World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Face-en valami játékban ez a kód, még nem próbáltam, hogy mit ad.
1 konténer (3x4 zászlót adott)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.12.13. 14:17:29
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utolsó csata:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sőt, az Inventory/Leltárban eladhatóak a köztes dolgok, ha pénzszűkében vagy.
Péntek tizenharmadika Guadalcanalnál
"pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel." - ez egy másik dolog, amire rá akartam kérdezni. nem úgy van, hogy a közvetlenül egymás alatt lévő upgrade-ket nem lehet átugorni? Jó, ez így hülyén hangzik, mert most írtad, hogy de, átlehet. 😄
Jellemzően nem szoktam azoknál a hajóknál ezzel külön szarakodni, amit tokkal-vonóval eladok aztán úgyis, de pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Csináltam egy ellenőrzést hátha valamit nem szedett le a játék , de semmi hibát nem talált !
Srácok másnál is eltűntek az ARP-s csajok , valamint Steven Seagal választható "voiceover modification" ??? Ez a reggeli patch óta van 😞

X universe Home, sweet home
...de egyelőre még nem működik tökéletesen az ötlet,
Tier III: 3000
Tier IV: 5000
Tier V: 11500
Tier VI: 23000
Tier VII: 42000
Tier VIII: 75000
Tier IX: 120000
Tier X: 180000
Az összegek "credit/csata" értelemben értendők, és a muníció költségeit nem tartalmazzák!
dimre:
Teljesen mindegy hol költesz egy szerveren fog játszani mindkét brigád. A steamesek nem kapnak külön szervert. Szóval nem értem a logikád, mivel az átlag játékos inkább nem megy át steamre, hogy újra kezdje tehát nem tejel. Az új játékos meg mindegy, hogy a steamen vagy a Game Center-en keresztül játszva fizet valamiért.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
X universe Home, sweet home
te kis steamgay 😄
De legalább a Game Center eltunik???
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.04. 23:24:19
Hiába ugyanaz az email cím. Ilyen "okosak" voltak a WG-nél.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2017.11.04. 21:49:09
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"