Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibor90
na ez már közel áll egy nem rosszhoz 😛😊

http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)

zsir lett 😊 <#eljen>

the world is mine

schorby
na én ráhagytam, beküldtem
hajrá mindenkinek
3D gyakorlat
az en hoembereim atlagosak voltak, nem is emlexem mikor csinaltam utoljara meg volt szen otthon meg minden.
Ha bele gondolok ezekbe a dolgokba mindig arra dobbenek ra hogy milyen oreg vagyok mar 😛P

the world is mine

ibor90
oh én ma elkezdtem egy hóembert építeni és úgy egy óra alatt sikerült is egy olyan derékig érõ golyót csinálni aztán jött barátnõm segíteni de hirtelen máshoz lett kedvem meg már így amúgy is kezdtem szétfagyni....de holnap befejezem....amúgy mindig ez volt a baj hogy mikor hóembert építettem akkor így nagyon nagyot akartam aztán mire kész lett a hatalmas alja addigra meguntam az egészet és így egy nagy golyó lett belõle
nekem ha lesz vmi az ap-s dologból akk csak hnap

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

the world is mine

schorby
azért mert a gépük renderel az artistpubos kontesztre, és nem tudnak gépezni 😄
mindenki hogolyozik? <#alien>
Peetmaya
parentelésnél lehet be kell kapcsolni a maintain offsetet. bár szerintem ott valami csúszás van, elvileg azt nem kell bekapcsolni, hanem 0-ázva egymáson kell lenni a pivotoknak.

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

Sziasztok!

Segitseget szeretnek kerni, parentolas ugyeben. Csinaltam egy kis videot, mert igy sokkal erthetobb. Skubizzatok meg legyszi 5MB. Eloszor azt mutatom benne, h a felso karika nem koveti a fentrol a masodik mozgasat. Aztan 0:12 nel behuzom a cShoulder-t a jTorso3 ala (Ez ugye a parentelesnek felel meg). 0:30nal viszont parent constraint-tel csinalom es latszik, h nem ugyanaz a dolog, mert bar koveti a mozgast, de a csontok visszaugranak a kezdeti pozicioba (most az mindegy hova, csak az a lenyeg, h nem ugyanazt csinalja). Mig 0:58nal, ha a Chrouldert-t groupolom magaba es azt parent constraint-olom, akkor megint jol viselkedik. Az az en kerdesem, h miert nem ugyanaz ha valamit constraintolok, vagy ha a valamit groupba teszem es azt constraintolom, mikor a pivot pontjuk ugyanott van?
Szellemi es gyakorlati fejlodesem erdekeben sok-sok kielegito valaszt kerek szepen! <#wink>
koszonom
gj <#eljen>

the world is mine

schorby
Kicsit mostanába majáztam, a beugró helyett, de itt van 3 új:
indiana jones
starwarshiradó
most ilyen tévés a téma 😄 jó szórakozást!
en bevilagitom altalaban izombol es foltekrem a reflectiont, igy olyan mintha vilagitana

the world is mine

schorby
a gló az csak utúefekt, nem mûködik világításként
Peetmaya
elvileg a mia_material_x tud olyat az ao-val, hogy incandescence esetén világosítja a környezetét.

Miért nem hívják a bajuszt szájöldöknek? :)

ibor90
glow?

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

schorby
Hogy oldanátok meg hogy egy objektum rendesen világítson?
Fg és incandescene emelés az egyetlen amit találtam és mûködött, de ez nagyon renderidõs, hogy ne legyen szemcsés...
szal a 4 magos egymaga 8 es fel ora alatt renderelte ki igy hogy ossze hoztam a regi 2 magosal 2 ora 37 perc lett a vege happiness van. Annyit szivtam vele mire vegre sikerult 😛P

the world is mine

Magnificat
hát meg kell hogy hajoljak elõtted, ez nem volt semmi 😊

Btw MEGLETT AZ ADATBÁZIS RENDSZEREK 1 c. tantárgyam!!! végre vége a vizsgaidõszaknak, mégpedig elég csúnya mentésekkel a végén 😄 lényeg, hogy köv félévben minden tantárgyamat fel tudom venni, elvileg gond nélkül...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

schorby
Üjj a helyedre, eggyes, holnap felelsz a kettesér...
Garou
Azért ez elég súlyos volt Ibor, ilyesmivel utoljára a bölcsészkaros mutatványaim során találkoztam.<#taps>

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

ibor90
mivel az egész kérdés egy valószínûségi változón alapul így a likelihood-becslést is csak feltételezve tudom megadni, és mivel a megadott értékek valószínûleg valamilyen kapcsolatba hozhatók egymással, ezért feltételezhetõ hogy a valószínûsíthetõ esetleges tényleges megoldás során ezt figyelembe kell venni. De feltételezésem szerint egészen valószínûtlen hogy a megoldás a 0, de ez közel sem biztos, mivel meglehetõsen bizonytalan vagyok a valószínûségi változóra megadott minta valószínûségének mibenlétében.
Ha azonban azt vesszük alapul hogy logikailag összefügg a számok valószínûsíthetõ eredete a likelihood-becslés bizonytalan ám valószínüleg megbecsülhetõ kimeneti eredményével, így a válaszom csupán egy valószínûleg nem kielégítõ magabiztos talán lenne, ezért elképzelhetõ, hogy esélye van annak a valószínûtlen esetnek, hogy az eredmény mégis 0.

Az eloszlás függvény ezáltal valószínû bizonytalansággal lenne felrajzolható, ami által fenn áll az esély egy bizonyosan hibás ábra létrejöttére ami meglehetõsen elbizonytalanítana eddig valószínûleg szóba jöhetõ eredményem bizonyosságában.
Érték becslésem megint csak a valószínûsíthetõen bizonytalan tényen alapulna hogy az elõzõleg bizonytalan ám mégis elképzelhetõen valószínû eredményem esetlegesen reális, ami viszont paradox, mivel az egész egy feltételezhetõen valószínû állításon alapul ami közel sem biztos.

Elképzelhetõ hogy a valószínûsíthetõen feladatnak szánt probléma általam levezetett megoldása nem egyezik a bizonyosan megfelelõ válasszal, de következtetéseim bizonytalan valószínûségének minden valós ám bizonytalan alapja megvan így indítványozom egy bizonytalan ám valószínûleg kielégítõ 2-es beírását az indexembe, ami feltehetõleg a valószínûsíthetõen az asztal túlsó oldalán bizonytalanul elhelyezett fiókok valamelyikében biztosan fellelhetõ.

Köszönöm és a bizonytalan ám valószínû viszont látásra Tanár Úr!

Wearwolfff
Hát igen III. Agyalágy doki is valamikor ilyenkor kezd el gondolkodni olyan dolgokon, hogy itt valami nem stimmel. Persze csak azután miután már õ is egyenként kitépkedte az összes hajszálát.

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

Magnificat
Egy ξ normális eloszlású valószínûségi változóra vett négyelemû minta: 1.7 ; 2.1 ; 1.6 ; 1.9. Vezesse le és számítsa ki E(ξ😉 és D(ξ😉 maximum-likelihood-becslését.

Adott a következõ 10 elemû minta:

6.0 4.2 5.4 7.5 6.1 9.7 8.7 4.9 7.8 5.1

Rajzolja fel a tapasztalati eloszlásfüggvényt! Adjon becslést arra az értékre, amelyre P(ξ<m)=0.5 és a P(ξ>m)=0.5

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

ibor90
Az f(x)= -0,008x(harmadikon)+0,72x(másodikon)+4x ráfordítás -hozam
(mindkettı eFt-ban) függvény esetén
a) Milyen ráfordításnál lesz a hozam a
legnagyobb?
b) Melyik ráfordítás értéknél legnagyobb a hozam
növekedés?
c) Meddig növelhetı a ráfordítás, hogy ne legyen
veszteség?
d) Milyen ráfordításnál lesz az átlagos
hatékonyság (átlaghozam) a legnagyobb?

spline ik ra senki?
ha ket komives, ket ora alatt 4 sor teglat rak fel, akkor hany komives, hany ora altt hany sort rak fel?
es az a komoly meg hogy amugy 8 ora render helyett 2 geppel csak ket ora 😊 ezt nem tudom hogy.

the world is mine

most rendereltem eloszor ket geppel marha jo, barmikor hozza kapcsolhatsz meg gepet vagy lealithatsz belole es latszik azert a kulonbseg a quad es a dual core kozott ahogy csinaljak a muveleteket sorra kicsit olyan mintha egy torrent lenne.

the world is mine

haliho
spline ikt szeretnek csinalni egy gerinchez lesz majdan, de: csinalok egy tok egyenes joint lancot, eresztek ra egy ik spline-t a default bealllitasaival, a curve ket felso cv-jere rakok egy-egy clustert. Aztan csinalok egy kort es ahhoz a jointhoz igazitom, ahol a veget er az ik (az utolso csonthoz), majd ez ala a kor ala groupolom a ket clustert. Elvileg szep es jo, de ha a curve-t meg szeretnem forgatni, a felso csont elmaszik a helyerol.... Ez igy termeszetes es, jo vagy megint valamit elszurtam? Mar nezegettem a tutorokat es egy felriggelt pacakot es sehol nem talalok semmi extrat, mit szurok el megint? Igy csinalom 6MB
koszike
<#eljen> cool

the world is mine

schorby
csináltam gyorsba má énis egy teasert... T-shirt... tea-sör... vagy micsodát

the world is mine

Magnificat
na jó, rekesszük be a témát... ha a programja eredeti, tudja kihez kell fordulnia, ha pedig nem, akkor tudja (tudnia kell), hogy hozzánk nem fordulhat ezügyben...

<#nyes> lol aimos maya

the world is mine

ibor90
örökélet meg összes fegyver kód nem kell? mert azt tudok adni hozzá amúgy
ha meg egyszer megnyomod a 4-es gombot akkor bekapcsol a wall hack és átlátsz a falakon...5össel kapcsolod ki.....célponttól függõen meg x c v billenytûkkel lehet használni az aimbot-ot..ilyenkor a célkereszt magától a célpontra ugrik

hali

riggelest tanulmanyozom egy elore elkeszitett karakteren. Vannak helper objektumok, amiket egyszeruen a nezetablakban nem tudok kijelolni. Nincsen template es reference layeren, az outlinerben ki lehet jelolni, probaltam untemplatelni, de az sem segit. Meg csak lockolva sincsenek az attributumai... Hogy lehet ez?
szuloknel van ha jol emlexem azt mondtad megveszik neked😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ibor90
mi az nem volt a dobozban? akkor sürgõsen vedd fel a kapcsolatot az autodesk helpdeskkel!

schorby
😄
Globagábor
mi a product key a maya 10-ben?

schorby
mégegy és mégegy

majd csinálok énis egy teasert. mert bejött az ötleted
schorby
Jófélelesz.
énis alkotok bõszen...

a felirathoz jobb lent kis felnyíl jel a jútúbon, ott cc, és hungarian
ibor90
Artist Pub-os 3D modellezési gyakorlatra készülõ modellem teasere 😉
a téma porszívó
a terv hogy csinálok egy robot párducot ami lényegében egy porszívó...csak kicsit extrább

hol lehet egy curve szinet megvaltoztatni, ha nincs hozzarendelve anyag?
Wearwolfff
Amúgy tök jók, csak én angolul nézem, még nem jöttem rá, hogy jön elõ a felirat, pedig már minden gombot megnyomtam. De nem csak most mindig. mindegy.

Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com

jahajj, nagyon jok
mondjuk az en kedvencem a frankensetien kastelyos vagy mi volt 😄

the world is mine

jaja azok ezek meg most kulonosen jok voltak 😄

the world is mine

schorby
Csak a Capital szóból eredõ poén, úgy nem ött volna ki...
amúgy egy állatok