6837
...
  • Although
    Factions
    Obsidianos emberkék a frakció rendszerről beszélnek.
  • xblades
    Azt majd még lehet utána modositani?
  • Ryder62
    pff ... már másfél éve készül (jó persze nem folyamatosan mert kerek egy éve foglalkoztam vele utoljára )

Egyszer csak kész lesz már :D
  • Although
    Arra van tipped mesh problémát mikor eltűnik a föld az épület alól meg szintkülönbség lesz azt mivel lehet korrigálni?
  • Hotomi
    Konvertáld a mododat esm-é, akkor megszűnik a fej probléma.
  • Although
    Messze van még :)
  • Ryder62
    Köszi, sikerült :)

No, tehát itt az első kép a Better Lonesome Road-ból

Hamarosan elkészítek egy teasert is viszont a moddal leghamarabb áprilistól fogok megint foglalkozni. De azért a nagy része már kész van.
  • xblades
    Az érdekelne tudsz-e segíteni a következőben.
    Letöltöttem egy modot ami egyedi NPC-t adott a játékhoz.
    Saját test és fej alkotja. A fejjel már volt probléma de azt egy mod "javító" javította ( a test szintől eltérő fej szin)
    Na most duplikáltam őt, a duplika átvett mindent csak a fej texturát nem.
    Az eredeti jó a duplika nem, ugyan azon modon belül történt ez.
    Hol hibázok?
  • PiszkosFred
    Mar regen nem, a Beth megegyezett veluk es par eve megkapta a jogokat. Az eredeti szerint az Interplaynek elo kellett volna jonnie egy Fallout MMO-val X datumig, ami nem tortent meg, igy bukta a jogokat. De a per elhuzodott volna sokaig, igy inkabb megegyeztek azon kivul. 1-2-3 eve talan, nem emlekszem pontosan, de aranylag friss a dolog. Minden Fallout jog a Bethesdae.
  • Although
    A fallout mmo már nem az interplay-é?
  • PiszkosFred
    Fallout IV biztos, hogy keszul, a nexgen konzolok premierjent a Bethesda biztos, hogy a Fallouttal is dobbantani fog a TES VI. resze mellett.

A jovo evi TESO miatt egyelore nem hiszem, hogy lesz Fallout MMO, bar a tervek mar vszinu keszulnek, de a TESO fogadtatasa es annak sikere/bukasa fogja eldonteni, a Fallout MMO letjogosultsagat a kovetkezo 4-5 evben.
  • Although
    Meglátjuk Hotomi. Nekem is valami ilyen emlékem volt, még a Fallout mmo-s topicba erről volt már szó hogy az interplay bukta az mmo-n kívül a jogokat. De legyen igaza a topic társnak. :) Mondjuk én se hiszek benne ezek nem így gondolkodnak hanem a pénz maximálás vezeti őket.
  • PiszkosFred
    Igy van, az Interplay nem teljesitette azt, amivel megtarthatta volna a jogokat, igy bukta a Fallout franchiset. Aztan a multira vonatkozo joggal kapcsolatban meg par evnyi huzavona utan inkabb megegyeztek egy szep osszegben, es a Beth vitte azt is.

Ettol fuggetlenul a Fallout szabalyrendszere egy aranylag fix alapokon nyugvo dolog, nem fogja a Bethesda alapjaiban atirni es leegyszerusiteni mint a Skyrimban lattuk, hiszen pont ez a lenyege az egesz millios biznisznek. Sima, aranylag egyszeru fps-re minimalis rpg elemekkel ott a Rage, ami szinten a sajatjuk, miota megvettek az iD-t par eve.
  • Hotomi
    Úgy tudom teljesen az övék már, az Interplay elbukta a pert, és minden a Bugthesdához került. Már a régi részeket is csak a Bugthesda adhatja ki az Interplay végleg elveszítette a Fallout jogot.
  • Although
    Off de azért NV-t is érinti, interjú egy legendával.
    interview
  • Although
    Spec én cseppet se bízok bennük már, bár amit írsz az némileg magyarázza hogy kaptunk egy Fallout NV-t. Én meg azt hittem milyen aranyosak, ettől függetlenül így is szép tőlük mert ez tényleg egy ajándék a Fallout 1&2 rajongóknak.
  • Although
    Próféta beszéljen belőled. Bár nekem azzal is jó lenne ha a 3 színvonalát hozzák legalább. Tény nem sok minden maradt a régi rpg rajongóknak. Lassan be kell költözniük az mmo-k világába de az meg más azért. És ott úgy látom gyorsabban végbe fognak menni a változások amik a solo rpg-nél végbement. De ez részint érthető is.
  • PiszkosFred
    Nem fogjak. Amig a TES sajat szulemeny, addig a Fallout egy licenszelt rendszer, nemileg kotott szabalyokkal. Bethesdanak ott van a Rage, mint kotetlen posztapokaliptikus vilag, nem csinalnak a Falloutbol olyat, nem azert vettek meg az Interplaytol a single es az mmo-s jogokat, nem keves penzert.

Hamarabb csinalnak mmo-t a Falloutbol, mint sem Skyrim rendszeru fejlodessel lassak el...
  • genndy
    Ezt próbáld meg, elvileg High Road Entrance-be tesz:
    COC NVDLC04Road02
  • Calver
    fejből nem tudom, de ha lehet, errefelé biztosan megtalálod
  • Ryder62
    Kóddal lehet cellába ugrani?

Pontosabban LR DLC Highroad mapjára akarok menni de kóddal mert nincs se kedvem se időm elmászni oda, mentésem sincs.
  • Darun
    Az explorer mint parancsnok? Hááát... a Centurio mellett simán elmentem, neves npc-k se szúrtak ki, se a tisztek. Csak a kutyák meg pár "felderítő".

Nekem semmi bajom nem volt a Skyrim fejlődési rendszerével. Nagyon tetszett és jó ötletnek tartottam hogy abban fejlődök, amit használok. De azért az maradjon csak meg az ES-be, nekem a Falloutban tökéletesen megfelelt a saját fejlődési rendszere.
  • Although
    Nem is a postra mondom de sajnos ez nem nagy tévedés lehetősége ha azt feltételezzük a skyrim rendszer bekerül a falloutba egyszerüen az eladási számok alapján ez bevált. Egyébként szerintem azzal a rendszerrel is lehet jó dolgot csinálni ha nem butítják agyon mint a skyrimot. Persze ettől még a pen and paper rpsek zömmének ez nem fog tetszeni. Nem tudom elképzelni hogy ne tegyék át a fallout 4-be is.
  • Fpocok
    Remélem marad a fallout szerű fejlődés. EZERSZER JOBB.
  • morzsi555
    Fake. Beismerte néhány postban, hogy csak kitalálta az egészet, mert unatkozott.
  • Although
    Pedig erre mérget vehetsz. Ha nem írják le akkor is ki lehetett találni, a Skyrim mindent visz a Bethesdanal. El vannak ájulva a kis Todtól most megmutatta nekik hogy kell sok pénzt csinálni :)
  • Hotomi
    Jajj neeeeeee! Remélem ez tényleg pletyka és nem akarják az Elder Scrolls féle fejlődést bevezetni a Falloutba! Maradjanak csak az xp alapú fejlődésnél nem kell a falloutból elder scrolls-t csinálni!
  • Although
    A Boston téma igaznak tűnik és úgy tűnnik az agyatlan szupermutánsok is visszatérnek. Tehát nagyjából Fallout 3-hoz hasonló téma lesz. Reméljük a sztori is lesz olyan jó legalább. Mondjuk a Fallout NV után furcsa lesz a sok zombi mutáns :)
  • Calver
    erre csak annyit, hogy:
  • morzsi555
    Lehetséges fallout 4 info... vagy nem:
    http://www.reddit.com/r/gaming/comments/16cgj0/pal_of_mine_works_in_public_relations_at_bethesda/
  • Ryder62
    Nálam inkább az a baj 8-10+ NPC/cellánál hogy sokszor egy pontba spawnolja őket. Odébb nem mennének, ott állnak és kész. Teljesen lefagy az AI.
  • xblades
    Kösz
  • xblades
    Na akkor én 36 Npc magam és társammal együtt csúcstartó vagyok
    De hogy küzd szegény.
    Akkor ez memoria gond? Tehát számít a 8Gb-om összeomlás téren?
  • Ryder62
    Jah, nálam már 10 körül megadta magát.
  • Hotomi
    Igazából a FaceGen zabálja a memóriát, ha egy cellába leraksz 30 db ugyan olyan NPC-t akkor semmi gond nincs, de ha 30 külömbözö npc-t teszel le, na az kiüti a gépet.
  • Hotomi
    Jobb klikk a cellán, edit, majd kattints az Interior data fülre, és ugyan úgy mint az előző hozzászólásomban az Owner Fraction-ban állítsd be a playerfaction-t.
  • xblades
    Hát ennek a motornak azért még mindig megvannak a maga gyengéi. Ami a mostani játék motoroknál már fel sem merül. És az egyik fő gyengéje az a mi az erőssége is. Hogy jól lehet mod-olni, de ettől szépen kibukik a motor.
    A nagyobb Npc számot sem szereti egy adott betöltési ponton belül. Stb stb.
    Bár már sokkal jobb szerintem is mint a FN alatt volt.
    Ha tovább fejlesztik nyilván lesz az még jobb:) A többi is az előző tovább fejlesztése.
  • xblades
    Kösz a választ.
    És az adott belteret hogyan állíthatom a saját tulajdonomra?
  • Ryder62
    Creation Engine. De úgy tudom hogy ez a Gamebryo egy erősen módosított változata.

Pl azt kihagytam hogy nem is akad a játék. Fallout 3 be-be röccen de nem vészes a New Vegas meg széjjel akad mikor tölti be a pályarészeket ahogy rohangászok a világba.

Legalább a Skyrim alá már sikerült egy működő motort tenni, ha új motort írnának az új Fallout alá az + idő ráadásul lehet megint valami kiforratlan vmi lesz és majd akad, bugzik stb.
  • Hotomi
    A GameByro? Ami a Morrowind, Oblivion, Fallout3 és New Vegas alatt is berregett? Inkább váltsanak valami másra amihez értenek is mert a Gamebyrohoz nem konyítanak.