Maya
  • Magnificat
    egyetértek Schorby-val, ott van bizony :D

Btw Bump, normal map és Displacement map...
    Mostanában próbálkozom kitanulni eme nemes művészetet (eddig mindent vagy kimodelleztem, vagy photoshopban festettem rá, de most Mudboxolni próbálom a cuccot).
    Szóval milyen topológiai és UV maping dolgokra kell ehhez figyelnem? hol legyenek a seam-ek, és milyen dolgokat (pl henger tetején a sok háromszög topo-t) kerüljek? Megyeget, de még nem olyan szinten kiszámítható számomra minden, mint ahogy szeretem :D

Más: van valakinek tapasztalata az LG Optimus GT540-ről? Anyámék telefont vesznek, és ha én venném meg az ő olcsóbb telefonjukat vitamax-ra, és ők az én drágább mobilomat előfizura, és cserélnénk, akkor spórolhatnék vagy 10e Ft-ot. A telefonok közül meg a KP500-al szemeztem, de amióta láttam, hogy az elviselhetőség határán belül van épp Androidos telefon is, azóta nagyon kéne :D csak hát Vodafone 845 vagy LG GT540 között vacilálok, utóbbi gyorsabb processzorú, emiatt várhatóan kissé tovább hasznos teló lenne, gps-el, viszont minden anyagi trükköt bevetve kb 10k-val drágább lenne, mint a 845-ös. Wi-fi van mindkettőben, pedig ha mondjuk az egyikben nem lenne, már el is dőlne :D
    Jó lenne alkalmazást is fejleszteni rá.