A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #16997 Ja és az milyen, hogy Kongonál van repülő, az a képessége hogy felülről mutatja az ellenség hajóit és pontosabban lehet célozni kiváló, éppen csak ha leszállt a repülő akkor utána 5 percig tölti. Lényegében parasztvakítás, mert olyan sokat meg nincs fenn ez a repülő, nem is tudom talán másfél perc? Csak arra használtam, hogy a játék elején távolra lövök a hatótávba becsúszó hajókra, akkor pontosabban tudjak célozni. Na most a Graf Spee-nél használható a repcsi, és minden ilyen modulja, mert ezeket amolyan cirkálós gyorsasággal visszatölti. Oké persze ez csak felderítő repülő, de akkor is. Pedig olyan béna koncepciók vannak ebben a játékban hajóilag. Látszatra tök jó hajó, és akkor az ember elkezdi használni és rájön hogy kellemetlen az egész. Volt egy olyan ötletem, hogy a német 10 skillpontos kapitányomnál kifejlesztettem az advanced firinget, és levittem Tier 2-be német cirkálóra, hogy annak még olyan kis kaliberű főágyúja van, hogy a hatótáv növelés az érvényes lesz rá. Mi történt? Valóban megnövekedett a hatótávom, éppen csak olyan lassúak voltak a lövedékek, hogy semmit a világon nem lehetett eltalálni, mer 15-20 egységgel kellett előre tartani, és egyszerűen értelmetlen szenvedés volt. Most visszahoztam a nürnbergre, de azzal meg jóformán csak rombolóra lehet menni hatékonyan, mert minden más egy ordenáré szenvedés, nem tudom hány sorozatot kellett leadnom vele, hogy történjen valami, cserébe kaptam a citadellát egyetlen találatból. Emiatt átmenekültem a német csatahajó szárnyra, mert megnyugtató volt végre olyan hajókkal tolni, amiket nem lehet egy sorozatban leradírozni a térképről. Emiatt vagyok most bayernnel, az volt a tervem hogy bismarckig elmegyek, de most ez a cirkálózás ebben megakaszt, mert nincs motivációm mással játszani.