World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jutalmak:
3,000,000 kredit
80,000 Free XP (csak akkor kapod meg, ha beléptél Tier 6-ba, és ezzel együtt a prémium Texas BB-t is kapod)
25 zászló mindegyik típusból
25 db Damage Control Party 2 (a legjobb minőségű javító csomag)
25 Type 5-ös hajóskin
+1 kikötőhely
Veterán zászló
Diana cirkáló
USS Texas csatahajó prémium státusz
Jutalom beváltása - katt a linkre
Nem szoktam kiakadni ha T8-ba megyek vele (ajándék hajó, szívjatok 😄 ), de itt egyedüli T6 voltam a csapatban.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
először csináltam a héten,de korábban már kaptam érte,valamikor év elején,az számít?
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Bretagne nagyon nem lopta be magát a szívembe, voltak vele ugyan jó köreim, de inkább rosszak. Úgy voltam vele, hogy a hosszú hétvégén ennek végett vetek: tegnap felpakoltam rá mindenféle XP növelő zászlót, festést. Kb. 30.000 xp-m volt, 47.000 a Normandie. Erre produkáltam egy 88k dmg-s kört, 9311 xp-vel és 6650 free xp-vel. Na dörzsöltem is a tenyerem, hogy egy csatával kis csalással ugyan, de meg lett a hiányzó 17.000. Végül inkább nem ugrottam tovább, gondoltam még ma is adok neki egy esélyt, hátha bemákolok. Közben tegnap este az aktuális küldetésen is mentem egyet, mert 1 csillag hiányzott, mit ad isten pont az ami 24 óra prémiumot ad. Meglett! Ma pedig ezzel együtt egy 70k dmg-s kör, 12658 xp, 9034 free xp.
Szóval ami hihetetlen, hogy így útolag visszanézve, nagyon nem szerettem ezt a hajót, talán kicsit szenvedős is volt, erre az útolsó két csata, hmmm ... parádés lett!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szóval a tengeren egymást lövik a hajók, miközben az égen ott irtják egymást a World of Warplanes vadászgépei míg a szárazföldön/szigeteken tankcsata folyik. 😊
Nemtom mikor játszottál utoljára ,de cvnél fontosabb változások: egyes crueserek kaptam def AA consumables cuccot,amivel kb 30 másodpercig szétdarál mindent ami repül. ilyenkor a torp vetők is csak legyezőben tudnak dobni.
A cv fightereknek is van manual targeting,ilyenkor egyenes vonalban elrepülnek és mindent ledarálnak ami előttük van,még saját repcsiket is.
Továbbá usa BBnek darálós az AA ha arra van modolva,nekem missouri brutális ilyen téren
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bebasznak minden valogatas nelkul t7 felett a queene be?....egy bb repcsije kinyir 3-4 total squadront?...es az enemy aa ecceruen kivedhetetlen?
asszem a cv class-t elegge lezuztak t6 ig a manual letiltassal,es mire felszenvedsz t6-7-8 ra ,,az var rad hogy random,,,??kurva frusztralo mar ez igy.
a moralt mar nem is emlitem,mikor a csapattarsak ezekutan meg be is bøføgnek,fikaznak.....
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.03.11. 10:48:07
X universe Home, sweet home
Clevert hagyjuk, az több szempontbol is csalodás....
Az egyeteln aki jó még, és mai napig Wows-os, az Stark Panzer, meg a barátja, heki. Jelenleg ók hazánk legjobb hajósai. De ez csak az én véleményem..
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.03.11. 00:35:32