...
-
Nah, most toltam végig a Dead Money kieget. Véletlen valahogy elindult.
Aztán eljutottam a végére és megint szar. :D nem teleportál vissza Wasteland-re.... Öregem... ekkora egy hulladék szart mint ez... Amikor azt mondtam hogy a Lonesome Road a legnyomorultabb kieg tévedtem. Ez az. A Lonesome Road legalább hagyja az embert részben érvényesülni... Ez... Hát, ekkora egy mocskos, undormány, nevetséges, túlbonyolított, tetves rühes szart....
Törném a kezeit annak aki kitalálta.
Az NPC-k hülyék, végtelenül kretének, a küldetések szánalmasak, a környezet undorító, és ráadásul nevetséges is. Minden tetves kanyarban a szájába kell rágni mindenkinek hogy működjön együtt vagy megdöglünk... egyedül a néma csaj volt aki segg helyett aggyal gondolkodott.
Senkinek nem ajánlom. Senki ne próbálja ki, ha csak nem akar egy egeret vagy billentyűzetet törni... A köcsög hangszórókra azt mondták hogy kilőhetők, de van köztük PÁR darab ami nem. Persze, mindenhol szinte csak a köcsög törhetetlen vörös hangszórók vonyítanak. Főleg ott ahol nem kellene. Persze vörös takony lebeg a levegőben amibe ha belemész megöl. És a hologramok persze eleinte még érdekesek, de amikor már direkt csak ott vannak ahol rohadtul nem kellene, főleg az után hogy ki lettek elméletben kapcsolva, kezd kifejezetten idegőrlő lenni.
Ez még a Lonesome Road fél hallhatatlan Ghouljait is übereli.
De tényleg, ennek a szarnak senki ne álljon neki. Nem ajánlom.
Ez meg a Lonesome Road a New Vegas Operation Anchorageje. Mert a Fallout 3-ban az volt a legszarabb kieg az összesből. Ráadásul a térkép is ocsmány. Ki az a balf@sz aki hegytetőre épít kaszinót egy kihalt pusztában egy kanyon mellé ahova beszórja a várost hozzá... anyád... Pfff....
Arról nem is beszélve hogy instabil mint a fos. Belépni még betudtam, de vissza már nem tesz a sivatagba... Szóval elcsesztem sok jó időt a semmiért... Gratulálok. Taps vihar a készítőknek.