banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    A DD-knek közel kell kerülniük, hogy esélyük legyen torpedótalálatra, és a magasabb tierű rombolóknak általában rosszabb az álcája 1-2 kilométerrel, mint mondjuk 5-ös szinten a mucunak, szóval hiába lövi el 10 km-ről a torpedóját, nem ér vele sokat cirkáló ellen, meg kell közelítenie ugyanúgy, mint a mutsukinak, annyi különbséggel, hogy 7 kilométernél ugrik az álca, és ha én egy ilyen rombolóba futok, akkor neki nem fogja az megérni.

Csatahajóknál nem az izgat, hogy citadellát lőjek, mivel abban nem is reménykedem. Szeretek velük 13-14 kilométerről párbajt vívni, mivel én gyorsabban töltök és gyorsabban fordulok (8 secre levittem a fordulást azzal a modulos kütyüvel), valamint a csatahajó könnyű célpont, én pedig nem, mivel kifordulok és megszenvednek velem. Tehát ebből az lesz, hogy csatahajó ágyúval lövök egy csatahajót, de cirkáló módra manőverezem ki a lövéseit, de még ráadásul a páncélzatom jól fogja a lövéseiket is.

Az ellenséges cirkálók meg...azok tényleg a kedvenceim. Az a legjobb mikor 8 kilométerről valami könnyűcirkáló kibukkan egy sziget mögül teljes oldalát mutatva és másfelé tüzelve. Olyankor 20 másodperce van hátra az életéből, már ha az első sorozat nem semmisítette meg. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.09.01. 15:16:47