World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mentem még két kört, még egyet a dd-vel illetve kipróbáltam a bb-t (ami nem Bismarck, hanem Torpitz). A második csatában dd-vel 450k sebzés, bb-vel 780k felett, szóval az egymillió nem olyan nagy cucc.
Azért vannak vicces dolgok. A fő löveg 8km-re lő el, a másodlagosokat fel lehet húzni 7.6-ra. Érdemes megnézni a sebzéseket/sebződéseket, csak hogy legyen némi fogalom az arányokról.

Ha pénz kellene (van 100M a számlámon, szóval anyagi problémáim még mindig nem a közeljövőben lesznek) inkább mennék a Torpitz-el vagy a Kutuzovval. Lehet ha majd egyszer meg lesz a Monti, eladom az Iowa-t és behúzom a Mo-t, de egyelőre még a T10 is messze van, és nem is cél.
Idén a portál túloldalán várjuk a Transylvaniat,és az üldöző boj feltartása a feladat miközben 3 obeliszket kell védeni hogy azok bezárják a portált.
Két boss hajó jön,és rakás kíséret is,idén ha jól láttam cvt is be lehet vinni ide.
Flamu 1 milla damage fölött zárt az egyik videójában ezen az eventen :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.13. 15:03:47
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Célszerű sokszor elfelejteni, hogy van hátul is löveg.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(kicsit ugyan off, de nincs itt olyan, aki esetleg repked is? Ez a 2.0 valami rettenet, és még tutorial sincs hozzá)
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.10.13. 14:49:31
Az meg, hogy milyen meccseket bukok én is egy vicc. Pár példa tegnapról, Angol BB-vel mentem:
Az utolsó kört foglaló sebesült DD elől elfut egy angol cirkáló és egy amcsi zombi módon játszó csatahajó.
Elindulok jobbra egyedül, mindenki más balra. A bázisunk mellet afk Fusónk pecázik. Kicsapom az átjövő cirkálót, amire a Fusó felébred. Elkezdem kergetni a Fusóval a másik cirkálót aki mögötte jött másik cirkálót. Közben a bal oldalon szinte minden hajónk megdöglött a nagy semmibe...
Ezt nyertük, de a gyereket szöges hegymászó csizmával tapostam volna szájba: Végig üvöltözött, hogy BOT ez, BOT az, meg én is BOT vagyok és hurrá, hogy megdöglöttem. Persze, hogy megdöglök, ha egyedül kell védenem az egyetlen általam befoglalt körünket egy Kamikaze ellen, akinek ráadásul légi felderítése is van ellenem (szigettel próbáltam fedezni magam). Így is kikerültem vagy 5 salvóját, mire beszívatott. Az meg már mellékes, hogy Quennel 18 repülőt szedtem le közben, mivel a CV is engem támadott folyamat. Meccs eredménytábláján persze második lettem a csapatban az ugató gyerek előtt, aki az új prém kínai, vagy milyen csatahajóban vergődött .
Más is Missourit ajánlja. Nálam már csak kb. 200K hiányzik hozzá. A következő 200% event alatt szerintem össze is fog jönni. Veszek 1 nap prémet és még az utolsó evezős csónakot is teleaggatom free xp zászlókkal. :)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Itt lehet róla olvasni bővebben: Collecting Clan Icons
Gnei is megvan,azon a vonalon a kurfürst a cél,bismarcot nem hinném hogy megtartom mert ott a torpitz mint prém.
Myoko jó gyújtogató,de nagyon papír,tanulni kell vele játszani mint ahogy a többi japó cruiserrel is,de ott is a zaoért megéri,jelenleg a legjobb t10 gyújtó+faja torpedók.
Német cruiser vonalat meg kb annyira ismerem hogy állítólag a legjobb t10es cruiser most a hindenburg
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Gneisenau, Myoko, Yorick vagy Amagi
Annyi kérdésem azért óvatosan volna, hogy ez állandó, vagy csak időszakos akció dublon helyett?
Mindjárt pár kérdés is. Melyik hajóval, hajókkal lehet jól keresni? Itt is a T8-as prémek a legjobban keresők?
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2017.10.12. 15:52:20

Kb elsőként haltam meg, 12k sebzés szóval nem voltam valami epic, még is második lettem. Ilyenkor jön a szokásos kérdés: mit csináltak azok, akik a meccs végéig nem haltak meg?
A másik remek csata Edinburgh-el volt. Igaz, ott top tier voltam, viszont amikor meghaltam (kb a 12. percben) két killünk volt, az a kettő amit én csináltam. Lesebeztem egy Farragut, akit a csapat a meccs végéig nem volt képes megölni. Ráadásul az egész csapat a térfelünkön kempelt, tehát még azt sem lehet mondani, hogy idiótán lerássultuk az ellenfelet, mert nem. Jah, egyébként másodiknak haltam meg, de ebben a meccsben is kb első vagy második lettem. (mit csinált közben a csapat?)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
ugyan úgy aláz 1v1-be a másik langley figheter
az egész köcsög játék 1 mocsok random. fej/írás, és megvan ki szop a körbe
wot 2
Nemrégiben vissza is vásároltam, alacsonyszintű CV-s küldetések miatt. Nem tűnik olyan rossznak most sem. Bombázni hajó hosszában, Torpedózni, meg kicsit elé állítani az automatát. Sok mindent nem lehet vele csinálni, hiszen se strafe, se manuális dobás nincs szegényen. Olyan lehet, hogy az ellenfél kapitányának a+1 repülőgép ki van húzva. Így már biztosan létszámfölénybe kerül veled szemben
Én ezekkel a beállításokkal használom:

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.10.10. 19:31:44
a bombázással 0 sebzés majdnem mindig. hajó mellé esnek a malacok, röhej
a fighterek kihúzva a modulba. kapitánynál skill "dogfighting expert"
és az ellenfél langley fighterei alázták az enyémeket
fél hp-val simán megúszta, nekem az osztagom oda
hogy?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Majd alig 30 másodperccel később megadtam a kegyelemdöfést egy alig 500 HP-s Akatsukinak.
És még a csatát is túléltem. Rögtön az első csatából megvolt a láda. :)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Pedig mennyire örültem, hogy sikerült megszerezni.
Elvileg némi javulás lehet év elejéhez képest, mert szoktam nézegetni a tier összetételt és volt olyan, hogy a csata elején úgy indultunk 3 tier hátránnyal, hogy nem volt szakasz (tehát nem jöttek be trollok) Vagyis az alap MM-be még belfért a 3 tier hátrány, ami ugye már alapból pofátlanság, de hát nah. Egy ideje viszont csak T2 különbséget látok, nyilván a troll szakaszok kivételek.
Én egyedüli T5-ös voltam csatában, talán képem is van róla, bár abból az elmúlt több mint két évben készült pár ezer, nem fogom most kikeresni.
Érdekes egyébként, hogy azt rögtön szóvá tették a cseten, hogy troll szakasz, meg ötös hajó (pedig ugye a Kongo gyors, a lőtávja pedig meghaladja a 7-es BB-két is) de az senkinek nem szúrt szemet, hogy két hetes dd-t rakott be ellenem.
A csatát egyébként megnyertük, szerencsére a cv ügyes volt és spottolt/fedezett. Viszont a képen is látszik, hogy középre indultam, de senki nem jött támogatni, ezért inkább C-re mentem. Ez ugye azt jelenti, hogy az ellenfél rögtön két pontot tudott foglalni, mi meg csak egyet. Már rég befoglaltam, a gyökerek még mindig jöttek C-re. A poén egyébként, hogy az ellenféltől egy Torpitz és egy Carolina bekempelte magát B-re, a sziget mögé. A Carolina meg is állt. Akkor még szoros volt a kűzdelem, úgy gondoltam egy full HP-s bb-t megérek, ezért rárássoltam. Hat torpedó kellett hogy megmakkanjon, én meg épp csak, de túléltem. Egyébként csapatelső lettem, nyilván ez inkább a szerencsének köszönhető, mivel nem vagyok egy nagy dd-s, de azért még is, hatos rombolóval nyócasok ellen...
Ellenben a Bismarck eddigi 8 csatájából mind T10-ben volt. Bár elég vicces volt egy Montanába 35k-t, és 2 cit.-et belelőni 1 salvobol. Gondolom nem is akarta elhinni, hogy egy 8-as hajó lőtte meg. <#smile>#smile>

Amúgy régen nem így volt ! Kongoval szinte csak tier5-ben voltam (még mikor kijött az első ARP-s küldi sorozat ), mikor módosítottak az mm-en ennyit !???? azt tudom hogy a Tier 8 az esetek 80%-ban tier 10 :(

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105