Maya
  • berlinboy6329
    Ehhj,h mindig visszajövök ide..:C

Riggelésnél,ha csinálok riget,azt hogy kell a modellel összekapcsolni?Kérdezem,mert hátha van ténylegesen elfogadott,legtöbbször haszznált módszer csak én használok mást,mert én is használok vmit,csak nem tom h az a legmegfelelőbb-e rá..

Szal én smooth skint-t használok h összekapcsoljam...És elég gányul néznek ki a mozgások...

A mozgásokhoz:Akármilyen riget szerzek,saját,kért,akármi,nincs tökéletes mozgás,miután hozzárendeltem a modellhez?

Ha nincs,mert gonodlom nincs,mi a legmegfelelőbb módszer a kijavitására?mert ez a paint weight tool,nagyon rossz...Egy az h alig látom mi a nem kellő rész,mert olyan halványfehér,és ha sok a göröngy,meg fodor,akkor nem töli ki azokat a faceket,amiket a másik takar és minden egyes fodor alá be kell mennem...

Szal ezeket akarnám emgtudni a renderről meglesek pár tutort,de erre nem tom mi lenne a legmegfelelőbb tutor amiben midnen benne van...De ti is leirhatjátok,legalább nem kell megnézni 7+ órás tutorokat... -.-

Elég ha leirjátok röviden a többinek utánaolvasok,csak legyen vmi kiinduló pontom...