The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ha jol emlekszem, akkor barmelyiket is valasztod, a masikbol (ha rendelkezel a "betegseggel"😉 kigyogyit a folyamat mind a ket oldalon. (tenyleg regen volt 😊)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.08. 21:27:02

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Malakai
Nem úgy van, hogy nem tud vámpírrá válni, ha már vérfarkas? De rég volt már...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Értem, köszi. <#eljen> Megpróbáljuk akkor valamelyiket.
PiszkosFred
Csinaljon tovabbra is radiant kveszteket a Compnak, amig a masik is (Farkas vagy Vilkas, amelyik kimaradt) fel nem ajanlja a Purity kuldetest, es csak utana fog tudni o maga is kigyogyulni.

Vagy legyen vampir, az "kigyogyitja" a lycanthropybol 😊

Sziasztok!
Asszony beleütközött most egy bugba, ami idegesíti. <#vigyor> Companions tagként ugyebár vérfarkas lett, és az utolsó küldinél csak 1 boszi fejet dobott a tűzbe, hogy Kodlak lelkét felszabadítsa vagy mi. Utána próbálgatta a werewolf létet, de most ki akarna gyógyulni belőle, csakhogy nem tud! Visszamegy a tűzhöz, van nála másik boszi fej, de nem lehet aktiválni a cuccost. Ilyennel találkoztatok már? Mi lehet a megoldás erre? (Xbox-on tolja, úgyhogy a console command nem játszik)
Sziasztok érdekelne jhogy mi a külömbség a 2 között Better Leveling 4.0 - PerMa Better Leveling 4.0 - SkyRe

100 felett
Akkor jó béna vagyok...
Ha lesz időm szétnézek megint a Nexuson.
Köszönöm!
PiszkosFred
Nagyon, de nagyon rosszul latod. Votl szo anno a fizetos modok bevezeteserol, a Valve es a Bethesda elcseszett otlete volt, de akkora pofont kaptak a kozossegtol, hogy par nap utan ugy fujtak le a tervet, mint meg senki sosem a tortenelemben. A nexus sosem volt fizetos, nem is lesz az, maximum tamogatni tudod a modok keszitoit es a nexus csapatat, de ez teljesen opcionalis. Amiota az eszem tudmo, onnan szedek modokat megannyi jatekhoz, de meg egyszer sem kellett fizetnem erte.

Valamit nagyon felreertettel 😊 De a lenyeg, hogy megvan a mod, jo jatekot es szorakozast hozza.

Malakai
Nem, alapvetően nem kell semmiért sem fizetni nexuson.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van prémium előfizetés, amivel gyorsabb (kevésbé terhelt) szerverek elérhetőek. Ja meg esetleg kérhetnek a modderek adományt.
De egyik sem kötelező jellegű.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Köszönöm a segítséget. Letöltöttem a fegyvereket.
Nexus azért van kizárva mert én úgy látom hogy ott szinte minden pénzért van.
Ami persze jogos mert ha már valaki vette a fáradságát és tudását és csinált valami
remek modot akkor illő honorálni valamivel de...
...de én zsellér vagyok a nyomorult fizetésem meg kell a számlákra meg kenyérre....
A páncél kiegészítőről is jó lenne valami letölthető jól működő verzió.
Savaran
Nexus mod managerrel elég jó pedig bűvészkedni 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Prttp

http://garasu-re.gportal.hu/ Garasu;Re anime részleg meghívó: https://discord.gg/UySaEz5 Garasu;Re játékfordítói részleg meghívó: https://discord.gg/jcyu6qA

PiszkosFred
Mar csak azert is, mert a gigas armor modot alig egy hete szedtem le (manualis verziojat), es jott full savszellel.

Malakai
Csak kíváncsiságból, de nexus miért van kizárva?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tudna e esetleg valamelyik játékos kolléga megadni nekem egy olyan linket ahonnan jó minőségben le tudom tölteni a Immersive Weapons - Armor modokat. Nexus kizárva.

Segítségetek előre is köszönöm.
Azért gondoltam a páncélzat kiegészítőre mert nem mindegy hogy milyen módon másolom be a Data mappába. Teljesen kicsomagolva kell bemásolni különben nem látja a játék. Kipróbálom úgy majd ha ráérek hogy kikapcsolom ezeket egy időre hátha lesz valami változás.
genndy
Erősen kétlem hogy annak a modnak lenne hozzá köze. Valami másiknak persze lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sem a növények nem hajtanak ki újra, sem pedig az érclelőhelyeket nem lehet használni többször. A boltok pultján-polcán összegyűjtött alapanyagok sem jelennek meg egy idő után. 25 szinten vagyok, régen ilyen gondom nem volt. Ez valami nyomorult bug lehet de még nem jöttem rá az ellenszerére. Lehet hogy az Immersive Weapons - Armor modok kavarnak be. Ezek nélkül pedig nem olyan érdekes a játék. Kódokat meg a fene sem fog használni.
DonnieBrasco
LOL, a The Journey modpackkel nekem inkább az a gondom, hogy a közel végtelen mennyiségű hozzávalót hogy cipeljem.
Állandó küszködés az inventoryval, most meg még olyan helyre is keverededtem, ahol sehogy sem bírok ágyat találni, pedig már dög fáradt vagyok, még kevesebbet tudok cepelni. Nem lesz ennek jó vége...

DB

A ti kung-futok nem erős!

genndy
Asszem 3 játékbeli hét a cella frissítés, kivárod. Vásárolj alkimista árusoknál, minden városban van legalább egy. Mentés-megütés-visszatöltés és már respawnolt is az árujuk. Van konzol, uespwikiről kinézed a kódot és odaadod magadnak.

Sziasztok!

Egyszer már végig vittem a játékot és akkor nem volt vele különösebb gond. Most nosztalgiázás céljából újra elkezdtem ugyanazokkal a beállításokkal de van egy kis szépséghibája. A természetben leszedett növények nem hajtanak ki újra, pedig én sűrűn dobálok az üstbe kígyót, békát, emberkoponyákat... csak néha teszem azt egy pár marék hegyi virág is elkelletne a löttyhöz. Erre nincsen valami ellenszer?
Nem sok modot használok meg régen is ezek voltak használatban.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Feltettem a race menu modot. Szedtem le nem egy presetet de... mikor betöltöm hát... másodpercig nem hasonlít arra ami a képen van. 10 próbáltam bőrszín más lesz meg lesz tetoválás és ennyi. Minimális változás a fejen. Mi lehet a gond?
Kösztök! Tényleg 😄 Rég volt nah 😄
PiszkosFred
Fuss, es akkor latod a zoldet is 😊

genndy
Ez mindig is így volt. Csak akkor látszik a csík ha változik.

Napot emberek!

Egy kérdés. Most tettem fel megint hosszú idő óta a játékot. Legendary Edition. Semmi mod nincs feltéve és nincs hud. Vagyis hp, mana meg a zöld 😊 Mana látszott amikor varázsoltam feltűnt, hp mikor ütöttek de ennyi... Ez vmi új feature vagy...?
cikasz
cikasz #28543

http://www.akciofigura.hu

A legjobb mod kezelő ehhez a játék szériához (meg a fallout 3-akhoz; a 4-hez még nincs rendesen átírva) a mod organizer. Modokat a nexusról tudsz leszedni.
Az ekhós szekér, vagy inkább cirkuszos kocsi...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.30. 17:46:27

" nagyon élénken él bennem ennyi esztendő után is a kínlódás emléke, és a tehetetlenség érzete."

Szerintem nem ártana megnézetned magad egy orvosnál, ha egy ekkora dolog traumát okoz...
Igen! Köszönöm - ilyesmire gondoltam. Valóban hátráltatna a sok cipekedés. Jobban szeretném a megszerzett cuccokat lerakni egy biztonságos, saját helyre, ahogy a TES.IV-ben a hordozható szoba /csúfnevén - hordozható lyuk.../ esetében. Érdekelne az ekhós szekér, vagy bármi más,ami ebben segíthet. Hol lehet letölteni? Egyébként még mindig nem tettem föl a játékot, mert nagyon élénken él bennem ennyi esztendő után is a kínlódás emléke, és a tehetetlenség érzete.
Ugye ehhez is kell valamiféle módkezelő?
Hol lehet letölteni?
Milyen beépülőket javasoltok?
És persze gondolom a beépülők betöltési sorrendje is számít. Erről semmit nem tudok.
Köszönöm Nektek, ha érdemben és segítőkészen válaszoltok!

A grafikával megbékültem. A kunyhókkal is.
Hanem az a folyami kavics...
Utoljára szerkesztette: basho, 2016.03.30. 14:09:18
Sziasztok! Nagy gondom, hogy a játék állandóan ledob, legfőként Whiterun és környékén. Már vagy 10x átnéztem a modokat, és egyszerűen nem találom mi okozhatja a problémát. Instákban, városokban, kocsmákban nincs gond, csak a nyílt terepen.
molnibalage83
Várós az angol változat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

DonnieBrasco
Ezt most értenem kéne? 😊

Ja hát én azt csak letöltöttem, meg valami 400 giga feltöltésnél járok, még nem mertem belevágni
DonnieBrasco
Igen, a The Journey-vel nyomom.
10-es szintű vagyok, eddig teljesen stabil. Enbseries nélkül stabil 60 FPS ráadásul (ha bekapcsolom akkor 25-30 körül mozog, még úgy is OK, pedig nincs erőgépem).

DB

Valószinűleg a The Journey-vel, ami 400+ modot tartalmaz és a torrentes letöltés maga 33G kitömörítés nélkül.

Van olyan aki játszott a Requiem-mel és a 'The journey'-vel is?
Érdekelne hogy melyikkel élvezetesebb a játék.
Milyen giga moddal?
DonnieBrasco
Félelmetesen jó a játék a giga moddal... most egy picit volt időm a 4 nap alatt, felmentem 10-es szintig, persze a térkép töredékét sem jártam még be.
Így, hogy nincs automatikus health regenerálódás, egész más taktika kell. Alkímizálok agyba-főbe, mondjuk most még jó gagyi potion-öket, de muszáj. Nagyon jók viszont a kötszerek, mindenhonnan kipucolom az összes lnen wrap-et. Csak ne lennének ilyen dög nehezek...
A minap volt egy flash - bekeveredtem valami boszorkánybarlangba, ahol a Fury osztályú főellenséget eléggé meggizzadva (robbanó túzgolyókat hajigált elég pontosan), és az összes health potionből kifogyva, féldöglötten sikerült levernem. Már akartam is visszatölteni (mivel alvóhely nem volt az egész barlangban), amikor mit lootoltam? Egy health visszatöltő varázs tome-ot!
Komolyan mondom, közel 30 éves számítógépes szerepjáték-történelmem alatt sem sok mindennek örültem még így 😊

Pedig már azt hittem, én nem szeretem a kihívással teli játékot, kiöregedtem belőlük stb... de mennyivel más mégis így sikereket elérni!

DB

Megvan a german megjelenés dátuma.

Amire gondolt, az a bárhonnan elérhető lerakat, hogy ne kelljen a cuccait hazacipelni. Erre a Skyrimben is van többféle megoldás az egyik egy ekhós szekér, amivel városról városra lehet hajtani, ott letelepíteni. Van benne konyha, kovácsműhely, enchanter oltár, próbababa, fegyvervitrinek, hálóhely. A lovakat hátaslónak is lehet használni. Amikor az adott telepüéásről továbbállsz, szépen felpakolod a cuccokat a szekérre, befogod a pacikat és elhajtasz.
A mod neve nem ugrik be, de a nexuson fent van.
A megidézhető láda az Oblivionban az egyik mágia mod része volt. Ott se tetszett, túl nagy előny a játékosnak, pláne ha nem mágus karakter.

Köszönöm, de nem ismerem, és nem tudom, miről van szó. És nem hiszem, hogy megoldja a túlterheltség problémáját...
Köszönöm! Ez nagyon bonyolultnak látszik...
WB 😊
A heartfire az ami komplett házat ad ha azzal beéred de nem megidézhető 😊

Prttp

http://garasu-re.gportal.hu/ Garasu;Re anime részleg meghívó: https://discord.gg/UySaEz5 Garasu;Re játékfordítói részleg meghívó: https://discord.gg/jcyu6qA

Sziasztok! Hosszú évek után mégiscsak felébredt bennem a kíváncsiság újra elkezdeni ezt a játékot. Természetesen nem bocsájtottam meg az oltárnak csúfolt folyami kavicsot, és az egyéb problémákat. Igaz, akkoriban még nem voltak meg a neten a Skyrim kiegészítői. A játékom eredeti. Skyrim Legendary Edition. Emlékeim szerint magyarosítás is van rajta vagy mellette. Vagy nem ártana, ha inkább letölteném hozzá a magyarítást? Szeretném föltelepíteni a játékot, de ezúttal a beépülőkel együtt! De máris akadt pár problémám: a TES.IV-hez hasonló megidézhető szobát nem találtam a Skyrim beépülői között. Márpedig enélkül nem fogom elkezdeni, mert nem érdemes. Nem ismerem a Skyrim-ben a betöltési sörrendet. A TESIV-hez használt OMM itt nem használható. Mi van helyette, hol találom, és hogyan kell használni? Erről kérdezek:

https://www.morrohun.hu/skyrim/skyrimpluginok.php

Előre is köszönöm a segítséget!
Calver
enchanttal az a baj, hogy azt fel tudod húzni szépen az elején, amikor még tudsz venni rengeteg kicsit és értéktelen soul stone-t, majd abból enchantolni olcsó cuccokra, de később... szívás lesz.

"The trees move. Do you not see it?"

Nincs. one handban 1 kivétellel az összes kardra vonatkozó megvan, armornál az összes értelmes, ott is csak az uccsó hiányzik... még, blockot nem tudom fejből, szerintem az a legnagyobb baj, hogy a kézművesem le van maradva, ezért a sebzésem chillrenddel 47 pfff XD az armoromat is csak most kezdtem el smith-el nyomatni mert az összértéke kb 300-350

Fantusz
Nem raktál fel valami nehezítő modot?
36-os szinten már szinte félisten státuszban kellene lenned az alapjátékban(DLC-kben vannak komolyabb ellenfelek)
Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy az enchant az egyik legerősebb "kézműves" mesterség, 100-as enchanttal durva dolgokat lehet kreálni, pl. +160% sebzést, de a skillek csak a perkekkel lesznek erősek, megfelelő perkek nélkül 100-as one handdal is lehet gyenge a sebzés, vagy magas heavy armor skillel gyenge védelem

hy!
srácok vmit elcsesztem, 36-os szintü vagyok, heavy armoros harcos, de kb 25-ös szint óta szinte bármi le tud csapni, fejlesztve van az one handed a block meg a heavy armor illetve egy ideje csinálom a smithinget, mert ugye igazából csak a gear lehet szar nem? Enchantot érdemes még mellé venni? Vagy lesz még egyáltalán annyi pontom? mert ott tartok, hogy alduin-t nem tudom elverni mert a múmiák szétszednek, miraak-ot nem tudom lecsapni mert a csicskái szintén lecsapnak, vámpir lord mivoltomból adódik, hogy tüzet látok akkor vége a világnak, de sztem a sebzésem is ló...z, majd holnap mellékelek egy statot.

Az összes Mod össze variációját és nem variációját kipróbáltam, van valakinek ötlete, hogy valamivel meg lehet e oldani, a 70 fps 5 percig utána visszaesés 23 ra és stagnálás problémáját? nekem nincsn több ötletem 😞(((