...
  • RPG Assassin
    Én Boone-nak azonnal hajintottam oda a Dragunov-ot. Cass-nak egy repeater gunt adtam. Raulnak egy m249-est. Nekem ugyanis vannak modjaim. Meg fent van a Nevada is. Tudom hogy a Light Machine Gun is m249. De az szarul néz ki. Veronica eddig nem volt a társaságomban sose, szóval őróla fogalmam sincs mit tudhat.
    Rex nekem mindig otthon ül. Nem akarom hogy baja essen. :D Aztán mivel nekem Willow megvan így J.T. nevű kutyus is otthon lazsál. Nem baj, had pihizzen.

Eddig extrább Npc-k közül talán Ambassasor a karom volt akit nagy reményekkel próbáltam ki. Háát. Ha harcolni kel akkor tényleg jó, de folyton lemarad.
    Niner a másik akit használok. Ő kapta a Thompsont. Azóta se tette le. :D Arcade viszont valahogy semmit nem akar használni. Nem jöttem rá milyen fegyver kellene neki.

Én egyedi armort használok.
    Egyik kedvencem. Szívós, brutálisan néz ki és jó értékei vannak. Ha bandázunk akkor mindenkin ilyen van. Ezért többnyire nem fosok hogy meghalnak. Egyébként se szoktak, de ezzel meg főleg nem. :D Bár javítani maga a pokol. :D
    Mutatom is. Ezt: