6837
...
  • Ryder62
    Pusztakezes haszontalan, viszont közelharci fegyverek hasznosak. Célszerű minél hamarabb elérni az 50-et a melee weapons-el, ilyenkor kapsz egy speciális támadást a fegyverekkel. Nem csak hasznos de poénos így ütögetni az ellenfeleket.
  • steweee
    vajon életképes egy verekedős karakter nem közvetlenül az elején, hanem később, és aztán hozzáfejleszteni vmelyik fegyvert ?
  • xFreex
    Semmire, mert csak optikailag néznek ki másképp. Az értékük a játékban ugyan az. Ez olyan gyűjtői hozzáálláshoz készült szerintem. Akinek nem tetszik az eredeti pakli kinézete az lassan lecserélheti másik mintára.

A játékban a karavánt minimum 21, maximum 26-os értékkel fogadja el. Ezen értéken belüli már befutónak tekinthető, kivéve, ha az ellenfélnek nagyobb a száma.

Minimum 30 lappal tudsz játékot indítani. Egyfajta lapból csak 1 lehet a játszó pakliban. (Pl: tref 7-es csak egy lehet, de az már mindegy hogy melyik kaszinó lapjából. Értsd: Tops, Ultra Lux vagy Gomorrah)
    Az inditott sorra emelkedő vagy csökkenő sorban pakolhatod a lapokat, de a sor irányát közben megfordíthatod egy Dámával. (nyitottál 9-est, tettél rá 8-ast, teszel rá egy Dámát és utána mehet rá megint 9-es és kész is egy sor maxos 26 értékkel.)

Tipp egy "gyors" paklihoz: csak a 7, 8, 9, 10, Bubi, Dáma, Király, Ász, lapokat használd.

7, 9, 10, = 26
    10, 8, Király a 8-asra, = 26
    9, Király a 9-esre, 8, = 26

És már meg is nyerted a játszmát.

Ha esetleg valamelyik lapra várnod kell akkor közben szivasd az ellenfelet. Bubival vedd el az egyik sorábol a legnagyobb számot, vagy Királlyal duplázz bele (lehetőleg egy nagy lapot,8,9,10) abba a sorába amelyik már 21-26 között van.

Nem mondom, hogy tökéletes taktika, de kb 90%-os.
  • Darun
    Ezt akartam kérdezni, hogy mi a fenére jók a plusz lapok? Illetve mennyiben van jelentősége annak hogy melyik kaszinóból származnak? Mert ezekre még nem jöttem rá.
  • PiszkosFred
    Es tegyuk hozza, hogy erdemes az extra kartyakat is felvasarolni a vendoroktol, olcsoak es jol tudnak jonni, ha te allit(hat)od ossze a paklidat.
  • Darun
    A karavánt eleinte én se értettem, de lyuhtubon találtam egy magyar bemutató, amiből szintén nem igazán sikerült megértenem, de annyira elég hogy tudjak játszani. Most a második végigjátszásnál pl még egy meccset sem kellett visszatölteni, pedig a Jokert még mindig nem értem hogy mire jó és láttam már olyat is, hogy az ellenfelem csökkenő sorba rakta a lapokat, és a végére rakott egyet ami meg növekvő volt.
    A karaván egyébként röviden összefoglalva: 3-3 oszlopban rakhatsz le lapokat. A lapok értékének vagy növekednie kell, vagy csökkennie. Az nyer, aki először kihozza mindhárom oszlopot x értékre. (ez asszem 21 és 27 között kell legyen, de ez csak kb, jobb ha valahol utánanézel, esetleg valaki majd pontosít). Vannak a "nem érték" lapok, ezek a bubi, dáma, király, joker. A Joker fogalmam sincs mit csinál, a bubival egy lapot eltávolíthatsz a játékból, a király meg megduplázza egy lap értékét. Én most úgy raktam össze paklit, hogy kiszedtem az 1-2 értékű lapokat, 3-as asszem egy van, 4-es kettő, dámát is kiszedtem egyet vagy kettőt és mivel fogalmam sincs mire jó a joker, azt se használok. A nem érték lapokat az ellenfél lapjára is teheted. Pl ha van lent neki egy oszlopban 10-es, 8-as és 7-es, az értékben 25 vagyis neki az már kész oszlop. De ha a tizesre rávágsz egy királyt, akkor megduplázza az értékét, az oszlop akkor már 35-t ér, ami sok. Ekkor vagy eldobja az adott oszlopot és újra kezdi, vagy rádob a 10-esre egy bubit, ekkor a tizes kikerül a játékba, marad a 8 és a 7, vagyis az adott oszlopot 15-ről kell folytatnia. Igazából ha rájössz az alapokra, akkor már nem olyan nehéz.
    Azért az a játékban az egyik szereplő ki is emeli külön, hogy karavánt csak kereskedőkkel illetve mezei npc-kel tudsz játszani, kaszinókban nem. Szóval időről időre érdemes lefosztani a karavános csókákat is. A kaszinókban én is blackjack párti vagyok, mert a félkarú rablóhoz már nem elég jók a reflexeim, a rulett meg tényleg szerencse kérdése, bár erre is láttam egy magyar trükköt.
    Tegyél fel 10-et a feketére. Ezek után minden körben duplázd meg a tétet és mindig a feketére (vagy a pirosra az mindegy, a lényeg hogy mindig ugyanarra a színre rakj) így előbb-utóbb nyerni fogsz és mivel duplázod az előző tétet, ezért ha nyersz, akkor már plusszba leszel, akármilyen soká is nyersz.
  • 7r1v1um
    Az aranyt(ha már megvannak a steam-es badge-ek)el tudod hozni a "tgm"(godmode)parancs begépelésével.Félre ne értsd amit írok az mind csak tipp, azért jó ez a játék mert 10 játékos 15 féle képpen tudja sikeresen játszani.Magam részéről például a blackjacket preferálom (ez a karaván nekem magas....).
  • Darun
    A kaszinót nem szerettem, viszont mivel a csapattársakat csak ott tudtam egy helyre összegyűjteni, ezért párszor ellátogattam oda is, de ha jól rémlik, ott pont nem volt lerakatom.
    Igazából, amíg el nem értem a 100-as bartert, addig nem is adtam el szinte semmit, csak olyan helyen, ahol 1:1-be vették (pl Goodspringsben Trudy ha megcsináltad a Gringos küldetést) de náluk meg pont kevés a pénz és ők ált csak kaját árulnak. Illetve láttam egy videót lyuhtubon, hogy a bár, ahol Cass-t fel lehet szedni, ott ugye a pultos csaj ad/vesz és kártyázik is. Megveszel tőle mindent, aztán a pénzt visszanyered kártyán. Fegyvert meg mondtam hogy amint megvolt a BB gun, nem is nagyon használtam mást. Ráadásul ha már megvan E-DE, akkor ugye ingyen javítja a fegyvert, tehát gyakorlatilag pénzt termel.
    Az arannyal az a baj hogy még egyenként is piszok nehéz elpasszolni őket, egybe egyrészt lehetetlen, másrészt akkor a súlyuk hogy max vánszorogni lehet velük.
  • 7r1v1um
    Több 10.000 kupak: kinyírod az ellenfelet, elveszed tőle ami kell, fegyvert/páncélt félre rakod és vársz amíg másik ugyanolyannal tökéletesre javítod, majd eladod;karton cigaretta;hógömbök a robotnak;nem használsz egyszerre 3-4 féle fegyvernél többet, hogy legyen mit eladni stb.stb. Jahh és Barter skill min.50, de amíg az elején jársz addig Salesman Weekly és/vagy mentátok.
    Arany rudak nehezek és nincs az a kereskedő aki felvásárolná az összeset, vagy ha mégis akkor utána nem tudsz mit venni a kapott pénzen.
    Bérelj szobát Novacban(100 kupak),mindenféle barkácsolási lehetőség 50m-en belül van kivéve a tábortűz.Később Mr.House kasiznója Vegas közepén a játék végéig.
  • kissssss
    a dm-böl származó aranyrudakat lehet trollkodásnak is venni :-D
  • Darun
    Az implantokat még nagyon az elején vettem meg. Emlékszem, az első komoly beruházásom az volt, igaz hogy akkor még csak 1-2-re volt pénzzem, de úgy gondoltam, annyit megér, aztán a DLC-ből (OVB, LR) szedtem még pénzt és meg is lett mindegyik. Igazából a fegyvereket meg modokat csak a játék végén kezdtem el komolyan gyűjteni, mert addig elég volt a neves BB gun meg a Dinner Bell valamivel később. Ráadásul a BB-be még olcsó is a lőszer, sztem ennek van a legjobb sebzés/lőszer ár aránya. Ráadásul ezeket nem is kell/lehet modolni, szóval ezzel már egy csomó pénzt megspóroltam.

Itt a probléma. Ha a kereskedő úgy lesz tele zsével, hogy előtte elverem nála a pénzem nagy részét lőszerre, az már nem is olyan jó biznisz, ha megnézed a kiindulási és végállapotot, akkor gyakorlatilag árucserét csináltál. Egyébként azzal a módszerrel amit leírtál, rámoltam ki pl a BoS kereskedőt, sajnos a végére valami nagyon drága cuccot hagytam, amit nem tudtam úgy megoldani hogy a pénz is az enyém legyen, meg a cuccok is, bár így is jól jártam, ez tény. Jah, meg volt egy bug is itten, volt nála valami termik lándzsa vagy mi a szösz. Félig használtam árulta, viszont amikor megvettem, már fullos volt, így ő teljes áron vette vissza tőlem. Így került hozzám az összes cucca meg a pénz egy része. Viszont az aranyat amit a DM DLC-ben szereztem, iszonyat nehéz volt beváltani, mert azok a kereskedők, akik 1:1-be kereskedtek, nem tudtak annyi értéket felvonultatni, amennyit egy rög ért, a többi kereskedőnél meg duplán buktam, hiszen egyrészt drágábban adnak mindent, másrészt az aranyér is kevesebbet perkálnak. Am a +10k kupak nekem is megvolt, de pl amikor egy GRA fegyver ára 10k-nál kezdődik és 3-4k-ért még modokat is kell venni hozzá, akkor nem sok az a 10k. A F3-hoz képest itt nagyon elszálltak az árak és pénzt meg nem lehet egyszerre annyit összeszedni. Pl alap volt hogy kifosztottam az összes kaszinót, ami kb szintén 10k kaszinónként, de ugye ebből egy fegyvert tudok csak venni, ami lássuk be, nem sok.
  • Ryder62
    "Am kereskedni én is úgy szoktam, hogy megveszem a legrosszabb minőségű fegyvert/páncélt, feljavítom és eladom. De ezt is ugye nehéz úgy, hogy a kereskedő csak a felét tudja kifizetni kupakban."

A legegyszerűbb az ellenfelektől lootolni. Pl Fiendektől lézer/plazma fegyvert. Ha megtelik a zsák akkor összekalapálni őket, majd irány a bolt. 8000 van a gun runnersnél mindig, de azt pár fegyver eladásával ki is nyerem. Ezután beugrok Freesidera, Mich and Ralph-hoz majd ott is eladok ezt-azt.

Tessék, gyűjtögető életmódommal, egy körrel a kereskedőkhöz már szereztem minimum 12000 capst ráadásul úgy hogy nem adtam el olyan dolgot amit nem fizetett ki teljesen.

Egyébként meg az ilyet akkor kell eladni miután kifosztod a boltot. Veszel sok sok lőszert, a kereskedő tele lesz lével, majd eladod a cuccost ami többet ér mint amennyit a kereskedő eleve tudna fizetni.

Én folyamatosan 10e+ capssal rohangálok. Célszerű ezután ellátogatni a new vegas clinicre megvenni az implantokat.
  • Darun
    Sztem 70-es survive-om majd olyan 30 szint környékén lesz, előbb nem :D Ráadásul ez a játék legelején kéne. Ahogy a csapattárs is, de az se fog menni. Az erőre most nem raktam, mert kivételesen nő karit csináltam, bár a kötelező fejlesztések meglesznek neki is.
    Ezt a több 10.000 kupakot nem értem. Nekem szinte soha nem volt sok belőle, mert amelyik kereskedő normális áron vett át illetve adott el, annál szinte semmi pénz nem volt, de a "jobb" kereskedőknél is alig. Pl nevetségesnek tartom még mindig, hogy a Gun Runner boltosnál egy fegyver árának megfelelő kupak volt csak. Ennyire nincs igény Vegasban a minőségi fegyverre? Aligha hinném. Am kereskedni én is úgy szoktam, hogy megveszem a legrosszabb minőségű fegyvert/páncélt, feljavítom és eladom. De ezt is ugye nehéz úgy, hogy a kereskedő csak a felét tudja kifizetni kupakban.
    Vegasba nem nagyon volt cuccom, csak amit helyben szedtem össze, mert az egy elég nehezen elérhető hely. A legelső lakásom a Yangce Memorial melletti elhagyott kunyhó volt, bár most jöttem rá, hogy simán használhatnám Victor házát is. Később meg az NCR és a BoS bunkerekben voltak a főbb lerakataim. A BoS-ban azt szerettem, hogy volt munkapad, ami az NCR-ból hiányzott, hátránya az volt, hogy kevesebb tároló volt. Én ui külön raktam a fegyvereket, a páncélokat, a modolt cuccokat, a neves cuccokat, a quest vagy egyéb szempontból fontos cuccokat, mert volt egy szekrényem amibe a kacat volt, de pl ott tároltam a kaját is meg a különféle hozzávalókat. Az sem egészen volt világos, hogy miért nincs sehol hűtő? A F3-ban ez alap volt.
  • PiszkosFred
    "Annyira sok időm azért nincs a NV-ra :D"

Hat igen. Bar, van annak valami varazsa, amikor a Vegas elotti utszeli bufe tulajdonsanak mar elore koszonsz, amikor huszadjara setalsz arra. :) Vagy, amikor Cassidyt probalod meg beszervezni, es miatta egy oraig csak oda vissza rohangalsz keletrol nyugatra, es vissza. Vagy, amikor tele a "zsak", es le akarsz pakolni Vegasban, de Novac kozelebb van, es inkabb oda rakod a szajret, majd onnan haromszor fordulsz, mire atcuccolsz mindent Vegasba :) Perverz es nem kevesbe elmebeteg dolgok ezek, de az elso "ismerkedo" vegigjatszas utan mindig ez kovetkezett nalam, legyen szo Oblivionrol, FO3-rol, Skyrimrol vagy akar New Vegasrol... (bar, a TES sorozatban legalabb voltak lovak, azzal picit gyorsabb volt a haladas)
  • 7r1v1um
    A kulacs teljesen felesleges, mert inni bárhol lehet és 2 korty a 200 feletti H2O szintet is eltakarítja.
    Teherbírás gondjaid megoldódnak később, ha E-DE mellett lesz emberi kísérőd is,sokat segít az is, ha legalább 7-s az erőd.
    Hardcore mód csak kikapcsolható, viszont ha kikapcsolod, akkor már nem tudod újra bekapcsolni.
    Én azt próbálom ki, hogy csak tökéletes, vagy ahhoz nagyon közeli állapotú fegyvert/páncélt adok el, mert idegesített a több 10.000 kupak.
  • xFreex
    Jól mondtad, csak a saját kecóban vagy bérelt helyen lehet.

Én még 1 lehetőségről tudok, de annak vannak kritériumai.

Ez pedig a Honest Hearts DLC Home on the Range perkje amihez 8-as szint és 70-es survival kell. Viszont te HC-ban nyomod és ott pont nem adja a Well Rested bónuszt.
  • Darun
    Annyira sok időm azért nincs a NV-ra :D Így is baromi sűrűn kell utaznom loot miatt, amivel ugye gyakorlatilag csak annyit érek el, hogy gyűlik a cucc a tárolóban, a történet nem fog jobban haladni, fejlődni se fejlődök közben, ellenben az alvás/éhség/szomjúság növekszik.
    A játék elején a dehyd szint pont nem érdekes, mivel itt még közel van Goodspring, ráadásul elég sűrűn vissza is kell járni és a városban bárhol iszok vizet, azonnal nullázza (igaz hogy még nem érte el a 200-at egyszer sem).
    Viszont a képességeket jól beválasztottam. A +1 Agl-ra raktam, cserébe sérülékenyebbek a végtagjaim. 100 HP körül, nagyon sérül fejjel bele is rohantam egy 10 fős Viper Gang-ba, kellett negyed óra míg sikerült őket lenyomni. Ráadásul a két metal armouros tag miatt nem kevés lőszerem is fogyott. Bár ez a legkevesebb.
    Tudtam hogy van még kérdésem, az előbb nem jutott eszembe, de most játék közben igen. A játék elején tudok valahol aludni, ahol Well Rested leszek? Mert úgy rémlik, ilyet csak saját házban lévő ágy vagy fizetős hotel ad, az viszont asszem Novac az első, de már az is a pálya túl felén van.
  • PiszkosFred
    A vicc az, hogy normalban csak "hangulat", mig HC-ban x percenkent regeneral minimalis hp-t es csokkenti a dehyd szintet. Erdemes megtartani, bar ha odafigyelsz, hogy mit viszel magaddal (kaja, pia), akkor felesleges.

HC-ban jatssz fasttravel nelkul, ugy az igazi :) Baromi unalmas es hosszu igy keletrol nyugatra atsetalni, "a'la nature".
  • Darun
    Elkezdtem hc módban egy új karival. Először is, én valamiért meg voltam győződve arról, hogy a hc nehézségi fokozat, nem pedig egy ki-be kapcsolható mód. A legnagyobb problémám a játékkal eddig is az volt, hogy egy adott helyszín teljes lootolása nagyon sok időbe telt (értsd: sokat kellett fordulni) ami most csak még jobban megnő, ráadásul be kell iktatani a folyamatos iszik-eszik-alszik-pisi-kakit, de ettől sztem nem lesz realisztikusabb, csak vontatottabb. De pl már is rájöttem egy megoldásra lőszer utánpótlás terén: maguk a hozzávalók nem sok súlyfelesleget jelentenek, és ha E-DE velünk van, bármikor tudunk lőszert gyártani. És mivel én az első végigjátszást a fontosabb ammo tipusokból több ezerrel hagytam abba, még az is megoldás lehet hogy szétkapod őket és darabokban szállítjátok.
    Viszont kérdésem is lenne. Van ez a vault nemtudomhányas kulacs. És asszem x percenként ki is irja hogy kortyolsz belőle (már ha jól értettem). Ez most mi a nyavaja? Mi történik ha eldobom? Először azt hittem hogy abba kell áttölteni valami italt, de nem. Viszont ha ez csak hangulat elem, akkor eldobom a rákba, mert 1 kiló helyet foglal.
  • 7r1v1um
    A ghoul-os taktika az fasza .Úgy kopott el hogy nem gyúrok lopakodásra, sőt még csak gyakorolni se gyakorlom...
  • Darun
    A holor. nekem is nagyon tetszett, de valamiért a DLC-n kívül nem használtam. Hogy miért nem, azt már csak találgatni tudom. De erős a gyanúm hogy lassú volt. Értem ez alatt azt, hogy lassan cserélt tárat ami ráadásul kicsi volt, ritkán sebzett kritet és akkor se nagyot, továbbá sok AP-ba került használni. Lőszergondom biztos nem volt vele, mert MF-em 5000 fölött volt.
    Nem tudom mit csináltál te azzal a kínai lopakodóval, de annak normál esetben nem lenne szabad elkopnia. Van erről két rövid sztorim.
    1. Fényes nappal lopakodok a pusztában, egyszer csak meghallom hogy két mutáns beszélget. Odaállok közéjük, semmi. Fejbe lövöm az egyiket, a másik egykedvűen bámul a társa hullájára. Őt asszem leboxoltam.
    2. A közelben a lövöldözést hallottam, ezért gyorsan elbújtam egy rom mögé. Pár percen belül megjelent egy csapat, asszem fosztogatók voltak, hárman vagy négyen lehettek. Kettő tuti hogy lejött és nekiállt beszélgetni, egy harmadik volt kicsit távolabb tőlük, de látótávban, a negyedek meg lemaradt, ő látótávon kívül volt. A beszélgetők mögé lopakodtam, kapott mindkettő egy fejest, a többiek viszont rá se bagóztak. Az utolsó, aki távolabb volt, az kapcsolt egyedül, de ő is csak akkor, amikor már minden társát elintéztem és ő is csaj sejtette hogy gebasz van, de engem nem talált. Meg ott ugye van egy elég durva kombó, amit a NV-ba nem is raktak bele, csak nerfelve, így ott használhatatlan. Nevezetesen: Grimm Reaper perk (ha jól emlékszem), valami nagyot sebző fegyver meg kínai lopakodó. Most hirtelen 3 ellenfél volt akiket nem lehetett ezzel megölni, mindenki mást igen, és úgy, hogy közben nem sebződtél, mert sokszor még visszalőni sem volt idejük. An az a 3 ellenfél ha szerencséd volt, akkor csak 2, méghozzá a szupermutáns hadúr, meg az az óriás szupermutáns, amiből asszem három volt a játékban. A harmadik a mocsárban (a világítótornyos DLC-s) élő ghoul volt, aki nem halt bele a lopakodó kritikusba se. Őt úgy lehetett gyorsan lehentelni, hogy kétszer fejbelőtted, a harmadikkal leszedtél egy sima ghoult, így az visszaadta az AP-t és a vadghoult is folyamatosan tudtad sebezni.
  • 7r1v1um
    Holorifle-t Dead Money-ban lehet összeszedni a modjaival együtt. Távcsöves úgyhogy messzire is jó meg közelre is, nekem mindenes alapfegyver.
  • 7r1v1um
    Na ez az amiért én abszolút nem gyúrok lopakodásra,fölösleges...
    Az előző részben a metróban néha össze lehetett hozni (meg volt kínai lopakodó páncél is , míg tönkre nem ment), de itt max a csatorna van Vegas alatt, a patkányok meg ghoulok viszont kiszúrnak. Legfeljebb messziről tudsz lőni távcsöves puskával az meg camp-elés nem lopakodás.
  • Darun
    Azt spec nem próbáltam ellenük, sem más energiafegyvert. Am én is azt csináltam, hogy felmásztam a sziklákra és szevasz. A Dinner Bell-re gondoltam, közelről az elég jó. Távolról talán a Christine's COS snipert ajánlanám.

broman: az hogy hc modban ilyet csinál, az egy dolog. De normálon, a sima mezei ellenfél (légiós) kiszúrt lopakodás közben, 100% képzettséggel úgy hogy teljesen takarásba voltam és legalább 100 méter volt köztünk. És ugyanezt megcsinálta a fiend, a viper gang... Szóval ebből a szempontból iszonyú irreális a játék.
  • broman191
    A bányánál sniperkedtem a bejárattól, osztottam a deathclaw anyut, mire csapásközelbe ért volna már vége lett. Mondjuk loál hogy az első lövés után elkezdett szaladni felém...biztosan kiszagolta a golyó útját. [HC módban]
  • 7r1v1um
    Ja. Én meg a sziklákon cliffhangeltem, ami jó poén de hosszú.Ja Deathclaw Mother tényleg túléli a lába alá robbantott Mini Nuke-ot.
    Jobb ötlet híján marad a Holorifle-OC MF-Cell kombó....
  • Darun
    HC módban nem próbáltam, és hogy őszinte legyek, totál elfelejtettem már, hogy mivel mentem ellenük, pedig eléggé a vége fele volt, mivel ők a legdurvább ellenfelek. Javaslom hogy olyasmivel próbálkozz, aminek magas a krit. értéke és egyenként szedd le őket lopakodásból.
    Arra tisztán emlékszem hogy bánya kipucolása után békésen sétáltam a főúton, és meglepett 4-5 Deathclaw. Az még normálon is elég meredek volt, nem vennék rá mérget, de vagy valamilyen távcsövest, vagy a neves sörétest használtam ellenük. De hc-ben tényleg azt tudom ajánlani, hogy keress egy biztonságos helyet és távolról szedd le őket. Én a homokbányánál is meg a vasútállomás mellett is úgy szedtem le őket.
  • Ryder62
    Én is jobb szeretném ha minél hamarabb jönne de hát még semmi infónk sincs.

Úgyhogy tényleg jó eséllyel 15 lesz ebből :(
  • broman191
    Gondoltam 14' előtt nem jelenik meg, de hogy 15'...remélem hamarabb kész lesz, a többi állítás felőlem lehet valós. :)
  • 7r1v1um
    És egy komoly kérdés is :
    Ti találtatok olyan fegyvert amivel a halálkarmokat közel, vagy közép távoli harcban térdre lehet kényszeríteni (sétáló doboz barlang pl).
    A harmadik részében a gauss puska tökéletes volt erre a célra (is),de itt 5 mf-cellt használ 1 lövéshez és hát túlélő módban kicsit sok lőszert kéne vinni hozzá.....
  • 7r1v1um
    ÖÖÖ tudom tavaly végig játszottam, csak feszültség-levezetésként írtam.
    Meg ha beteszem a lemezt dobja is fel a bejelentkező ablakot.
    De köszönöm a válazt.
  • genndy
    Hivatalosan nem, kell neki a Steam.
  • 7r1v1um
    Gyerekek tudom ezt a játékot steam nélkül telepíteni, mert unom hogy lusta küldeni az autorizációs kódot...................
  • Ryder62
    E3 2013: Mégis bemutatták a Fallout 4-et?

Gondolatok? Jó lenne ha valami hivatalos dolog is jönne már.

F4-ig elleszek a F3-al meg NV-el :D
  • Shiwo
    hát ez az... tartalmaznak rpg elemeket, de azért nem kéne keverni a szezont a fazonnal... jó játékok, én szeretem azokat is, de nem rpg-k.. a sima Might and Magic, az tudtommal rpg, de a Heroes vonulat az sokkal inkább stratégia
  • Darun
    A HoMM max annyira, hogy abban is vannak rpg elemek, de ettől az még egy körökre osztott fantasy stratégia marad. Az X-Comnak azt a részét nem ismerem, de aligha hinném hogy szerepjáték lenne. Még anno az első két részével játszottam elég sokat.
  • Shiwo
    én azt vitatnám ezen a listán, hogy például a HoMM3 vagy az X-COM: UFO Defense az mennyire is RPG... de legalább a Diablo-t erről lehagyták... viszont az első 4 helyezett az tiszta sor, azok megérdemlik, hogy a lista élén állnak, max a sorrendjük ami emberenként vita tárgya lehet (:
  • Darun
    Igen, tudom, és láttam is tőletek nem egy képet, tényleg ég és föld a különbség az eredetihez képest. Én még is maradnék az alapjátéknál. Talán kipróbálom hc-n, de ha nagyon idegesítően nehéz lesz, akkor maradok normál.
  • Ryder62
    Akkor a köv. végigjátszás mehet modokkal. Rengeteg féle van a különféle látványjavítóktól kezdve a játékmenetet befolyásoló modokig.

Pl a World of Pain több tucat interiort tesz a játékba. Az EVE meg gyönyörű, látványos effekteket pakol a játékba. Ebben egy sneak criticalt bevinni egy energia fegyverrel maga a gyönyörűség.

• Darun
    Tényleg jól néz ki, engem a Killzone-ra emlékeztet (amivel konzol hiányában nem játszottam, de lyuhtubon láttam pár videót)
    Egyébként nem is magát a páncélt nehéz javítani a ranger powerarmour esetében, mert heavy armourt simán tudsz venni, több helyen is. Bár még így is kevesebb van, mint a F3-ban, mivel itt nincs enklávé és én a BOS-t sem bántottam, rajtuk kívül meg nem igen flangál ilyenben más. A sisak viszont rendesen beszopatott, nem tudom hogy ez bug e, de medium sisakot a legnehezebb találni, abból van a legkevesebb. Nem értem hogy egy power armour sisakja hogy lehet medium.

Az fps-ekben az elmúlt években én is a nehezebb automata fegyvereket preferáltam, főleg az M60-t (COD: Black Ops, Crysis 2, BfBC2), itt is kipróbáltam a shoulder mounted mg-n kívül mindent, de az én játékstílusomhoz ezek nem illeszkedtek. A F3-ban és a NV-ban is az egy lövetű, ismétlő rendszerű fegyvereket használtam, esetleg pisztolyt. A F3-ban még jó volt a Kala utánzat, rengeteg lőszer volt hozzá, ezért egy ideig azt is használtam, de ott a vadászpuska/Tartalékos puskája/Backwater volt a nyerő.

Most hogy mondod, az Boone előtt Veronica volt velem egy rövid ideig. Őt azért tartottam magamnál, mert úgy rémlik hogy ő volt Christine barátnője, és reménykedtem hogy megtudok tőle valamit, illetve érdekelt volna hogy neki is van e küldetése, de úgy rémlik hogy nem adta be. Közelharcban szervókesztyűt használ, elég erős vele, de úgy rémlik a védelme nem túl erős, koncentrált tűzben gyorsan ott hagyja a fogát.