A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #17009 Nem tervezek egyelőre feljebb menni. Ezzel. a hajóval addig játszom, amíg elegem nem lesz a játékból. Ez most a terv. :D
A játékom teljesen átlagos szerintem, azt csinálom amit a szituáció ad, vagyis a játék elején távolról lövöldözöm az éppen hatótávba becsúszó cirkálóra-csatahajóra, de akár rombolóra is, ha csak az van. Később van az, hogy összekuszálódik a csatatér és akkor adódnak olyan szituk, amikor közelebb kerülünk egymáshoz. Akkor sem vezetem bele a hajót 5-6 hajó hatótávjába, hogy ripityára lövessem, hanem ha a közelembe sodródik lényegében bármi, annak nekimegyek. A Graf és a korábban próbált lényegében bármely cirkáló között az a különbség, hogy ezzel a hajóval megtehetem ezt, vagyis a játék minden szakaszában minden pozícióban tudok mit csinálni vele, míg egy könnyűcirkálóval a szopás megy. Tehát egy nürnberg jellegű hajó ha 8-10 km-re megközelít a végjátékban, akkor pillanatok alatt vége van. Fordított szituban én ezt jópárszor tapasztaltam, és kényelmetlenné vált a játék. Most meg azt csinálok amit akarok, bármely hajó ellen van esélyem győzni, legalábbis megvan ez az érzés, és ez megnyugtat. :) Nicknevet nem adok ki nyilván, nekem ne bogarásszatok a dolgaimban, csak felidegesítenétek. :D