Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basztus birom az olyanokat akik nagy fába vágják a fejszéjüket, kíváncsi vagyok a harcnál mennyire fog laggolni az fnv rendszer 😄
Mekkora fun lenne ha Los Angeles és San Francisco is bejárható lenne.
Meg még ott a lost roads de az eléggé haldoklik. Ha ezek mind kijönnének szinte az egész nyugati partot bejárhatnánk 😊
Lost roads meg még azért is érdekes mert nem sivatagban játszódna meg nem is urban környezetben hanem ahogy elnéztem lennének fenyvesek, rétek, mezõk, erdõk, kisvárosok stb. Az úgy elég jól nézz ki.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nem mert olyan nagyon sokszor végigvittem a játékot, egyszerûen a hangulata miatt./off]
Fallout 1
Szerintem jelenleg ez a legjobb quest mod
Strangers
Abszolult Obsidian feeling 😊
Slave town
Ez egészen egyedi élmény. Ez a fickó félelmetes dolgokra lenne képes,
Tényleg feeling ahogy összevernek az õrök és nyomorékon sétálsz keresed a kiutat, a túlélést. Ez tényleg egy túlélõ show 😊
Project Brasil
És raktak fel egy új introt a Project Brazilhoz is.
Szóval nem rossz az ellátás tényleg.
Én se próbálom ki ezt az ME modot de érdekes hogy blenderrel milyen jó karaktereket lehet gyártani az fnv-be még a nyaki problémás rész sem látszik.
Mindenesetre az ilyen modokat úgyse próbálnám ki. Azért mindkét játék maradjon a saját dimenziójában.
Amúgy meg tele a new vegas nexus ilyen hulladék COD képekkel (hummer, real fegyverek, katonai ruha stb), már a grenade hotkeynél is fintorogtam, de mikor meglátom az ilyen CODosított falloutokat pfff.
Jah a little ponys szarról meg ne is beszéljünk. Úgy látszik az olyan modok a népszerûek amik sárba tiporják és jól szembe is köpik a loret.
Mindegy, remélem a srác befejezi San Francisco modját mert ez vmi ultra brutál és végre valami lore hû mod.
Ráadásul már jóval korábban közzé tett egy New Reno-s képet. Azért ez is üt 😊
A képek tényleg nagyon biztatóak. Mást is emlékeztet a san francisco-i kínai negyed arra, ami a Fallout 2-ben volt? 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kb 1 éve szórakozom a Blenderrel, amatõr vagyok benne, statikus objektumokat, ruhákat, lényeket, fegyvereket, és ezek textúráit tudom módosítani, de az animált objektumok és animációk még nem igazán mennek. De ha bele akarsz kezdeni, akkor ott a Youtube, rengeteg oktató videó van a blenderhez.
Kellett volna valami belsõ interior rész is. Új frakció lesz vagy valami kis háború ? 😊Remélem jó nagy lesz. Ez a rész kiváló egy kis háborúra 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Egyszer csak kész lesz már 😄
No, tehát itt az elsõ kép a Better Lonesome Road-ból
Hamarosan elkészítek egy teasert is viszont a moddal leghamarabb áprilistól fogok megint foglalkozni. De azért a nagy része már kész van.
Letöltöttem egy modot ami egyedi NPC-t adott a játékhoz.
Saját test és fej alkotja. A fejjel már volt probléma de azt egy mod "javító" javította ( a test szintõl eltérõ fej szin)
Na most duplikáltam õt, a duplika átvett mindent csak a fej texturát nem.
Az eredeti jó a duplika nem, ugyan azon modon belül történt ez.
Hol hibázok?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A jovo evi TESO miatt egyelore nem hiszem, hogy lesz Fallout MMO, bar a tervek mar vszinu keszulnek, de a TESO fogadtatasa es annak sikere/bukasa fogja eldonteni, a Fallout MMO letjogosultsagat a kovetkezo 4-5 evben.
Ettol fuggetlenul a Fallout szabalyrendszere egy aranylag fix alapokon nyugvo dolog, nem fogja a Bethesda alapjaiban atirni es leegyszerusiteni mint a Skyrimban lattuk, hiszen pont ez a lenyege az egesz millios biznisznek. Sima, aranylag egyszeru fps-re minimalis rpg elemekkel ott a Rage, ami szinten a sajatjuk, miota megvettek az iD-t par eve.
Hamarabb csinalnak mmo-t a Falloutbol, mint sem Skyrim rendszeru fejlodessel lassak el...
COC NVDLC04Road02
"The trees move. Do you not see it?"
Pontosabban LR DLC Highroad mapjára akarok menni de kóddal mert nincs se kedvem se idõm elmászni oda, mentésem sincs.
Nekem semmi bajom nem volt a Skyrim fejlõdési rendszerével. Nagyon tetszett és jó ötletnek tartottam hogy abban fejlõdök, amit használok. De azért az maradjon csak meg az ES-be, nekem a Falloutban tökéletesen megfelelt a saját fejlõdési rendszere.
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/16cgj0/pal_of_mine_works_in_public_relations_at_bethesda/