Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the world is mine
wanna be
Nagyon bejon most ez a muveszi bealitasok meg realisztikus dolgok jo ez mar nem annyira de az alap kep az tok elethu lett :)
the world is mine
ingyenes asszem
amúgymeg nem kéne eltûnjön a tool, de megoldható sima move toollal, vagy a többivel, mert pont ugyanazt kell c sinálnia
Off: egyébként szabad megtudni a program nevét amivel feliratozod a beugrókat? :)
the world is mine
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
jah es grat <#eljen>#eljen>
the world is mine
hát matek vizsgának lõttek....pedig jó lett volna ha tudok rá készülni :D:D:D á dehogy..meglesz az is
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
szóval heti eredmény 10 kredit...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Ma még ilyen 2D-s, holnap már Defense Grid!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
sztem napközbe így mikor csináltam ilyen registry takarítást meg ilyeneket akkor kitörülte a cookiekat meg ilyesmiket és azért
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
the world is mine
lehet hogy csak mi toltuk sokat, de nekünk gyorsabban ment :)
köszönöm, hogy a grafika szerinted hozza amit kell :) számomra ez az egyik fõ lényeg, hisz ezen dolgoztam.
a játékidõt eredetileg úgy kalkuláltuk, hogy az ember visszatérjen esetleg játszani (tehát 3x tolja végig, hanem csak 1x, de annyi idõ alatt, mintha 3x tolná), mivel nem nagyon láttunk még ilyen hosszút... valószínûleg okkal :) meghát ott volt az is, hogy jöttek az ötletek, jöttek az ellenfelek, pályák, stb... és "kissé" túllõttünk a célon :D túl belevetettük magunkat :D Meg hát a mezei játékosoknak ez sajna bonyolult :) Szóval a következõ játék egy jóval egyszerûbb és rövidebb játék lesz, de elsõ programként még megtehetjük, hogy az "árral szemben" úszunk :D
A cannon igen erõs torony, de sokszor nem ér sokat (gyors ellenfelek, explosive immunisak, stb...). Tény, hogy nem kell a tornyoknál mindbõl ugyanannyit használni, a cannon pedig a védelmi vonalad gerince... a többi fõként a cannonokat segíti, de természetesen ésszel kell azokat is használni :)
sajnálom hogy meguntad, de azért köszi, hogy csekkoltad :)
pozitiv:
-rengeteg lehetoseg az nagyon tetszik benne
-grafika hozza amit kell
-jo sokaig lehet vele jatsznai
negativ:
-jo sokaig kell vele jatszani (flashbe jobban szeretem a max 2 ora alatt vegigjatszhato jatekokat erre esely sincs szerintem
-meguntam:S (meg nem jottem ra miert)
-kiegyensulyozotlannak ereztem az elejen az eroviszonyokat a cannon meg az arrow dobo kozt a cannon javara ereosebbnek tunt sokkal
igy hirtelen ennyi
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
the world is mine
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=3081
tower defensen notem fel:P megnezem komolyabban este szerintem:)
amúgy milyen script? :D mármint mit csinál?
Highlord TD
Klasszikus Towed Defense játék, bonyolításokkal :) A sikeres játék reményében célszerû elolvasni a how to play-t :) Egyébként tornyokat teszel le, ezzel lövöd az ellenség által küldött egységeket, és neked is küldeni kell hõsöket, hogy lerombolják az ellenfél várát (ennek hiányában nem nyersz)... lehet fejleszteni, van szintlépés, unlock-olhatsz új típusú tornyokat, varázslatokat, hõs skilleket... Összességében ~50 féle ellenség, 50 pálya, 6 féle torony, XP, 4 féle hõs...
A grafikát csináltam én (kivéve az elején a piramisos nexus logo-t, az a host oldal logo-ja... A Geek-O a miénk... Jah, meg a támadó ellenfelek grafikája szobatárs érdeme... hogy korrekt maradjak :)
Hogy lehet frissiteni, h a scripts konyvtarban levo dolgokat beolvassa? Mert csak a maya ujrainditasa utan 'fedezi fel', amit odamasoltam...
koszi
Én s így csinálnám, csak a joint 8-ra nincs szükség, hisz az úgy mozog mint a 7...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
the world is mine
valami szkript error volt a telepítés végén, vagy amikor indítottam a maját, már nem emlékszem, meg amúgy is ezt a menürendszert ismerem szeretem...
the world is mine
Köszi a tanácsot, Midas. Sszeretem a bonyolult dolgokat :D De azért nem vagyok teljesen kezdõ, 3ds maxot már használtam régebben de inkább csak modellezésre, meg maya-t is, tutorialokat szoktam csinálgatni csak amikor megunom akkor dolgozok egy kicsit saját ötleteken.
the world is mine