30713
TES
-
#28899 Akkor először fek kell rakni a Skyrimet? Lényegében letöltésvezérlő van hozzá?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.15. 21:29:52 -
Although #28898 Nyugodtan tehetsz egy próbát mert saját launchere van és még a prosszi magszámot is beállíthatod. :)
Edit: Biztos el fog indulni legfeljebb nem lesz szuper szép. :)
A rendelkezésre álló ramot is beállíthatod. A lényeg töltsd le a launchert a telepítést is az végzi meg a patcheket is leszedi. Kicsit alázzák a Bethet ami nem szép :) Edit2: Mivel a Beth még a Fallout 4-hez is szegényes launchert ad. :)
Telepítés kisokos
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.15. 21:24:34 -
#28897 Végtelen időm nincs. A Witcher 3 egyik kiegjét sem toltam végig... Lesz elfoglaltságom. XD
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.15. 12:00:51 -
Nos #28896 ATalos ilyesmi, bar nem probaltam. -
#28895 Unalmas lenne. -
#28894 Ha már németek, tiszta Risen az egész Skyrim motor alatt:D(meg gondolom emiatt egy kis gothic beütése is van)
Tényleg az a negatívuma, hogy Skyrim motor alatt és fejlesztői környezet állt csak a rendelkezésükre, viszont az is igaz, hogy emiatt olyan cseszettül elképesztő környezetet alkotni:)
Én csak videókat néztem róla, mert nem hiszem, hogy a gépem ezzel már megbírkózna, de miközben néztem, a környezetről annyira az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne egy ilyen nyílt világú, de nem teljesen elszabadított sandbox ahol igen részletesen ki lehet dolgozni mindent és nem kellene feltétlen egy világmegváltó fő quest, csak telebaxszni ezernyi puzzle-el és fellelhető titkos dolgokkal.
Az egész játék szólhatna arról, hogy részletről-részletre fedezed fel ezt a számodra ismeretlen világot.
Tudom, hogy ilyen amilyet én így elképzelek soha nem lesz, de amikor egy olyan játékot látok vagy játszok amiknek bizonyos részei teljesen beleillenek az általam vizionált elképzeléshez mindig rám tör ez:) -
Nos #28893 szuper, lassan lejon :) -
Although #28892 Így pár óra után, szépen beszippantott, a fő sztoriból még nem sokat láttam. De a mellékquestek nagyon nagyon színvonalasak egy amatőr csapathoz képest. Szégyen, a profi csapatok jelentős része köszönő viszonyba sincs velük. Szerintem ez az egyik jelölt az év rpgje címre. Abból kiindulva ha ilyenek a mellékquestek milyen lehet a fő sztori :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.14. 20:14:18 -
#28891 Éltem már át én is hasonlót, minden egyes új skyrim karakter elkezdése előtt jó előre eltervezem hogy hogy lesz, őrlődöm mindig hogy ne a számomra tetszetős és jól bevált "harcos útja" szisztémát kövessem, hogy jó páncél, jó kétkezes kard, jó íj, nincs kockázat történet legyen, hanem valami más, de mindig csak az lesz hogy harcos lesz:) De most elhatároztam hogy varázsló, egy csak varázsolni tudó varázsló, punk tum :)
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.08.14. 19:52:12 -
Although #28890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kieg:
- Van knowledge alapú xp is mint a DA-ban. Tehát új helyekre jutsz vagy a beszélgetés során használod a hozzá tartozó kérdéseket, hogy többet megtudj a világról xp-t kapsz.
- Van karma rendszer is. -
Although #28889 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A questek egy része mesélős jelegű,
- A sztori jól felépített van bevezető intro is :)
- Ahogy azt elmondták próbálják ötvözni a DA-t a skyrimmel
- a világ tagolt és sztori szerint haladós szóval nem tudsz össze vissza menni persze mehetsz megállás nélkül tovább de akkor nem fejlődsz xp alapú a játék.
- van sajátra szabott craft, enchant stb.
- A sárkányka kiabálást kivették belőle.
- Viszont van egy arcane fever ami egy visszahatás ha saját magadra heal spellt vagy potiont használsz 100%-nál meghalsz.
- jópofák az npck.
- A sárkányka kiabálás helyett meditation van ahol a karakter fejlesztés történik. aktiválás esetén egy meditációs helyre. Majd vissza ha újra megnyomod.
- Hát végül is olyan amilyennek a skyrimet szerettem volna. Persze ebből nem lehet 20 milliót eladni :D
Elsőre ennyi. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.14. 18:37:01 -
Zozo0122 #28888 Mesélj róla spoilerben, hogy mi a helyzet, mennyire lett jó, ha van kedved :) -
Although #28887 Ez a arcane fever dolog kikészít :D
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.14. 17:23:48 -
#28886 Nemrég én is újra belekezdtem a játékba.
Először egy punk nordot indítottam aki úgy gondolta megreformálja a kard és pajhzs ahrcmodort a pajzs és tűzcsóvára.
Mivel elég hamar kiderült, hogy a világraszóló ötlete nem túl hatékony gyorsan visszatért a régi jó nord életútra, ám ekkor már túlságosan elszokott az efféle harcstílustól ezért inkább beteljesítette régi hőn áhított vágyát, egy házat és egy feleséget.
25 óra játék után reseteltem a hősöm:)
Ennek nevét senki nem tudja, mert túlságosan kimondhatatlan, még ő maga sem, hisz ő meg túl ostoba ahhoz, hogy megjegyezze.
Mivel arcszerkezete a legundorítóbb orkét is fölülmúlja és body-builder felsőteste ellenére túl gyenge egy tőrtől nagyobb harcezköz fölemelésére és már különben is benne van a korban, vagy a kor van benne, mindenesetre alkimistának állt a szebb jövő reményében.
Hamar rájött, hogy a gyenge italjait senki nem veszi, ezért gyorsan valami jövedelmezőbb foglalkozás után kellett néznie.
Úgy gondolta beáll akkor világmegmentő hősnek, ám mivel ocsmány,öreg és gyenge, senki nem volt kiváncsi rá.
Esélyeit a krónikus páncéliszonya is rontotta.
Szóval így vágott neki a világnak az alkimistából lett tolvajgyilkosom.
No páncél,alkímia all the way, egész érdekesen működik a lopakodás ebben a játékban, a baráti npc-ket ott lopod ki ahol akarod, de nagyon érdekesen működik a lopakodás az ellenséges npc-kel szemben is.
A pickpocket is bullshit, egyrészt vadrandom az egész(szóval éljen a reload 600K), másrészt amíg nem grindeled végig a speech ágat, a lopott holmi nagy részével az ég világon semmit nem tudsz kezdeni..(ráadásul mennyi pontot belepazarolsz a semmire, mire oda eljutsz..)
A legidegesítőbb nekem mindigh is a enchanting volt.
Ennél hülyébben nem lehetett volna megoldani.
Vagy 70-80-as szintig használhatatlan az egész rendszer érdemben, ráadásul emiatt bele vagy kényszerítve a kötött karakter irányokba.
Másik az újratöltési rendszere, nem elég idegesítő a nyomorult soultrap varázslatodat a megfelelő célpontba bejuttatni és még az haljon meg kb 60mp-n belül, de cserébe semmi lószart nem kapsz, hogy az adott lény egyáltalán milyen léleknek számít, milyen hasznos az is, hogy emberekre nem hat...
Na meg mennyire nem áll ennek a játéknak jól a taktika harc és felfogás az hihetetlen.
-
Although #28885 Ja ja :)
Ha csak egyre van időd akkor ez új hús szóval. :)
-
#28884 Miert "vagy"? Siman "es!" -
#28883 Basszus, akkor ezt vagy a Witcher III-at tolja az ember? :) -
Although #28882 Belekezdtem, hihetetlen megint amit ezek a srácok alkottak. Ez élő lélegző világ.
-
#28881 Kíváncsi vagyok, hogy a DVD-m működik -e még. :) -
Although #28880 Naon fasza. Tehetem fel újra mekkora élmény lesz. :) -
#28879 Itt az angol verzio, hajra!
-
SaGa #28878 Emlékeim szerint a summoner az ultimate fegyvertelen mágus a Skyrimben. A destroyer sokkal később lesz elég erős ahhoz, hogy puszta kézzel, csak a varázslatokkal harcképes legyen.
Enchantolt tőrrel vagy karddal, idézett íjjal már más a szitu.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.08.13. 13:01:11 -
#28877 Mostanában akarok majd kezdeni egy új karaktert, és megmondom őszintén háromszor "maxoltam"(100 as kovácsolás, 100 kétkezes harc 100 nehézpáncél 100 kovácsolás) ki kétkezes harcos karaktert, de a mágus karakter sohasem vonzott igazán, így tapasztalatlan vagyok, tanácsokat szeretnék kérni hogy érdemes úgy varázslót húzni amolyan Gandalf stílusban hogy nuku páncél nuku kard nuku íj (jó Gandalfnak volt kardja) elégséges varázslatot lehet beszerezni ehhez a whiterun-i varázslótól? -
#28876 Konzol, godmode, kikecmeregsz, godmode off. -
#28875 Hihetetlen hibaba futottam bele.
Abban a banyaban ahol a transmutation Spell book van, van egy hatso kijarat karokkal megtuzdelve.
Ott mentettem el a jatekot, majd kileptem
Folyataskor betolti, majd beledob a karokba es meghalok :)
Ezt a szivast... -
Tibbbor #28874 Hozzád hasonlóan én is szívesen szebbé tenném az alapjátékot(főleg, hogy időközben a korábbinál jóval izmosabbá fejlesztettem a gépemet), de amikor perceken át kellett olvasnom a setup tanácsokat - ahol még az egyes mod-ok telepítési sorrendje se mindegy! - illetve ahol a mellékelt konfig 2 db GeForce GTX 980-asból és 3.4 GHZ fölött muzsikáló i7-es prociból+16 giga RAM-ból állt, inkább lemondtam a dologról. Nem akartam összekuszálni a gépemet és a játékot. Szerintem Nálad is erről lehet szó. Ahogy olvastam, elég szigorú szabályok szerint telepíthetők ezek a modok, nem véletlen, hogy oldalakon keresztül sorolják az install szabályait.
Ugyanakkor én is keresek olyan modokat, melyek egyszerűbben felpakolhatók és dobnak valamit a látványon, de nem túl bonyolult a használatuk. Létezik ilyen egyáltalán? :) -
#28873 Sziasztok!
Clean install utan felraktam a kovetkezoket
High resultion texture pack
unofficial legendary edition patch.
felraktam a legujabb ENB-bol a d3dx9,dll-t a game konyvtaraba, es a season of skyrim modot, csak igy manualban performance setuppal.
atirtam a skyrimprefs.iniben amit kellett es az enblocal.ini-ben auto memoria detektalasra allitottam.
ENB nelkul 80+ fps-en van, es azonnal tolt a game.
ENB-vel (ha csak a dxdll van bemasolva akkor is) vagy fel-1 percet kell varnom amig a logo a jatek inditasanal megjelenik.
Uj jatek kezdesekor es meglevo (jatek eleje autosave) betoltesekor is par perc jatek utan a monitort signal out-al kikapcsolja a dolgok mennek tovabb, de lefagy a bill is., szoval reset.
Talalkozott valaki ilyennel?
Koszi -
#28872 Hali!
Felraknak egy olyan ENB-t, ami nem szaggatja szet a gepem, de megis jol nez ki.
Tudnatok mondani egyet?
Csinaltam egy clean installt csak a 3 kieg, patch es highres texture pack, ami a legendaryban bennevan
A tetrachromatic ENB 25 FPS-nel tobbet nem tudott ezen a vason.
I7-2600K
8GB ram
HD6870 1GB
SSD
Mik vannak amik gyorsak es szepek?
Koszi! -
#28871 Kull Modpack 2.0, morrohunon nézd. -
#28870 Újra feltelepítettem a játékot és szeretnék mod tippeket kérni.
Elsősorban egy jól működő needs mod, illetve olyan modok amik tartalmasabbá teszik a világot esetleg amik a fejlődési rendszerét érdekesebbé teszi.
Frostfall ismerem mint survival mod, de több nem jut az eszembe és a skyrimnexus top file-ok között sem látok semmi hasonlót. -
#28869 Amen, de.... a memoriakezelest es a stabilitast majd csak akkor udvozoljuk, ha lattuk es tapasztaltuk is. Sajnos a gamebryo/creation engine eseteben a PC-s portnal voltak erdekes esetek regebben is, es kellett jo par patch (vagy unofficial tweak/patch), mire tenyleg stabilla valt minden (jobb es szarabb) konfigon.egyarant :) -
pjboy091 #28868 Szerintem az sem elhanyagolható, hogy 64-bites lesz, vagy is nem csak a külcsín fog javulni, hanem a memóriakezelés is, illetve stabilabb lesz maga a játék. -
#28867 Sziasztok!
Felraktam a legujabb ENB fileokat, meg a Tetrachromatic ENB modot.
A grafika szep lett, de az FPS-en leesett 60-rol 20-ra.
Ha kikapcsolom a 3 legerosebb filtert, akkor is max 24 fps-em van.
HD6870 1GB a vidkari
Egyebkent az ENB-vel iszonyatosan lassan indul el a game, vagy 1 perc mire beadja a Bethesda logot, es mire betolt egy mentest.
Hogy lehet atallitani a hotkey-t es hogy ne mozogjon a karakter, mig az ENB kepernyo fennvan?
Mert ut, varazsol, nyilaz :)
-
#28866 Sziasztok!
Ha jol ertem ez a Realvision ENB csak egy DX9 filter, hogy jobbak legyenek a hatasok igy van?
-
#28865 Funkciokat, gameplayt, stb. tekintve nem nyultak a jatekhoz. Csak a motort frissitettek annyira, hogy nezzen ki valahogy a next gen konzolon. Mivel ott van most mar mod hasznalatra lehetoseg (bar valoszinnuleg a PS4-esek megint szopnak majd a Sony hulyesegei miatt, lasd Fallout 4), igy most mar ott is ugy alakitja a Skyrimet a jatekos, ahogy akarja. Ha valakinek uj faj kell, uj skill, uj terulet, barmi, hajra, mostantol mar nem csak PC-n lehetseges. (Bar azert konzolon lesznek tarhely limitek, ami miatt a PC meg mindig elorebb tart) -
#28864 tehat akkor tovabbra is a csinald magad ha elvezni is akarod.
Legalabb a grafikai modokkal nem kell szenvedni.
Viszont azert valami uj fajt kaphatnank, mert amik vannak azok csunyacskak.
Meg egy kicsit okosabb AI-t, mert pl a kovacs az elso faluban nekiment a sarkanynak, azt annyi volt neki, oda a kuldi. -
#28863 Semmi ilyesmi, majd te belerakod magadnak amit akarsz ugyanugy, mint az eredeti Skyrim eseteben. -
#28862 Első találat a gugliban.
Remastered art and effects
Volumetric God Rays
Dynamic depth of field
Screen-space reflections
New snow shaders
New water shaders
Mod support for consoles (Xbox One and PlayStation 4)
Includes all downloadable content
Will be running an a 64 bit engine (PC)
Utoljára szerkesztette: cikasz, 2016.08.03. 22:17:48 -
#28861 Sziasztok,
Meg tudna valaki mondani nekem, hogy a TESV SE a grafikan, bugfixeken, 64Bit nativ tamogatason es memoriakorlat kiterjesztesen kivul mivel szolgal?
Bele lesznek integralva a must have modok mint pl a SkyUI, Realvision ENB?
Lesznek e benne uj valaszthato fajok mint pl a Ninghelm?
Alapbol integralva lesz e az SKSE?
STB -
Trucker01 #28860 Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy NexusModmanagerbe az "Install Info" könyvtár mire való?