A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #17013 Nekem is van célom, de olyasmi hogy például megtanulni helyezni a lövéseket a 12-16 kilométeres tartományban gyorsan mozgó nehéz célpontok ellen. Kellene valami célzást segítő tananyag, hogy ne csak érzésre lövöldözzek. Most annyi a célzásom, hogy megnézem a lövedék sebességének idejét, és akkor lassú csatahajónál levonok belőle 1-2-3 egységet, és úgy lövök, cirkálónál másfél-kétszer többet számolok, rombolónál meg hármas szorzó van. Ezeket csak úgy érzésre kitaláltam, nagyjából működnek, és akkor ehhez jön az amikor elkezd kanyarodni a tündér és úgy kell még módosítani. És akkor ezzel csak a testre célzok, tehát nem tudom helyezni a lövést, hogy mondjuk citadellát célozzam. 8-10 kilométerről már jobban megy a hajóközép eltalálása. Plusz amit még meg szeretnék tanulni, az az összes ellenséges hajó tulajdonsága 5-8 tierben. A gyenge pontok, az erősségek, sebességek. Tehát én nem statisztikát nézek, hanem ezeket van motivációm begyakorolni, és akkor biztosan lesz fejlődés is. A taktika meg jórészt adott, random csatában ha csak annyit tesz a játékos, hogy nem hajózik nagyon előre, hogy kereszttűzben közelről szétlövesse magát, akkor már megtette az elvárhatót. Az már totál szerencse kérdése, hogy az elfoglalandó körökre egyáltalán figyel-e a csapat. Általában a végén szokott észbe kapni mindenki szerintem, hogy jé elfoglaltak 3 kört, buktuk a játékot mer lejár a számláló. :D