22410
A Wargaming új MMO játéka
-
#17196 Azokon az Acc-n jelenik meg, akik kaptak meghívót a tesztre. Nekem a game centerben jelent meg és telepítette magát. A meghívót meg arra az email címre küldték, amelyiken az adott játékos játszik és a tesztre meghívták.
Más. A hordozó témakörben várható tervek és fejlemények: CV rework and new tech tree -
DrSoong #17195 Most 500 doubloon jár a TST szerveres anyahajó tesztért. Nálam nem jelenik meg ez a szerver (csak EU, Észak-Amerika, Ázsia, FÁK, és Teszt szerver van), hogyan lehet elővarázsolni? -
Kotomicuki #17194 Ill. azt kellene már végre megérteni, hogy vannak olyan hajótípusok, amik sehogy sem tudtak ártani egy-egy másiknak (és/vagy nemigen találkoztak olyan "közvetlenül", mint itt a játékban erőltetik rájuk, mert ilyen esetben a valóságban már rég eldőlt az az (1v1) ütközet), legfeljebb több-kevesebb sikerrel elmenekülni előlük, de ebben a játékban a "sikeres menekülésért" nem jár pont - vagy annyira meg kéne erőszakolni a valóságot, hogy az már nem hasonlítana arra, amennyiben mindenki mindenki ellen kellően fel tudna lépni, hogy ne érezze magát eleve UP-nek.
A kés-papír-ollót már megvalósította a wg: ilyen volt a wot a 7.5-ig, de a gyengeelméjű többségnek (vagy SerB-ék pénztárcájának) az nem tetszett és a helyére a "vedd meg a pozíciódat a tabellán és a már elfogadható játékélményért is nyúlj mélyen a zsebedbe" lépett. Így kötve hiszem, hogy még egyszer nekifognának annak, amire az összeszokott, baráti társaságok sem mindig vállalkoznának, nemhogy a mai "minőségi játékosállomány" "random" (azaz: script-vezérelve létrehozott) csoportjai: (precíz) csapatmunka, többségében egyéni sikerélmény nélkül.
Tehát, ha lesz is bővülés a hajótípusok körében, az messze el fog maradni a kívánalmaktól és csak további bosszankodásra fog okot adni, amíg a mindenki-mindenkivel találkozhat a csatatéren és a +/- 2 tier elv (változatlanul) megmarad! -
Devid-on #17193 Sziasztok!
Vettem magamnak 1 játékot és kaptam hozzá ajándékba ehhez a játékhoz egy kódot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Elvileg 3 nap veterán tagság és add hozzá 300 doubloons (fingom nincs mi ez).De akinek kell vigyeGDWAAE-79GNB-BHRUZ -
Darun #17192 Én csak az előzetest láttam, jónak tűnt, de a Csatahajó is jól nézett ki, aztán szerencsére láttam a végét és el is ment tőle a kedvem (szerencsére ez csak félig igaz, mivel a Háliwúdi hulladékfeldolgozó alkotásaiból egyre kevesebbet nézek meg, éljen a futószalag)
A tengeralattjárók azért fura, mert már többször nyigtak a játékosok, hogy miért nincsenek benne a játékban. Erre ugy tudom, az a válasz érkezett, hogy a játék motorja nem alkalmas a felszin alatti világ kezelésére. Ehhez képest most bejött ez a tengeralattjárós event. Most akkor még is csak képes rá?
Talán már emlitettem, hogy röhejesnek tartom, a Thunder hajós játéka még ki sem jött, náluk már volt tengeralattjáró (és nem ezek a kisérleti tengeralattjárókból átskinelt szarok, hanem tényleg létező masinák), fél év késéssel meg a Wargaying is belengeti most a zászlót. Szép próbálkozás volt. Kár hogy a Naval Forcesban már a nyilt béta tart és már lehet fejleszteni mélységi bombát a hajókra, jelezve ezzel hogy a hosszú távú tervek között szerepel a tengeralattjárózás. (nem mellesleg, tavaly volt náluk modern tankos-helis event, a nyáron bekerültek a modern tankok-helik.) -
DrSoong #17191 Megnéztem a hunter killer filmet aminek a végén van egy egészen jó romboló-tengeralattjáró harc. Na ez az ami ebben a játékban nem lesz, mert a vízfelszinen nem hatolhat át semmi, mert az szent. -
Darun #17190 Nah, belekeveredtem. Szóval a signal/camo/modul-ból 15.-én fogunk kapni újakat, a hajós kuponból dec.25.-én. -
Darun #17189 Azokról. A hajó/modul vásárlásra adott egyet, kettőt-kettőt meg a camo/signal-ra. Ezek 25 illetve 50% kedvezmények voltak. Most utóbbiakat kaptuk, a másik kettőnek más a lejárati dátuma, azokat majd később fogjuk kapni.
Illetve csaták után kaptunk "For meritorious service" camo-ból... sokat. Erről egyrészt egy kis ablakot dobott fel (olyat, amilyet a 30% kuponra is szokott) illetve a jobb alsó sarokban a Notifications-nél megjelent mind Addition. -
DrSoong #17188 Én a szénért vásárolható hajóknál elhasználtam valami kupont rá, nem tudom ezekről van-e szó. Ha nem, akkor én sem kaptam semmit pedig bétánál kezdtem. -
Darun #17187 Az az Arsenal-os kupon. Ha megnézted őket, ki is volt irva, hogy 11.11.-én kapunk újakat. Én még a héten elhasználtam a régieket. (most kaptunk újakat másodszor) -
Plata #17186 Jött még 5 kupon.
20 és 25%-os kuponok.
De nem tudom mire vagy hogy. -
#17185 Jó nektek, én semmiféle dolgot nem kaptam. Biztos el lett felejtve a dolog. Megnéztem, 2015 júliusban kezdtem el játszani ezzel. -
#17184 detto,valamint megvan a mogami octopus is,pont ott tartok a crusier ágon,szal az jól jött -
Darun #17183 Ezeket tegnap én is megkaptam. -
Plata #17182 Ma felmentem a játszani egy kicsit,erre fura üzenetek jöttek.
Először hogy már 2 éve hogy játszom a játékkal ezért kapok 20 unique festést,ok szuper,kinyomtam újra jöt még egy,ezt is kinyomtam erre jött még egy hogy 3 éve már hogy játszom és 30 festés,na bakker,kinyomtam erre kiírta hogy 30%-os kupon a shopban bármire mert már 3 éve játszom. -
Darun #17181 Mondjuk sztem pont nem a cirkálóknak kéne, elnézve hogy mennyi Zao van.
A WG nyilván nem a lassú stilust preferálja. Ezért mondom mindig, hogy érdemes az aktuális hajóágra ráfeküdni, mert amig új és op, addig viszonylag könnyű húzni. A nerf után nyilván nehezebb. -
#17180 nerfelik a yuyangot,1 sec reload+ 20 sec torp reload +
tök jó hogy mire elérnék egy jó hajóhoz az én lassú stílusummal,addigra lenerfelik :D
és japó buff érkezik,cruiserekre -
Darun #17179 Én is kipróbáltam a hard-ot. Az elcső meccsen nem volt meg egyik spot se, 3 csillag. Pedig "csak" 3 Falcon volt a csapatban, meg egy Zipperes Div. Mondom oké, akkor megyek én Falcopnnal, legyen már meg a BC. Meglett. Persze közben majdnem mindenki meghalt és az ismét "okos" csapat megölte a Putyint, mielőtt meg lett volna a 20 kill. 3 csillag. Meg 3 report. És hiába könyörgök a gyökereknek, hogy a gyors tengeralattjáróval menjenek műár előre spottolni, meg ne öljék meg a Putyint a 20 kill előtt... aztán meg gg-znek, én meg reportolok. -
DrSoong #17178 Egy 5 tagú div.-hez berakott hatodiknak így meglett velük az 5 csillag és a 300 doubloon. :) -
#17177 délelőtt műszak van,lévén hogy munkanap lesz a szombat :D de köszi -
#17176 Szólj rám, szombaton délelőtt ráérek, besegítek :D -
#17175 szombaton megcsinálom,igy ki tudom kockulni a 24 óra prémet legalább :D -
#17174 Mától kezdve a hard van. Több spottolnivaló, már 17-et kell, min. 20 hajót kilőni, 1 percen belül 3 hajót megsemmisíteni és a többi. Csak második körre sikerült az 5 csillag, de ez már érezhetően nehezebb. Viszont a nyeremény már sokkal értelmesebb, 24 óra prém, 300 doubloon, meg kontérenek. -
#17173 Este beszereztem a Kronshtadtot, első menetre nem tűnik rossznak :)
Kicsit besegített az esti SC (50k free xp), most kezdhetek gyűjteni a következőre :) -
Kronos79 #17172 Ez a hajókergető csapattárs párszor megmosolyogtatott. Volt, hogy 1-2km-re volt a hajótól és minden torpedó mellément. Szakadtam a röhögéstől.
Ez a spot tényleg érdekes. Volt hogy 9km-ről már megvolt a spot, de volt, hogy 6-ról még nem jelezte a játék. A felmerülést próbáltam én is, de nem vettem észre különösebb különbséget. -
DrSoong #17171 Sose lőttem az első hajóra így a második és harmadik az enyém szokott lenni. -
#17170 hát igen,ha tuti 5 csillagot akarsz akkor bizony neked kell előrerohanni,spottolni a kastélyt,és imádkozni hogy addig nem hal el a csapat vagy lövik ki a rasputint :D de én eddig kb 2x haltam,a kb 20 meccs alatt,az is az elején történt. -
Darun #17169 Ehhez képest az első három csatában azért úszott el az ötödik csillag, mert az ügyesnek éppen nem mondható csapattársak képesek voltak meghalni. Vagyis... Hazudtam, az első három meccs azon ment el, hogy senki nem volt képes spottolni a BC-t. Aztán meglett a Falcon és egyből lett spott xD Ettől függetlenül a csapattársak is szeretnek meghalni. Azért látszik, hogy a játékosállomány ugayanaz, mitn a Randomban. Én megyek elöl. Lövök torpedót az első Ziakasa-ra, mert ugye az van nekem a legközelebb, Erre richtig a másik két retardált is arra torpedóz. Én mindig előre rohanok, hogy meg legyen a Citadell, múltkor az első Levi-t hátra hagytam a másik két tengeralattjárónak. Az egyik meghalt a második meg még akkor is azt kergette, amikor mi már a Putyinra mentünk. Én meg csak fészpalmoltam, hogy már megint kiket fogtam ki.
Az irányitást kicsit nehéz megszokni, nekem a fel-le merülés sokszor okoz problémát. Volt, hogy én is azért haltam meg, mert egyszer a torpedóba, egyszer meg a hajóba "merültem fel". Az meg, hogy a periszkóp mélységben lévő tengeralattjárót nem sebzi a katapult, tényleg röhej, mivel még irja is, hogy a katapult is deep charge-ot, vagyis mélységi bombát lő.
Ez a spottolás is érdekes egy dolog. Az egyik csatában rohantam a Citadella felé, már 4 km-re voltam, semmi. Jött mögöttem egy romboló, ráfordultam, torpedó, közben távolodtam a Citadelltől, erre beadja a spottot. Pedig próbálkoztam azzal is, hogy felmerülök, közel megyek, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy teljesen random adja be a spottot. -
#17168 pont akartam kérdezni mit szóltok az event tengeralattjárókhoz. . :D meghalni alig lehet velük :D -
#17167 Na és a csathajóknak egy újabb koporsószög. Nagyon el lett ez a játék baszarintva.... -
DrSoong #17166 A WG még mindig úgy kezeli a vizet, mint ami alatt nem létezik semmi csak a torpedók. A lőszer a víz alatt megszűnik létezni, nem rongál, nem űt át, nem sebesít. Ezzel leírtam az új torpedóköpködő aim assistal ellátott tengeralattjárókat. Amúgy, mint eventen élvezetes velük a játék (volt olyan kör, hogy 400k sebzést értem el), de ha behozzák csak egy újabb agyfasz lesz amit előnyben részesít a WG és isteni szintre emel.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.05. 13:24:32 -
#17165 fél mondat erejéig belengették a royal navy cv ágat -
#17164 Az új CV reworked skillek:
- Air armor: Reduces aircraft damage from short-range air defense
- Improved boost: Increases the afterburner time of aircraft carrier squadrons
- Last spurt: Fully restores the afterburner of the last strike linkaircraft carrier aircraft
- Improved engines: Increases the speed of aircraft carrier squadrons
- Air supremacy: Accelerates the recovery of aircraft and increases the aircraft carrier hangar
- Fast aiming: Accelerates the reduction of the aircraft carrier's sight
-
#17163 Tengeralattjáróra nem kell már soká várnod. Október 31-től lehet vele kísérletezni. Igaz csak a Halloween verzióval, de a lényege szerintem nem nagyon fog változni. Láthatólag elég sokat dolgoztak vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
hawkie22 #17162 Köszi a tartalmas leírást, akkor azt hiszem, hogy a CV-vonalat egy darabig nem fejlesztem tovább, ha tényleg ez lesz majd élesben a CV-zés. Ehhez nincs kedvem. Viszont se a rombolókat, se a cirkálókat nem szeretem annyira, tengeralattjáró meg még nincs. :( Mi lesz így velem? :) -
#17161 én már a halloween íventnél is tépni tudnám a hajam...leírom előtte mit kellene csinálni az 5 csillaghoz,ehte 2 napja nem silkkerül megcsinálni...kurva idegölő
mindig van aki jobban tudja,nekiáll lövöldözni az üldöző rajra,hogy majd ő lesz a hős és beáldozza magát a csapatért hogy lassítsa őket(ha leszarjuk fél pályáig sem érnek el maguktól mire vége az eventnek stb stb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.10.20. 17:15:10 -
#17160 Néhány napja tesztelgetem ezt az új CV ... módot.
Amit eddig tapasztaltam, röviden összefoglalnám.
Kicsit döcögősen indult a teszt, egy nap halasztást egyből összeszedett kritikus hiba miatt, ami azért érdekes, mivel ez az év vastagon azzal telt, hogy nyomatták, hogy CV átdolgozás, és húha. Nagy reklám is volt, így kicsit blamás volt a dolog számomra. Sebaj, kivártam az egy nap késést, átszerveztem az egyéb teendőimet, hogy következő nap délután neki tudjak állni a dolognak.
Előtte persze telepítettem - minő meglepetés - egy újabb klienst. Igaz, ez már a harmadik, de hát muszáj volt nekik így megoldani a dolgot. Újabb 25 GB letöltése mobil neten.
Sebaj(+1) Végre elindult a szerver. természetesen számítottam rá, hogy mindenki CV-t akar tesztelni. A gond inkább csak az volt, hogy - arra hivatkozva, hogy kicsi a szerver kapacitása - ... nem is értem, hogyan, egy ekkora cégnél.. - nagyon kevés játékost hívtak be tesztelésre. Csúcs időben alig voltunk 1200-n. Azóta meg jó ha 500-n. Nem tudom, hogyan sorszámozták a tesztelőket - nem névvel tesztelünk, hanem sorszámmal - enyém sorszám 4 ezer feletti volt. Ebből következett, hogy átmeneti megoldásokat kellett alkalmazniuk, ami viszont ötletes volt, de sajnos bosszantó is egy idő után. Majd később rá térek erre.
Tehát kikötő, a kiírásban szereplő hajók kikötve, de se pénz, se Doublon. Így érdekes lesz. A nagy ötlet az volt, hogy rövidebb legyen a várakozók sora, menni kell más hajókkal is, hogy legyen miből felszerelni a hajókat, amúgy minden stock állapotban volt.
Természetesen én is a hordozókra voltam kíváncsi, de mennem kellett előtte más hajókkal. Itt az a kitétel, hogy csatánként minimum 500 base XP-t össze kell szedni, akkor kapunk 5 milla kreditet, ami soknak tűnik csatánként, de nem az.
A teszteléshez T6-ban a Ryujo és Ranger, T10-ben pedig a Midway-t kaptuk meg.
Minden hordozónak - csatánként, tier-től függetlenül - 5 milla a szervíz költsége. Így már érthető remélem, miért kicsit bosszantó a tesztelés. Először menni kell pár csatát, ilyen-olyan hajókkal, stock állapotban, amivel össze kell szedni az 500 base XP-t, ami azt jelenti, hogy nem lehet csak úgy csónakázni. Ezt követően fel kell szerelni a hordozókat, cirkálókat, csatahajókat, hogy ne alapfelszereléssel kínlódjunk. Nagyon ... rossz volt úgy hajózni. Már el is felejtettem, milyen így hajózni.
Ezt követően ki kell termelni néhány csatára való kreditet, hogy kicsit nyugodtabban lehessen tesztelni. Így is tettem.
Mivel a Combat missionok elsősorban a t6 hajókra vonatkoztak, így inkább ezekkel kísérleteztem, de mentem 1-2 csatát Midway-l is.
A hordozókról essék szó, hiszen ez a lényeg.
Valóban, nagyon World of Warplanes az egész koncepció. Egy raj, T6-ban 6 gép rajonként. Csak a raj irányítható. Térképről lehet irányítgatni a hordozót, aki a kezdeti időszakban csak egy sebességgel cammogott, mert nem volt hozzá távíró. Tegnap este szerencsésen az is megérkezett.
Vadászgép van, de ... áhh, minősíthetetlen. Kb úgy működik mint a Def AA. magyarán cd van rajta és nem irányíthatóak, csak úgy megjelenik a támadó raj környékén és .... nem is tudom mi a helyes kifejezés rá... úgy elvan magában. Semmi logikát nem láttam a működésében, ráadásul nagyon hamar el is tűnnek. Ezzel együtt a Midway-ről el tűnt a Def AA. Helyette van valami hülyeség, kis kép, amin eldönthetjük, hogy a hordozó melyik oldalán legyen erősebb a légvédelem. Azt az oldalt 25 %-l megemeli... a másik oldal kárára. Mert a manuálisan irányitott raj kezelője olyan hülye, hogy ezt nem veszi észre és nem megy át a másik oldalra. Nem kommentelem tovább, mert butaságnak tartom.
Ez a megoldás igaz minden hajóra, annyi problémával, hogy nekem például nem sikerült így megvédenem - megvédeni... röhej - hordozót. Az a gond, hogy repülés közben a hajó felszereltségeit, nem lehet kezelni. Így például nem tudtam tüzet oltani, és ez a bizonyos légvédelem sem működött. Megjelent a kép, de kiválasztani már nem engedte az oldalt.
Rajok támadása.
Mint az előzetesekben már látható volt, 3 féle rajjal rendelkezik minden hordozó és ezekből lehet kiválasztani, hogy melyikkel indulunk bevetésre. Arajok felszerelése a hangárban történik, ami idő... nem kevés idő. Sorrendben: rakétával támadó, zuhanóbombázó, torpedó vető gépek.
Fejlesztés után a T6 hordozókon - ha jól emlékszem - 6 gép van rajokban, míg T10-n 12 gép.
A raj gépei indulás után egyesével felszállnak és alakzatba rendeződnek. Miért ebbe az alakzatba, azt nem tudom. nem is emlékszem rá, hogy USA vagy japán használta volna ezt a repülő alakzatot. Lépjünk is túl rajta.
Az alakzatba rendeződött gépeket nekünk kell irányítani. Gyorsítás, lassítás, oldalkormány és csűrőkormány használatára van lehetőségünk. Ide tartozik, hogy gyorsításkor a motor melegszik és egy idő után kifullad szegény. Erre van buff, ami visszahűti, de az fogyó eszköz. Az oldal kormány finom és lassú, oldalsó elmozdulással jár, míg a csűrőkormány használatakor a gépek bedöntésre kerülnek és intenzív manőverbe fognak.
Megközelítés, támadás. A célt ha kiválasztottuk, meg kell közelíteni, majd meg kell támadni. A három féle raj más-más támadási móddal rendelkezik. A raj gépei nem egyszerre támadnak, hanem egy rajból csak néhányan. Pontosabban t6-ban 2 gép, T10-ben 4 gép, ha jól emlékszem. Azok a gépek, amik ledobták a terhüket, kiválnak az alakzatból és visszamennek a hordozóra. A 6 gépes raj így - elvben - 3-szor támadhat. Azért elvileg, mert a légvédelem elég hamar megtizedeli a rajt.
A rakétás raj fentről hirtelen levált süllyedésbe, ahol figyelnünk kell a célzáskor a megfelelő előretartásra. Célzáskor néhány másodpercünk van a kioldásra, amit a HUD jobb oldalán számok mutatnak. Egérrel kioldjuk a rakétákat és a támadó gépek kiválnak a rajból a többi elemelkedik, forduló, majd újra támadhatunk. A rakéták sebzésével nem vagyok elégedett. Volt, hogy 10-15 rakéta találatom is volt és alig 1-2 ezer sebzést számolt el.
A bombázó raj szintén megközelíti a célt, támadási parancs kiadásakor két gép (T6) kiválik az alakzatból, emelkedni kezd, majd süllyedni. Közben az irányzékot meg kell próbálni megfelelő mértékben előretartani a célon, majd kioldás. És a bombák többnyire a hajó két oldala mellett csapódnak a vízbe. Nem sok találatom volt a teszt alatt. Elég nehéz és szerintem nem is túl jól használható célzó rendszert találtak ki hozzá. Itt jegyezném meg, hogy a japán hordozó AP bombával, míg az USA hordozó HE bombával van felszerelve.
Torpedó vetés. Szokásos raj megközelítés, majd támadás aktiválása. Ilyenkor a rajból két gép lesüllyed a tengerszinthez (5-6 sec), majd ott közelíti meg a célpontot. Segítség nincs az előretartáshoz, vagy csak nem találkoztam vele. A lényeg hogy a célzósávval várjuk meg a teljes összezárt állapotot és figyeljünk arra, hogy a torpedó aktivizálási határ előtt oldjuk őket, különben nem lesz sebzés. Rengeteget vesződtem ezzel, mire lettek eredményeim. Nem egyszerű a dolog még.
Csatákról pár szó. Tehát kevés a játékos, ezért összefésülték a PVE és a PVP játékot. Magyarán, ha közeledik a 2 perc várakozási idő (CV-nél) akkor az addig összeszedett csapatok hiányzó helyeit feltölti Bot-okkal. Így egy vegyes felvágott lesz belőle, ami látszólag jó, de néhány csata alatt rájövünk, hogy nagyon bosszantó. 3-4 romboló összeakadva egy helyen, meg sem mozdulnak, stb. Játékosok hajóira koncentrálni először, mert nagy pusztítást tudnak okozni a csapatban, stb.
Élőszereplős játékosokkal biztosan jobb lesz majd.
Vélemény:
Azt kell mondjam, nem igazán tetszik így a dolog. Ez így nem hordozó irányítás, hanem egy repülő raj irányítása. A játék vele nehéz, de szerintem csak azért, mert szokatlan az irányítása, erős a légvédelem, bot-ok, stb. Pár hónap játék után szerintem baromi unalmas lesz. Zümmögünk a cél felé egyetlen rajjal és közben eszünk, iszunk, kávét főzünk, stb. Utána meg 15 másodperc alatt elhullanak a gépeink és zümmöghetünk újra percekig egy másik rajjal. Azt akarom ezzel mondani, hogy a hordozó játékos tapasztalatát, taktikai lehetőségeit páros lábbal seggbe rúgták és kidobták a kukába.
IQbajnok Ödönke biztos fog örülni, hogy hordozózhat, meg repcsizhet, de ez így most nekem nem tűnik tapasztalatot, taktikai tudást igénylő játékmódnak. Viszont lehet repcsizni, ha már a World of Warplanes szekere nem megy annyira.
Ne értsen senki félre, biztosan sokan megtalálják ebben a játékmódban is az örömet, szórakozást, de a mostani hordozó képességekhez képest ez nagyon gyengére sikeredett. Remélem, még sok mindent változtatnak a dolgokon. Gondolok itt a premium hordozókra. Van egy Saipan-m például, aminek a vadászai az erőssége. Gondolom jól átalakítják, vagy valami.
A másik gondom, hogy szinte tök mindegy, milyen hordozókat vittem csatába, a neveken kívül minden ugyan olyan volt. Jó persze a hajók skinjei, repülő skinjei, nevei mások voltak, de minden teljesen egy kaptafára készült. Csata végén el kellett gondolkozzak, hogy én most a japán vagy az amerikai hordozóval voltam csatában. Annyira semmi különbség nem volt köztük.
Ügyes játékos, ha jól betanulja a használatát ezen hordozóknak nagy veszélyt jelenthet az ellenfél hajóira. Most viszont úgy látom, hogy messze nem akkorát, mint jelen formájában.
-
#17159 Még 20 sovereign kellene még. Ha jól olvastam ez még a konténerekből szerezhető vagy már sehogy sem (akkor beváltom gallantra, 4500 doublon az is)? -
DrSoong #17158 Ezért hagytam abba a pvp részt, mert a tököm kivolt már a torpedó aim assistal és azzal, hogy a hajótól 10 méterre spotolódik az érkező torpedó és már baszhatom.
Mi ez WoWs-be épített WoWp? Mikor jön az, hogy a szigetekről tankkal lövik majd a hajókat?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.19. 12:05:16 -
#17157 ez igy elég gagyi...