30713
TES
  • Although
    Persze én vagyok a hülye, hogy ilyen mélységig érdekel :D Nekem is a kedvencem volt.
    Azon csodálkozok te aki sokkal nagyobb fan vagy nálam. Na mindegy,
    Edit: Direkt figyeltem, ami a halhatatlan vérben volt leírás azok meg se jelentek a dawnguardban. A saját loréjukra is nagy ívben szartak, na ez az amit a CD projektől nem fogsz látni!
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 19:40:21
  • Although
    Ok kérdés. Harkon szövege. A sárkány fősztori szövegei, a dark elf szövege miközben nyavalyog az őt gyalázó nordokon? stb. stb. Lejátszottuk már nem voltam egyedül ebben akik szerint a sztori nagyon nagyon alá lett rendelve a cselekménynek. Ezek konkrétumok vagy az én véleményem. A lore történetei eredetiek amik a nord vámpírokról vannak azok konkrétumok és azok passzolnak a dawnguardhoz vagy sem? Tudom megmagyaráztad mindig mindez csak csinosítás meg egyszerűsítés nem butítás az eredetihez. De vajon te objektív vagy vagy szubjektív?
  • PiszkosFred
    Egyszer tanulnad meg tiszteletben tartani azt, hogy valakinek mas a velemenye, es nem kezdenel el altalad tenykent kezelt random dolgokat kinyilatkoztatni, csak hogy ellentmondj, es annyira, de annyira nyugodt lenne itt a legkor. De egyszeruen keptelen vagy elfogadni azt, ha valaki nem habzo szajjal szidja a Bethesdat, vagy a soros jatekat.

Tisztelet, ennyi kellene. Nem en talaltam ki, kettovel lentebb ajanlottak, meg mielott ram lennel merges. En mar pont leszarom.
  • Although
    Egyszer betettem. Mert most is középen vagyok vannak akiknek a morrowind is gyenge volt és nem vitatkozom velük. Mert ők így érzik. Nekem nem és nem szubjektív szinten. Legyen összehasonlítás. Shoddycast mozijait nagyon szeretem. :) betettem már de legyen még egyszer, legyen összehasonlítás az akkor és a most között. Mit tudod a Beth egykor és mit most. :)
    Edit: Persze a mozi egy dolog. Van a skyrimről is :) De aki mindkettőt ismeri az tudja a morrwind ez a szint volt ténylegesen. :)

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 19:31:02
  • Although
    Ügyes. Le se tagadhatod, hogy firkász vagy :) Minden rosszindulat nélkül. Nem számolom, hányszor gyalázkodtatok már felettem sokkal durvábban. :) Mert nem izgat. Tudom minden írásomban ész érveket próbáltam felsorakoztatni. Most is így tettem.
  • Nos
    Vagy égetsz, vagy égetnek!
    Itt farkastörvények uralkodnak.
    Ez nem az álmos Közép-Európa, ez itt Skyrim, vagy Enderal, vagy már nem is tudom.
    De a lényeg: Vagy tűzlabdát dobálsz köszöntés helyett is, vagy tűzlabda által halsz. A naiv objektivizmus nem marad fenn egy ilyen kemény világban, egy ilyen kemény korban.
  • PiszkosFred
    Latod, ennyit a tiszteletrol. Nem telt el egy ora sem :D
  • Although
    Fair enough. :)
    Kis pontosítás az Enderalnak nem sok köze van a Skyrimhez nem mod.
    Ezért is igyekszem olyan dolgokat írni ami konkrétum lehet. Harkon szavai, a fősztori párbeszédei. Konkrétumok. Csinálhatunk, úgy, hogy magas színvonalúak de tudjuk nem így van. Vannak objektív és szubjektív dolgok így igaz. A szuperhős szövegek legtöbbször debilek. Van aki szereti, van aki nem. Főleg ha tudod az elődök magasabb színvonalon voltak megírva. Szaruman által említett deadric questek jobban vannak megírva és vannak jobban megírt részek. De összességében kiegyezhetünk benne, nem törték össze magukat a sztori írása közben. Ez nekem szomorú mert tudom ennél lényegesen többre képesek. Másnak meg nem, ez már valóban szubjektív. :) Bármit is ír Szarumán az Enderal sztoriról. :) Teljesen más dimenzió. :)
    Total war nekem is kedvencem.
  • Savaran
    Azért az nem semmi szerintem, hogy egy kb 5 éves játékról és modjairól megy a vita, elég erős hangnemben néha, felsorakoztatva az érveket ellenérveket pro és kontra, van aki szerint unalmas lapos, van aki szereti ezt a megteremtett világot! És itt jön be az hogy szerintem sok itt a szubjektív vélemény, és azért megy az acsarkodás hogy senki nem teszi az érvei mellé hogy: szubjektív magányvéleményem Ha ezt tiszteletben tartjuk, akkor rájövünk kár is acsarkodni! Egy jó példa erre az hogy nagy Total War rajongó vagyok, valamilyen formában mindegyik részével játszottam de nem mindegyik rész tetszik, sőt valamelyiket utálom, de lehet hogy másnak pont az jön be, de azért nem fogom a másikat máglyán elégetni!
  • Although
    Ha valakit érdekel, véletlenül találtam. Beyond skyrim video.
    Bruma video
  • PiszkosFred
    "Az igazi RPG e kettő keveréke lenne, de élő játékmester, vagy komoly AI nélkül nem algoritmizálható, vagy ha igen, ahhoz már valami szupergép kell."

Hiaba na, ha volt valami nagy elonye a Neverwinter Nightsnak (en speciel szerettem a szeriat, de van, aki nem), az pont ez, egy adott PW/serveren/hoston az aktiv meselo jelenletenek lehetosege volt anno. Fel tudta dobni a standard jatekmenetet... :)

TodD
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.25. 15:07:13
  • Although
    Ez már komolyabb amiről te írsz, Tod annak idején beszélt is róla szeretnék így megcsinálni, de ez gondolom tényleg meghaladja a lehetőségeiket. De, hogy quest szinten meg legyen oldva az lehetséges az FNV-be be is mutatták, meg lehet és most az enderal is egy kis csapat által. Azt ha beszélsz egy karakterrel, akkor ne csak egy opció legyen ez talán már elvárható. Bemutatóba bele is tettek egy két ilyen questet lásd redguard woman. Szimplán csak tudták enélkül is jól fog fogyni. sőt jobban.
  • SaGa
    Nem, az a következő szint, hogy a cselekedeteidnek következményei vannak, a világ reagál rád, nem csak te tudsz a világra reagálni. Ezt a TES alapokban is meg lehetne oldani némileg, de ezek nem erről szólnak. Ha lennének ilyen következmények, ahhoz más motor kellene.
    Vagy jönnek azok a következmények, amiket lejjebb írt valaki, hogy a falvak lakói kiirtják egymást mert vannak következményei bizonyos eseményeknek és végül ott maradsz egy üres világban egymagad.

Két hete befejeztem egy stalker mod fordítását, abban pl vannak ilyen következmények, de azt ezzel együtt sem nevezem rpg-nek. Az egy akciójáték, érdekes történettel, ami néhány helyen elágazik, attól függően, hogy korábban mit csináltál. A világ reagált arra, hogy elvégeztél-e egy feladatot (egyáltalán megkaptad-e, vagy simán elmentél mellette anélkül, hogy tudomást szereztél volna róla, és ha megkaptad, hogyan oldottad meg). De ettől még nem lesz RPG. Csak egy olyan FPS, amit többször is végig lehet játszani, ha minden lehetőségre kiváncsi vagy.

Az igazi RPG e kettő keveréke lenne, de élő játékmester, vagy komoly AI nélkül nem algoritmizálható, vagy ha igen, ahhoz már valami szupergép kell.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.08.25. 14:51:21
  • Although
    Kicsit se érdekel amit írsz :) Tegyél egy szívességet magadnak is meg nekem is. :)
  • DonnieBrasco
    Felesleges erőlködnöd, mindenki úgyis a saját posztok alapján ítél, te sem vagy kivétel, hiába hárítasz meg satírozol :)
    Egyébként meg azt írtad, nem olvasod a kommentjeimet. Honnan veszed, hogy bármit is fikáznék? Kis vetitőgép...
    Bizonyítsd inkább be, hogy tényleg nem olvasod a kommentjeimet. Ha válaszolsz, buktad ezt is.

Szerk: lol, ez gyorsabb volt mint a szerkesztési idő lejárta :D :D

DB
    Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.08.25. 14:47:25
  • Although
    Hát igen, így tényleg nincs értelme.
    - Melyik Hircine? Az még nem is volt rossz. A többi? Minimális szöveg, leginkább csak hentelés volt minden, az a gond teljesen mást értünk szerepjáték alatt. Persze már az vicc, hogy arról beszélünk melyik a jobb egy nagy múltú cég játéka vagy ez az amatör.
    A harmadik válaszod meg már teljesen mutatja semmi értelme folytatni. Nem a Dragon Age volt a viszonyítás.
    De itt már saját magad se tudod védeni amit írtál. Pedig szerintem egy open world világban sokkal elvárhatóbb lenne ez vagy legalább annyira mint egy scriptelt DA-nál. Hiszen így érzed van ténylegesen szabadságod.
    Edit: Azt meg csak poénból kérdem meg valaha is elindítanád requiem nélkül a játékot vagy az alap skyrim modok nélkül vajon mennyi ideig húzná a minimális kihívásával? Úgy érzem ti már egy modolt skyrimet hasonlítotok ezeknek a srácoknak a munkájához. :)

Ha figyelted én is írtam jelenleg ez a mod pontosan mutatja miért nem lehet megoldani, ha minden kis questet meg sztoriba ennyi időt ölsz mint ezek. Akkor tartalom nem lesz elég egy jó szintezéshez amit te rögtön ki is szúrtál. Így marad a szegényes tartalmú viszont lényegesen több játékidőt biztosító skyrim a kis virtuális valóságával, zömmel élettelen karaktereivel. Vagy választod az Enderalt ami bár skyrim világba játszódik de érezhetően a játékidő a sztori és a mellékquestek letudása adja a játékidőt. A kettő ötvözetére eddig csak a W3 és az FNV volt képes valamennyire. Ezek a srácok viszont, mindazt amit csináltak ingyen letették az asztalodra. 3500 órával. Lehet fikázni őket ahogy a DB félék teszik. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 14:45:08
  • DonnieBrasco
    A The Journey-ben megszámolni sem lehet, hányféle új sztori van, mivel több mint 400 (!) mod van benne.
    A legeslegdurvább viszont az, hogy teljesen stabil is... el nem tudom képzelni, mekkora mágus lehet az orosz, aki összefésülgette... Ja és ENB nélkül még baromi gyors is, nálam 60+FPS pedig nem csúcsgép. ENB-vel 30 körül...

Szarumán: nem rólad írtam!!! Téged amúgy is ismerlek 112 éve (Lotro stb.) :)
    Na, a The Journey-nél nincs modolás, csak másolsz és felülírod, és kész.
    Mondjuk egy ideig eltart, mert 30+ GB és isten tudja hány tízezer file...

DB
    Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.08.25. 14:04:29
  • Szaruman
    Haternek nem mondanám magam, mert elvoltam a moddal, de nem szívott be annyira, mint anno a requiem mod. Azzal több 100 órát játszottam, ezzel 1 kari, és nagyjából ennyi elég is. Kb úgy vagyok vele, h szép-jó, de vmi hiányzik belőle.
    A requiemmel egy gond van, h kb 2 óra fölmodolni a játékot minden szarral együtt, és ahhoz mostanában nincs türelmem :D
  • molnibalage83
    Ez jól hangzik, csak a Enderal úgy hallom, hogy emellé ad mást is. Mikor kjiöttek ezek a Skyrom modok, nekem nem volt kedvem újra elővenni, mert annyira lapos volt a világ. A Witcher 3 második végigjátszásra sem volt unalmas.
  • DonnieBrasco
    Fanboy-hater faltól falig szindróma, csak a skála végeit ismerik :)

DB
  • PiszkosFred
    "kicsit" :D
  • Szaruman
    - bármelyik daedric questnek érdekesebb storyja volt, mint itt bármelyik mellékquestnek
    - a divide quest, ahol a csávó leszarja a húgát? attól nem tudom, h miért kell elájulni. én az válaszottam, h muff dögöljön meg, mert irritáló volt. woohoo
    - az miért olyan nagy wasistdas, ha döntök, hogy 'a' hal meg, vagy 'b'? Ilyen téren pl egy dragon age mérföldeket ver a modra (mert ott néha 3 opcióból lehet választani, nem 2ből. Meh.)

Nem mondom ,h rossz a mod, mert nem az, de talán egy kicsit túlhypeolod.
  • DonnieBrasco
    Skyrim a The Journey gigamoddal nekem pont ilyen. Folyamatos elfáradás/éhezés/szomjazás (statokat csökkentik!), ha berúgok alig látok és folyton eltaknyolok :D, az életerő nem töltődik vissza magától, alig bírok cipelni valamit, átfázom a nem megfelelően vastag ruhámban, elázik a ruhám ha úszom, vagy esik az eső, stb. stb... Csak 15-20 nyílvesszőt bírok cipelni az elején, 10. szintig minden farkassal élethalál-harc, goblinok elől menekülés... 15. szinten már egész ügyesnek éreztem magam, megcsináltam egy sárkánypap-idézős küldit, hát a drága jó arc egy körömvillantással kinyiffantott :D Na majd 35-40es szinten jövök újra...
    Pénzem sosincs, minden rohadt drága, a fogadók is... stb stb. Nagyon állat :)

DB
    Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.08.25. 13:49:28
  • DonnieBrasco
    "A szerepjáték egy rpg-ben azon alapul te elképzelsz valamit és játszod"

Asztali szerepjátékokról hallottál már? Elvégre onnan indult az egész.... Na most kapaszkodj meg, tökéletesen definiáltad az RPG eredeti jelentését.

DB
  • molnibalage83
    Asszem bele kell húznom a Witcerbe vagy még ma felrakom ezt. Az ilyen jelenetek hiányoznak nekem az összes RPG-ből, ahol érződik az, hogy nem vagy félisten.
  • Zozo0122 #29086
    Ha már itt tartunk, hogy szerepjátszás, elbuktam a fogadóban minden pénzemet a hülye kockázáson :D Kb. 700 pennym volt, mind elnyerte egy farmer. Nem töltöm vissza :) Szó szerint kenyeret adtam el a fogadósnak, hogy legyen 10 pennym, amiből kiveszem a szobát éjjelre :D
  • Although
    Ezzel most megleptél. komolyan gondolod a szerepjáték egy rpg-ben azon alapul te elképzelsz valamit és játszod? tökmindegy a karakterek reagálnak e rá? Vagy ha már open world akkor az adott feladatoknál tényleg, legyen döntési lehetőséged?
  • Although
    -Ugyan már mesélj nekem arról melyiknek van csak fele annyi háttértörténete beszélgetése mint itt a bárdnak meg a két kezes harcos csajnak. :) ? Várom a listát.
    - Hány olyan mellékquest van benne ami eléri a színvonalát. mint akár a paintes questnek vagy divide questnek vagy a kísértetesnek. Segítek konkrétan 1-2 van. Abból egy amiben dönthetsz itt meg szinte mindbe.
    - Hol van olyan knowledges rész a skyrimbe mint itt?
    - Csak eddig több szöveg volt benne lv22-ig mint a skyrimbe összesen. színvonalasan megírva, emészthető módon nem egy le fel járó Harkon van aki arról beszél milyen fasza szuperhősök vagyunk mi. Tényleg hagyjuk ezt. Lehet mondani ami téged érdekel abba semmivel se jobb neked. De, hogy történet színvonalba ez jobb mint a skyrim az biztos.
  • Szaruman
    Mindig a legmagasabb nehézségen tolom.
    Az alap skyrimbe kb 200 órát toltam, azóta csak a requiem moddal játszottam (1k+ óra). Egy másik szintre teszi a játékot minden szempontból :)
  • Nos
    Ez teljesen igaz, csak mar messze lett volna attol, amire reagaltam. 3-4 karakterrel toltam, es csak azokat a fokuldiket csinaltam egy-egy jarakterrel, ami illett hozza. Takan ezert is vannak szebb emlekeim az eredeti jatekrol.
  • Zozo0122 #29081
    LOL :D Milyen nehézségi szinten toltad? Én sok dolgot megkaptam egyelőre a modtól, amit vártam volna az alap Skyrimtól: először is nem leszel túl hamar túl erős. 7. szinten még mindig nagyrészt vas cuccaim vannak. Jók ezek a set itemek, együtt érnek igazán sokat, de ahhoz össze is kell gyűjteni őket. A nevesített bossok is tetszenek, azok a Nehrimben is tök jók voltak, hozzáadnak az élményhez szerintem. Fedezd fel rendesen a térképen, tele van olyan dolgokkal, mint a Skyrim volt, a felfedezés öröme itt is megvan. Vagy tele van ilyen apróságokkal, hogy pl. Gothic/Risen módjára kiásható sírok, stb. Ami még nagyon nagy plusz, hogy kijelzi azt a párbeszédopciót, ami továbblendít a storyn, így nem kell visszatöltögetni, ha valamire nem tudtál rákérdezni. A Skyrimban is sok mellékkarakter rendelkezett érdekes napi szisztémával, de erre itt is figyeltek, ez a Nehrimben még nem igazán volt így. Még a banditák is - már2x hallottam elhangzani egy banditavezér nevét, de megbízást még nem kaptam a megölésére, gondolom majd jóval később fogok.

Egyébként én nem fikázom a Skyrimet, nagyon szeretem azt is, még alapszinten, modok nélkül is. Vagy 600 órám van benne összesen.
  • DonnieBrasco
    Jó írás.

DB
  • SaGa
    Olvasgatom itt a pro és kontra érveket és úgy tűnik, nagy a zavar a fejekben az RPG fogalmáról. Nem konkrétan neked szól, ne vedd magadra, inkább úgy mindenkinek.
    A TES széria darabjai alapot adnak a szerepjátszáshoz. Az, hogy szerepjáték, vagy agyatlan hent lesz-e belőle kizárólag magán a gép előtt ülő játékoson múlik. Igen, van lehetőséged minden szir-szar questet bevállalni, párhuzamosan csinálni az összes céh feladatait, de akkor az nem szerepjáték, hanem valami zagyvaság..
    Ott kezd szerepjékká válni, hogy a kedves játékos képes magát beleélni egy szerepbe és az alapján vállalni vagy elutasítani a feladatokat. A programnak mindössze annyi a hibája (most csak ebből a szempontból vizsgálva, a harcrendszert, lore hűséget és egyebeket most nem vizsgáljuk, abban többnyire igaza van azoknak, akik szerint a TES3 óta az folyamatosan romlik), hogy a választást, a feladat megoldásának módját nem jutalmazza vagy bünteti aszerint, hogy a karakter minek képzeli magát a játékban. harcosnak, mágusnak, tolvajnak, bárdnak, stb...
    De honnan is tudná, mi van a fejedben, amikor játszol, hisz nincsenek classok, a karaktergenerálásnál nem kell megadnod, hogy most ki is vagy. Magadnak, a fejedben kell az elképzelt classodhoz tartani magad. Erre sajna nagyon kevesen képesek, inkább mindeki superhero akar lenni, minden vonalon. De ez nem a játék, a játékos hibája. Sajnos nincs játékmester a programban, aki mindenféle büntetésekkel sújt, ha nem úgy viselkedsz, ahogy a PC jelleméhez illene.
    Ha lenne, akkor azért köpködne a legtöbb játékos, hogy nehogymár ne lehessen egyszerre vérfarkas harcos és főmágus is egyben, mert ne a fejlesztő döntse már el, mi akar ő lenni.

Ennyi az egész. Kaptunk egy alapot, vagy élünk, vagy visszaélünk vele. Aki a TES-ektől összetett, élvezetes fősztorit vár, alaposan el van tévedve. Nem arról szólnak. Sosem szóltak arról. Ezek csupán keretek, világok, amike be lehet költözni. Az, hogy sikerül-e, rajtunk múlik.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.08.25. 11:19:45
  • DonnieBrasco
    A folyamatos játékalázók (pláne ha a játék saját topicjában teszik) egy külön faj, általában valamilyen háttérproblémával.
    A legjobb az /ignore, esetleg a ban, ha nagyon elvadulnak.

Teljesen érthető, ha valaki csalódik egy játékban (vagy annak egy-két tulajdonságában), és ezt el is mondja felháborodva. Egyszer. Vagy 2-3szor, megjelenés után.

De aki *évekig* visszajár fikázni, azzal bizony gondok vannak....

Amúgy a Skyrim problémáját (elveszik a fókusz a sok szál között) elég jól leírtad. Meg azt a jelenséget, hogy ha valaki "kijavítja" vagy átírja a gyűlölet tárgyát, akkor az egyből tökéletes lesz, amit imádni lehet :) Természetesen picit sem elfogultan...

Szaruman: LOL :)

DB
    Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.08.25. 09:51:10
  • molnibalage83
    Ha majd egyszer eljutok a MOD-ig, akkor majd reagálok erre. Apró hiba, hogy az általad felsorolt hibák nagy része igaz a Skyrimre vagy minden RPG-re..
  • Szaruman
    Nem tudom, h miért vannak így elájulva az emberek a modtól. SEMMIVEL sem jobb, mint az alap skyrim, sőt... Oda-vissza bejártam a területet, a questek 90%-a megvan, a fősztori egy része van még hátra, és kb ennyi. Túl nagy késztetést nem érzek arra, h újra toljam (arra sem igazán, h befejezzem).
    A játékmenet olyan szinten szar (gyk: UNALMAS), h szarabb, mint az alap (vanilla/unmodded) skyrimban, balance sehol, a található felszerelések 97%-a szar, az EGÉSZ játékot summon fegyverekkel toltam le. Crafting úgyszint felesleges, charlvl80 körül vagyok, és max 50es craftos cuccokat találtam. Ok, kivéve a hátizsák, ahhoz 90 kellett.
    A skill rendszer szar, lvl 10-en ki lehet masterelni egy fát, úgy, h a hozzá tartozó képesség szintén lvl 10. Röhej.
    Ami a skyrimban érdekes volt, az innen hiányzik, Nincs mit felfedezni, mert minden barlang vége annyi, h van vmi nevesített szar, ami szintén 1hit, és akinél semmi érdekes nincs az égvilágon. Max vmi setcucc, amiből kb 15 van a ládában. Egy nyomi ereklyével nem találkoztam, volt az egész játékban 3 hely, ami nem tucathely volt. Helyek, amiknek története van. Ahol pl a 7 levelet kellett összeszedni az apothecaritól (amivel a küldinek nem lett vége, hooray), meg 2 másik hely, amire már nem is emlékszem.
    Ez a blőd duma meg, hogy a npck mennyire "élnek", meg blablabla. Ugyan már, semmivel sem élőbb a játék, mint a skyrim, 0 különbség van. Ott is van története egy halom karinak, itt is, ennyi. Ettől azért ne legyen már orgazmusunk.
  • Nos
    Nem akartam negatívumot írni az Enderalról, mert láttam páran milyen lelkesen tolják, és ez tök jó, de azért sajnálom, hogy ennyire alázzátok a Skyrimot, amire az egész épül. A Skyrim főleg azzal volt kevesebb, hogy több volt. Túl sok szálat, guildet lehetett megnyitni, amiknek nem sok köze volt egymáshoz, de mindenki elindította. Innentől kezdve általában vissza is vetette a hangulatot az, hogy az ember megcsinált egy questet a főstoryból, aztán egyet a varázsló guildnek, aztán meg a dark brotherhoodnak, majd még elment megölni egy akármit, mert egy falusi épp megkérte rá. Így teljesen elveszett a fókusz, és a történetek hangulata is. Főleg ha az ember ugyanazzal a karival vitt több guildet is, és a questeket nem logikai sorrendben, hanem távolság szerint csinálta. Itt ez jobban működik, mert egy főstory van, és pár mellékküldi. Tényleg jobb lett, mint a Skyrim, de már lehetett tanulni annak a hibáiból. Jelenleg egy fél órára nem tudnék leülni a Skyrim mellé, unalmasnak tartom, ha meglátok egy tipikus skyrimos katakombát már keresem a kikapcsgombot még a böngészőn is, de amikor kijött azért elég gyorsan beleszaladt vagy száz órám. Kiismertem, nincs benne újdonság, ennyi.

Örülök, ha valakit visz előre az Enderal lelkesedés, de ebben azért a várakozás pszichológiája is benne van, pl:
    "
    Lv22. Fősztori ez az első játék ahol érzem a társak akikkel együtt megyek tényleg erősebbek mint a karim sztori szerint ez jogos is.
    - Ki emlékszik ilyenre? Edit: Ez képletes, mert többet sebzek, de nem fekszenek ki és mennek előre. Darálnak.
    "
    Szerintem ha végiggondolod, akkor egy rakat ilyen játék van, ahol a követő nem fog semmiképp meghalni, mert kell a történethez.

Én végülis abbahagytam az Enderalt, nem azért mert nem jó a maga nemében, csak nekem még mindig túl skyrimos.
  • PiszkosFred
    Arra is ravilagitanek, hogy nincs 300 fos a BGS, jo vicc mar, a teljes studio osszes fejlesztoje az osszes projekten van annyi. A tobbivel egyetertek.

Ok a Skyrim csapat, akik azota (+/- 10-15 fo) a Fallout IV-et hegesztettek, de a Nuka World DLC utan mar most egy ismeretlen projektre fokuszalnak.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.24. 22:44:52
  • Although
    Jobban utánanéztél tény. :) 7-8 fő azta, meg a többiek. :) Lassan utol érik az Obsidiant :D
    Mégis 10 percben több élő karijuk van mint az eredetinek 300 emberrel 2 óra alatt.
  • PiszkosFred
    Csak a pontossag kedveert:

14 fobol all az alapcsapat, ebbol 7-8 csak ezzel foglalkozott az elmult 3 evben, a tobbiekbol ketto IT mernokkent vegzett tavaly munchenben es azota ok is csak ezt hegesztettek/tik. Ezen felul van egy szinten nemet kozossegi menedzseruk (mi tole kapjuk legtobbszor a friss anyagokat es vele tartjuk a kapcsolatot), bar o egyszerre tobb csapatert felel, ez a munkaja, de siman megoldja. Na a tobbiek tenyleg csak munka mellett segitettek es fejlesztettek. Illetve van egy rakas "amator" segito (bar a hobbi modder jobb kifejezes az amator kisse pejorativ ertelme miatt), aki "csak" bekuldtek a kert anyagokat.

Evek ota tervezik, de jogi szempontbol mindenkeppen jobb volt nekik varni, es csak iden (ez a terv), de legkesobb jovo ev elso negyedeben onallo fejleszto studiova akarnak valni, mint mondjuk a Long War Studios, akik szinten hasonlo utat tettek meg, igaz rovidebb ido alatt es masik stilusban.