...
-
Hmmm...
Igen... Azt hiszem igazad van.
Bár ettől függetlenül a Kritika negatív a játékra, és ez aligha fog megváltozni. Ezt te magad is alátámasztottad. Túl sok kérdésed maradt, túl sok dolgot tudtál felsorolni ami hiba volt. Ha egy játékban, függetlenül a típusától, ennyi a hiba és a miért, akkor annak fejlődni kell. Túl sokszor kellett kiesni a játék hangulatából és a következő visszarázódás élményét egy újabb kiesés, egy újabb kilépés és végig játszás megnézés tönkre tette. Dióhéjban ez a baj ezzel a DLC-vel.
Akkora a személyes véleményem.
A társakat tekintve nekem is egyedül a hölgy volt aki értelmesnek tűnt, és tényleg érdekesnek is tűnt, név szerint Christine Royce.
A Ghoullal kapcsolatban, név szerint Dean Domino. Ő volt az egyik akit az ember a háta közepére se kívánt volna. Arról nem is beszélve hogy minden egyes beszélgetésnél folyton fel kellett hívni a figyelmét arra hogy a rohadt nyakörv rajta is rajta van. Ez is egy hiba... Nem igaz hogy valaki nem érti meg hogy megdöglik ha a másikat megöli. Ez irreális.
A Mutánssal kapcsolatban, Dog and God, értem amit mondasz. De az is egyből azzal jön amikor God van jelen hogyha elárulsz akkor megöllek, hogy meg foglak ölni, hogy kinyírlak. Még az első fajta fenyegetést megértem. De az hogy folyton idiótán viselkedik azt már nem.
Én igazán a nőt sajnáltam, az énekes Verát. Nagyon tetszett a hangja. Amikor meg feljutottam az emeleti helyiségekbe, ott sétálgatott a hologramja, és ahogy beszélt hát az igazán kiakasztó volt. A legvégén a Vaultban a két levél amit meg Sinclair-el egymásnak küldtek az is mozgatta az embert rendesen.
Bár én nálam meghibásodott megint, mert nem tette vissza a BoS bunkerbe.