The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Dawnguard, Hearthfire és Dragonborn.
RoboKutya78
az már jó ár tényleg😊
3 vagy 4 csgo kulcsért vettem annó
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.06.13. 12:36:23

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

PiszkosFred
A legendary kiadas legutobb 1700 Ft volt (5 euro). Ennel komolyabb leertekelesre nem erdemes szamitani, 2000 HUF koruli osszegert mar megeri.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RoboKutya78
3 kiegészítője van ha jól emlékszem
És most talán kap is a játék egy kicsivel komolyabb figyelmet és leértékelést is.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.06.13. 12:31:25

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Mennyi DLC van kb? Én még anno dobozosan vettem, Steamen is megvan, de ha nem sok akkor nyári vásár alatt beszerzem, hogy legyen ingyé' remastered.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
húú ez jó hír😊Gondolom nem 1-2 gigás lesz😊

benőmenő
Akiknek megvannak a dlc-k, vagy már a Legendary Edition-t vette, annak ingyér jön patchben a javított kiadás. <#eljen>
Tweet
joceruza
Helló!
Az RND miatt vissza kellene vennem a timescale-t,de nem tudom meddig stabil. Most 10-en van. Szabad még csökkenteni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

genndy
Bárhol ki lehet adni, de zárt térben (a zárt terek is mind külön cellák) azért működik jobban, mert az aktuálison kívül az összeset frissíti. úgyhogy ha kilépsz, akkor már a kültér is frissített lesz (elvileg, wiki leírás alapján, de soha nem próbáltam ezt a parancsot, nem volt rá szükség).
Mod is bezavarhat, mert azokban sok a script, de azt kiszűrni, hogy éppen melyik a ludas, nem egyszerű. Magyarításra nem gyanakodnék, végignyomtam vele a játékot DLC-kkel együtt, és nem volt gond.
Ha annyira kell, általános cuccot konzolból is odaadhatsz magadnak (uespwiki), küldetéstárgyat inkább ne.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszönöm a gyors segítséget.

Már régen túl vagyok a három héten, ráadásul már vagy harmadszorra kezdek neki. Trükköztem már sok mindennel.
Lehet hogy a sárkányfix kiegészítő vagy a magyarítás zavarja. Nem tudom. Már egyszer régebben végigvittem a játékot és akkor nem tapasztaltam ezt a hibát. Ez a konzol parancs viszont érdekes. Ki fogom próbálni köszönöm. Csak zárt térben működhet vagy a szabad ég alatt is?

Viszont hogy ne csak panaszkodni haljatok ajánlom figyelmetekbe a Project Flintlock Rifle - Sequel to Musket Modot.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/26653/?
Fekete lőporos muskétákat, karabélyokat, mordályokat lehet kovácsolni.
Rengeteg féle lőszert lehet készíteni hozzájuk. A mérgezett vagy a mágikus tulajdonságúak mellet megtalálható a "klasszikus" puskagránát is amit a a XVIII-XIX. században használatos gránátlövő mordályhoz hasonlító fegyverből lehet kilőni.
Lehet lóhátról is használni. A töltése a játékban található számszeríjat utánozza.
Én egy muskétát csináltam amivel ha meglőttem egy óriást leseggel tőle 😊
cikasz
Hát elvileg nem. Legalábbis nem vettem észre meg a játék sem szólt.

http://www.akciofigura.hu

RoboKutya78
Nekem az alapjátékban az nem tetszett hogy hiába vannak tele a bányák temetők kancsókkal ládákkal igencsak ritka hogy legyen is bennük valami értelmes dolog moddal meg még nem próbáltam.Azóta meg hogy csak notim van nem is játszottam vele😞Pedig igen csak kedvem volna hozzá

genndy
Nem fájl tehet róla, hanem script, azt nehezen javítod.
Vártál eleget? Tényleg elég sokára frissül (én játékbeli 3 hétről tudok). De van rá konzolparancs, "pcb".
(Purge cell buffer) Érdemes beltérben kiadni. Minden cella frissül újralátogatásnál.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Savaran
30 játékbeli nap után elméletben újrafrissül abban az esetben ha nem abban a szektorban vagy, bár egyszer én is jártam úgy holdkőérc bányával hogy nem termelődött újra.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Üdv!

Nem tud esetleg valaki valamilyen megoldást cellafrissítés hibára?
A növények, tárgyak, érclelőhelyek nem jelennek meg miután begyűjtöttem őket soha többé.
Nem tudom melyik file felelős ezért lehet hogy kimondottan azt kellene valahogyan javítanom.
RoboKutya78
Nem vagy vámpír véletlenül ? ha jól emlékszem engem akkor kergettek meg csak

cikasz
Sziasztok.
Nem tudjátok, hogy a Riften-i őrök miért támadnak meg automatikusan?
köszi

Oké töröltem a régebbi mentéseimet, beállításaimat így elindult.

Intel Core-i5 4690 3,5Ghz, R9 280x 3gb, 16GB RAM

Na igen, leszedtem a Journeyt, feltettem, indítanám az SMC.exe-ével mert youtube-on azzal inditják. De semmi, összeömlik a játék, nem múködik ez se normálisan. Egy normális ENB-t, grafikai modot még nem találtam ami normálisan működne. Miért ilyen problémás mindegyik?!

zozyk
Én azt használom. 😊
Nagyon állat az a csomag.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Dante73
Ha pakkot használsz, és kikapcsolod, kiveszel egy mod-ot, 1; ha bármi más hivatkozik rá, akkor összeomolhat a játék, (Fagyások, kilépések, előbb-utóbb tönkremenő mentések) 2; új játékot kell kezdened.
Én annak a kikapcsolását nem javaslom. Viszont, (nem tudom, a pakkban van-e) de érdemes alternatív kezdést választani, ahol van házad. Így nem lesz gond az alvással. (ha nincsen, akkor ajánlom a Kull mod pakkot, abban mind a kettő benne van. És bár jó nehéz, de annyit hozzátesz, hogy érdemes azzal játszani, ráadásul, magyar nyelvű, teljesen. Lejjebb linkelve van.

http://www.freetvmaci.info/

zozyk
Az evés,ivás & alvás-t az iNeed mod csinálja.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Valaki segítene mit kell kitörölnöm a The Jouneyből hogy kiszedjem a no fast travelt meg hogy ne kelljen ennem, innom aludnom mindig?

én is csak valami you tube videón láttam a "lónak a füleit" mint régen az Oblivionban. Nagyobb baj az viszont hogy cseppet bugos vagy mi a bánat nálam ez a mod de megpróbálok javítani rajta valahogyan.
Gyorsan atfutva nem ír semmit róla szal sztem nem kavar bele az alapba ezügyben. Viszont nem emlékszem lehet fps-ben lovagolni
Alapból F12 a steam-nek a keplopoja.
Másikra passz, mit ír a mod descreption?
Most szeretném elkezdni megint a játékot, de nem alap grafikán. Viszont a modokat sose tudtam úgy beállítani hogy jól müködjenek egymás mellett valami hiba mindig volt benne. Kérdésem ha leszedem az the Journeyt az menni fog-e normálisan illetve ha valamelyk mod nem tetszik ki kapcsolhatom-e? Tartalmazza az alapjátékot a kiegészítőkkel vagy csak mod?
Utoljára szerkesztette: sztar007, 2016.06.03. 16:38:13

Tisztelt játékos kollégák!

Az Immersive Horses modnál hogyan lehet beállítani azt hogy belső nézetben is lehessen lovagolni akár hajdanán az OBLIVIONBAN?

Képeket hogyan lehet csinálni a Skyrim játékról?
RoboKutya78
<#eljen><#email>

joceruza
Már megvan,de köszönöm a segítséget! A zöld gombot nem vettem észre. Már fent vagyok. Újra.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

PiszkosFred
Kepet tudsz loni rola, hogy mirol is van szo? Az sokat segitene.

joceruza
És tényleg! Volt alul egy zöld gomb! Kislányos zavaromban nem is vettem észre,annyira be akartam lépni! Köszönöm! <#worship>

joceruza
Nem tudom mi lehet a baj.....

RoboKutya78
A szöveg alján volt egy zöld gomb nem tudom már milyen szöveggel arra kattantam és beengedett nem kellett reggelnem
Nem lehet hogy régen jártál fent és jegelte a fiókodat mert én régen voltam fent.

joceruza
Nem hiszem. Újra lehetett regelni. Kért új emailt,jelszót is. Kaptam egy emialt is abiben volt 2 kód. Bemásoltam ahova kérte és azt írta hogy minden rendben. Viszont sehogy sem enged belépni.

PiszkosFred
Nalam mind a Skyrim mind a Fallout nexus aloldalak mennek rendben, a fooldallal egyutt. Nem lehet, hogy a szolgaltaod miatt kerultel te fekete listara, es ilyenkor egy captchat dob a rendszer, hogy tenyleg te vagy az, nem valami robot/script arrol a hostrol/iprol?

joceruza
Valaki tudja hogy mi történt a Nexus-al? Belépek és kiad egy teljes oldal szöveget. Hiába a google fordító,nem igazán értek semmit a hackeren kívül. Sem kilépni,sem regisztrálni,semmit sem enged. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Dante73
Az a rész eléggé zavaros nekem is. (Gondolom, aki telepítgetett már ENB-ket, annak nem az)
Én az első ENB telepítést-törlést megcsináltam, az enblocal.ini miatt, a másodikat ahogy áll hagytam ki. És így is működik. Jó nálam (talán Win10 miatt) kilépked, vagy el sem indul... Viszont ha megy, akkor meg nincsen gond...
Azt tanácsolom, azt a lépést hagyd ki, De utána folytasd a videó szerint. Megéri nagyon. Egész más Skyrimet kapsz cserébe.

http://www.freetvmaci.info/

Nincs esetleg valami egyszerüen telepíthető Mod pack?
Nem tudtam összehozni.Még az ingame rész elött ahol "törli vagy sem" a file-okat ott elakadtam.Nem is értem mit csinál annál a résznél.
Biztos aki modder vagy van tapasztalata annak sima ügy.Én először próbálkoztam meg lehet utoljára is😊)
Kly
Az utóbbi időben viszonylag ritkán járok fel SG-re, így örülök, hogy te rendszeresen olvasod a topikot és beavatkozol, ha szükséges.

Scientia potentia est.

Maximus4
Megtörtént! Bár halkan jegyzem meg,van hg(?) is.

Legyetek szívesek a továbbiakban a topik témájánál maradni és ahogy tigeroo mondta,ne etessétek!
Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szaruman
Szerintem már lepattant.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

tigeroo
ne etessétek már a trollt. megkérek egy modit hogy törölje az utcsó pár hsz-t... röhej
PiszkosFred
Ezek egyeni ertekek, egyeni dontesek, egyeni megitelesek es felfogasok, nincs ezzel baj, tiszteletben kell tartani. De nem vagyok abban biztos, hogy ezekrol a gondolatokrol itt, nekunk, itt, a topikban tudnunk kellene.

Köszi srácok a segítséget. Azt üzeni, hogy a Farkas és a Vilkas is megadta a Purity-t, és miután mind a kettőt megtisztította, utána ő is meg tudott tisztulni. <#worship>
cikasz
Hoppácska : Kull modpack 2!

Wreck86
Nem tudom megunni a Skyrimet, tényleg mindig ad valami új jópofa, izgalmas dolgot.
Most, hogy mágus karakterrel próbálkozom (soha életemben nem voltam ilyen típusú játékos), durvább meg nehezebb ,de annál szórakoztatóbb. 😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

PiszkosFred
Igen, bocsanat, arra gondoltam, a mezei vampirsagra ertelemszeruen immunis.

Kigyogyulas macerasabb vampirsagbol, oke, de ha bug van konzolon, akkor muszaj elore nem kalkulalt keruloutakat tenni 😊, leven nincs console command es egyeb hasznos joszag, mint PC-n. Bar szerintem ha kigyogyitja a masik ket emlitett tarsat is, az is megoldja majd a dolgot, legalabbis netes utanaolvasgatva ugy fest, sok embernek segitett.

Fantusz
Vérfarkas nem válhat vámpírrá, immúnis minden betegségre, fertőzésre, amire te gondolsz az a vámpír lorddá válás lehetősége.
Megoldható, ha fönt van a DLC, bár, ha vérfarkas nem szeret lenni, az élőholt lét sem biztos, hogy szórakoztatóbb, s a vámpírságból kigyógyulni macerásabb, mint a démontól megszabadulni