Maya
-
Egyébként meg ha hypershade-ben kijelölöd a materialt és az input-output megjelenítésre kattintasz, akkor ki fogja neked jeleníteni a materialhoz tartozó, bump-ot, vagy bumpokat és nem kell keresgetned semmit sem.
--------
Nem értem ezeket a mai telefonokat. Számomra egy funkciója van egy telefonnak. Sosem találjátok ki mi az: Hogy tudjak rajtuk telefonálni. Szomorúan állapítom meg, hogy ez a nagyon hasznos alapfunkció mára már kiveszik a készülékekből. De van helyette minden más: "csak húzzuk le a barmot, úgysem jó semmire töltelék". Egy 2x3 as kijelzőn aztán tényleg élvezet könyvet olvasni, internetezni, internetezni, vagy épp filmet nézni. (Ja hogy az egy kés a gyilkos kezében? Pedig esküdni mertem volna rá, hogy egy bazooka.) Egy jó érv van mellette, hogy ezáltal talán egy picivel kevesebb ipari hulladék keletkezik.
Egyébként meg veszel egy laptopot, egy modemet és egy telefon alaplapot, a telefon alaplapot egybeépíted a modemmel, kell meg egy diszpécser füles. Nem a levegőbe beszélek, egyszer láttam. Igaz nem működött, mert valamit elszúrt a forrasztásoknál, de elviekben működőképes dolog. De innen már csak egy lépcső az usb mobil-nethez hasonló usb mobil-telefonmodem. És meg is van a tökéletes mobiltelefon.