...
-
Darun #5271 Én kb a DLC végéig nem értettem hogy mi az a fegyver. Bevallom, nem is nagyon használtam, mert én ilyen VATS noob vagyok, az automata fegyvereket nem tudom használni. Mondjuk a minigun nem volt rossz :D Azon viszont én is fenn akadtam hogy a fülembe lihegett meg ugatott/vonyított. El is tettem gyorsan. Lopakodásra tényleg a SS a legjobb, én max a courier dustert vagy az advanced ranger powerarmour-t használtam, ez utóbbit is elég ritkán, mert nehéz volt javítani. A játék első harmadában meg végig a seriff duster volt rajtam. Fegyvert se nagyon cseréltem, főleg hogy még kb a játék "elején" megtaláltam a neves légpuskát. Azt rengeteget használtam. A leghatékonyabb fegyver.
Elvileg van egy olyan perk (ha jól értettem) hogy a tükröződő felületű páncélok elvakítják ellenfelet. Viszont nem rémlik hogy világítás lenne bármelyiken is.
Nézegettem anno youtube-on videókat, és akinek volt társa, annál mindnél Boone-t láttam. Szó se róla, engem is érdekelt mit tud és tényleg nagyon tápos, de szívesebben lógtam Cassel. Nekik az alapfegyverük is elég jó, Raul viszont a forgótárassal teljesen használhatatlan volt, pedig neki is valami spéci cucca van. Ha jól értettem, ő tudna javítani is, de amikor szóba hoztam neki, mindig azt mondta hogy szüksége van a felszerelésére. Megfordult a fejembe hogy milyen jó lenne a másik Courier-el kommandózni, úgy tudom, eredetileg íg is tervezték, a végleges verzióba viszont nem került bele. Utólag nem bánom, így többször is visszalátogattam hozzá a kanyonba.