, mint zsenge taknyos a bársony huzatba, marha nagy távolságról, a Hunting Shotgun meg aztán ha közel ér, úgy szétkapja mint vakasszony a szúnyoghálót.
  • Zozo0122 #5196
    Én mikor megláttam egyből gondoltam, hogy ez kell:D Meg még azt vettem fel ami +5öt ad minden skillemhez,viszont cserébe egész játék alatt 10%-kal kevesebb xp-t kapok. Lényegtelen, úgysem szeretek gyorsan fejlődni.