...
  • Darun
    Rosszul emlékeztem rá. Én asszem tavaly szereztem be a játékot, és egybe fel is raktam hozzá az összes DLC-t, szóval nekem már induláskor megadta a perket, de soha nem használtam, azt hogy nem működik, nem is tudtam. Ahogy észrevettem, nagyon kevés ellenfél használ energiafegyvert, őket meg inkább leszedtem távolról.

Ryder: az elmúlt években (de főleg amikor idepislogtam) elsősorban a különféle modokról folyt a társalgás. Ahhoz nem tudtam hozzászólni, mivel én nem használok semmilyen modot, csak az alapjátékot. Ahhoz viszont szívesen szólok hozzá, mivel összességében jó játéknak tartom, rengeteg hibája ellenére is. Hogy ismét egy példával fárasszalak titeket: anno amikor kijött a Deus Ex demo-ja, legalább féltucatszor végignyomtam, úgy hogy minden helyet ötvenszer bejártam, a végén már kívülről fújtam a Szobor pálya végigjátszását. A teljes játékkal is nem keveset játszottam, ezért nagyon kíváncsi voltam a HR-ra. Ami nem is sikerült rosszul, de nem ragadott magával annyira, mint az első rész. Hogy mire akarok ezzel kilyukadni? A HR-t lenyomtam néhány tucat óra alatt, de nem érzem hogy újra neki kéne vágnom, holott a világa nagyon tetszett, de még se. A NV-ba egy végigjátszásba belenyomtam több mint 200 órát, de úgy érzem, bármikor vissza tudnék térni egy új karakterrel. Pedig tudom hogy a bugok miatt nem marad majd hajam.

Nem elég hogy VATS noob vagyok, még csak nem is hc-on játszom. Bár ki akarom próbálni úgy is, mert annyi készletet halmoztam fel normálon, hogy abból sztem simán meglenne a hc is. Csak kérdés hogy türelmem is lesz e hozzá. Sajnos én ilyen harácsoló plájer vagyok.