World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Akizuki lövegét azért szarozom le, mert szar. Megvan a Harakaze és a 100 milis van rajta, nem egy csatát mentem már vele, harcoltam BB-k és dd-k ellen is vele. Harcoltam 1v1-be Kagero ellen. Már leirtam hogy mi lett a vége. Persze, T8-ban és felette is vannak béna játékosok, de azért aki idáig eljut, az sztem nem arra alapoz hogy "áh, majd úgy is az oldalát mutogató noobokat tesz be ellenfélnek, simán szétágyúzom őket". De még ha noob is, úgy állitja be a dd-t hogy távolodjon tőled, ergó szögbe legyen és már is a hajadra kenheted az AP lőszert (a HE-t is)
Másfelől igen is vannak olyan hülye DD-sek akik az oldalukat mutatják mert torpedózni akarnak, szóval alsóhangon 2-3 sorozat masszívan bevihető AP-val adott esetben.
A Kidd-et bárki megvehette szóval lehetett 0 csatás emberke is, simán lőhetett végig mellé.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2018.02.16. 18:06:28
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
#16546 Azért ez ne legyen már ellenpélda! Én meg romboló HE lőszerével lőttem már citadellt angol cirkálónak, de azért egy japán rombolónak ne az legyen már a feladata, hogy angol cirkálókra vadásszon. A másik meg... oké, a citadellt nem lehet gyügyitani, de mennyit sebez az az AP? És mennyi élete van a Mino-nak? Hiába nem tudja visszatölteni, akkor se fogja megérezni. Ellenben te megérzed majd a 152 milis AP lőszereket. És ráadásul ő még gyorsabban is tölt. Plusz ez tényleg csak akkor működik, ha teljesen merőlegesen éri a lövedék, amint kicsit beforgatja, már pattan is. És akkor most számold ki kérlek, hogy mekkora esélyel fogsz közelharcba keveredni csatánként egy Minotaurral, és akkor remélhetőleg te is belátod, hogy miért nem releváns a példád.
A másik meg az AP lőszer. Szintén zenész. Az ellenséges dd ha felspottolod és rálősz, biztos hogy be fog fordulni, vagy rád, vagy elfelé tőled, de biztos hogy nem fogja merőlegesen az oldalát mutogatni. És ha a cirkálók meg a csatahajók lepattannak a dd-ről, akkor biztosak lehettek benne hogy a kis 100 milis lepkefing is le fog pattanni. Pár napja közelharcoltam egy Kageroval. Végig én álltam jobban, felváltva lőttem rá AP-t meg HE-t, attól függően hogy a helyzet hogy kivánta. A probléma csak az, hogy az AP lepattan, a HE meg nem üti át a 10 milis "páncélt". Szóval 0 sebzés mind a kettő, de a HE-vel legalább van esély gyújtani. Ma is mentem egy kört, megsoroztam vlami francia csatahajót. Próbáltam a felépitményét lőni, de semmi. Illetve utána egy Fricit. Szintén zenész. Viszont kigyulladt. Persze eloltotta, de akkor már úton voltak a torpedók. Az után találtak be, hogy már lejárt a javitása. 3 torpedó betalált és közben még egyszer kigyújtottam. Mondjuk ez mák volt, mert azért egy nyolcas dd-vel kétszer kigyújtani egy 9-es bb-t... pláne ilyen alacsony gyújtás mellett tényleg csoda.
Szóval... lehetne vitatkozni a végtelenségig azon, hogy jók e a japó dd-k közelharcban vagy sem, de ez nyilván nagyon sok tényezőtől függ. Elsősorban a kapitányok hozzáértésétől. És jah, én béna vagyok az amcsi dd-k lövegeivel, de szintén a hétvégén volt egy csata, ahol egy Kid öt percig lövöldözött rám, meg még egy bb még 2 cirkáló és egy lövés sem talált el. Ha jól emlékszem, valahol meg is van a lementett kép. Bár az pont nem látszik rajta, hogy ki hány lövést adott le rám (mivel csak a találatot meg a potenciális sebzést mutatja)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.02.16. 04:18:21
Amúgy ha a valóságban ilyen találtai arányt ért volna el a japán(vagy bármelyik más) haditengerészet mint amit akár a leggyengébb játékos is produkál akkor is leradírozták volna az ellenfél flottáját a föld(tenger)színéről.
Pl Csuzimánál csak Togo zászlóshajójára majdnem 1500 lövedéket lőttek ki az oroszok és ebből kb 30 talált be a csata folyamán.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.02.15. 00:04:32
X universe Home, sweet home
Az orosz rombolóknál szerettem a nagy tűzgyorsaságot de a 3-4!Km-es topedótáv szinte használhatatlanná tette őket.
Az meg, hogy 6-7 km-en amcsi DD-vel nem találsz el egy másik DD-t hát az már tényleg a te problémád. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk a Fletchernek is 5,5km-es a spotja, mint a Yuugumonak. Szóval 5,5km-en ha egy foglalónál találkoztok garantáltan halott vagy ha harcba bonyolódsz vele és nem tudsz hamar elmenekülni. Ha meg nem mész a foglalóra, hogy segítsd a csapatod akkor meg ne játssz csapatjátékkal.
Valamelyik nap mentem az amcsi dd-vel, illetve próbáltam a Harakaze-t amcsi toronnyal. Semmit nem találtam el vele, hiába 3 sec a töltési ideje, olyan röppályája van a lövedéknek, hogy bárki simán kifordulja. Mármint rajtam kivül, mert engem persze mindig szétkapnak, hiába próbálok kacsázni. És inkább sebezzek 9 sec alatt 2-3k-t, minthogy minden lövésem mellé menjen. Ráadásul ezekkel az egy ágyús tornyokkal se vagyok kibékülve, a német még csak megy valahogy, az legalább laposabb ivben lő és nagyobb a lövedék sebessége is. De az amcsik... Főleg hogy nagyon nem vagyok edzésben sem. Az oroszok tudnak sebezni, de ő meg nem fog tudni kifordulni előled, mert annyira szar a lövegforgása, hogy az életben nem tud befogni, ha közben manőverezik is. Szóval azért annyira még sem szar. Én elég sokat használom a japó dd-k ágyúit, nem mondom hogy nagy dd vadász lennék vele, de meg tudom védeni magam, ha kell.
wikin a hajólapon valóban 10kmt ir,de a modulnál már 20at,és a videó amit láttam ott is 10 km fölött csapodtak a torpedók
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.14. 12:31:20
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Továbbá a japán ddk sose az ágyúkról szóltak(akizukit kivéve),a torpedok meg igen is OP ebben a felállásban
Na utánna olvastam,ezek valóban csak BB és CV ellen használhatóak ennél a ddnél
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.13. 20:05:40
Kagerora épülő skin 😄
Flamu összegzése : Please Don't, WG. 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.13. 20:01:50
Jó pár csatahajó és cirkáló fázott már rá, hogy közel került a hajómhoz. Ha megpillantasz egy rombolót tőled 4-5-7 kilométerre már fordulsz is kifele mint az őrült de egy japó cirkáló esetén ez kevés kapitánynak jut az eszébe.
Pont tegnap előtt süllyesztettem el az Atagóval egy tőlem 8 kilométerre lévő csatahajót.
Tegnap meg menekülés közben figyeleméltérlesként kilőttem a torpedóimat amire aztán rá is futott egy engem üldöző sérült cirkáló és egy romboló is. Dupla süllyesztés volt. 😊

Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2018.02.12. 12:46:51
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Az meg sztem minden WG-s játékban úgy van, hogy a stock hajó szarabb mint az egy tierrel kisebb fullos. Ehhez jobb ha hozzászoksz. Ráadásul T5 alatt még nem is fog bepakolni, max egy tierrel magasabba, onnan viszont már kettőbe is. És ahogy lépsz feljebb, a botok is "okosodnak". Ha tényleg csak a játék élvezetéért játszol, akkor inkább legyen meg lassabban a következő modul/hajó/skill/akármi, de pénzt kiadni felesleges rá. (mondom ezt én, aki a fizuja egy részét erre költi, de nekem 1000 felett van a csatánkénti átlag xp és ugye nem mindegy hogy annak, vagy a 200 xp-nek kapod meg az 50%-t minden csata után)
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.02.10. 17:05:08
Szombati délutáni live
A Bismarck sokak szerint az egyik legjobb hajó a játékban (szerintem is), játékostól függ, hogy fekszik neki. A negatívuma, nem nagyon profit hajó, inkább csak viszi a pénzt (felszerelés nélkül), képtelenség minden csatában nagyon jól teljesíteni vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt még stock volt
Ha jól értem, 26.-án lejár az event.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Amúgy nekem a Gneisenau-val sem volt különösebb bajom. Igaz ami igaz kevés az ágyúja és emlékeim szerint Ap-vel csakúgy szórtam az overpen lövéseket, de alapvetően szerettem. A Nagato-t viszont én is szívből gyűlöltem ...
De hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem is jó a Bismarck, bár néha hiányzik a Tirpitz-en megszokott torpedó, de ettől eltekintve én is jónak érzem.
Utoljára szerkesztette: Gaben764, 2018.02.10. 13:22:23
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2018.02.10. 13:04:54
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Azt hiszem ideje lesz az Atagonak 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és igen,úszni egyet Magnum öblében szintén rajtavan 😄 pár éve eladó volt az egész villa tizenpármilláért,dollárban persze 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.09. 19:29:43
Csatahajó, 2012 - HollywoodHírügynökség
Én személy szerint láttam a filmet, és tényleg annyira mocsoksz*r, hogy ihaj, de épp ettől a töméntelen mennyiségű logikátlan, irreális baromságtól lesz valamelyest szórakoztató.