World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok, ezeknek az új misszióknak (Battle of North the Cape és és a New Year Raid) van határideje?
Caliph
én csak zászlót és nem prem camot a két ingyenes ládából... 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Én kb 8 millió kreditet kaptam. Már nagyon kellett. 😊
Caliph
nos,nem tudom másnak is feltűnt e,hogy az ap bombereket nem kicsit baszták el 😄 elég op

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Prince23
Na a WG Mikulás adott egy Gallantot, commanderrel, 10 sp-tal

Tono34
Most én is visszatértem picit .... kellene az a T55A ....... borzasztó...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

voivod32
Ma, kb, egy év kihagyás után, játszottam egy fél órát a WOT-al. Ugyanakkora rakás fos, mint volt. Nehéz harckocsiban "ülve" (Type 4 Heavy) , 7 találatból 6 "gold" volt. Azt hiszem újabb egy év kihagyás következik. Kár érte, pedig régebben, marha jó játék volt. Ha itt is felbukkan valami hasonló, akkor ennek is vége.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Köszi, működik a kód.
Tono34
WOWS15A7R73ELL8

Face-en valami játékban ez a kód, még nem próbáltam, hogy mit ad.

1 konténer (3x4 zászlót adott)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.12.13. 14:17:29

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Én az utolsó résszel vagyok még el. Kicsit lassan megy, mert az angol cirkálós küldetést is csinálom.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

sztem az egyik legkönnyebben teljesíthető küldi volt 😊

Tono34
Vampire küldi letudva. Kill és a győzelmi része nem kicsit szopatós.

Tono34
Ez a Shenyang alattomos egy kis dög 😊 9 meccs 1 vereség, ezzel csináltam meg a 15 győzelmes küldit.
Utolsó csata:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Caliph
én sztem maradok a szokásos karácsonyi cherry on the topnál,pár nap múlva hogy benne legyen a karácsonyi uborkaszezon,még a tavalyiból is van 2k dublon 😄 aztán ha teli a belem bejglivel legalább prem accon tudom lemozogni a hullámok hátán 😄

Trucker39
Az értelmesebb leárazások magában a játékban vannak. Ha megnézed a premium hajókat, elég sok le van közöttük árazva, csak goldot kell venni hozzá.

whiskeyman
Black Friday 😄

114k-ért az összes megvásárolható prémium hajó? 😄

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Trucker39
Van egy szabad hely az klánban, ha esetleg valakit érdekelne. Játékban lehet jelentkezni. Minimális szabályok is ott olvashatók, ha rákeresel.

Tono34
Próbálom a küldetéseket csinálni így elővettem a nagy hajókat:

Replay

Igen, a Nürnberg ilyen. Mivel sokat használtam anno a torpedókat, nem fejlesztettem ki a légvédelmi hajótestet. De nem is kellett, mert sima vagy-vagy felállás, anélkül is lehet a Yorck-ra menni.
Valamelyik német cirkálón is van olyan, hogy plusz légvédelem, de elvesz oldalanként 1-1 torpedóvetőt. (ha jól emlékszem T6-ban). Illetve pl az Iowa-val én is úgy voltam, hogy nem vettem meg a B hull-t, csak a C-t, nem vennék rá mérget, de mintha a Rjudzsonál is a C hull adná a gyorsabb kormánylapát kitérést. Annál se vettem B-t.
Trucker39
El lehet azokat is. Jól gondold meg azért.

Zászlót nem lehet eladni? Van egy csomó amire semmi szükségem.
Kikutatni kötelező, megvenni nem 😊
Sőt, az Inventory/Leltárban eladhatóak a köztes dolgok, ha pénzszűkében vagy.
Az élet írja a legjobb WoWS csaták forgatókönyvét... vagy ha nem is a legjobbakét, de a legtöbbét... 😄 😄 😄

Péntek tizenharmadika Guadalcanalnál
Köszönöm a válaszokat! 😊

"pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel." - ez egy másik dolog, amire rá akartam kérdezni. nem úgy van, hogy a közvetlenül egymás alatt lévő upgrade-ket nem lehet átugorni? Jó, ez így hülyén hangzik, mert most írtad, hogy de, átlehet. 😄
PrasCo
Ahogy Caliph tájékoztatott, úgy van. Gyakorlatilag a C test többnyire "tartalmazza" a B testet is, tehát nyugodtan eladhatod az utóbbit, nem arról van szó, hogy pl. a B ad 20 Oerlikont, a C-n van 30, tehát ha eladod a B-t, marad 10 gépágyúd.
Jellemzően nem szoktam azoknál a hajóknál ezzel külön szarakodni, amit tokkal-vonóval eladok aztán úgyis, de pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel.
Értem, köszi!
Caliph
Nemtom milyen pluszra gondolsz,de ha átrakod a C hajótestet akkor a C hajótesthez irt paraméterek lesznek érvényesek a hajódra,és eladhatod a B hajótestet. viszont ha vissza akarnád rakni a B testet akkor újra meg kell venni kreditért. általában a C hajótest minden téren előrelépés,kivéve talán néhány ddnél,ahol pl egy lövegtoronnyal kevesebb lesz a C-n,igy érdemes elgondolkodni hogy felrakd e vagy sem

SOS gyorskérdés: ha kifejlesztem egy hajóra a B-hajótestet, majd kifejlesztem rá a C-t, akkor eladhatom a B-t? Nem fognak elveszni az általa biztosított plusszok? :o
Trucker39
Az nem gond. Updates mappát kitörlöm rendszeresen és nincs gond vele.

Akkor azzal ne is. Viszont kb fél évente érdemes lehet újra rakni a játékot. Nemrég apámnak is gondja volt vele, újra fel kellett raknia és rögtön 3 gigával kisebb is lett a játék. Ugye a peccselésnél nem szed le minden szart a telepitő, mert hát a játékosok vinyójával könnyű nagyvonalúan bánni.
Trucker39
Most ezért nem szedem le újra. Mobil netem van.

Újra kell telepíteni és HD klienst válaszd 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Trucker39
Nálam is lecsökkent a választható hangok száma.

Hát nem tudom. Én alapból a HD-t raktam fel, megnéztem, most Ultra van, de igy se láttam a beállitható hangok között.
nem szóltam újra kellett tenni a játékot mert nem a HD kliens volt hanem az SD 😮 Érdekes hogy mennyit számít , bár eddig HD volt nem tudom miért került át SD a kliens 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Az alap angol tudtommal az amerikai. Egyébként azt be lehet állitani, hogy fixen más nemzet nyelvnén szóljon. Illetve van angol angol is, meg kalóz angol. Én ez utóbbit használtam miután bejöttek a választható nyelvek, de most dinamikusra lett állitva. Egyébként ha bug, akkor nálam is bugos.
Érdekes mert havernak meg megvannak 😞 Valaki észlelt amúgy ilyen hibát/bug-os vagy mi a franc ez 😮 mert az alap angol valami rémes ! Meg ne keljen már ezért modot használnom , amúgy sem használtam modot soha a WOWS-hez !
Csináltam egy ellenőrzést hátha valamit nem szedett le a játék , de semmi hibát nem talált !

Gondolom kivették és mind csak saját magánál elérhető. Tehát akinek nincs ARP hajója meg Segal kapitánya, az nem hallhatja őket. Viszont ha jól látom, most már automatikusan beállitja nemzet szerint a hangot, nem kell minden csata előtt manuálisan. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy a letölthető modok között elérhető lesz majd az egyéni kapitány hang is.
Sziasztok
Srácok másnál is eltűntek az ARP-s csajok , valamint Steven Seagal választható "voiceover modification" ??? Ez a reggeli patch óta van 😞

Prince23
Ja agreed-és abban a sebzésben tuti összejonne egy-két citadella is, máris más lenne a csata képe. remény

Trucker39
Sajnos nem. Úgy tűnik ezt a dolgot nem jól kommunikálta a játékosok felé a WG. Nagyon sokszor látni olyat, hogy pánik szerüen menekül a játékosok egy része, pusztán csak azért, mert látszólag vesztes a csata, és így próbálják a költségeket csökkenteni. Sajnos nem sikerül megértenie a játékosok jelentős hányadának, hogy MUSZÁLY sebzést osztani, foglalni, stb, mert ezek nélkül komoly veszteségeket halmoz fel az adott hajó, amit csatába vittek.

dimre
Semmi köze a szerverekhez, a pénz nem ott folyik, a WG szemszögéből próbáld nézni. Ha egy régi játékos átmehetne, a Steamen keresztül utalná a kis pénzét, amiből a Steam levonja saját jutalékát, ha nem megy (engedik) akkor közvetlenül tisztán folyik be a lóvé a WG-nek.

X universe Home, sweet home

PrasCo
Nem max., hanem A szervízdíj. Már jóideje, talán egy éve egységesített és elszenvedett sérüléstől független az "adózás", hogy a hülyegyerek ne féljen már annyira összekarcolni a drága csatahajóján a festéket és legyen már szíves kicsit közelebb menni húsz kilométernél,
...de egyelőre még nem működik tökéletesen az ötlet,
Igen, ez a legfontosabb..
Picit meglepődtem, mikor az Amagi-m első meccse után nem kaptam vissza a hajót, mondván, még 39e kredit hiányzik... Azóta kicsit utánajártam a dolgoknak. Ha valakit érdekel, íme egy lista a BB-k max szervíz-, és javítási költségekről:

Tier III: 3000
Tier IV: 5000
Tier V: 11500
Tier VI: 23000
Tier VII: 42000
Tier VIII: 75000
Tier IX: 120000
Tier X: 180000

Az összegek "credit/csata" értelemben értendők, és a muníció költségeit nem tartalmazzák!
Már miért tűnne el? Most vezették be azt a rakás szart.

dimre:
Teljesen mindegy hol költesz egy szerveren fog játszani mindkét brigád. A steamesek nem kapnak külön szervert. Szóval nem értem a logikád, mivel az átlag játékos inkább nem megy át steamre, hogy újra kezdje tehát nem tejel. Az új játékos meg mindegy, hogy a steamen vagy a Game Center-en keresztül játszva fizet valamiért.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

dimre
Minden a pénzről szól, most elvileg ha valami extrát veszel a játékhoz, az ára közvetlen a WG feneketlen zsebébe folyik be. Mekkora bevétel kiesés lenne, ha pár ezer régi játékos átmegy, és közvetve a Steam-en keresztül vásárol, amiből a gőzös fiúk leszedik a saját kis sápjukat. Árat nem fognak emelni, abból lázadás lenne, így is gusztustalanul nagy összegeket kérnek (magyar szemszögből) egy-egy extra cuccért. Ez a fő motiváció amiért nem lehet az acc-ot átvinni, az új játékosok meg hadd tejeljenek szépen.

X universe Home, sweet home

Prince23
Akkor ez így egyértelmuen pénzre megy ki. Gondolják vegyél Prém hajot steamen is,
te kis steamgay 😄

De legalább a Game Center eltunik???
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.04. 23:24:19

A steames indításnál szerintem automatán megkreálja az accountot a steames accounthoz párosítva és nincs login ablak hanem alapból belépsz már a dokkba az indítás után.

Hiába ugyanaz az email cím. Ilyen "okosak" voltak a WG-nél.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2017.11.04. 21:49:09

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"