...
  • Darun
    Nem mondtam hogy nekem nem tetszenek. Sőt! Szerintem is poénosak. És a legtöbb aktuális is. Pl ha leveszed, megkérdi hogy már nem szereted, ha felveszed, helyzetjelentést tesz, ha észrevesznek bejelenti a támadó módot... De mivel 90%-ban lopakodva közlekedek és a sötét helyeken mindig világitok, ezért baromira irritál hogy karácsonyfázik. Egyébként tényleg nagyon hasznos holmi. Egyébként pl ott a BM-en lakásunkban lévő berendezéseknek is nagyon jópofa lett a "személyisége".

Én a játék első felében nem nagyon nyomattam a fegyveres skilleket, ezért elég tré voltam harcban. Akkor nagyon jól jött volna egy társ. De a játék kb negyedénél nagyon jól jött Cas, mert ott még az óráis gekkók meg a közepes páncélt viselő ellenfelek elég kemények, és Cas elég jól kezelte őket. Párszor volt olyan is, hogy hátrahagytam a társakat egy biztonságos ponton és egyedül mentem vadászni, aztán mikor végeztem, összeszedtem őket. Jah, erről jut eszembe, amikor bementem a fiend Vaultba, poénból ráadtam Cas-re a fiendek páncélját. Nagyon szexi volt :D
    Am én szinte soha nem használtattam velük közelharci fegyvert, kivéve a Nightkint, mondjuk ő tudott is durvulni. A többiek vagy lőni tudtak jól, vagy a skilljeik voltak hasznosak. (tudom, tudom, nem skill hanem perk)