...
-
Lekezelőre sikeredett? Elnézést, nem annak szántam.
Bár őszintén megmondva a tudatlanság zavar. Főleg úgy hogy ha az adott személy a tudatlanságát a másik számlájára akarja helyezni.
Persze a személyi vélemény fontos, de az is hogy kinyissuk a szemünk és észre vegyük azt ami kínosan egyértelmű.
Ugyanis a rajongás amit itt láthattunk, nem szolgálja a fejlődést. A rajongás sajnos életképtelen a kritikával szemben, eddig mindig megmutatkozott az ilyen. A Kritika felemelhet valamit, de el is "pusztíthatja".
A Kritika arra szolgál hogy megmutassa azt ami az adott tárgyban hibás. Az hogy ő rajongása tárgyát védi elvben nincs is baj. A baj ott kezdődik hogy az ésszerű és logikus tényeket nem veszi figyelembe. A fogalmak keveréséről nem is beszélve.
Ryder, szerintem neked nem kell részletezzem ezt, mert már láttam hogy te eléggé intelligens vagy hogy megértsd.
Hisz lényegében te s megmondtad. A Dead Money egyszer játszható. Nem hagy benned pozitív élményt, negatívat annál többet.
Képtelen elérni hogy bent maradj a játékban. Ki kell lépj hogy végig vidd és az már bőven rossz egy játék esetében. Nem tudja azt amit a Lonesome Road, vagy Zeta, vagy épp Half Life hogy folytatnád, élvezed, tetszik. Fejtörők szempontjából az utóbbi például szépen remekelt.