22410
A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #16876 köszi!
-
#16875 Missouri vagy egy évig bentvolt,és kb egy vagy két hónappal előre szóltak hogy váltanak a musira -
carp3tm0nster #16874 egy kérdés: van valami időlimit,hogy a free XP-ért megvhehető hajók meddig lesznek a játékban? vagy addig amíg a WG ki nem veszi őket? kell még 100k XP a Musashi-hoz :) -
carp3tm0nster #16873 Nem rossz a Buffalo, a plusz egy torony miatt jobb mint a Baltimore volt. Ugyanolyan papír mint minden amcsi cirkáló ,nem kell broadside-ot mutatni és akkor nem lesz baj. Az AP-je nagyon szép sebzéseket tud bevinni.
-
Darun #16872 Én is erre gondoltam. A Buffalot még én se próbáltam, de cirkálók közül pont az amcsi ág az, ami a legkevésbé hozott lázba. -
#16871 Most volt az amcsi cirkáló ág változás. Buffalot még nem próbáltam, de hogy a Nagato az fos lenne az nagyon erős állítás. -
#16870 Tudod, a tier 9-es amcsi cirkálóról beszélek. -
Darun #16869 Te melyik játékról beszélsz? -
#16868 Gyereke, mi ez a Bufallo az amarikai cirkáló ágban?! Ennél nagyobb fos , talán csak a Nagato az egész játékban. Teljesen használhatatlan. -
#16867 holnap benézek akkor hátha visszakaphatom,berakom a másik telóba úgyis max addig kell amig sms meg nem jön.
Az meg h a régire jön az sms nem olyan rossz dolog,megértem a biztonság miatt.ha nem jutok előrébb akkor szerződés túrás jön ,nem szoktam ilyen dolgokat kidobni,valahol megvan :D -
Gaben764 #16866 Nos én nem vagyok teljesen biztos benne, de emlékeim szerint amikor először kitaláltak ezt a feltöltőkártyás "őrületet" mintha arról lett volna szó, hogy ha valaki nem csinálja meg, annak csak deaktiválják a számát, később viszont újra lehet aktiválni személyesen az ügyfélszolgálaton. Ez mondjuk nem 100%.
Persze nem tudom mennyire lenne opció a fenti dolog. Az meg hogy nincs meg a szerződés szerintem nem gond, bemondod a számot, igazalod magad aztán úgyis látják jogosult vagy-e vagy sem.
Mondjuk irtó idióta dolog: le akarod cserélni a számot, erre a cserélendő számra küldene sms-t..... -
#16865 Valakinek volt e már ebben tapasztalata: telefonszámot cserélnék accounton. Régi számom feltöltőkártyás,az első számom volt pár évig aztán lakásriasztó gsm moduljában szolgálta a gazdáját egészen addig amig a kormány ki nem találta az adategyeztetést. lekéstem,buktam a kártyát. Aztán mostanában eszembe jutott hogy cserélni kéne a számot,a rendszer viszont mindenáron igazoló smst küldene az előzö megszűnt számra,amivel változtatni tudnék.
Email cím aktív,az enyém,account aktív,enyém.
Mi lehet a teendő hogy igazoljam enyém az acc,mert a régi szám már nem elérhető,szerződés már fene tudja hol van,kb 15 évvel ezelőtt vettem azt a sim karit..
Telós cég esetleg adhat igazolást hogy az a szám régen az enyém volt?
-
Gaben764 #16864 Kösz a tippet! -
Darun #16863 Aki megy egy kört Pensacola-val, kap 190k elit kapitányi xp-t. -
tutyimutyi2 #16862 Sőt hogy van az hogy irányítok 2 torpedós és egy bombás repcsit kijelölöm hogy mindent dobjanak le az elöttük levő csatahajóra (nem volt esély a menekvésre) erre azt látom hogy mind a három adag repcsi vígan elrepül a hajó felett és mutatják hogy adjak nekik parancsot vagy éppen azt úgy hogy hogy bombázót ráküldök egy csatahajóra és azt mutatja a játék hogy ledobták a bombát de a bombáknak a vízbe avagy a hajóba csapódásuk meg elmarad? -
tutyimutyi2 #16861 Hogy megy az hogy kifejlesztettem azt a skillt hogy lássam hogy hányan céloznak, ennek ellenére úg lő rám egymás után 3 sorozatot egy csatahajó hogy nem jelzi a játék hogy engem céloznak? -
#16860 Változik az US cirkáló ág. Cleve megy T8-ba a Pensa T6.
Itt van egy kép ami az új US hajókat mutatja. -
GeoTrasher #16859 Ha megvan a Cleve meg a Pensacola, akkor mi fog történni velük, mert ezt most nem teljesen értem és nem az angoltudásom hiánya miatt...:) -
Darun #16858 Azért az vicces, hogy legutóbb már a WG is azt mondta az egyik adásban, hogy érdemes megvenni a prém camo-t a Cleveland-re, erre most kapunk majd egy egyedit a kollekcióért. Gj WG! -
#16857 Közeleg a patch, érdemes lehet bevásárolni US cirkálókból. -
Darun #16856 Plusz nagyrészt tényleg az rng-n múlik. Nem egyszer volt már olyan, hogy összeakaszkodtam egy ellenséges vadásszal (nem volt a közelben a légvédelem, ugyan az a hajónk volt, neki se volt 4. skill, fullos hajó, vadászokra voltam fejlesztve) és egy veszteséggel lelőtte az összes gépen, Aztán visszamentem, utána az ő összes gépe makkant meg, nekem meg volt 1 veszteségem. És ez ugyanabban a csatában.
Volt már róla szó, hogy a HE lövedékeknél szereplő gyújtási esély még iránymutatónak sem jó, mert semmi köze nincs a tényleges gyújtási esélyhez. Szerintem valami hasonló van a repcsikkel is. Nekem volt már olyan, hogy jelezte hogy támadják légvédelemmel az egyik gépem, és már vesztettem is egyet. Azt hogy? Egy gépen a stat szerint kb 1000 élete van, 2 sec alatt még def AA-val sem lehet leszedni max lőtávról egy gépet, mert még az Atlantának sincs akkora dps-e. (azt meg ne is mondjam, hogy nem volt bekapcsolt def AA se) Igazából pont a múlt héten gondolkoztam azon, hogy egyszer bevitetek valakivel gyakorlóba egy afk Texas-t és rárepülök tizszer, ugyanúgy. Fogadni mernék rá, hogy legalább öt különféle kimenetele lenne a dolognak. -
#16855 Simán lehetséges. T4-5 körül CV-vel különösen alattomos a sealclubbing, mert nulla skill kell hozzá, csak egy rakás idő és némi kredit, amíg a 10 (de legalább 6) pontos kapitányt fölhegesztik rá, megy rá némi fighter upgrade, és innentől kezdve gyakorlatilag automatikusan nyer a friss játékos ellen, hacsak az nagyon ki nem taktikázza.
A "saját cirkáló" felett vállalni fordulóharcot jó ötlet, de nem jelent automatikusan érdemi segítséget, mert abban a tier bracketben találkozhatsz olyan hajókkal, aminek közel semmilyen (pl. Isizucsi, rombolók jórésze vagy jópár, akár nagyobb stock gép), vagy egész konkrétan semmilyen (pl. Bogatír) légvédelme nincs.
Az pedig - különösen komolyabb stat-különbségeknél - nem annyira ritka, hogy a győztes oldal igen kevés veszteséget szenved, mert a vadászai dpm-vesztesége korrekt hógolyó-effektust okoznak; minél nagyobb hátrányba kerül, annál kisebb esélye van fordítani. -
etejedu #16854 Köszönöm!
Amugy az normális rng szempontból, hogy amerikai tier IV-es anyahajóm vadászgépei rendre megsemmisülnek az ugyanebbe az osztályba tartozó japán gépek ellen úgy hogy a saját cirkálóink felett repkedek? Elvileg így védettem is lennék! Mégis o megussza 1 veszteséggel majd tovaszáll! Nonszensz! -
Darun #16853 Ha releváns információra van szükséged, akkor inkább a hivatalos wiki oldalt nézd meg. -
Sendrov #16852 Üdv!
Az megvan, hogy a WG Wiki oldalán nem csak a hajók adatait és rajzát lehet megnézni, hanem sok hajónak a 3D modelljét is?
Ez azért érdekes, mert a modellek a Sketchfab-ra vannak feltöltve, így gyakorlatilag sokkal jobban meg lehet nézni a modelleket, vagy akár virtuálisan végigsétálni a fedélzeten. Igaz a Sketcfab-on nem olyan részletesek a textúrák mint a játék grafikai motorja alatt, de azért így is nagy élmény "mászkálni" a hajókon:
Albany fedélzete a hátsó kormányállás felől nézve
Varjag tiszti szalon és étkezde
Varjag lövegállás belülről puskaállvánnyal lőszer lifttel, padokkal
Graf Spee tatfedélzet
-
etejedu #16851 Huh, igen köszi, közben én is megtaláltam a választ! Hála a jó égnek, mert 2 napja szo..atom magam vele hogy kell ezt csinálni!
Más: Kapitányi képzésre vonatkozóan a wow.hu oldalán leírtak mennyire relevánsak, mert nem nagyon lett újítva, miközben elég sokat módosítottak a játékon! ?
Utoljára szerkesztette: etejedu, 2018.05.22. 20:17:54 -
Scharnhorst #16850 Csak T6-tól érvényes a manuális célzás a CV-kre. -
etejedu #16849 Sziasztok! Olvastam hogy lehet manuálisan torpedozni illetve bombázni ha lenyomom az alt bill. De nekem nem csinál semmit, ugyanugy automata csak az irányt lehet változtatni! Van valami trükk amire még nem jöttem rá? -
Darun #16848 Én ugyan nem látom hogy jelentkeztél volna, de lehet ennek inkább technikai oka van. Esetleg próbáld meg a játékból. (bár sztem innen is működnie kellett volna) -
Niflheim87 #16847 Köszi a válaszokat! Rányomtam a Join Clan gombra nemvolt semmi leírás vagy kitöltendő dolog. Ha kiirja a jelentkezést akkor 17:39 körül én voltam:) -
Darun #16846 Én meg azért tippeltem rögtön az ARP hajókra, mert azokon kivül nincs túl sok "szines hajó".
#16844 A klánban még pont van egy szabad hely. Itt találsz meg minket. -
#16845 Így már érthető a dolog. Szerintem ne add el őket. A kikötői nézetnél van olyan beállítás, ahol ki lehet kapcsolni őket. Ha pénzre van szükséged, annyit úgy sem kapsz értük, mint amire szükséged lenne. Inkább javasolnék egy pénzfarmolós hajó beszerzését. Amúgy ez később is gond lesz a játékban, mert magasabb szinten már egy - egy csata is vagyonokba kerül, főleg, ha nem voltál elég sikeres az adott csatában.
Igen, vannak magyar flották, ahol kezdőket is felvesznek szerintem. Néhány flottát összegyűjtöttem a stat oldalunkon. Esetleg onnan kiindulva érdemes keresni egyet. STW
A stat oldalon a Relationships cím alatt találod. -
Niflheim87 #16844 Igazad van tényleg nincs 6os csak 5-7 csak emlékezetből irtam nem léptem be megnézni. Nemjöttem rá, hogy kell képet csinálni úgyhogy csak leírom: arp kongo, arp haruna,arp hiei,arp myoko,ashigara,arp haguro, ezek vannak. Amúgy más kérdés: létezik magyar fleet ahova lehet csatlakozni nem játszok sokat mivel nincs kivel partyznom német ágat húzom Bismarck, T-22,Nürnbergem van elöbbi kettőnél már kitudnám fejleszteni a kövit csak még pénz kellene ezért is gondoltam megválnék a tarkabarka jápánoktól. -
#16843 Ezért írtam, hogy képet tegyen fel, mert ez így csak találgatás. -
Darun #16842 Hatos biztos nincs, mert a Kongo ötös, a Myoko hetes, a Takao meg nyócas. A Kongo és a Myoko a tech treeben található hajók prém megfelelő, legalább is abból a szempontból hogy bármilyen japó kapitányt bele lehet tenni, nem kap rá levonást, illetve nem kell rá modulokat fejleszteni. Viszont camo-t sem lehet rá rakni, a szines festés pedig nem ad semmilyen bónuszt.
A Takao viszont a prémium Atago ARP megfelelője, igy anno ingyé lehetett szerezni egy félig prém japó nyócas cirkálót. Ráadásul abból csak egy van. Én azt semmi esetre sem adnám el, a Kongoból meg a Myoko-ból esetleg megtarthatsz egyet. Ha másra nem is, kapitányt átképezni jó. -
Niflheim87 #16841 Igen azok lesznek azok tier 6-7 esek még nagyon régen kaptam sose mentem egyikkel se egy kört se. -
Darun #16840 Szerintem az ARP hajókra gondolt. -
#16839 Képet tegyél fel róluk, mert nem pontosan érthető, melyik színes hajókra gondolsz. -
Niflheim87 #16838 Sziasztok!
Lehet már sokan kérdezték szóval bocsi ha unalmas már a válasz, de vannak ilyen mindenféle színben pompázó hajóim azt se tudom miért vagy hogy kaptam ezek miben különböznek a többitől? egyáltalán érdemes megtartani vagy adjam el őket 1-2 milla között eladhatók. -
#16837 A weboldalon megveheted, csak be kell jelentkezni. Nem kell hozzá steames account. Láttam PHn is kérdezted, ha visszaolvasol egy picit azt hiszem ott írják is a srácok, hogy valaki letesztelte és megy minden faszán. Adja a doubloon-t, kapitányt, port slotot is ha már meg van a hajó (conversion rate miatt jobb).
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.05.06. 19:31:11