World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2018.01.24. 20:01:42
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
WoWs-ban friss húsnak számítok, hisz a játékot szombaton "élesítettem"... Érdeklődöm, hogy van-e olyan személy/csoport, akik a kezdőknek segítene egy kicsit, laikusnak tűnő kérdésekre válaszol. Ts-em van, használni tudom, illetve a WoT-t már régebb óta használom. Segítséget előre is köszönöm!
Egyébként... most van ez a... asszem sebezz 50k-t meg legyen egy killed és nyerd meg a csatát. Sajnos ez a kill dolog nagyon necces, volt már magas tierben 20k sebzéssel 3 killem, máskor meg a 100k-ra nincs egy se.
Kegyetlen napjaim vannak az öreg némettel.😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.20. 21:20:27
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.15. 12:57:49
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Pl. nem tudod eladni a nem használt alkatrészeket.
Nem csak WoWs de már a WoT is az volt.Legalább 7 éves az accom.
Szóval semmiképp nem kezdeném újra.
Ha most kezdted el a gémet, mindenképpen steamen folytasd, mert ide érkeznek majd exklu camok, zászlók is a meglévők mellé.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2018.01.06. 14:57:09
Steam verzió letöltése: Steam Wows
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.06. 14:48:35
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Akkor talán fordítva is megy.Végül is az acc neved meg a jelszavad kell.
most felraktam steamről a játékot és meglepődtem hogy nem kért felhasználói jelszót csak szerverhelyet
Plusz előbb-utóbb (bár inkább utóbb, mivel ezt már tavalyra ígérték...) a WG átalakítja a hordozó és AA játékelemet, úgyhogy a franc tudja, meddig aktuális a kurrens tapasztalatunk.
Ezen túlmenően csak apróbb, életminőséget érintő hozadékai lehetnek a több ág húzásának, például a cirkálók operation-ökhöz, ha értesz hozzájuk, a magasabb effektív DPM és mobilitás miatt jellemzően jobb választások, mint a csatahajók, illetve több (6-os, 7-es szintű) hajó birtokában egy meccs végeztével lehet menni ismét azonnal operation-re egy másikkal anélkül, hogy fizetni kellene a feloldásáért.
Végül, a csatahajók csatánkénti költségvonzata valamivel magasabb, mint a kisebb méretű egységeké, de nem túlságosan látványosan, főleg alsóbb tier-ekben nem.
Összességében nem kerülsz olyan hátrányba, amit utánajárás, informálódás és türelem ne hidalhatna át.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88