World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem utálunk. Én az ünnepek környékén a kinai cirkálót bontottam ki. (azóta se mentem vele 😄 ) Szerintem azért az eventes ládákat célszerű kinyitogatni akkor, amikor kapod. Illetve... pl most van esély, hogy konténerből kapsz ilyen HSF csajos izét. De hiába van felhalmozva konténer, csak azokból bonthatsz, amiket az event indulása után szereztél. Ennek ellenére én is azt mondom, nem kell mindig mindet kibontani. Ha jól emlékszem két éve az ünnepek környékén volt olyan feladat, hogy x konténert kellett bontani. Nah az nekem kb fél perc alatt meg is volt.
A Grasse egyébként tetszetős hajó (asszem még azt se próbáltam), remélem jó csatákat mész majd vele!
Prince23
Most tolom live-ot, erre nem beadott egy Super Containert? 😄 50 db Bluefire hajo skin. Nem rossz. Pedig rosszra számítottam, aka modul fejlesztésre XD
Elégedett vagyok, bár egy Arizonának jobban öröltem volna

na mek vissza battle time van bye

Hogy mik vannak?!

Január eleje óta nem nyitottam konténert (kivéve múlt héten egy szupert - annak nem bírtam ellenállni). Viszont némelyik hasznos zászló el kezdett fogyatkozni, ezért ma mégis nekiálltam nyitni őket. Meglepetésemre voltak olyan konténerek amelyek úgy néztek ki ment valami ajándékdoboz, illetve "jeges" konténerek. Ha emlékeim nem csalnak ez utóbbiakat karácsonyi-év végi küldikért kaptuk. A tartalmuk pedig a profilban található gyűjtemény egy-egy darabja. Mire végeztem a nyitásokkal, a gyűjteményben keletkezett duplikátumokból teljessé tettem egy olyan oldalt ahol csak egy hiányzott, ezért kaptam egy újabb konténert, pontosabban egy ajándék dobozt.
Kinyitom .... BUMM!!! De Grasse + 10 skilles kapitány!!!! <#nyes>
Remélem most nem utáltok nagyon ... <#boxer>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ozimak
<#eljen> Ügyes volt! Ja és szerencsés! 😄 Jók voltak a 6/8-as insta destroyed salvo-k! 😄 Csak amíg én voltam, volt kettő 😊
Prince23
Kifulladásig nyomatjuk ma este: Live erre

rossz gameplayért szorry 😄

whiskeyman
Lehet ezzel is aprítani <#hehe>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

megoldva.....
Steames verzióhoz nem jó a magyarítás?

nem találok \res_mods mappát, amibe a magyítást kellene másolni
Fura, mert nekem is pont ma hajnalban esett egy. Mondjuk én legalább rare signalokat kaptam.
Huhhhh imádom ezt a játékot: az idei 28. konténerként dobott egy "szupert", gondoltam legalább ezt nyissuk ki. 100 db "fantasztikus" detonation-t megelőző zászló. Pont jókor, már épp venni akartam én is, vissza is teszem a bankkártyám a tárcámba ... - szarkazmus off
Mondjuk valamelyik előző teszten nekem is 100% vereségem volt. Igaz hogy én csak 4-5 csatát mentem, de kinek van kedve ennyit szenvedni 3 signalért, amikor az éles szerón meg event van? Viszont kipróbálni hajókat illetve buildeket tényleg jó.
Pedig fasza dolog kipróbálni a X-es hajókat meg minden, de egyszerűen érthetelen...😊
Nekem a mostani Ranked szezonban van 35%-os winrate-m. Szerinted?
Tesztszerveren 25 meccsből van 2(!) győzelmem. Szerinted?
Caliph
<#email><#taps>

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tono34
Amennyire nehezen ment valamelyik nap.. tegnap este simán meglett a lvl10. Csak győztes csatám volt, tovább nem is biztos, hogy fogom erőltetni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

😊)))
bedy68
Dicsértessék <#taps>

Gördülő kövön nem nő moha

Nem neked írtam, hogy szidod, azt akartam érzékeltetni, hogy a JÉKA-at 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
JóÉdesKurvaAnnyjukat
Caliph
hát igen,én is néztem korábban aa test videókat training módban,pl yamato 10 ryjuo ellen,kirpóbáltam volna én is hasonló összeállítást..
haveokkal is lehetne ökörködni,10v10 dd,only torpedó 😄 lehet rágni a wg fülét hátha .. 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

whiskeyman
Tegnap 5-ször voltam 1 csillagra az 1-es ranktól. Természetesen sosem jött össze az utolsó győzelem, vissza is estem. Most megint 3-ra vagyok, de gyanítom ugyanaz lesz, mint tegnap.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

PrasCo
A training room valójában már időtlen idők óta a játékban volt, csak a konfig fájlban egy true-false átírást kellett tenni hozzá.
A WG erre most kicsit átdolgozta és publikussá tette, de cserébe kivették a 20 fős csapatokat, és az aktív(mozgó) és/vagy élő fegyverzettel bíró botokat, plusz maximálták a CV-ket asszem' háromban.
Úgyhogy ja, most már mindenki tréningelhet (eddig is tehette, ha utánanézett picit), viszont cserébe ugrottak az 1 Mikasza vs. 20 Orlan-kaliberű baromkodások vagy az AA vs. hat támadó AI hordozó - tesztek.
Klasszikus WG tehát. Egyik kezével adott, kettővel meg elvett.
Tono34
7 ranked csata, 1 győzelem és csak 1 csillagot buktam.... még ennek is örülni kell.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Nem szidtam, csak egy kicsit vicces... el tudnék képzelni ennél fontosabb dolgokat is a játékba.

Azok után, hogy a WoT egyik frissitése arról (is) szólt, hogy az egyik pályára beraktak 4 madarat, én már bármilyen f*szságot kinézek a WG-ből. Bár ez a badge sztem nem rossz dolog, csak épp nem sok értelme van. Viszont annak örülök, hogy ennyi év után végre sikerült nekik leprogramozni a gyakorló opciót. Jár a keksz.
Én nem szoktam szidni azt, amivel kikapcsolódom, de most iszok egy pohár vizet és kétszer beleverem a fejemet a falba.
Tono34
Bizony, van ám itt sok kemény fejlesztés 😄

Úúúúúúúúristen.. Hát köszi, de ez most lesokkolt. Nem tudtam mi hiányzik nekem a játékból eddig. Mostmár úgy érzem a fejlesztés jó irányban halad. Talán ha még 1-2 delfinrajt is raknának bele és madárhangokat, az lenne csak a jó.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2018.01.24. 20:01:42
Tono34
Volt végre egy jó köröm Yamával. Replayt feltöltöttem, most látom, hogy lett belőle videó 😊

Yama

Trucker39
Itt is kérdezhetsz. Ha meg csoportot keresel, nálunk megtalálod a helyed. Abszlolút kezdőket is szívesen látunk. Ha majd az Account szinted engedi, csatlakozhatsz klánhoz. Akár hozzánk is. STW tag-t keress majd.

Caliph
kérdezz itt is nyugodtan,még senkit nem kergettünk el... még ... 😄

Caliph
különböző variációkban összerakhatod magadnak a neked tettszőt,és amikor kilősz valakit a képébe tolja az emblémát... 😄 kb ennyi 😄

Sziasztok!

WoWs-ban friss húsnak számítok, hisz a játékot szombaton "élesítettem"... Érdeklődöm, hogy van-e olyan személy/csoport, akik a kezdőknek segítene egy kicsit, laikusnak tűnő kérdésekre válaszol. Ts-em van, használni tudom, illetve a WoT-t már régebb óta használom. Segítséget előre is köszönöm!
Ezt a sok emblémát meg minden mást mire lehet használni?
Ismerős. Nekem a sima kampányban is volt hogy hetekig ott kuksolt a Dreadnought acsis task. Persze vagy meghaltam, vagy nem sebződtem. Aztán elegem lett és kivettem, beraktam egy másikat. Még aznap lett egy Dreadnought-om. Mondjuk tegnap meg hogy vége lett a Scharn eventnek, visszaraktam a Witherer-t mert azt is elég ritkán adja be. Erre rögtön az első csatában meg is lett. Köszi Kutuzov!
Egyébként... most van ez a... asszem sebezz 50k-t meg legyen egy killed és nyerd meg a csatát. Sajnos ez a kill dolog nagyon necces, volt már magas tierben 20k sebzéssel 3 killem, máskor meg a 100k-ra nincs egy se.
Oké-oké. Ezzel én is tisztában vagyok, hogy "jól szerepeltem", a második voltam, nem sok xp-vel lemaradva az elsőtől, csak tényleg kicsit frusztráló volt, hogy már készültem a következő salvo-ra és a kill-re, erre benéztem, 4x is. Zárójelesen megjegyzem amilyen mázlista vagyok, amikor majd a TOP3-ban kell lenni, akkor majd az nem fog összejönni.... de hát ilyen ez a popszakma 😊
Így igaz, mondjuk én annyira mákos vagyok, hogy mindhárom küldi uccsó feladatát egy csatával rendeztem le és asszem 2000 HP maradt a végére a Bismarckomon...😄
Kegyetlen napjaim vannak az öreg némettel.😊
Prince23
Nem a kill a lényeg. Kitettél magadért és a csapatért is top DMG ügyben. ez a lényeg
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.20. 21:20:27

Az érzés amikor célfeladat 70.000 DMG elérése, valamint megsemmisíteni 1 hajót és te viszonylag könnyedén el is érsz 100.000 DMG-t, 4 hajót is pár ezer HP köré lősz, de a Queen Elizabeth-ed túl lassan tölt újra, ezért a társaid mind a 4-et kiszedik előled és 1 nyamvadt killt sem sikerül abszolválni ..... NA AZ MEGFIZETHETETLEN ! Minden másra ott a MasterCard!!!! 😊
Trucker39
Az lemaradt, hogy érdemes megnézni kik vannak még az OMNI klánban. Illetve, azt is ki volt. Én bizony ott látom, az általad említett flambass-t, valamint a log-ban benne van, hogy Flamu is tagja volt egy ideig a klánnak. Link

Trucker39
farazelleth EU szerveren játszik, nem is akárhogyan. Link

Caliph
aki nézeget youtube videókat,pl flamu,flambass,jingles,nektek is feltűnt,hogy európai playerek ,mégis szinte mindenki North america szerón játszanak? miért lehet ez? ennyivel gyengébb playerek lehetnek az amcsik?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.15. 12:57:49

ozimak
RoboKutya78
Köszi ez elvileg megoldotta a bejelentkezést😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Semmi gond, csak beleolvastam a hsz-okba és gondoltam én is megosztom a talált dolgokat.
Trucker39
Nem próbáltam, csak láttam, hogy felmerült a kérdés. Gondoltam utána nézek.

Így van. Steamhez tartozó fájlt "tűntetsz" el. Viszont a linkelt steam fórum topikban le van írva az is, hogy ezzel játékbeli funkciókat vesztesz el.
Pl. nem tudod eladni a nem használt alkatrészeket.
Trucker39
Ha jól láttam, steam file-t módosít, bár magam nem próbáltam ki a dolgot.

Prince23
Bannolni nem fog a WG, amiért file módosítást használnak?

Trucker39
Meg még ezt találtam: