Maya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
tudja vk, h lattice-hoz hogy lehet hozzaadni egy set-tet? nem groupot, hanem kijeloleseket amikbol set-et csinaltam
1 verzional ilyenkor ha bepipalod a grouping opciot akkor a groupot mozgatva ok (vagy nem pipalod, de akkor a ffd-t es base-t egyutt mozgatva)
2 az edit deformersben az edit membership toolal a lattice-hoz kell adni azokat a pontokat, amiket befolyasolhat a lattice
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
1 latticenal a center around selection be volt pipalva, de ilyenkor barmilyen mozgatasnal mozgatta a testet
2 ha nem volt becsekkolva, akkor meg a beallitas utan nem tudtam ravenni, h deformalja a testet...
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
a problémáddal kapcsolatban pedig csak annyit tudok mondani, hogy linkelj be pls egy képet, amin ki van jelölve a vonalad, és látható jobb oldalon az attribute editor...
Úgy tudom ha a vonalat piszkálom akkor az idomnak is módosulnia kellene, legalábbis eddig így volt.
the world is mine
Off: elõzõ hozzászólást nem tudom, sehogyan sem törölni?
Viszont naívságom miatt, nem találom a NURBS menüpontot akár melyikre váltom át (polygons, surfaces, stb.).
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
thnks magnificat
the world is mine
the world is mine
meg tudnatok mondani, h skineles utan, h tudom kikapcsolni a Colorize Skeleton opciot? Mert a polygont is atfesti a kapcsolodo joint szineinek megfeleloen, es vertex kijelolesnel nagyon zavaro...
koszi
ha ez sem lenne elég, akkor a display->nurbs->custom smoothness opciói között (sor melletti négyzet), és itt a curve div per span érték (két cv közti szakaszt hány részre ossza fel)... azért az elsõ kettõt javaslom...
Nagyon szögletes lett a lasszó és Vertex-xel sem tudom kerekebbé varázsolni.
the world is mine
fejbõl hirtelen nem emlékszem másokra, de google->maya distributed rendering, vagy maya network rendering és megtalálod...
vagy pl link
the world is mine

the world is mine
the world is mine
közel végleges torony
és ezzel a teljes templom jelenlegi képe...
ha elkészült a torony, leuv-zom és textúrázni kezdem, amikor meg nem lesz kedvem textúrázni, akkor pedig folytatom a modellezést (persze mindezt akkor, ha idõm engedi sajna...)
mert azt mondtad neked az kéne hogy a lockoltat kihaggya...
A hypergraf-connection editoraban az update menuben hiaba szedem ki a pipat, h ne frissitse semmilyen esemenyre, ha letorlok egy node-ot, akkor ujra rajzolja az abrat, es allandoan keresgetnem kell a dolgokat. Ez ellen lehet tenni valamit?
és akkor nyomd a freeze transformot
the world is mine
Lehet, hogy ahhoz van köze, hogy tegnap letörött a procihûtõ foglalatából egy darabka, így csak egyik oldalán tudom felrögzíteni. Holnap megpróbálok egyet szerezni, de fogalmam sincs, hogy ilyet árulnak-e külön, vagy csak alaplappal jár. De azt sem értem miért nem lehet azt a vacakot is fémbõl csinálni, mint a szorítókapcsot, akkor talán nehezebben törne el..
Már nekem is van galériám: wearwolfff.elementfx.com
the world is mine
beugró mára: oktatóvideó, randisjáték
the world is mine
én Oryon pártján vagyok, 1. Schorby, 2. BB, 3. Dave (és Ibor egy helyen)
most belegondolva, nekem is eszembe jutott 1-2 ötlet, amit megvalósítottam volna, ha nem életem egyik legnehezebb vizsgaidõszaka lett volna (és még sajna legalább egy ilyen hátra lesz...). meghát lusta is voltam egy hangyányit 😊 Azért lehet majd valamikor megcsinálom 😊
beugrók: ádám és éva ... kvazimódó
végül hogy oldottad meg hogy világítsanak? maradt az incandescene (nem tom jól írtam-e) és FG párosítás?
the world is mine