30713
TES
-
#29191 Mennyi nagy és gusztustalan pók van az Enderalban? -
Zozo0122 #29190 Annyira jó ez az Enderal :D Szinte éreztem, hogy ha ez a két nő találkozik, akkor párszor ráoltanak egymásra :D Vicces jelenet volt, Calia háttértörténete amúgy nagyon komoly, rendesen ki van dolgozva a kiscsaj :D Hol tartotok, aki játssza?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Zozo0122 #29189 Annyiból befejezetlen, hogy jelen pillanatban egy quest szál (Golden Sickle - egyfajta kereskedőtársaság questjei) még nem került be. Egyébként még csak bugokkal sem találkozom, mégis kb. hetente vannak apróbb patchek :) Olyan dolgok vannak, hogy asszem 1 db könyv még németül van, amit találtam de az is lényegtelen. -
#29188 Hat jonnek a patchek ez esetben is renduletlenul. -
#29187 Ez a másik, amiért várok. Anno a Nehrimet bejezetlenül adták ki. Remélem ez most itt nem áll fent. Akkor még az 1.5 (?) patch is adott hozzá. -
#29186 Legalabb lesz addigra par patch es jobb lesz az elmeny. -
#29185 Én még el sem kezdtem, mert zajlik az RL élet ezerrel... -
Zozo0122 #29184 Az Aged Man-nél vagyok épp :D Lassan haladok. -
Although #29183 Van az egyik introba is :) Hogy állsz :) Ha befejeztem a gonosz karit a falloutba jövök folytatni. :) -
Zozo0122 #29182 Találtam egy sárkányt az Enderalban :) -
Zozo0122 #29181 Amúgy a Bethesdának le kéne állnia ezzel a bárhová bemegyünk 10000000000 mp töltési idő, és minél előrébb kerülsz a játékban annál hosszabban. Észre kéne venni, hogy 2016 van, oké a Fallout 4 még így jött ki, de a TES 6-ot nem szeretném így látni. Nagyon nem. -
Zozo0122 #29180 Enderalban azért nézzetek le mindkét nagyobb tó mélyére Ark mellett, megéri :) Illetve brutál, hogy milyen gyönyörű tájakat összeraktak, van már vagy 100 fotóm :) -
#29179 Ebben a videóban egy modder részletesen ecseteli, hogy miért kell majd az új erzió után éveket várni, míg ugyanúgy lehet moddolni, mint a régit. De alapvetően az SKSE nem fog menni az újjal, új SKSE kell majd. Nyilván a textúra modok mennek majd, de a komolyabbak nem. De itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=rpz5R_hHU88 -
#29178 -
#29177 Elfelejtettem mondani, hogy Enderal crafting erdekelne, a Skyrim-ot vegigtoltam :) -
#29176 Juss el Fehércsermelybe/Fehérvágtába/Whiterunba, ott van minden, főszál úgyis odavisz rögtön. Mondjuk nem tudom miért vársz egy kis faluban rögtön arcane enchantert...
Olvasgass beépített Helpet, van, bőséges, segít. -
#29175 Két éve ugyanezeket kérdeztem én is a srácoktól itt a fórumon :)
A kovácsolásban tudok inkább segíteni azt szoktam mesterien művelni, kell egy balta amit találsz fűrészmalmoknál, kell csákány bármely bányából, bemész bányába kibányászod az ércet, elviszed a kovácsműhelybe az olvasztó kemencébe elkészíted a tiszta öntecset, majd irány a kovács kemence ott további kellékek segítségével, bőr, bőrszalag(állatok prémjéből lehet a cserző állványon a kovácsnál kikészíteni) esetleg további más féle öntecs, készítesz páncélt fegyvereket, persze minden páncélhoz másféle vasanyag kell, és kell a perkpont a perkfában, Ha olyan problémába ütköznél hogy hol vannak a speciális ércek szólj bátran a fejembe van a skyrim térkép majd 500 óra után :)
Ja és elfelejtettem nyílvesszőhöz kell érc és tüzifa, tüzifát egy tuskón lehet hasogatni bármely fűrészmalomnál
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.09.07. 13:00:07 -
#29174 A craftolasra hol van lehetoseg? Mert en meg csak riverville-ben vagyok de 1 favagoblokkon es tanning rackon kivul mast nem talaltam.
Sehol egy workbench, arcane enchanter, vagy alchemist table, shelter.
Hogy lesz az ore-bol ignot?
Hol tudok nyilvesszoket gyartani?
Hol tudok enchantolni, fegyvereket gyartani? Mertb lueprintem az mar van jopar darab.
A szerszamok mint a szegek, kalapacs, fogo toolbox ilyenek kellenek vagy csak toltelek? -
#29173 Miert is? Csak par dolgot kell majd frissiteni a keszitoknek (librarykat, stb.). Minden mas marad ugyanugy.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.09.07. 12:10:57 -
#29172 Sracok, van az a quest, amikor a major felesege bteg es fel kell gongyoliteni, miert.
Vegigcsinaltam a questet, azt irja, hogy menjek vissza a majorhoz a valasszal.
El is mondom neki az igazat a batyjarol, vegignyomkodom a parbeszedet, de a questet nem adja meg.
Marmint tovabbra is ez a pont a journalban.
Probaltam visszatolteni is, varni 1 napot, de nem fejezi be a questet.
Nektek? -
#29171 Csak akkor a moddolást felejtheti el, legalábbis úgy biztosan, ahogy most csináljuk. -
#29170 Én egy LiS gyűjtői kiadását leszámítva - online változat már megvolt - 2012 óta nem vettem semmit offline. Amit vettem, azt sem kellett volna, a Risen 2 CE. -
steweee #29169 ezzel egyetértek. ugyan még steamen csak 1x vásároltam évekkel ezelőtt, és félek is ilyenre használni bankkártyát. viszont nemrég felvilágosítottak a paypalos fizetés előnyeiről, nyitsz egy számlát, rátolsz annyi pénzt amennyiért vásárolsz, és ha rosszindulatú támadást akarnának indítani, akkor se fog tudni a számládhoz férni, mármint a bankihoz, csak a paypalos adatait ismeri, max annyit bukhatsz amennyi rajta van
na igy már egy csomó játékot fogok venni online, néhány ezer forint nem fog odaverni a költségvetésemnek, és várom nagyon a játékfelújitásokat. M&M VIII. pl, meg egy csomó más minden. ha előre kellene fizetni hogy meglegyen a biztos bevételük és újracsinálják a sztorit modern köntösben, simán fizetek érte ! :) -
#29168 4 mag + 4 HT szal.
Szerintem ezt mar csak az uj felujitott valtozat fogja megoldani, de ahoz meg nem biztos jo lesz az Enderal :) -
#29167 a tied 4 magos nem? minek a 8 magos beállítás? nem értem -
#29166 Igazabol megvan a problema, a Skyrim nem skalazodik tobb magra, a 4-et tudja hasznalni, de csak reszfeladatokra.
A processzor sebessegevel linearisan csokken a betoltesi ido:
1.6Ghz -> ~1perc
3.4Ghz -> 30 masodperc.
Mar csak azt kellene kitalalnom, hogy hogy allitsam be azt, ha egx directx vagy TESV alkalmazast elinditom, tolja fel normal ertekre a sebesseget.
Egyebkent 1.6Ghz-en is <10% alatt van a processzor terheles a 8 mag/szalon jatek kozben, es csak az elso mag van olyan 7-10% kozeleben a tobbi olyan 1-2%-on van.
Max allitgatom a power settigset ha jatszani akarok, mert ez a game nem tolja fel az orajelet, minden mas meg igen ha szukseg van ra.
-
#29165 Neked jóval jobb a processzorod mint az enyém, nekem fx6300black edition (6x3,500mhz) 8giga ram-al grafikus kártya: gigabyte hd7750oc 2 giga, ezért sokkal jobb a betöltési időd, az ssdm hyperx. Nekem a játék betöltése, kinyomva a bethesda introt 32 másodperc(a mentés betöltése is beleszámolva). És élsimítás nálam offolva van
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.09.05. 12:29:26 -
#29164 Vagy, kibirod igy meg par napig es az erkezo 64bites kliens megoldja a gondodat :) -
#29163 Vegeztem egy kis kiserletet.
A proci 1.6Ghz-re van downclockolva, es ha kell akkor felmegy 3.6Ghz-ig.
Namost a Skyrim egy olyan allatfaj, ami nem tolja fel a procisebesseget, marad 1.6Ghz-en, es csak 1 magot kezel.
Amikor feltoltam a minimum proc sebesseget 100%-ra, a jatek betoltesi ideje <30S lett es a mapvaltasi idok <5sec lettek.
Mar csak arra kene megoldast talalnom, hogy a TESV.exe feltolja az orajelet, mert azert nem akarom allandoan 3,5Ghz kozeleben jaratni, es manualisan sem akarom allitgatni. -
#29162 Lemertem a start idoket.
Fomenuig 9 masodperc
utolso savegame betoltese: 1:03 perc
Windowed modban utolso savegame betoltese: 1:03 perc.
-
#29161 Nekem egy Core-I7 2600K proci ketyeg 8GB ram tarsasagaban egy HD6870 1GB videokartyaval.
A Windows az win10X64 Pro, es a bootido <10 mp.
Launcher kepek:
-
#29160 Igazából az hogy lassan vagy gyorsan tölt az nem csak a háttértártól hanem a processzor fsb-től is függ, mondjuk akinek van egy viszonylag jó procija meg még ssd-t is használ, ami fényévekkel veri a hdd-t akkor nem lehet gond, nekem a rendszer pl power-gomb nyomástól számítva 25mp mire minden program betölt(előtte ugyanaz a konfig de hdd több mint 1 perc), hdd sentinel-t nem számolva mert azt 5 mp-es késleltetésre állítottam. Amúgy fos hdd-m el sem sok idő mire betölt a skyrim. -
stoppos #29159 Elméletileg nem sok köze van a beállításoknak a töltési időhöz. Esetleg próbáld meg valami régebbi win kompatibitás módban indítani.
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2016.09.04. 16:47:41 -
stoppos #29158 Igazából én nemrég kezdtem el egyáltalán játszani vele, aztán valahol olvastam, hogy lassan tölt, úgyhogy egyből ment az ssd-re. Tetszik, hogy indítástól számítva 7 mp múlva már játszhatok. :) -
#29157 nekem a steam es a game is SSD-n van, csak az alapjatekot tettem fel, a DLC-ket nem huztam ujra.
Igaz, hogy a beallitasok high-on vannak es FHD felbontason egy 1GB HD6870 tarsasagaban, de egy Core-I7 2600K 4 nativ maggal szolgalja ki es 6GB memot adtam neki a 8-bol.
Lenne mibol kajalnia. Lehet ha lejjebb vennek a textura minoseget gyorsabb lenne?
-
#29156 Én is ssd-re váltottam hdd-t szigorúan csak háttértárnak használom, bár a skyrim az pont nem az ssd-n van, de az annyira nem gépigényes játék natúron fogyasztva :)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.09.02. 18:11:50 -
stoppos #29155 Furcsa, nekem ssd-n van, a töltési idő alatt nem tudom elolvasni a tippeket. Mondjuk semmi mod nincs fent, csak az alap játék. A steam sima hdd-n, a játék az ssd-n. -
Zozo0122 #29154 Nyilván. Sok dologban a Skyrim a jobb, sok dologban az Eternal, de jelenleg nagyon beszippantott. Nagyon hangulatos az egész, és olyan képeket lövök, beszarás a látvány. (minden maxon van, elképesztő - már nem maga a konkrét grafika, hanem a megvalósítás meg az összkép, ebben is messze túlszárnyalták a Nehrimet) -
#29153 Sziasztok!
Frissen ujrahuztam a steamet SSD-re es a Skyrim-et is a DLC-k es minden nelkul odaraktam.
Felraktam Enderalt, update, OneTweak kikapcsolva.
A betoltesi idok mit sem valtoztak a HDD-s valtozathoz kepest.
Azert Sata3-on egy 256-os 850 PRO SSD-n elvartam volna nemi javulast.
A jateknak 4 nativ CPUmag es 6GB ram van adva.
Tipp? -
Although #29152 Minek erőlködjenek ha felületesen is el lehet adni. :) Egyébként meg szerintem egy rpnél nem az a legfontosabb mennyire élethű. Mondjuk ebbe az irányba tart, komoly tartalommal együtt nagyot szól az biztos. a kamrát én is megtaláltam. nagyon figyeltek a részletekre is. Ezzel együtt persze méretben nem tud akkora lenni mint a skyrim. Mérlegelés kérdése mire mész rá. Egy biztos, kíváncsi leszek év végén hol végzi ez a kis mod a legjobb rpgk listáján. :) Mondjuk a CD projekt adott ki kieget. nem tudnám megmondani melyiket raknám előrébb. :)