6837
...
-
Zozo0122 #5195 Elnézést
Egyébként én sem vittem még végig csak néhányba futottam bele. Igaziból ha nem vetted fel a Wild Wastelandet az elején ezeket sosem fogod megtalálni:)Vagy felvetted? -
#5194 Meg van már. Egyébként ez egy Trait és nem Perk. Generálásnál én sosem választottam mert semmi extrát nem ad a karakternek.
De szerencsére van utógeneráló kütyüm, szóval kiválasztom mindjárt és szétnézek.
Bár lényegében ez csak egy mellékes traits, mert végül is nem lesz előrébb tőle a karaktered. -
Although #5193 Karaktergenerálásnál mikor hozzáadsz pár perket egy rövid listáról azok között van. -
#5192 Wild Wasteland? Én nem láttam ezt a perket a listában. Vagy csa kennyire vagy vagyok?
Mondjuk nálam van pár mód fent. Jópár. Igazából ilyen cuccok meg egyebek annyi nincs is. Főleg azokkal van tele a lista amik ilyen bugokat javítanak, valami módhoz tartoznak.
Például a Project Nevada, MCM, Project Reality, EVE, WMX, Fellout,...stb stb.
Konkrét használható módként az Underground Hideout, Dragonskin Tactical A.+ hozzátartozó cuccok, Armory of Xzaax, Willow+Niner+PritveG, Advanced Recon+minden ami kell hozzá, Gun Runners arsenal kiegészítője és tunning csomagja és a Real Lighters and Smokers. :D
Mondjuk még ugyan visszafogtam magam a New Vegas esetén. Sajnos a játékmotor még a alap játékban a DLC-kel is elég gyengus, bár most le is kopogom mert nekem jól fut. Néha ugyan kirohad, de ezt az alap is megjátszotta.
Kár hogy nem használták az Oblivion vagy a sima Fallout 3 motorját. Azok erősebbek voltak. Az Oblivion vagy a Fallout 3 nálam ott kezdett kiakadni már a módoktól mikor már egy ilyen 93+-os lista volt. De ott aztán minden fel volt javítva. :D
Itt mondjuk a kis bunkert csak azért szedtem le mert hála az égnek megint semmi normális épületet nem tettek bele amiben lakni lehet és rendesen használni is.
Egyébként és fegyvereket és lőszereket gyűjtök. Az UNH (under. Hideout ) segít is ebben mert ott van fal ahova ki lehet ezeket pakolni. De a berendezést és a minden kis vacak pakolgatását én is szoktam. :D Bár most újra kezdtem, de a Nuka Kólák típusaira megint rá fogok menni. Olyan jól néznek ki, főleg a kvarc vagy a győzelem. :D -
#5191 Ne lőjetek le minden poénos helyszínt légyszives, én még nem vittem végig, meg ez a perk sincs még meg. -
Zozo0122 #5190 Na majd ha arra járok leellenőrzöm:D Jelenleg mozdulni alig bírunk pedig 3man vagyunk...(EDE,Veronica és én)
Nemrég jöttünk ki a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!34-es menedék fegyverraktárából:) Egész jó loot volt odalenn:)
Egyébként ti gyűjtötök valamit a játékban? Tehát mondjuk házdekorálás céljából? Én minden kis marhaságot vagy egyedi dolgot...de lassan eladok jópár felesleges holmit...bőven kinőttem a Novaci szobámat:D -
kissssss #5189 én úgy emlékszem mintha ostor is lett volna ott. -
Zozo0122 #5188 Előkerült, ha arra gondolsz ami Goodspringsnél van a hűtőben...de nekem csak KALAP volt ott...ostort nem találtam.Van ott ostor? Persze így ahogy leírtad leesett, hogy Indiana Jones akart lenni:DDDDD
-
kissssss #5187 na és a fickó a hűtőben a kalapjával és az ostorával előkerült? :-D -
Zozo0122 #5186 Igen a New Vegas televan ilyesmivel:D De illik a világához ez a fekete humor...meg az Alienes dolgok is bár még nem találkoztam velük. Az easter eggeket is bírom...Wild Wasteland perket felvettem az elején azóta voltak érdekes dolgok...Owen és Beru egy kiégett háznál Niptonban:D Ezen szakadtam például -
Although #5185 Kicsit aggódok azért :) Elég komolytalanok tudnak lenni :D A vegas egyes részein is látszik :) (alienek). De biztos jó lesz. aztán meg ott a kotor 2 ami félelmetesen mellbe vágó lett. Szóval hihetetlenül együtt a humor és a dark. kevesen tudják ezt a szintet :) -
Zozo0122 #5184 Köszi erre ránézek!;)
A Project Eternity pedig eléggé várós:D -
Although #5183 MMU
Ezt azért tényleg ajánlott. Tényleg csak javítás változtatás nélkül, nekem úgy tűnnik jobban fut ezzel.
A Beth tényleg nem adott elég időt az Obsidiannak. Le is vonták a tanulságot, többet nem vállalnak el senkinek talán ilyen megbízást.
Persze ehhez még hozzájött néhány más szopás is ez után.
Így most a kickstarterrel próbálkoznak. -
Zozo0122 #5182 A Sweet Fx tuti jó kipróbáltam, hogy játék közben kikapcsolom és láthatóan tovább fakultak a színek. Viszont kikapcsolt Sweet Fx-nél nem túl feltűnő a ködösödés, de azért még észrevehető. Kifutottam a külvárosból majd vissza és csak azért vettem észre mert nagyon figyeltem. Valószínűleg ez valami beépített FPS limiter lehet vagy nemtudom...és a Sweet Fx valamiért jobban kiemeli ezt.:D -
#5181 Hm, olyan mintha ott már 'nem működne' a SweetFX. De azért ez elég furcsa.
Nem kellene egyébként különbségnek lennie, alapjátékban modok nélkül legalábbis nem vettem észre (ott mindenhol 'ködös' ), bár elég régen játszottam már vele. -
Zozo0122 #5180 Köszi mindenkinek a választ! Nem használok semmiféle modot, kivéve a Sweet Fx van fenn. New Vegas Ultimate kiadás az összes DLC-vel. Csináltam képeket erről lenne szó:
Vegas felé haladok:
Vegas külvárosába értem:
-
#5179 Szóljatok már be nah! Én komolyan vettem! És? Polgári jogom korlátoltnak lenni! Mindenki más is megteheti! Én mé nem?!
Amúgy Ismeritek Niner meg Willow telepíthető társakat?
Szerintem nagyon ott vannak. Willow a csipogásával készít ki. Meg a ceruzáival, Niner meg a folytonos idétlen szövegeivel és a drogjaival. -
Although #5178 Hát hallod, ott van a két "szmájl" szerűség abban amit írt :) -
steweee #5177 oks, csak vicc lett volna, de vágtad úgy látom. passz, lehet hogy csak poén a fejlesztők részéről. volt ilyen a gta sa-ban is amikor a körből samantha kimászik a tévéből az első házban a nappali sarkában. meg csomó ilyesmi más játékokban is, ilyen easter egg lehet sztem... -
#5176 Ember, ha listát kérsz, adhatok, csak itt leszünk reggelig. :D
Mondom, főleg a pusztában. És inkább éjjel.
De ha szellemek, akkor van a Dead Money "ghost Sight" nevű kis cucc, azzal láthatom is őket akár? -
steweee #5175 2 tippem is van :
1. vannak szellemek a játékban, de nem anyagiasulnak, így a pusmogásom kívül más fizikai behatást nem váltanak ki
2. a hangok forrása máshol is lehet. egyéb helyeken és időpontokban nem szoktad őket hallani ?
-
#5174 Hello!
Jó ideje játszom már a játékkal, de valami nem hagy nyugodni. Lehet hogy csak nekem tűnt fel de megkérdem.
Vannak pillanatok, főleg éjjel mikor szél támad a pusztán, főleg a sivatagban és furcsa suttogások, pusmogások hallatszanak a levegőben. Ilyenkor mindig forgolódok nézelődök, még hőkeresővel és VATS-al is szét szoktam nézni, sőt még éjjellátóval is, de soha senkit nem látok ilyenkor. Kivéve a társaim meg a bóklászókat már ha épp vannak a közelben. Ez mitől van?
Pont az imént volt ez. Találkoztam azzal az emberkével aki a Csillagos SSA kupakokról beszél nekem. Ahogy elment megint hallottam ezeket a hangokat. Ez mi? Előző karakternél mikor már félig cyborg volt sokkal kivehetőbben voltak hallhatók.
Valakinek van ötlete ez miért van? -
DrBrown #5173 Esetleg ha felraktad a Nevada Skies időjárás effektet akkor lehet, hogy épp homokvihart generált. Bár mondjuk az igen látványos, nem téveszthető össze semmivel. Arra nem emlékszem, hogy ez a mod ködöt is tud idézni, de szerintem nem.
Egyébként nálam nincs köd Vegasban, modok előtt sem és egy csomó mod után sem volt. Nem kizárt, hogy nem szereti a vidikarid, de ha nem zavar, lehet még jó is... :) -
Although #5172 Spec nem emlékszek ilyenre vagy csak nem vettem észre. A város körül lehet füst, a raiders félig körbezárták a várost és ilyen tartályba tüzek égnek az tud füstöt okozni.De főleg este látszik.
Persze lehet szimpla grafikai bug is.
A mission mojave mod elég sokat kijavított. Ez a Bethesda által is elismert unofficial patch, nem változtat a dolgokon de a rengeteg grafikai bug egy részér kijavították és mást is. A helyzet az hogy a skyrim az első bugmentesnek tekinthető offline rpg. FNV-be elég sok van, ez se tette népszerűvé.
-
Zozo0122 #5171 Köszi;)
Nem zavaró egyébként csak kiváncsi voltam, hogy ez meg van e magyarázva a játékban.De akkor ezek szerint nincs:D -
#5170 Ha jól emlékszem a város környékén kicsit kifakul, kifehéredik a kép vagy valami ilyesmi.
Ha nagyon zavar tegyél fel egy Project Realityt, Nevada Skies-t abban nincs ilyen. -
Zozo0122 #5169 Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy New Vegas környékére érve miért van füst mindenhol? Mi akar ez lenni szmog? Konkrétan úgy néz ki, hogy ha a környékre érek akkor mintha köd vagy füst szállna le. -
DrBrown #5168 Köszi, nyilván ez lehet a baj. Alaposabban elolvasom majd a readme-t valami elkerülhette a figyelmem. Köszi még egyszer! -
SaGa #5167 mos=mod -
SaGa #5166 Valamit nem tettél fel, ami ezekhez a modokhoz feltétlen kell. Ezt akkor csinálja, ha valamelyik mod egy vagy több mastere hiányzik.
El kell olvasni a mos required listáját, vagy feltenni a vrye flash-t és ellenőriztetni vele, mi hiányzik. -
DrBrown #5165 Köszi az eddigi segítséget, egész jól belejöttem. :)
Az viszont nem értem, hogy ha felteszem az Underground Hideout New Vegas V4-4, vagy az EVE - Essential Visual Enhancements akkor a menü előtt programhibával leáll. Pedig a betöltési sorrenden is változtattam.
Eddig csak ezeknél jelentkezett ez a hiba, de félek lesz még egy-kettő.
Van tippetek? -
DrBrown #5164 Ok, így lesz. Köszi a választ!
A project nevadánál meg gyagyás voltam, mert patch-el akartam kezdeni a telepítést. Fáradság bocsi. :) -
#5163 vedd mindig úgy ha ilyenre hivatkozik, h FNV mappáján belül Data mappa.
az az útvonal csak a Steam alap telepítési helye, ettől bőven eltérhet nálad, főleg ha virágboltit használsz. -
DrBrown #5162 Még egy gyors kérdést engedjetek meg. Néhány mod utal erre a helyre:
Program Files/Steam/SteamApps/common/fallout new vegas/Data/.
Mit tegyek, ha a StemApps-on belül nekem nincs common mappa?
Gondolom le kellene törölnöm a játékot és egy másik verziót telepíteni, de nincs esetleg valami más megoldás. Így nem tudom feltenni a Project Nevadát, mert mindig megakad a telepítésnél. (nem biztos, hogy ezért)
Azt írja hibaüzenetnek, hogy a core.esm file nem aktív, vagy aktív. Nem tudom, mi lehet ez? -
DrBrown #5161 Köszi! Jó, hogy mondtad, akkor most már végig tolom a játékot, van pár üzemóra benne. A következő végigjátszásnál úgyis uninstal lesz (talán egy format C: is) aztán kipróbálom ezt.
Nagyon jó, hogy ennyire lehet modolni a játékot, ez szinte már külön játékélmény... :D -
#5160 Leginkább ajánlott: BOSS
Folyamatosan frissülő adatbázisból dolgozó modsorrend-rendező.
Ha már van jópár óra az állásodban, akkor már ne kócold össze ezzel, leginkább első indításkor érdemes ráereszteni a feltett modokra, illetve erősen ajánlott akkor is, ha modokat próbálgatsz: eredeti modok-BOSS-új mod-BOSS-mod leszedve-BOSS-másik mod felrak-BOSS-stb. -
DrBrown #5159 Elhiszem, hogy nagy meló volt, élvezd a gyümölcsét és játssz! :) Azt azért biztos tudod, hogy a modod nélkül is fagyogat a gáma, nehogy ez elvegye a kedved! :)
Így állítom be, ahogy mondat. Egyenlőre egyesével próbálgatom a modokat, de sajnos olykor-olykor kilép programhibával. Most az összes eddigi modot deactiválom, egyenként újra rakom tesztelem egy indítással. A Fallout Mod Manager-t használom és az NVSE-vel indítom. Gondolom mindegy, hogy ezt, vagy a Nexus Mod Manager-t használom... -
#5158 Köszi :)
Majd egy évig készült úgyhogy egy jó időre el is ment a kedvem a modolástól. Meg hát játszani is szeretnék végre a játékkal :)
A modokat úgy érdemes betölteni (ha a leírásban nincs benne hogy miután vagy mielőtt töltsd be) hogy ami a legnagyobb változást hozza (pl a modom vagy időjárás mod) azt felülre és lépcsőzetesen haladva lefele azokhoz ami legkisebb változást okoz (pl: ruha vagy páncél mod)
Igazából ha ütközés van akkor az legtöbbször nem küszöbölhető ki a lista változtatásával sem. Jó példa a modom. A World of Pain vagy NV interiors is modosított olyan területeket amit én is. Ekkor van az hogy pl lebegő csatornafedél vagy door indicator a semmiben - kijelzi hogy be tudsz menni valahova viszont körülötted nincs semmi hiszen a pusztában állsz a semmi közepén :)
Ezeket csak kompatibilitási peccsekkel lehet megoldani úgy is. Így a két mod ami ütközik összefésülhető.
Ha viszont pl mindig ugyan ott kifagy a játék akkor érdemes átgondolni hogy mik azok amik az adott területet modosították. És kicsit átvariálni a listát hátha megoldja a gondot. -
DrBrown #5157 Sziasztok!
Nem írtam még ide, de jól visszaolvastam az üziket 2012 szeptemberéig (ennyire volt csak erőm). :)
Először is engedd meg Ryder62 hogy látatlanban gratuláljak a mododhoz. Amiket olvastam róla nem kis munka lehetett és biztosan kipróbálom a fagyások ellenére is. Büszke vagyok, hogy a nexus-on magyarok is képviselik magukat előkelő helyen. Legfontosabb: ne keseredj el, az önkéntes munka nem szokott kifizetődő lenni. ;) Így tovább!!!
Mivel én magam is rajongója vagyok a Fallout sorozatnak egészen az első résztől, így természetes, hogy a NW-ba is belevágtam pár hónapja. Mára már egy csomó mod-ot is kipróbáltam és ezeket szeretném rendszerezni kicsit, mert kavarc van. Nagyjából wesker24 #5052-es üzenetében leírtakat használom én is néhány apróbb kivétellel.
A nagy kérdésem az lenne felétek, hogy mi alapján kell a betöltési sorrendet beállítani a manager-ben? Lehet, hogy gyagya kérdés, de nem igazán vágom.
Köszi előre is!!! -
Although #5156 project status info
Érdekes ez, frissítik mi hogy áll egy ilyen docban.
Ez se uborka :)
"As many other people, from what I've read, I'm following this project since a long time. And since some months it also became the only release I'm waiting for, the only priority concerning games. I mean I'm not waiting for some famous game from some famous software house, I'm just waiting from Project Brazil, with the same excitement a child could have while waiting for Christmas. It's so nice that you take all your time to make it a fabulous mod. All hail Thaiauxn and all his mates"