World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, ami egyben azt is jelenti, hogy meg van a Gneisenau. :-) Első kör: 16k sebzés, és két ütközés egy Iowa-val (elöl-hátul megnyomtam... XD ). Hát, van még hova fejlődni (Bayern-el a végén már lazán ment a 40-70k). :-)
Mekkora buli lenne már!
A rombolóknak én is adnék healt. Szerintem nem fair, hogy 20km-ről csak 15 torpedót tudnak inditani, 6 km-ről már spottolódik a hajó, nem találod el, de ha még is, kb 1k-s átlag sebzést kapnak találatonként. Nem is értem, hogy lehet igy szopatni a dd-ket.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
szerk: ja most már látom, camokat
Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.10.22. 13:20:04
Ketten vagyunk és TS is van 😊)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Viszont csak egyszer (kétszer) kell jól eltalálni őket, máris átázik a papír.
pl. szerencse faktor <#smile>#smile>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

X universe Home, sweet home

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Please note: Being a free bonus, Katori is not subject to compensation. This means that if you own the ship already, you will not be credited with its value in Credits or Doubloons!
2800ért harminc nap prem még igy is megéri a prem árakhoz képest. na meg egy port slot
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.16. 14:10:55

Mentem még két kört, még egyet a dd-vel illetve kipróbáltam a bb-t (ami nem Bismarck, hanem Torpitz). A második csatában dd-vel 450k sebzés, bb-vel 780k felett, szóval az egymillió nem olyan nagy cucc.
Azért vannak vicces dolgok. A fő löveg 8km-re lő el, a másodlagosokat fel lehet húzni 7.6-ra. Érdemes megnézni a sebzéseket/sebződéseket, csak hogy legyen némi fogalom az arányokról.

Ha pénz kellene (van 100M a számlámon, szóval anyagi problémáim még mindig nem a közeljövőben lesznek) inkább mennék a Torpitz-el vagy a Kutuzovval. Lehet ha majd egyszer meg lesz a Monti, eladom az Iowa-t és behúzom a Mo-t, de egyelőre még a T10 is messze van, és nem is cél.
Idén a portál túloldalán várjuk a Transylvaniat,és az üldöző boj feltartása a feladat miközben 3 obeliszket kell védeni hogy azok bezárják a portált.
Két boss hajó jön,és rakás kíséret is,idén ha jól láttam cvt is be lehet vinni ide.
Flamu 1 milla damage fölött zárt az egyik videójában ezen az eventen 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.13. 15:03:47
Célszerű sokszor elfelejteni, hogy van hátul is löveg.
(kicsit ugyan off, de nincs itt olyan, aki esetleg repked is? Ez a 2.0 valami rettenet, és még tutorial sincs hozzá)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.10.13. 14:49:31
Az meg, hogy milyen meccseket bukok én is egy vicc. Pár példa tegnapról, Angol BB-vel mentem:
Az utolsó kört foglaló sebesült DD elől elfut egy angol cirkáló és egy amcsi zombi módon játszó csatahajó.
Elindulok jobbra egyedül, mindenki más balra. A bázisunk mellet afk Fusónk pecázik. Kicsapom az átjövő cirkálót, amire a Fusó felébred. Elkezdem kergetni a Fusóval a másik cirkálót aki mögötte jött másik cirkálót. Közben a bal oldalon szinte minden hajónk megdöglött a nagy semmibe...
Ezt nyertük, de a gyereket szöges hegymászó csizmával tapostam volna szájba: Végig üvöltözött, hogy BOT ez, BOT az, meg én is BOT vagyok és hurrá, hogy megdöglöttem. Persze, hogy megdöglök, ha egyedül kell védenem az egyetlen általam befoglalt körünket egy Kamikaze ellen, akinek ráadásul légi felderítése is van ellenem (szigettel próbáltam fedezni magam). Így is kikerültem vagy 5 salvóját, mire beszívatott. Az meg már mellékes, hogy Quennel 18 repülőt szedtem le közben, mivel a CV is engem támadott folyamat. Meccs eredménytábláján persze második lettem a csapatban az ugató gyerek előtt, aki az új prém kínai, vagy milyen csatahajóban vergődött .
Más is Missourit ajánlja. Nálam már csak kb. 200K hiányzik hozzá. A következő 200% event alatt szerintem össze is fog jönni. Veszek 1 nap prémet és még az utolsó evezős csónakot is teleaggatom free xp zászlókkal. 😊
Itt lehet róla olvasni bővebben: Collecting Clan Icons
Gnei is megvan,azon a vonalon a kurfürst a cél,bismarcot nem hinném hogy megtartom mert ott a torpitz mint prém.
Myoko jó gyújtogató,de nagyon papír,tanulni kell vele játszani mint ahogy a többi japó cruiserrel is,de ott is a zaoért megéri,jelenleg a legjobb t10 gyújtó+faja torpedók.
Német cruiser vonalat meg kb annyira ismerem hogy állítólag a legjobb t10es cruiser most a hindenburg
Gneisenau, Myoko, Yorick vagy Amagi