World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Csináltam egy ellenőrzést hátha valamit nem szedett le a játék , de semmi hibát nem talált !
Srácok másnál is eltűntek az ARP-s csajok , valamint Steven Seagal választható "voiceover modification" ??? Ez a reggeli patch óta van 😞

X universe Home, sweet home
...de egyelőre még nem működik tökéletesen az ötlet,
Tier III: 3000
Tier IV: 5000
Tier V: 11500
Tier VI: 23000
Tier VII: 42000
Tier VIII: 75000
Tier IX: 120000
Tier X: 180000
Az összegek "credit/csata" értelemben értendők, és a muníció költségeit nem tartalmazzák!
dimre:
Teljesen mindegy hol költesz egy szerveren fog játszani mindkét brigád. A steamesek nem kapnak külön szervert. Szóval nem értem a logikád, mivel az átlag játékos inkább nem megy át steamre, hogy újra kezdje tehát nem tejel. Az új játékos meg mindegy, hogy a steamen vagy a Game Center-en keresztül játszva fizet valamiért.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
te kis steamgay 😄
De legalább a Game Center eltunik???
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.11.04. 23:24:19
Hiába ugyanaz az email cím. Ilyen "okosak" voltak a WG-nél.
Utoljára szerkesztette: Scharnhorst, 2017.11.04. 21:49:09
Hiába, hogy képzelik meg minden, a fórumon hiába hőbörögnek sokan. Ezt adták basztak plusz munkát végezni, hogy megoldott legyen a dolog.
Steamen is játszható lesz a WoWs
NOVEMBER 15
Megyek uninstalállom a klienst és a játékot is, viszlát Wargaming Game Center 😄
Van kedve valakinek együtt hajókázni ?! 😄
Még csak 4-es hajóim vannak, Hell_hun néven megtalál benn.
Azt feledik el sajna a játékosok, hogy ez játék és nem a való élet.
Teszt szerveren volt egy olyan csatánk - a klános küldetés során - hogy magam is meglepődtem. Az ellenfélnél volt három T10 romboló, én meg biztos voltam benne, hogy ennek a csatának annyi részünkről. Simán bedarálnak. Nos nem így történt. Már induláskor az egyik romboló azonnal kicsapta a másik rombolót. Indoklás: utálja a mocskos orosz pofáját. Kiderült az ürge meg amerikai idióta. Erre a másik belelőtt, vagy hasonló, nem derült ki. A lényeg, hogy kölcsönösen elsüllyesztették egymást. Mire a csatahajó alattam felgyorsult, vége lett a csatának. Egyetlen lövést sem adtunk, le, mert nem volt kire. A történethez az is hozzá tartozik, hogy tesztszerveren is klán csatában, csak azonos klán tagságú, divizióba szerveződött játékosok mehettek. Most őszintén, ez korábban nem derült ki, míg egymást összeválogatták csapatba?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2017.10.31. 13:32:45
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
+lose kör,arra is sokat levon
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.26. 14:30:42

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
hát ahogy gondoltam...3. losenál adtam fel,amikor a 2 shimánk az 1 gearing meg 1 fletcher 4 perc alatt vérzett el úgy hogy egy torpedótalálatot sem sikerült bevinniük,erre egy roon ragequitolt,erre én ragesalvo a roonba(már lőtte az ellen,allig volt 10k élete)persze citadel,süllyedt én meg belilultam...most sztem hétvégéig elő sem veszem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.10.26. 08:50:17
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI