Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Rossz nézni. Lagg show az egész 😞

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

http://www.moddb.com/mods/fallout-3-project-brazil/videos/quick-wip-runthrough-coach-bragg#imagebox
Basztus birom az olyanokat akik nagy fába vágják a fejszéjüket, kíváncsi vagyok a harcnál mennyire fog laggolni az fnv rendszer 😄

Elvileg ezév március a megjelenési dátum ott az oldalon a project brazilra. Kicsit fallout3 szerû lesz ahogy olvasom legalábbis nem egy nyugis vadnyugati történet egy kisvárosnál 😊 Mindenesetre az Obsidian is felfigyelt a project Brazilra. Nagyjából egy epic fallout 3 várható a bõvített párbeszédrendszerrel és consequencel amit az obsidian adott a fallout világnak. De ahogy elnézem az általad belinkelt az szintén epic lesz 😊

Ryder62
Project Brazil vajon elkészül e valaha?

Mekkora fun lenne ha Los Angeles és San Francisco is bejárható lenne.

Meg még ott a lost roads de az eléggé haldoklik. Ha ezek mind kijönnének szinte az egész nyugati partot bejárhatnánk 😊

Lost roads meg még azért is érdekes mert nem sivatagban játszódna meg nem is urban környezetben hanem ahogy elnéztem lennének fenyvesek, rétek, mezõk, erdõk, kisvárosok stb. Az úgy elég jól nézz ki.

Ha jól láttam: What aint broken, dont fix it

genndy
Valaki tudja, mi van a kávésbögrére írva? Azt sose sikerült kivennem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Hogy én ezt az átvezetõt hányszor megnéztem... ^^
Nem mert olyan nagyon sokszor végigvittem a játékot, egyszerûen a hangulata miatt./off]

Nem sok köze van a Blenderhez, ezek mind "ripped" tartalmak, kiszedték az eredeti játékból, és a blenderrel konvertálták a Fallouthoz.

Remélem a tankert is megcsinálja <#idiota>

Észrevehetõ hogy a fnv vonzza a quest moddereket.
Fallout 1
Szerintem jelenleg ez a legjobb quest mod
Strangers
Abszolult Obsidian feeling 😊
Slave town
Ez egészen egyedi élmény. Ez a fickó félelmetes dolgokra lenne képes,
Tényleg feeling ahogy összevernek az õrök és nyomorékon sétálsz keresed a kiutat, a túlélést. Ez tényleg egy túlélõ show 😊
Project Brasil
És raktak fel egy új introt a Project Brazilhoz is.
Szóval nem rossz az ellátás tényleg.

Nem igazán érdekli az embereket a lore. Nem véletlen a COD és társai a legnépszerûbbek a világon. Kis kikapcsolódás és ne kelljen alatta gondolkodni. Ezzel nincs is gond míg azok akik a történet miatt játszanak valamivel jut valami. De ahogy olvastam a Lost journey topicot ahol idézték Ragnar-t úgy néz ki a következõ lost journeybe is kell akció tartalom mert egyszerûen máshogy ma nem lehet megélni és ez tényleg durva ha már egy lost journey-t is érint.
Én se próbálom ki ezt az ME modot de érdekes hogy blenderrel milyen jó karaktereket lehet gyártani az fnv-be még a nyaki problémás rész sem látszik.

Ryder62
lol XD

Mindenesetre az ilyen modokat úgyse próbálnám ki. Azért mindkét játék maradjon a saját dimenziójában.

Amúgy meg tele a new vegas nexus ilyen hulladék COD képekkel (hummer, real fegyverek, katonai ruha stb), már a grenade hotkeynél is fintorogtam, de mikor meglátom az ilyen CODosított falloutokat pfff.

Jah a little ponys szarról meg ne is beszéljünk. Úgy látszik az olyan modok a népszerûek amik sárba tiporják és jól szembe is köpik a loret.

Mindegy, remélem a srác befejezi San Francisco modját mert ez vmi ultra brutál és végre valami lore hû mod.

Ráadásul már jóval korábban közzé tett egy New Reno-s képet. Azért ez is üt 😊

genndy
Ha ezt így tényleg megcsinálja... le a kalappal.
A képek tényleg nagyon biztatóak. Mást is emlékeztet a san francisco-i kínai negyed arra, ami a Fallout 2-ben volt? 😊

PiszkosFred
Mar magaval a Golden Gate maradvanyos keppel megvett kilora a modder 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ME
Gondolom láttad már?

Ryder62

Kb 1 éve szórakozom a Blenderrel, amatõr vagyok benne, statikus objektumokat, ruhákat, lényeket, fegyvereket, és ezek textúráit tudom módosítani, de az animált objektumok és animációk még nem igazán mennek. De ha bele akarsz kezdeni, akkor ott a Youtube, rengeteg oktató videó van a blenderhez.

Ryder62
Valaki használt már blendert? New Vegashoz gondoltam pár dolgot összehozni, új nif-eket, ahhoz blender kell nif kiegészítõvel, mindenestül, csak nem tudom hogy mennyire nehéz pl egy kisebb modellt összetákolni 😊

Grats 😊 Nem mondod hogy a retkes halálkarmok bent vannak a városba ? 😞
Kellett volna valami belsõ interior rész is. Új frakció lesz vagy valami kis háború ? 😊Remélem jó nagy lesz. Ez a rész kiváló egy kis háborúra 😊

Ryder62

Factions
Obsidianos emberkék a frakció rendszerrõl beszélnek.

xblades
Azt majd még lehet utána modositani?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ryder62
pff ... már másfél éve készül (jó persze nem folyamatosan mert kerek egy éve foglalkoztam vele utoljára )

Egyszer csak kész lesz már 😄

Arra van tipped mesh problémát mikor eltûnik a föld az épület alól meg szintkülönbség lesz azt mivel lehet korrigálni?

Konvertáld a mododat esm-é, akkor megszûnik a fej probléma.

Messze van még 😊

Ryder62
Köszi, sikerült 😊

No, tehát itt az elsõ kép a Better Lonesome Road-ból

Hamarosan elkészítek egy teasert is viszont a moddal leghamarabb áprilistól fogok megint foglalkozni. De azért a nagy része már kész van.

xblades
Az érdekelne tudsz-e segíteni a következõben.
Letöltöttem egy modot ami egyedi NPC-t adott a játékhoz.
Saját test és fej alkotja. A fejjel már volt probléma de azt egy mod "javító" javította ( a test szintõl eltérõ fej szin)
Na most duplikáltam õt, a duplika átvett mindent csak a fej texturát nem.
Az eredeti jó a duplika nem, ugyan azon modon belül történt ez.
Hol hibázok?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

PiszkosFred
Mar regen nem, a Beth megegyezett veluk es par eve megkapta a jogokat. Az eredeti szerint az Interplaynek elo kellett volna jonnie egy Fallout MMO-val X datumig, ami nem tortent meg, igy bukta a jogokat. De a per elhuzodott volna sokaig, igy inkabb megegyeztek azon kivul. 1-2-3 eve talan, nem emlekszem pontosan, de aranylag friss a dolog. Minden Fallout jog a Bethesdae.

A fallout mmo már nem az interplay-é?

PiszkosFred
Fallout IV biztos, hogy keszul, a nexgen konzolok premierjent a Bethesda biztos, hogy a Fallouttal is dobbantani fog a TES VI. resze mellett.

A jovo evi TESO miatt egyelore nem hiszem, hogy lesz Fallout MMO, bar a tervek mar vszinu keszulnek, de a TESO fogadtatasa es annak sikere/bukasa fogja eldonteni, a Fallout MMO letjogosultsagat a kovetkezo 4-5 evben.

Meglátjuk Hotomi. Nekem is valami ilyen emlékem volt, még a Fallout mmo-s topicba errõl volt már szó hogy az interplay bukta az mmo-n kívül a jogokat. De legyen igaza a topic társnak. 😊 Mondjuk én se hiszek benne ezek nem így gondolkodnak hanem a pénz maximálás vezeti õket.

PiszkosFred
Igy van, az Interplay nem teljesitette azt, amivel megtarthatta volna a jogokat, igy bukta a Fallout franchiset. Aztan a multira vonatkozo joggal kapcsolatban meg par evnyi huzavona utan inkabb megegyeztek egy szep osszegben, es a Beth vitte azt is.

Ettol fuggetlenul a Fallout szabalyrendszere egy aranylag fix alapokon nyugvo dolog, nem fogja a Bethesda alapjaiban atirni es leegyszerusiteni mint a Skyrimban lattuk, hiszen pont ez a lenyege az egesz millios biznisznek. Sima, aranylag egyszeru fps-re minimalis rpg elemekkel ott a Rage, ami szinten a sajatjuk, miota megvettek az iD-t par eve.

Úgy tudom teljesen az övék már, az Interplay elbukta a pert, és minden a Bugthesdához került. Már a régi részeket is csak a Bugthesda adhatja ki az Interplay végleg elveszítette a Fallout jogot.

Off de azért NV-t is érinti, interjú egy legendával.
interview

Spec én cseppet se bízok bennük már, bár amit írsz az némileg magyarázza hogy kaptunk egy Fallout NV-t. Én meg azt hittem milyen aranyosak, ettõl függetlenül így is szép tõlük mert ez tényleg egy ajándék a Fallout 1&2 rajongóknak.

Próféta beszéljen belõled. Bár nekem azzal is jó lenne ha a 3 színvonalát hozzák legalább. Tény nem sok minden maradt a régi rpg rajongóknak. Lassan be kell költözniük az mmo-k világába de az meg más azért. És ott úgy látom gyorsabban végbe fognak menni a változások amik a solo rpg-nél végbement. De ez részint érthetõ is.

PiszkosFred
Nem fogjak. Amig a TES sajat szulemeny, addig a Fallout egy licenszelt rendszer, nemileg kotott szabalyokkal. Bethesdanak ott van a Rage, mint kotetlen posztapokaliptikus vilag, nem csinalnak a Falloutbol olyat, nem azert vettek meg az Interplaytol a single es az mmo-s jogokat, nem keves penzert.

Hamarabb csinalnak mmo-t a Falloutbol, mint sem Skyrim rendszeru fejlodessel lassak el...

genndy
Ezt próbáld meg, elvileg High Road Entrance-be tesz:
COC NVDLC04Road02

Calver
fejbõl nem tudom, de ha lehet, errefelé biztosan megtalálod

"The trees move. Do you not see it?"

Ryder62
Kóddal lehet cellába ugrani?

Pontosabban LR DLC Highroad mapjára akarok menni de kóddal mert nincs se kedvem se idõm elmászni oda, mentésem sincs.

Az explorer mint parancsnok? Hááát... a Centurio mellett simán elmentem, neves npc-k se szúrtak ki, se a tisztek. Csak a kutyák meg pár "felderítõ".

Nekem semmi bajom nem volt a Skyrim fejlõdési rendszerével. Nagyon tetszett és jó ötletnek tartottam hogy abban fejlõdök, amit használok. De azért az maradjon csak meg az ES-be, nekem a Falloutban tökéletesen megfelelt a saját fejlõdési rendszere.
Nem is a postra mondom de sajnos ez nem nagy tévedés lehetõsége ha azt feltételezzük a skyrim rendszer bekerül a falloutba egyszerüen az eladási számok alapján ez bevált. Egyébként szerintem azzal a rendszerrel is lehet jó dolgot csinálni ha nem butítják agyon mint a skyrimot. Persze ettõl még a pen and paper rpsek zömmének ez nem fog tetszeni. Nem tudom elképzelni hogy ne tegyék át a fallout 4-be is.

Fpocok
Remélem marad a fallout szerû fejlõdés. EZERSZER JOBB.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fake. Beismerte néhány postban, hogy csak kitalálta az egészet, mert unatkozott.

Pedig erre mérget vehetsz. Ha nem írják le akkor is ki lehetett találni, a Skyrim mindent visz a Bethesdanal. El vannak ájulva a kis Todtól most megmutatta nekik hogy kell sok pénzt csinálni 😊

Jajj neeeeeee! Remélem ez tényleg pletyka és nem akarják az Elder Scrolls féle fejlõdést bevezetni a Falloutba! Maradjanak csak az xp alapú fejlõdésnél nem kell a falloutból elder scrolls-t csinálni!

A Boston téma igaznak tûnik és úgy tûnnik az agyatlan szupermutánsok is visszatérnek. Tehát nagyjából Fallout 3-hoz hasonló téma lesz. Reméljük a sztori is lesz olyan jó legalább. Mondjuk a Fallout NV után furcsa lesz a sok zombi mutáns 😊

Calver
erre csak annyit, hogy:

"The trees move. Do you not see it?"