Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
A Lexust nem mutatom meg, mert annyira okádék lett, itt a ToyotaIQ meg az Audi A1. Kis picike kis animált szutykok lesznek, jó lett végülis az eredmény. Nem érzem hiábavalónak a munkát, alapnak jók lesznek ezek a modellek is talán valamire. A belsõ most itt nem látszik szerencsére:
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
the world is mine
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Ez a hátránya, ha az embernek megpróbálnak lenyomni a torkán Pascal, C, C++, C#, Java, HTML és PHP nyelvet, és még magától is foglalkozik Flash-el (mármint ActionScript3-mal) és MEL-lel 😄 Sosem tudja, hogy épp miben kódol, emiatt semmi sem mûxik, de viszonylag gyorsan vissza lehet hozni bizonyos emlékeket 😄

the world is mine
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
the world is mine
szóval nagyon hangos egy ilyen gépterem, de teljességgel lényegtelen, mivel nagyon keveset kell bejárkálni, a dolgok 95%-kát el lehet végezni a szomszéd szobából is... Vízhûtést tudtommal csak a Sun Modular Datacenternél használnak:
itt is azért, mert fontos, hogy egy konténerben mindent letudjanak... szóval bedugod az áramot a konténerbe, és van egy adatcentered bárhol...
the world is mine
Viszont egyszer hallottam olyat, hogy nem volt a procin semmilyen hûtõ, viszont a teremben olyan hideg van, hogy ha védruha nélkül mész be akkor megfagysz. Én nem hittem el, próbáltam utánakeresni, de eddig nincs eredmény. Ami már azért is fura, mert az egy dolog, hogy a procit hûti, de az egyéb alkatrészek meg elfagynak, szóval biztos kacsa, és csak szívattak vele. De az biztos, hogy a klíma is rásegít a hûtésre.
Viszont gondolj bele, ha jó a hõszigetelés, akkor télen nem kell fûteni.
Mekkora zaj van mar a terembe lol 😄
the world is mine
Amolyan szuperszámítógép. De ez nem derült ki arról az oldalról???
Egy jo kis link a maxos topikban volt ilm meg a lucas film render farmja ha valakit erdekel 😊
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Nah laza ket het alatt megoldottam hogy ne pakolja szanaszet a modelt es a pivit pointot meg ezt azt amazt ide oda 😊)
the world is mine
Amugy akik meg ilyen megjegyzeseket tesznek altalaban amirol te beszelsz sztem feltekenyek nah meg bunkok.
the world is mine
btw annak idején ehhez én is vue-t használtam, az már más kérdés, hogy szar lett. Viszont arra njó volt, hogy rájöjjek, ahogy én textúrázok sokkal szebb lesz a végeredmény vue légkörrel nappal és felhõkkel, mint berakni gömbre egy felhõs textúrát.

the world is mine

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
the world is mine
Ilyense volt még h kedvem legyen suliba menni. Ráadásul hétvégén! <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
a sulinkat szeretném megcsinálni 3D-be.
mit tanácsoltok egy kezdõnek?
felvételire vinném majd ha jól sikerült a project 😛, ami 1 hónap múlva lesz...
szal vki segitsen rajtam <#szomoru1>#szomoru1>
the world is mine
the world is mine
ahhoz képest hogy 2 napja raktam fel és most lett kész ez a kép....hát mit mondjak...elég felhasználó barát
szóval, készült vue 8-ban mayaban lett renderelve és kis ps

the world is mine
1. keresek a neten egy oldalnézeti képet valami ilyesmikkel foglalkozó cég honlapján, webáruházán amit refképként használhatok. pölö itt.
2. Megrajzolom a fõbb csövek görbületét vonalakkal. Majd hengereket a vonalak mentén extrudálom.
4. Ezután a különálló hengereket egybeoperálni. Mergeléssel vagy append poligonnal.
5. A végén már úgy ahogy egybe van, onnantól maradnak a sima extrudálások, és egybegyúrni a kerettel.
6. Odailleszteni, scalelni ahova kell. Függõlegesen kicsit össze lehet nyomni így egy kicsit szabálytalan lesz, de pont így jó. Majd egy automapot ha már kész van.
7. Aztán duplikálom kétszer, az eredetit elteszem backupnak, a másikat elnevezem akármi_low, a harmadik meg akármi_high, és ugye kitalálod, smootholni a highot, nem kell nagyon elég 1szintet aztán áttransfer a lowra a normal mapot. Majd a lowot annyiszor duplikálni ahányszor kell.
Legalábbis én így csináltam. ezt lehet ugye ilyen kerítéseknél is alkalmazni, de ott általában ismétlõdik a minta, szóval elég csak egy kis részt megrajzolni.
Egyébként egy jó ideig házakra fogom specializálni magam. Nagyon rákaptam az ízére azt hiszem.

the world is mine
the world is mine
the world is mine