...
  • RPG Assassin
    OWB-ben én szétröhögtem az agyam. Főleg a kutya fegyverrel. :D

Először nem tudtam mi a fene nyögdécsel. Aztán rájöttem. :D
    A Stealth Suit az kikészített. Nagyba lopakodok, rejtőzök erre beszól.
    Valami ilyesmit mondott. Rossz fiú előtted. Látod?
    És lás csodát, egyből kiszúrtak. :D De egyébként jó cucc volt. Kevés ruhának vannak ilyen jó értékei.
    Egyébként a lopakodó ruházatoknak a fényei nem buktatnak le. Én ezt direkt kipróbáltam. Letöltöttem valami vackot ami fénylett mindenhol. De kifejezetten lopakodó ruha volt. Mégse vettek észre. Más ruháknál, vagy páncéloknál a csillogás viszont kegyetlen negatív értékeket tud rátenni.

Nekem a kedvenceim társ gyanánt Boone, és Cassidy. Illetve két saját Willow és Niner.
    Boone-nak direkt össze szedem a Dragunov snipert. Kínai mesterlövész néven van a játékban. Amint a kezébe adom szinte bárkit leszed.
    Cassidy-nek többnyire valami karabélyt adok. Nekem le van töltve AK-47-es. Azzal Cassidy szépen tud lövöldözni.
    Willow saját puskát használ és nem cseréli le azt. Egy Repeater Gun-t.
    Niner viszont megkapta a Thompsont. Már kb 100 órával ezelőtt valamikor. Azóta csak ritkán cserél magától Hunting Shotgun-ra. :D De nem is kel neki. :D

Viszont az egyik nagy kedvencem Raul. Ha a kezébe adsz valami nagyot ami sokat tud lőni, az rommá lövi a tájat. :D Viszont vicces hogy még ekkor is kér nagyobbat. :D
    Egyszer sikerült elérjem hogy megelégedjen a fegyverével. Letöltöttem egy kézi 88-as ágyút. :D Na arra azt mondta hogy igen, valami ilyenre gondolt. De jól használta. Az első ellenfélnél agyon robbantott vele mindent és mindenkit. Még engem is. :D