World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Grasse egyébként tetszetős hajó (asszem még azt se próbáltam), remélem jó csatákat mész majd vele!
Elégedett vagyok, bár egy Arizonának jobban öröltem volna
na mek vissza battle time van bye
Január eleje óta nem nyitottam konténert (kivéve múlt héten egy szupert - annak nem bírtam ellenállni). Viszont némelyik hasznos zászló el kezdett fogyatkozni, ezért ma mégis nekiálltam nyitni őket. Meglepetésemre voltak olyan konténerek amelyek úgy néztek ki ment valami ajándékdoboz, illetve "jeges" konténerek. Ha emlékeim nem csalnak ez utóbbiakat karácsonyi-év végi küldikért kaptuk. A tartalmuk pedig a profilban található gyűjtemény egy-egy darabja. Mire végeztem a nyitásokkal, a gyűjteményben keletkezett duplikátumokból teljessé tettem egy olyan oldalt ahol csak egy hiányzott, ezért kaptam egy újabb konténert, pontosabban egy ajándék dobozt.
Kinyitom .... BUMM!!! De Grasse + 10 skilles kapitány!!!! <#nyes>#nyes>
Remélem most nem utáltok nagyon ... <#boxer>#boxer>

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
nem találok \res_mods mappát, amibe a magyítást kellene másolni
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
haveokkal is lehetne ökörködni,10v10 dd,only torpedó 😄 lehet rágni a wg fülét hátha .. 😄
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A WG erre most kicsit átdolgozta és publikussá tette, de cserébe kivették a 20 fős csapatokat, és az aktív(mozgó) és/vagy élő fegyverzettel bíró botokat, plusz maximálták a CV-ket asszem' háromban.
Úgyhogy ja, most már mindenki tréningelhet (eddig is tehette, ha utánanézett picit), viszont cserébe ugrottak az 1 Mikasza vs. 20 Orlan-kaliberű baromkodások vagy az AA vs. hat támadó AI hordozó - tesztek.
Klasszikus WG tehát. Egyik kezével adott, kettővel meg elvett.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2018.01.24. 20:01:42
WoWs-ban friss húsnak számítok, hisz a játékot szombaton "élesítettem"... Érdeklődöm, hogy van-e olyan személy/csoport, akik a kezdőknek segítene egy kicsit, laikusnak tűnő kérdésekre válaszol. Ts-em van, használni tudom, illetve a WoT-t már régebb óta használom. Segítséget előre is köszönöm!
Egyébként... most van ez a... asszem sebezz 50k-t meg legyen egy killed és nyerd meg a csatát. Sajnos ez a kill dolog nagyon necces, volt már magas tierben 20k sebzéssel 3 killem, máskor meg a 100k-ra nincs egy se.
Kegyetlen napjaim vannak az öreg némettel.😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.01.20. 21:20:27
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.15. 12:57:49
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Pl. nem tudod eladni a nem használt alkatrészeket.