Maya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a kerdes mi paraguay fovarosa :) amugy most marha jok voltak mind a 3 XD <#eljen>

the world is mine

schorby
A nagy pangás ellen, ami szerintem azért volt, mert nem raktam beugrót, itt egy pár rész:
elsõ második harmadik
white angel
wanna be

Nagyon bejon most ez a muveszi bealitasok meg realisztikus dolgok jo ez mar nem annyira de az alap kep az tok elethu lett :)

the world is mine

Globagábor
Köszi PeetMaya a linket a Leonardo SNS kft-rõl!!!<#taps><#taps><#taps><#buck><#worship><#worship><#worship><#kacsint><#vigyor>

schorby
SubtitleWorkshop
ingyenes asszem

amúgymeg nem kéne eltûnjön a tool, de megoldható sima move toollal, vagy a többivel, mert pont ugyanazt kell c sinálnia
Kis körrel nem ugrik középre, hanem eltûnik <#shakehead>
Off: egyébként szabad megtudni a program nevét amivel feliratozod a beugrókat? :)
jah tegnap este mar en is lattam hogy foltettek par helyre :)

the world is mine

Magnificat
már megjelent? én még lemaradtam a launch trailernél, ami nem enyhén volt fantasztikus... pedig ki akartam játszani az egyet, mielõtt megjelenik...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

regebben en is szorakoztam csharpal jo volt rovid ido alatt csinalhattal latvanyos dolgokat :D
jah es grat <#eljen>

the world is mine

ibor90
úúúúúúúúúúú megjelent a mass effect 2!!!! úúúúúúúúúúúú
hát matek vizsgának lõttek....pedig jó lett volna ha tudok rá készülni :D:D:D á dehogy..meglesz az is

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Magnificat
Nah, a Programozás .NET környezetben c. tantárgy is meglett (3-assal)... igaz, hogy életemben nem láttam még .net kódot kb... :D
szóval heti eredmény 10 kredit...

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

Egy ujabb animacio beszed, most csinaltam eloszor szoval nem 100% os :)
avi file
youtube

the world is mine

Magnificat
volt benne egy bug (az elsõ sivatagos pályán), de javítva lett...

Garou
Grat a játékhoz! Itt a melóhelyen próbálom titokban tolni... :)

Ma még ilyen 2D-s, holnap már Defense Grid!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

reggelt! hogy lehet a legegyszerubben megtudno, h a channelbox egy attributumahol van felhasznalva (kifejezes, masik akarmi bemenete)? Mert a hypergraph connectionben megjelenik az objektum es 1000 db kapcsolata van...
ibor90
hát közbe lehet rájöttem h mi volt a baj
sztem napközbe így mikor csináltam ilyen registry takarítást meg ilyeneket akkor kitörülte a cookiekat meg ilyesmiket és azért

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Magnificat
ugyanarról a honlapról játszottad, ugyanarról a géprõl és böngészõbõl? mert a gépedre ment... nálam minden gond nélkül mentett (meg mindenkinél, akinél próbáltam...)

ibor90
hogy menti ez el??? reggel játszottam vele, most ugyanúgy az elejétõl van és load game-be semmi :(((

Magnificat
be fogjuk :)

hja akartam mondani kmk.blog.hu ra kuldjetek be most:D

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Magnificat
a zene csak oda lett dobva, mert nem akarták másként megvenni... meg szerintem jó (illetve ha nem tetszik, kikapcsolható :) )

hja meg vmi mas zene lehetett volna sztem :)

the world is mine

Magnificat
köszi a véleményt :)
lehet hogy csak mi toltuk sokat, de nekünk gyorsabban ment :)
köszönöm, hogy a grafika szerinted hozza amit kell :) számomra ez az egyik fõ lényeg, hisz ezen dolgoztam.

a játékidõt eredetileg úgy kalkuláltuk, hogy az ember visszatérjen esetleg játszani (tehát 3x tolja végig, hanem csak 1x, de annyi idõ alatt, mintha 3x tolná), mivel nem nagyon láttunk még ilyen hosszút... valószínûleg okkal :) meghát ott volt az is, hogy jöttek az ötletek, jöttek az ellenfelek, pályák, stb... és "kissé" túllõttünk a célon :D túl belevetettük magunkat :D Meg hát a mezei játékosoknak ez sajna bonyolult :) Szóval a következõ játék egy jóval egyszerûbb és rövidebb játék lesz, de elsõ programként még megtehetjük, hogy az "árral szemben" úszunk :D

A cannon igen erõs torony, de sokszor nem ér sokat (gyors ellenfelek, explosive immunisak, stb...). Tény, hogy nem kell a tornyoknál mindbõl ugyanannyit használni, a cannon pedig a védelmi vonalad gerince... a többi fõként a cannonokat segíti, de természetesen ésszel kell azokat is használni :)

sajnálom hogy meguntad, de azért köszi, hogy csekkoltad :)

elso 3 palyat lenyomtam ugy fel ora alatt
pozitiv:
-rengeteg lehetoseg az nagyon tetszik benne
-grafika hozza amit kell
-jo sokaig lehet vele jatsznai
negativ:
-jo sokaig kell vele jatszani (flashbe jobban szeretem a max 2 ora alatt vegigjatszhato jatekokat erre esely sincs szerintem
-meguntam:S (meg nem jottem ra miert)
-kiegyensulyozotlannak ereztem az elejen az eroviszonyokat a cannon meg az arrow dobo kozt a cannon javara ereosebbnek tunt sokkal

igy hirtelen ennyi

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

koszi magni
cool kiprobaltam de elbuktam XD <#eljen>

the world is mine

ibor90
<#eljen>

wireizer jo jatek:)
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=3081

tower defensen notem fel:P megnezem komolyabban este szerintem:)

Magnificat
azzal is megelégedek, ha ma csak ránéztek, és más napon viszitek végig... de menteni lehet... :) és hozzáteszem, nem könnyû játék... néha nagyon nem (figyelni kell, hogy legyen elég pontod, mert abból kapod az xp-t, de ne legyen túl sok kör, mert egy bizonyos körszám után erõsödni kezdenek az ellenek, így akadályozva meg az egy pályán eltöltött végtelen idõt (ami végtelen xp is lenne)... az ellenek természetesen lehetnek immunisak valamilyen típusú sebzésre, így a tornyokat is variálni kell, hogy minden ellen tudj harcolni... szóval egyensúlyozni kell a sok kör-kevés kör oldalán is, a pontok szétosztásánál is, stb... :) Szóval nem feltétlen megy minden elsõre :) pláne késõbb (de végigvihetõ, mi végigvittük :D)

amúgy milyen script? :D mármint mit csinál?

gyaa bajban vagyok... ezzel jatszak vagy Nenad scriptjevel ma:) elsore jol nez ki:)

Magnificat
script editorban van olyan, hogy source script... ha valamit "besource"-olsz", akkor mindig beolvasódik és lefut a maya indulásakor (de sok olyan script van, ami alapból futás során nem csinál semmit, csak létrehozza azokat az eljárásokat, amiket utána parancsba adva lefut a kellõ kód...

Magnificat
Megjelent a játékunk :)
Highlord TD

Klasszikus Towed Defense játék, bonyolításokkal :) A sikeres játék reményében célszerû elolvasni a how to play-t :) Egyébként tornyokat teszel le, ezzel lövöd az ellenség által küldött egységeket, és neked is küldeni kell hõsöket, hogy lerombolják az ellenfél várát (ennek hiányában nem nyersz)... lehet fejleszteni, van szintlépés, unlock-olhatsz új típusú tornyokat, varázslatokat, hõs skilleket... Összességében ~50 féle ellenség, 50 pálya, 6 féle torony, XP, 4 féle hõs...
A grafikát csináltam én (kivéve az elején a piramisos nexus logo-t, az a host oldal logo-ja... A Geek-O a miénk... Jah, meg a támadó ellenfelek grafikája szobatárs érdeme... hogy korrekt maradjak :)

Hali!

Hogy lehet frissiteni, h a scripts konyvtarban levo dolgokat beolvassa? Mert csak a maya ujrainditasa utan 'fedezi fel', amit odamasoltam...

koszi
kerdezek egyszerut, mire jo a gimbal forgatas? Nekem csak annyi tunt fel, h nemelyik tengely a masikhoz fordul...
koszi schorby a videok nagyon jok :)
schorby
Így meg tudtam nyitni, kösz.
Én s így csinálnám, csak a joint 8-ra nincs szükség, hisz az úgy mozog mint a 7...
schorby
Ilyenre gondoltam, kösz.
Garou
Vagy esetleg az Open menüpont option boxában ráböksz arra, hogy "Ignore Version"...<#heureka>

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

esetleg vmi mas formatumba elmenti 3ds vagy ilyesmi fbx

the world is mine

schorby
próbáltam ,de vmiért nem ment fel a 10es...
valami szkript error volt a telepítés végén, vagy amikor indítottam a maját, már nem emlékszem, meg amúgy is ezt a menürendszert ismerem szeretem...
<#idiota> ibor megoldja a problemad

the world is mine

ibor90
felteszel egy új mayát ;)

schorby
régebbi majám van sajna, nem tom megnyitni, ha márez van, nem tudtok olyan formátumot, amivel mindent elmentesz, de régebbi maja is megnyitja?
ez nagyon meleg!
Na volt kicsit idõm foglalkozni a dologgal. Szóval valami ilyesmit szeretnék megvalósítani. A piros körük a rögzített pontok, és ha mondjuk ha a kéket mozgatom mozogjon az egész rendszer. Igazából sikerült valamennyire megcsinálni de szerentim egyszerûbben vagy legalábbis jobban/stabilabban is meglehetne. Itt van amit sikerült összerakni ha esetleg valakinek van kedve megnézni és tud jobb megoldást ne kíméljen :) Köszi még1x

Köszi a válaszokat, én is errefele nézelõdtem, joint toolal és ik handle-el próbálkoztam tegnap este egy darabig de volt nem teljesen jött össze amit szerettem volna, majd teszek képet.

Köszi a tanácsot, Midas. Sszeretem a bonyolult dolgokat :D De azért nem vagyok teljesen kezdõ, 3ds maxot már használtam régebben de inkább csak modellezésre, meg maya-t is, tutorialokat szoktam csinálgatni csak amikor megunom akkor dolgozok egy kicsit saját ötleteken.

Hat ha meg ismerkedsz akkor sztem kezdj el vmi egyszerubbet, abbol is lehet latvanyos dolgokat.

the world is mine

schorby
Piston tutorial, meg ik handle és joint tool.
ezeket kell ismerni
meg constrain-ok
Sziasztok! Még csak ismerekdek maya-val és lenne egy kérdésem. Szerintetek mechanikai rendszereknek/csuklóknak, mint pl ezen a videón a kinyíló ajtószerûség mi a legjobb/egyszerûbb megoldás a rigre? Valami kindulási pont kéne merre fele nézelõdjek. Elõre is köszi.