World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=494shot_17.12.26_16.03.57.jpg
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2017.12.26. 16:19:50
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Szerintem azért volt akkora mázli sorozatom mert rég nem játszottam és így akar visszacsábítani.
Más:
16. percben volt egy érdekes lövésem 😄 Nagyon meglepődtem
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.12.23. 14:59:53
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Face-en valami játékban ez a kód, még nem próbáltam, hogy mit ad.
1 konténer (3x4 zászlót adott)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.12.13. 14:17:29
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utolsó csata:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Replay
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sőt, az Inventory/Leltárban eladhatóak a köztes dolgok, ha pénzszűkében vagy.
Péntek tizenharmadika Guadalcanalnál
"pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel." - ez egy másik dolog, amire rá akartam kérdezni. nem úgy van, hogy a közvetlenül egymás alatt lévő upgrade-ket nem lehet átugorni? Jó, ez így hülyén hangzik, mert most írtad, hogy de, átlehet. 😄
Jellemzően nem szoktam azoknál a hajóknál ezzel külön szarakodni, amit tokkal-vonóval eladok aztán úgyis, de pl. az Izumo-nál a B-testet nemhogy eladtam, de eleve meg sem vettem, egyből a C került fel.