22610

A Wargaming új MMO játéka
-
eléggé bejön ez a flagship kísérős csata,karl johan tarol benne,és a ruszki cv-vel is jókat lehet menni. Két gond szokott lenni: ha liberty shipet kapsz,és mindenki leszarja,és cv-vel nekem kell vadászni rájuk...iszonyat álcázásuk van,és még annál is jobb légvédelmük,egy csomó repcsit veszítek amíg kinyírom őket...és gyorsak is persze...
a másik a szokásos,amikor a végére 2-3 csapattárs elhullik :p és még a csapathealt se használják :P -
pajer_csaba #22609 Nagy HP pool, gyúlékony felépítmény, nagy láthatóság, gyenge másodlagos tüzérség, főtüzérség erős ágyúkkal, de csak közepes lőtávolságig, a max lőtávján már semmit nem találsz el. Erős közelharci hajók, de szemben a németekkel itt a főtüzérség az, ami nyerő. Magas Tierben viszont már előbb égnek le, minthogy ki tudnák használni az előnyeiket. -
amúgyis dublont éri meg venni,az egyrészt megmarad,és bármire el lehet költeni,prém napra,vagy akár hajóra is. szal ha mást nem is ,dubit érdemes venni. persze már én is kétszer meggondolom akarok e még egy fityinget is költeni erre a játékra :p -
Plata #22607 Hát most igazán nem kell semmi,ha WoT-ban kaptam volna jó lenne,de ott nem adnak semmit.
WoWs-al a CV teszt óta nem is játszottam,nincs semmi jó event,unalmasak a randomok,operationsban olyan barmok vannak hogy az fáj.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.04. 11:21:09 -
és kaptál akkor kupont is a weboldalon,amit felhasználva ha veszel valamit,a dupláját kapod. pl veszel 5000 aranyat,akkor a kuponnal 10000t fogsz kapni. érdemes felhasználni,csak pár hétig marad meg -
Plata #22605 Szülinapra kaptam két szuperkontit,meglepő de az egyikben egy T7 orosz BB volt,valami poltava.
Még sosem volt orosz BB-m,nem tudom mennyire jó. -
szenet nem is néztem,biztos az is megjött,de abból van egy nagy rakással,semmi szenes hajó nincs amit kivennék -
Plata #22603 Én még nem néztem,most a teszt óta szinte semmit nem játszottam.
Nincs semmi jó event,randomtól viszket a fülem. :D
Operationson mostanában akkora faxfejek vannak hogy juj.
2k dublon,3000 szén.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.10. 18:37:40 -
nekem pont ebben a percben befutott a 2k dubi
-
azt ígérték 1 héten belül,holnap patch nap,szal sztem akkor
pontosabban 7 munkanap,szal legkésőbb péntekre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.04.09. 19:48:35 -
Plata #22600 Teszt utáni jutalmat mikor kapjuk meg?
Én lópikulát sem kaptam,pedig teszteltem. -
yuro vidijeit bírom :D lesta szerver francia sub rettenet a főszereplő
-
én is nekiláttam a többi hajónak,a rhode island valami eszméletlen mód bejön,első csata majd 200 k dam :p
-
nem,hanem h mekkora sebzést oszt a másodlagos...szerencsére nerfelték a hatótávot,de ddt simán ki lehet vele szedni,ha menőverezel egy kicsit,torpizni se tud,ágyúpárbajban meg a legtöbb alulmarad :P -
Plata #22596 De egy CV mit tesztel így? XD
Meddig húzom amíg ki nem lőnek? -
shinanóval én is csináltam,tesztteltem a másodlagosokat :D -
Plata #22594 De az nem teszt hogy két három csapattárs tök egyenesen átmegy az ellenséghez és nem csinál semmit.
Komolyan CV BB cruiser csak betolta a padlógáz gombot és kész.
Többször is láttam.
Ilyenektől elmegy az ember kedve,értem én csak az számít hogy x csata meglegyen és a többi le van szarva,de kibasznak azokkal akik végig akarják játszani. -
itt mindenki csak tesztel,nem a csatára fókuszál,volt hogy .én is csak a repcsi manőverezést figyeltem meg,támadás közben mennyire kanyarodik,leszartam a támadást meg a veszteséget...
így pár óra után azt mondanám,h a midway bombázói undorítóak,2km ről esel az ellen fejére,nem csoda h kivették a flaket mert így semmi értelme nem lenne :p
frdnél szinte csak a torpis használható,a bombázót nerfelték damra és gyújtásra is,a rakétás max bb vagy cv ellen használható. nekem nincs meg live szerón,de egy rakás vidit láttam róla és most sokkal OPbb mint a teszten...vagy csak nem illünk össze ,szal egyelőre várok a megvétellel. shinanó meg nem vonz egyáltalán :p
-
Plata #22592 Megvolt a 10 cv csata most BB-vel játszom,bár kevesebbet jóval,mert itt már nagyon zavar ha a csapat egy büdös köcsögökből álló banda.
De ez a Mecklenburg nagyon bejön,állati jó hajó,hasonlít a g kurfürtsre.Csak sokkal kevesebb a hp-ja és van torpija,ami lópikulára sem jó,mert általában 20 kilóméterről kilövöm az ellent. XD
Kár hogy teszt szerón nem lehet tolni a rendes szeró küldetéseit,ezzel az istenerésével simán van 3-4 citadella egy sorozatból,a rendes szerón meg szoptam vele operationban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.29. 10:35:33 -
Plata #22591 Nekem tetszik.
Ma is mentem vele és olyan klasszul telibe kaptam vele egy BB-t.
De sikerült vele fürge DD-t is kiszedni.
-
hát én béna vagyok fdr-rel,alig birok sebezni
repcsik hullanak,támadásonként 1 biztos,pedig kapitány is ki van skillezve repcsi armorra,és aa dam csökkentésre :D
mindegyik másikkal van sebzés,ennél valahogy nem jön :D de még tesztelem,kell még pár csata a jutalmakért
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.27. 16:06:54 -
Plata #22589 De az nagyon szar,mire visszamész már a csata fele lement. -
olyan nekem is volt,csak pörgött,aztán kapta az alt-f4et
-
Plata #22587 Tegnap kétszer is volt hogy a szerver ledobott,be hívott a játék csatába erre jött a végtelen loading majd kidobott.
FDR nagyon tetszik,nem tudom hány év alatt de farmolok rá acélt valahogy.
Vol egy csata amiben nem láttam semmit csak nagy füstöt,körbe dobáltam torpedóval,mire DD-k rémülten menekültek. :D -
na akkor tesztelem délután,nem tudom mi van az agyammal,bár lehet az a tegnapi 14 óra meló megviselt :D jó ez a saját vállalkozás,csak sose fér bele 8 órába mint az embereimnél :D
-
Plata #22585 Van gyógyítása,bombázóknak és torpedósnak is.
Az előbb mentem egy csatát,de kidobott játék az elején mire vissza sikerült menni már tartott a csata.
Következő fordulónál 15-öt kapott. :D
Nagyon szépen lehet őket dobni,jó sűrűn. -
ja és a midway tűnik még erősnek,főleg a bombázói -
Plata #22583 Lehet hogy csak a teszten jobb. -
hát egy repcsit biztos buksz,de van h kettőt is,heal nincs :P a torpik nagyon legyezőbe mennek...holnap tesztelem még,a cv rework miatt nem vettem még meg acélból. a mostani live szerón egy szörny...
és sztem a damot is nerfelték,de számszerűen nem néztem ,majd holnap -
Plata #22581 De basszus egyszerre 16 torpedót dob le.
Repcsinként 4 torpedó.
Állati jó. Két csatát mentem vele és tetszett,a német sem jött be igazán. -
FDR az acélos,de nagyon hullanak a gépek annak pont az volt az előnye h sok hp volt a repcsinek.,mondjuk csak egy kört mentem minden cvvel,majd holnap tesztelem jobban. Essex is jónak tűnik egyelőre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.26. 19:31:31 -
Plata #22579 Én is mentem párat,a japó Cv szar és nem tetszik,de az amcsi spéci cv ami azt hiszem acélos az nagyon. -
hát három csata után fura. fura a recon,ulletve ha nincs heal,sose tudsz teljes támadást kivitelezni,mert legalább 1 repcsit lelőnek.cserébe a többi repcsi sérthetetlen,szal 3x3 támadásból kb 3x2 marad életben,ami kb egál mint ami eddig volt
fdr-t kiherélték,még jó h nem költöttem rá acélt,nagyon gyorsan hullanak a repcsik sajna,viszont csökkent a támadások közötti idő
nakhi lett sztem a legOP bb,az még mindig teljes századdal támad egyszerre
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.26. 19:23:09 -
még egy kis finomhangolás,a teszt szeró ma csak tölthető,de csak holnap délután 4 kor nyílik meg :D franc ma már tolni akartam :D -
Plata #22576 Omg,olyat nem is láttam. -
Clanst teszt szerót telepítsd ne a publicot,engem megszopatott :D -
Plata #22574 Viszont a teszt klienst feltettem. -
Plata #22573 Mivel pont az enterprise-ra vágyom így tuti hogy pont arra esélyem sincs. :D -
esélye mindenkinek van,a kérdés a nagysága :D nyilván kicsi,de ugyanakkora mint másnak :p -
Plata #22571 Köszi,ez szuper.
Bár úgysincs rá esélyem.