banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Hát egy biztos: Elég sajátosan fogod fel ezt a játékot :) 6-7km-ről indított torpedók már ideális távolságról lettek indítva, és BB-k ellen már bőven nem csak a "vakszerencse" vezérli őket :) Egy gyorsabb 64-65 csomós torp elég gyorsan lenyomja azt a 6-7 km-t. Tekintve hogy átlagban 20mp körül mozog egy T6-7-es BB rudder shift-je, annyi idő alatt kb. 2x odaér a torpedód. Ha csak nem teljesen leszartad az indikátort akkor azért egy-kettő általában betalál ha ilyen közelről tudod indítani. A másik amit nem értek: Ha szereted a Graf Spee "fordulékonyságát" és "mozgékonyságát" és mint láthatjuk te bizony 8-10km-en belülről (Atago és GS torp táv) harcolsz Atagokkal, akkor miért nem tetszik az alap (nem prémium) cirkáló ág? Mert nem akarlak elkeseríteni, de kb. a Graf Spee az utolsó erősebb páncélzatú (csata)cirkáló a játékban (legalábbis saját tierben). (Mint említettem még talán a Scharnhorst lesz T7-ben premium, de az BB class) Tehát ha erre a tanky típusú cirkáló játékra állsz rá, akkor meg fogsz lepődni T7-8-9-10-ben. Sokkal kevesebb lesz a "HP/ellenfél tűzerő" arányod. Ott már mint említettem nem fog menni a betankolás a sűrűjébe, mert nagyon megbüntetnek. Itt T6-ban (már ha szerencséd van a match makingel) még nincsenek olyan nagyot ütő ellenfelek, és elég sok a kezdő is. A heal-ről (vagyis annak elvesztéséről) már nem is beszélve :) Mert az ugye csak az angol cirkálókon alap, és ott sem mindenhol.
    Azért majd egy profilnevet dobj már :) Kíváncsi vagyok a statjaidra ezek után :) Főleg a Spee-vel!
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.09.01. 20:06:25