...
  • RPG Assassin
    Engem a Dead Money-ban az húzott fel a legjobban, hogy ott egy ajtó, de benne rohad a kék szar és nem tudsz átmenni. Persze, ha veszed a fáradtságot, és elmész japánba megdögleni (a pálya legtávolibb végére), véletlen pont ott találod meg azt ami kell, és azt is ami majd kurva sokára kell majd, de te nem tudod és leszarod. Persze a végén rájössz, de hát nem mehetsz vissza, ergo baszhatod gyökér... Hát anyádat...

Lonesome Road is televolt ilyenekkel. És ráadásul 15 perces pofázásokat hallgatni míg az a fasz kisírja a lelkét és gyakorlatilag a saját segge lyukának a félretörléséért is a téged hibáztat. Ha meg nem úgy röfögsz ahogy neki tetszik akkor elveszi a haszontalan labdát, ami egyébként szart sem ér, csak akkor mikor valamit ki kell sütni, amiből persze minden ajtó meg terminál pont véletlen olyan, de ha nem viszed magaddal a koloncot meg nem tudod a végét jól befejezni baj nélkül... Hát Pompás... A végén már kedvtelenül vittem hogy vége legyen és oly mértékben leszartam mindent ami még nem fordult elő az Op. Anchorage óta. De a Lonesome Road legalább harc szempontjából volt jobb, mert azt tettél amit akartál...részben.

A Honest Hearts szép, érdekes, hív, vonsz, le is láncol. Szinte orgazmikus ott mászkálni. Az Old World Blues szét röhögteti az agyad. Szórakoztató, és bár nem a legszebb adja a lehetőséget hogy babrálj, és bár ott is csak a pálya egyik és másik fele utazás van, de tudod hogy mindenhol találsz valamit ami tuti kelleni fog.

Az F3-ban ilyen volt a Zeta vagy a The PITT. Egyik se volt egy ÚÚÚÚÚ. De érdekes volt. A PITT sötét és gonosz volt, és adta is. Nem kevésbé parás és nehéz. Normális NJK-kal. FŐLEG A ZETA! NORMÁLIS NJK! Új cuccok, és megfelelő nehézség. A Broken Steel is ilyen volt, ráadásul játszhattál tovább. Dead Ending egy RPG-ben? Ki a fasz találta ki? Lőjék le hátul kérem. Ez nem CoD vagy MoH bassza meg..

Az Op. Anch. baja a vontatott, unalmas és érdektelen labirintus volt. Ahol szinte kívülről tudtad honnét jönnek még akkor is ha akkor kezdted. Ráadásul annyira szart rá a játék hogy te épp mit játszol. Azt teszed amit ő akar és kész. Ha nem tudsz lopakodni szarik rá, ha nem szeretsz rusholni arra is. Ráadásul a csapat irányítás olyan fosvolt mint még sose...