22967

A Wargaming új MMO játéka
-
Plata #22967 Te piszok.
Pont egy CV.
Cseréljünk,adok érte két cruisert. :D -
na nekem is megvannak a sátán kontik,11 megát tudtam kiszedni,monaghan,2500 dubi meg az aquila CV na ennek örülök :P
a többi szemét,szén meg boosterek -
Plata #22965 Engem a WG szivat már rég,csak cruisert kapok akármit nyitok. :D
Extra szivatásnál ruszki cruisert. XD
Sosem játszom cruiserrel,legfeljebb ha valami hülye eventhez kell.
Lassan tele van a padlásom T6-10 cruiserrel amit nyitottam ládából vagy egyéb gezemicéből.
Amire én vágyom az nem cruiser hanem CV.
Theseus,Colossus,Indomitable vagy a főnyeremény az Enterprise.
Cruiser-ben csak az Enterprise-D jön be de az meg nem ebben a játékban van.:P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.12.02. 12:26:55 -
Runo #22964 Érdekes felfogás! Ajándékba kapsz valamit, de rohadjon, meg mert nem azt adott, amit te szerettél volna! :D
-
Plata #22963 Figyelj rá hogy nem lehet xp-ből csak négy hajót kiváltani,hiába szerzel akár 20 hajóra való xp-t akkor is csak négy,köv csata után újra négy.
Én megszívtam,mentem három operationst gondoltam most jól kiváltok sok hajót erre ugyanúgy négy. -
én még nem vettem ki őket,mert majd hétvégén lesz időm rá kb
addig is az ingyen dubiból vettem 8 megát,abból esett 180 nap,tulsa,orion 44,2500 dubi meg piros boosterek
ezen felbátorodva vettem még 8at,abból kék boosterek ,kredit meg egy p bagration ruszki valami esett...
és itt abba is hagytam a dubi költést,még van 25k kb :D
-
Plata #22961 Húsz t10 hajó után kaptam 20 certificationt.
Abból lött 4 láda.
Hogy a Wg rohadna meg amiért szivat a cruiser-ekkel.
-
Plata #22960 Mázlid volt,az első csatában amiben láttam egyedül ő halt meg. :D
Láttam olyat aki szintén behalt de négy hajót szedett ki a másodlagosa. -
Runo #22959 Tehát igazából olyan, mint a többi hajó! Ha tud vele játszani a gazdája, akkor jó! :)
Most találkoztam egyel, tudott vele játszani!
-
Plata #22958 Mond mióta vannak Aegis operationsban repülő rajokat indító cruiserek?
Nem sub elleni bombázóra gondolok,láttam ahogy japcsi cruiserről torpedós repülő rajok szálnak fel.
Lehet hogy eddig is volt és baromira vak vagyok,de nekem ez marha fura volt. -
Plata #22957 Operationsban láttam,gyenge a fegyverzete,japcsi t10 bot BB simán lealázza.
De a másodlagosa nagyon jó,viszont a fő fegyvere én úgy láttam annyit sem sebez mint a lepkefing.
Sajnos akárhányszor találkoztam vele operationsban mindig egy fafejű hülye kezelte és nekiment az ellenségnek,Aegis operationsban a japcsi cruiserek dd-k szart csináltak belőle,hermes-en a négy német BB úgy lealázta mint a fene.Defense of naval stationon yamato meg szétkapta mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.27. 11:59:42 -
Runo #22956 Igen, hát pont ezért kérdeztem, mert hasonló dolgokat láttam, csak élőben! :) -
nekem nincs meg,de amit láttam róla,kb agyonüthetetlen amig kitarta heal,vagy nem kap teljes fókuszt...elég op ship a tierjében,látok rá kevés esélyt,hogy nerfelni fogják,miután megvette mindenki :P
gyengébb főágyúk,viszonylag jó másodlagosok,7 db superheal ami pár másodperc alatt healel fel,funny button ami gyorsan töltődik,és a heal cooldownját csökkenti radikálisan
szal folyamatos harcban folyamtos heal mellett tudsz játszani,amig kitart a 7 heal,és nem lő rád 12 hajó,vagy nem kapsz be egy torpedó salvót egy shimától,kb megölhetetlen
3 perc 20 másodperctől nézd,nem tudják megölni :P
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.27. 11:09:37 -
Runo #22954 Torpedó találatra ad! -
Runo #22953 Valakinek van tapasztalata a Valparaisóról? Nagyon jónak tűnt, amikor más játszott vele, izgatja a fantáziámat, most acélért ki tudnám venni. -
Plata #22952 Persze,felszinen azt hiszem 21 csomó a víz alatt meg talán 38?
De az piskóta.
Az ocean jet-je 360 körül repül azt hiszem. Baromi gyors. -
és ugye tudod,hogy a víz alatt gyorsabb mint a felszínen,konkrétan a subok ferrarija :P
-
Plata #22950 Japcsi prém sub megvan és kb b+ kategória. XD
Operationsban hamarabb megeszi egy kóbor rája minthogy valamit lehessen vele csinálni. :D
U-4501 4 perc 13 másdopercig maradhat lent,és van neki három kütyü amivel plusz egy percet lent maradhat kb.
És a 4501 nagyon gyorsan tölt vissza tényleg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 20:43:37 -
igen a bombázok nagyon szarok,kb ez a negatívuma ennek a cvnek
opban kb bármelyik sub jó,van ami nagyobbat sebez,de ennek van a leggyorsabb reloadja asszem :P kivéve a 8as japó prémet,de annak a követősei szarok,kb úgy kell játszani vele mint egy ddvel,és kicsi az aksi is -
Plata #22948 Kellene nekem még egy olyan szórakoztató sub mint az U-4501.
Operationsban nagyon fun.
-
Plata #22947 Graf Zeppelinnel operationsban a csapat nagy része meghalt és ketten maradtunk védeni a bázist,Clausevitz-nek öt modulját kilőttem és felgyújtotta a másodlagos,Preussenbe meg majdnem 28 ezret sebeztem,az is szépen égett,de még Yamato-t is megsoroztam másodlagossal.
Ha másodlagosra lenne fejlesztve biztos nagyon durva lenne. :D
Így is nagyon poén.
Viszont a bombázóival célozni kökemény szivatás.
Cruiser-t kb 70%-ban elvéti,DD-t akkor találom el ha mellé célzok. XD
Viszont ha talál biztos citadella.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 10:28:13 -
Plata #22946 Vajon ez a hajó tech tree hajó lesz vagy fizetős? -
sztem megmarad ... :P meglátjuk ha bejön tesztre -
Plata #22944 Vajon operationsban akkor megmarad neki a Call patrol bombers képesség?
Mert akkor lesz airstrike is meg egy bombázó,azzal marha jó buli lenne operations. -
Plata #22943 Durva lesz. -
ÉÉÉÉÉÉÉS wg ismét újított a legújabb devblogban megjelente egy tizes holland sub ,ami a holland hajókhoz hasonlóan légicsapással lesz felszerelve :D -
Plata #22941 Az klassz,gyűjtenem kell 170k szenet.
Köszi az infót. -
a unique kapitányok mindig a legjobbak. van ami szénért vehető,van ami kollekcióból. van angol is,asszem cunningham a neve,minden hajóosztályra ad extrákat bizonyos acsik elérésekor.
az angol spec képessége cvre nézve:
két flooding után 5 százalék sebesség a hajónak és a repcsiknek is
két kill után kapsz egy extra felhasználható cuccot,Ocean esetében füstöt,de hajófüggőként lehet heal,smoke stb
,ha egy hajónak több is van,akkor mindegyikhez ad egyet
ha eléred a witherer acsit a csatában 10 százalékkal gyorsabban lesznek új repcsik a fedélzeten(az acsi eléréséhez 60k damage kell tűzből vagy floodingból)
Minden nemzetnek van ilyen spec kapitánya,és csak az adott nemzet hajóira használhatod őket
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.21. 13:48:01 -
Plata #22939 Kellene nekem egy jó kapitány ocean-ra,szerinted melyik lenne a jó az armory-ból?
Úgy láttam a 170 ezer szenes angol kapitány nem is lenne rossz.
De persze ez csak az én véleményem.
-
Plata #22938 Repcsiket szokni kell nagyon,mert kurva gyorsak és nehezen irányíthatóak,de 4-4 füst van a két rajon.
Torpedós kicsit gyönge,a torpedó 2.5 kilóméteres hatótávval nagyon kevés.
Füst miatt operationsban jó,feltéve ha a csapattársak nem totál balfaszok akik ész nélkül bele mennek az ellenséges hordába.
Tegnap ott maradtam egyedül a csata felénél kb.
Nem tudom hogy mi a túrónak jöttek be,de este t10 csatában láttam annyira durván hülyéket hogy jézus.
Vagy csak ez a szerencsétlen CV peches.
Bezzeg a Hornet mázlis.
Az biztos hogy azt gondoltam hogy lefejelem az asztalt mostmár tényleg.
Kicseszett Hermes operationsban jön négy BB,erre a két idióta lushün vagy mi a szar DD odamegy és közelről rájuk fordulnak,úgy szétkapták őket mint a szart,erre Scliff meg valami hülye nevű BB is odamegy,scliff leég a máskat meg szerintem citadell hit-el kinyírták.Mert több mint fél hp-ról felrobbant.
Aegis operationsban meg indulásnál az első hullám megölt egy BB-t és cruisert,majd mikor jön fentről a második hullám a sub meg dd rájuk ment és kinyírták őket.
Most nagyon sok hülye t10 dd van operationsban. -
áh én még nem vettem rá magam a farmolásra :D
milyen ? support light cv,szal vigyázni kell a repcsikre,de elég jó kis dögnek tűnt a videók alapján
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.11.21. 08:14:35 -
Plata #22936 Néha jó is hogy így meg lehet nyerni.
Mert van hogy egyedül maradok.
De nézd,van egy új játékszerem.
-
bang :P
nem hagyod farmolni a többieket :P -
Plata #22934
-
Plata #22933 Én Hornet-el szerintem tíz operationst ha megyek legalább ötször ezt kapom.
-
nekem a három fekete kontiból esett egy t7 sims black tegnap -
Plata #22931 Én a mostani dockyardos hajóra sem mentem rá.
Túl sok hiányzik.
Meg nem is igazán jön be.
Rohadt research pont kellene hogy megvehessem T10 Cv-t.
Megvettem a mostani battle pass-t,de lószart kaptam,jó jött egy T6 Dd.
De a három fekete konténerben szemét volt. -
azt nem akarom elkölteni,ha rámozdulnék a rhode islandra,ahhoz kelleni fog,de még azt sem döntöttem el -
Plata #22929 Én az eventes aranyon vettem meg. -
sajnos csak dubiért van a horni,annyit nem akarok rá költeni :P
azt hittem van szénért