World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anélkül, hogy a zsebedben turkálnék, de ha a Tirpitz-et nem tudom megvenni és belátható időn belül nem is fog menni, akkor a azért megreszkíroznám azt a Graf Spee-t a helyedben. Mert azt én is elismerem, hogy számított nálam is a Tirpitz történelmi háttere. Nyilván nem ez volt a főérv, de attól még nem volt elhanyagolható a szerepe. Sőt, ha lehetőségeim engednék beszerezném a Hood-ot, Scharnhorst-ot is.... na majd ha nyerek a lottón (főnyereményt) ... sőt akkor mindenki a vendégem egy szabadon választott prémium hajóra ... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A témához visszatérve ha tényleg annyira szimpatikus a hajó, gameplay-ek és története okán, akkor hajrá, vedd meg és élvezd!
Trucker! Egy pillanatra a 89.847-et néztem átlagsebzésnek, már épp hülledeztem, hogy milyen gáz vagyok már az én 37.852-mel. Amikor megláttam nálad a 38.068-at, meg is nyugodtam: az enyém "sem annyira vészes" .... 😊
Szerk.:Tényleg a Steam-es playereknek van valami stat oldal ahol nyomon tudom követni a dolgaimat, vagy fucked?
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.03.04. 12:23:08
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2018.03.04. 12:12:00
Ugyanakkor én a helyedben nem biztos hogy megvenném, (úgy látom most nincs is a shopban), akkor inkább már a Tirpitz-re spórolnék, na az tényleg FUN!!!
De amugy meg ha profi vidit, streamet akarsz nézni, ott van flamuu és notser.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.02. 20:56:56
X universe Home, sweet home
Kiszedték, de nagy nehezen nyertünk. Gearing powaa kraken <#hehe>#hehe>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha van "jó körös" gémpléjed, várom 😄
Illetve, ha már áldoztál a játékra néhány prémium hajóval, akkor áldozz a prémium acc-ra is, illetve II-es számú kellékekre (repair, engine boost, etc.)
De cuki voltál, hogy egy 5 km-es(?) hydroval bemértél egy 10km-re lévő DD-t 😄 <#hehe>#hehe><#puszis>#puszis>
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2018.03.02. 15:08:33
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ha szar köröket megyek, legalább felvállalom élőben, nem úgy mint te 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.02. 14:07:29
Van még mit tanulni, tapasztalni...ráérsz majd később is videókat csinálni <#idiota>#idiota>
Amikor kb 10 perc múlva visszanéztem, hogy vége van-e már a csatának majd szívrohamot kaptam. Az ellenfélnek 3 hajóbj volt míg nekünk már csak 1! Ez így hogy? Mi a fenét csinált a maradék 11! hajónk hogy így elfogytak? Álló célost játszottak?
Szerencsére az utolsó megmaradt csatahajónk jól játszott és kiszedett kettőt a 3 cirkálóból, majd pontozással nyertünk, de csak egy hajszálnyira voltunk egy orbitális méretű legesétől.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.02.25. 21:17:16
BattleTag: kabel15#2672
Szerintem kerozinba áztatott tölgy lehet a fedélzet, mert imád kigyulladni. Rendesen fosok amikor látom, hogy a második-harmadik salvo HE-t kapom. Nem a damage miatt, hanem mert szinte biztos, hogy fel fogok gyulladni. Ezen a két problémán kívül nem lenne rossz hajó pedig. Aránylag gyors és kezelhető. Az AP-ket jól bírja. De valami eszméletlen szarok a lövegek...<#rinya>#rinya> Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de alig várom, hogy összegyűjjön az xp a Gneisenau-ra. Sajnos még csak a fele van meg a kellő 80k-nak 😞
Azt hiszem be is fejeztem mára... na nem emiatt, hanem mert megvolt a zsinórban 5. vereség és persze megint az ellenfél 80%-a túlélte. <#falbav>#falbav>
Legalább ezzel a Martel Károly dologgal feldobtad a napomat. Már épp el kezdtek forogni a fogaskerekek, izzadni a processzor, hogy mégis ki a tököm az a Martel Károly???? <#conf>#conf><#conf>#conf> Amikor is leesett, hogy a T8-as francia cirkálóra gondolsz ... <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Amagival szintén vereség... a térkép jobb oldalára tett ki, egyedül. Mindenki elindult balra, én meg futhattam utánuk. Persze az ellenfél Shokaku-ja egyből betalált, mire utolértem a lemmingvonatot, már a fél HP-m lehúzták (volt még mögöttem 1 romboló, 2 cirkáló meg 1 Bismarck) A kedves csapat megint odáig jutott el, hogy kimentek a térkép szélére. A röhej az, hogy azon az oldalon átjött egy ellenséges dd 😄 Már az ellenfél cv-je is jött foglalni, a miénk persze nem spottolt, úgy lettem csapatelső, hogy a csata első felében elvesztettem az életem 2/3-t és volt kb 15k sebzésem. Egyébként a héten majdnem minden 5 csata olyan, hogy az egyik csapatból max 2-3 hajó hal meg, a másik csapat meg totál elfogy. A tegnapi meccsek több mint felénél az első két percben meg tudtam mondani hogy bukó lesz. De minek jönne a győzelem, hiszen csak 200%-os xp-t adna!?
Tegnap szintén Bismarck-kal, bár a konkrét számokat nem jegyeztem meg, de hasonló össztalálat szám mellett (kb. 20-30) volt kemény 21.000 dmg körül, jah és nem 2 perc után haltam meg.
Tudom-tudom, nem lehet mindig pro köröket menni és nem jöhet össze mindig minden, de rohadt frusztráló amikor ennyire kilóg a lóláb. Pl. tegnap egy olyan meccs is volt, ahol nagyjából 5 perc után a csapat fele halott volt, a másik fele akik még éltünk mi is szarul álltunk, az ellenfél pedig 2 hajót vesztett. Ennyire nem lehet kiegyensúlyozatlan a dolog. Az utóbbi időben a detonation-ök szám is megnőtt, szintén tegnap, szintén bismarck-kal kaptam be egyet: jött egy komoly torpedó salvo, nagyjából kikerültem őket, de láttam 1 db be fog találni, nem aggódtam különösebben, kb. 2/3 életem volt + a repair és health is ready volt ... erre BEEENNNGGGG ... Game Over....
Már kezdem érteni januárban miért kaptam a szuperkonténerben 100 db ilyen zászlót, a WG-s srácok már tudtak valamit ... 😄
Na mindegy, ezt most ki kellett adni.... lehet szimplán csak pár hét szünet kell.... 😊
És cvként épp elkúrtam az ellen krakenjét,egyedül maradtam ,de esélye sem volt bbként ellenem :/
gondolom most ideges a csóka
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.25. 10:30:39
Elkezdték viszont a tier mozgatásokat is. Pensacola, New Orleans, Baltimore
Olyannal én is találkoztam, mikor angol cirkáló mellettem állt kezdésnél, majd kapásból belém lőtt egy salvot, majd wtf-kérdésemre mégegyet. Mondanom se kell, a Bayern-ben ülve az embernek kicsit egy két tonnás gorilla érzése van, így szépen megvártam, amíg a beforgatott tornyok elé úszik, és szépen kiküldtem a kikötőbe gondolkodni...
És nem, nem a kommunikáció hiány a probléma. Ez Random csatából is lejöhetne, de Rankeden sokkal jobban látszik. Aki segg hülye, azzal nem tudsz kommunikálni. Hiába indul el az egész csapat A-ra, még megbeszélni sem kell, a kretén még is B-re megy, pedig látja hogy arra senki más, aztán spottolódik az ellenfél és még akkor se fordul vissza. Majd ő megmutatja. Aztán fél perc alatt elég, de őt nem zavarja, kilépés a kikötőbe, másik hajó és már lép is vissza a következő csatába. Máskor meg a tagok között szintén nincs semmilyen kommunikáció, még is mindenki tudja a dolgát. Ez csakis hozzáállás meg agy kérdése. Persze olyan Rankeden is voltam már, ahol cset nélkül úgy ment minden, mintha összeszokott prok lettünk volna, még is kikaptunk, mert az ellenfél is úgy dolgozott össze, és a szerencse is nekik kedvezett.
És hogy mondjak egy példát a másik oldalról is, a hétvégén túlestünk az első CW-ken, négy csatából kettőt nyertünk úgy, hogy nem beszéltünk egymással. Ha kicsit összedolgoztunk volna vagy lett volna kommunikáció, nyerhető lett volna mind a négy meccs.
A helikopteres témához meg csak azt tudom mondani, amit apám is minden nap elmond a tankkal kapcsolatban. Amikor a csapat 3/4 része elmegy az egyik oldalra és az ellenfél csapatának kisebbik fle pár perc alatt leirtja őket, akkor hiába próbálod megmagyarázni hogy ők nem zombik! Azt nem tudod. Mert arra hogy túlerővel nem tudják átnyomni a gyengébbik oldalt csak a butaság lehet indok. Nemrég szóvá tette itt valaki, hogy nekem is csak a szám jár, de a statom biztos jó szar. Én nem félek előremenni, nem ijedek meg ha néhány lövés megkarcolja a friss camo-t a hajótesten. Én be merem vállalni a lövéseket, a probléma az, hogy közben a csapat menekülésre használja fel az időt, nem pedig arra, hogy viszonozzák a tüzet. És ehhez sem kell kommunikáció, csak egy agy. Ha látom hogy egy csapattárs előremegy és őt lövik, akkor kihasználom hogy nem engem lőnek és megpróbálok visszalőni. Nekem ez logikus. Persze tudom, az én logikám buta, hajjak is meg.
Találkoztam én is "bot játékossal", egy monti küldte a reportot utána a simába a salvot, bevállalta azt a 6-10 csatát rózsaszín párducként, nem tudom elítélni, igaz öntörvényűség amit tett, de ha a ..csög ruszkik nem tesznek ellene semmit, valakinek kell, és neki sem lesz hátránya mint a botot használónak sem.
X universe Home, sweet home
Az a mentalitás azonban, hogy valakibe 3 torpedót nyomjak csak azért, mert másképpen játszik, mint ahogy én azt elképzeltem, nagyon távol áll tőlem. De sebaj. Sokfélék vagyunk. Mi magunk színesítjük a játékot.
...ja és nem én voltam a Kageroval 😊))
Pár hete történt egy eset, Nagato-val voltam és valami brit cirkáló körözött körülötem. Néha elinditott egy-egy torpedo salvo-t... felém. A negyedik után oda lőttem neki egyet (nem rá, csak mellé, hogy kapjon már észbe). Továbbra is körözött és torpedózott. Kettő el is kapott, elkezdtem sűlyedni is. Közben már jó közel ért az ellenség, én meg ott voltam fél HP-n. Az ilyet persze hogy reportolom. Nem mintha bármi értelme lenne, mivel ez az egész karma rendszer csak placebo. Az ember kicsit megnyugszik hogy reoportolt egy kretént és megy a következő csatába, de igazából a feljelentettre nézve ennek semmi következménye nem lesz. Minden normális játékban lehet reoportálni a csalókat, afk-kat, botokat, a cseten rendetlenkedőket. Ezt tudja a WG is, ezért bekerült a report rendszer. De ez olyan, mintha fognál egy kukát és ráirnád hogy "szórólapok, reklámok". Gondoljáték hogy a WG majd kivizsgálni napi több százezer reportot? Nem. Ha csak napi egyet kapnának, azzal se foglalkoznának.
A "jelentgetés"-el kapcsolatban meg csak annyit, hogy már gyerekkoromban megfigyeltem, hogy aki nem tudja a helyén kezelni a problémát, az gyakran szalad és árulkodik az óvónéninek, tanárnéninek stb. és ettől még akkor is sokkal jobban érzi magát, ha az árulkodásból az égvilágon semmi előnye nem származik.
Szerintem ez itt is így működik. Aki majd szét durran az idegtől az jelentget, ettől megnyugszik és tovább játszik, tovább költ a játékra ahelyett, hogy letörölné az egészet.
Én még soha nem jelentgettem, pedig én is fel szoktam húzni a játékon magam. Ilyenkor inkább iszom egy pohár vizet és közben arra gondolok, hogy ez végül is csak egy játék.....idiótákkal meg egyébként is tele van a világ....nincs mit tenni... küzdünk tovább...
Arra, hogy amit a haveri körrel elröhögnél, azt az ismeretlen csapattársaidon levezethesd - egy gőzlevezető szelep (nem kizárt, hogy a sokat jelentgetett kap olyan (f2p) scriptet, amitől elmegy a kedve a játéktól...)! <#wink>#wink>
Értelme semmi: a wg is tudja, hogy ha őmiattuk "tehetetlen" a feljelentett, akkor az az ő hibájuk, márpedig az üzletpolitikájuk része, hogy bizony vannak "tudatlanok" is a játékban, mer' különben nem tudná kellőképpen élvezni a játékát a magát oda bevásárló a csata másik oldaláról.
A feljelentett szemszögéből meg úgy látszik, hogy ő nem fogja forszírozni a n+1. csatában sem a fölösleges és a script miatt mindig mellékre, lepattanókra ítélt, drága munícióját, pláne: -2 tier-űként, ha ő csak arra a tucadik csatára vár, ahol a wg kegyeskedik neki, mint f2p-nek megengedni, hogy ő lehet végre a top-dog..., egy kritikán aluli statisztikájú csapatban, amit csak azért küldenek be a pályára, hogy a másik oldalon jót röhöghessenek a pénzükért...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szerk.: Amúgy ez a "jelentgetés" mire jó? Már erre a "Plays poorly" és társaira gondolok. Ez a fejlesztők felé megy, vagy mi az értelme?
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.02.20. 20:51:28
Szerintem épp itt az ideje, hogy áttérj a Random csatákra, igazi ellenfelek ellen.
Jobban fogsz haladni a több XP és lóvé miatt. Arról nem is beszélve, hogy egészen más élmény emberi tulajdonságokkal felvértezett hajók ellen játszani. Igaz ez utóbbinak van jó és rossz oldala is. Pl.: lesznek előre rohanó, meghaló lemming huszárok és minden elől menekülő cserben hagyó társak. De olyan is lesz, hogy néhány vadidegennel teljes szinkronban, profi módon bezúzzátok az ellent. Ezért ne csodálkozz, ha majd néha, dühödben szét akarod fejelni a monitort, mert lesz olyan is, hogy szívesen hátba veregetnéd magad és ismeretlen csapattársaidat győzedelmes büszkeségedben. Összességében sokkal impulzívabb és változatosabb kihívás lesz a Random játékmód.
További jó játékot kívánok!
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.02.19. 21:18:49