30713
TES
  • molnibalage83
    Nem baj. A W3 addig úgysem viszem végig, szóval akár még patch is jöhet hozzá.
  • PiszkosFred
    Picit csúszik, majd csak aug első felében érkezik az angol verzió.
  • Dante73
    A vérzést én gyógyíttatom, ha nem áll el, (Varázslatoknál írja, mikor áll el) A főzetekről meg sokat még én sem tudok. Bocsi.
  • cikasz
    Akkor ezekre tudsz valamit?

Ha valahol vérzik a karakter (és nem a havira gondolok :D ) azt, hogy lehet elállítani?
    Tudtam csinálni dunsztkötést, de azt meg nem használja mert azt irja, hogy kell kötszer! De azt meg nem tudok
    Meg pl a főzésnél azt mondja, hogy keressek tapasztaltabb szakácsokat receptekért , de pontosan hol/kiket vajon?
  • Dante73
    Szintén zenész. Kull pakk, női brigáddal...
  • steweee
    ja, na igy már oké, elsőre nem esett le....
  • genndy
    Kull Pack 2.0
  • steweee
    a kull packot ismerem. de mi az a V2 ?
  • cikasz
    Én imádom a Skyrim világát. Sokszor játszottam már vele, de mindig abbahagytam ilyen-olyan dolgok miatt.
    Aztán rátaláltam kull packjára és megint elkezdtem, de az sem volt az igazi. De jött a V2 ami szvsz tökéletes! Legalábbis nekem. Jól néz ki és rengeteget pluszt ad a játékhoz!
    Néha random kivág, de pont nem érdekel.. Sűrűn mentek és nem vesztek annyit, hogy számítana :)

Ezel kapcsolatban kérdezném, hogy van itt aki használja?
    Ha valahol vérzik a karakter (és nem a havira gondolok :D ) azt, hogy lehet elállítani? Tudtam csinálni dunsztkötést, de azt meg nem használja mert azt ijra, hogy kell kötszer! De azt meg nem tudok
    Meg pl a főzésnél azt mondja, hogy keressek tapasztaltabb szakácsokat receptekért , de pontosan hol/kiket vajon?

Az, hogy meg ki milyen nemű karakterrel játszik? Én pl minden játékban a női karaktereket preferálom! Hogy miért?Sokat játszom egy játékkal és ha már a képernyőt bámulom akkor valami szépet lássak :) :D
    Itt a Skyrimben is csak női követőim vannak! ;) Néha csak megállok és beszélgetek velük mert jól meg vannak csinálva, szexik, szépek meg minden :D

Utoljára szerkesztette: cikasz, 2016.07.22. 22:05:47
  • sadface #28850
    A játék szabad irányú akkor állsz neki és annak amihez épp kedved szottyan.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Érdemes végigvinni a főszálat és utána elkezdeni a Hajnalőrséget, vagy közben is érdemes?
  • DasIsFuck
    Vagy csak hagyod a fenébe az egészet.
    Őszintén egy F4 után minek várni bármit is a bethesdától?

Már a skyrim is jól előrevetítette mi az irány.
    Ha nem varázsol el a TES lore akkor az egész játék arról szól, hogy totálisan lecsupaszított világot fedezz fel, megannyi elpocsékolt potenciállal.
    Én egy rpg-t általában kétféleképpen tudok játszani.
    Vagy pusztán a karakter fejlesztés érdekében.
    Vagy a történet és esetleg a fejlődés érdekében.

A skyrimba melyik aspektus jelenik vajon meg ezek közül?

Engem még továbbra is el tud varázsolni a tes világa,legalábbis a skyrim idején még eltudott, ma már kevésbé.
    Viszont ha nincs meg a varázs akkor az egész egy üres,lecsupaszított,unalmas sandbox.
    A sandboxról annyit, hogy annó én is oda meg vissza voltam a GTA-tól, hogy mennyi értelmetlen faszságot lehet benne csinálni, meg mekkora a bejárható terep.
    A GTA5 ezzel szembe olyan szinten érdektelenedett,degradálódott le nálam, hogy egy nyomorult 20 perces gameplay videó elejéig nem tudott érdekelni az egész.
    A Sandbox dolgok egyre kevésbé tudnak érdeklődést kiváltani belőlem.

• Savaran
    Viszont egy ízlésesen formás karakter a natúr skyrim páncélokban elég jó :) Amúgy a lázadók szőrmepáncélja alapesetben is elég keveset takar női karakteren, de ugye a hagyományos skyrim hölgy karakterektől az embert a hányinger kerülgeti, szóval én használok ilyen "szexi" modokat de csak akkor ha női karakterem van, a temptress race modot egyébként, mert szerintem az még a jó ízlés határain belül van, nem az ilyen manga diszósonkájú puffadt galambok, mint amik a videókon vannak na azok undorítóak, és valóban a bikinipáncél megöli a hangulatot, de mint említettem némi grafikatuningos női karakter hagyományos páncélokban kicsit a Vikingek sorozatból a Lagerthát juttatja eszembe :) Ő már illik a képbe!
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.07.20. 17:33:16
  • Amiga
    Én jobban szeretem a bikinipáncélban rohangászó hölgyeket. :-D
    De tény, hogy a Skyrim havas csúcsai között ezek kicsit hülyén néznek ki.
  • Nos
    Igen, egy kicsit mind mást keresünk a játékban. Én például szeretem, ha a világ önmagán belül következetes. A Skyrim világában például a levetkőzős, fürdős mod egészen hangulatos. Amit nem bírok az, amikor a szexi cicababák, akiknek a combja is akkora mint a karom kétkezes fegyvereket forgatnak. Meg utálom a teljesen értelmetlen szexi vérteket. Komolyan, mi értelme egy olyan vértnek, ami csak akkora, mint egy melltartó??? Az ágyban ok, de azért terepen elég nagy szopás. Szóval ha egy örömlányt le lehet vetkőztetni nálam ok, de ha tinipicsák szaladgálnak bikinivértben, az nálam a kerülendő kategória. A távolkeleti fantasyk általában itt el is buknak nálam.
  • PiszkosFred
    Erdekes dolog ez, a kerdes mindig az eloszor, hogy ki mire hasznalja a jatekot. Onkifejezes? Szorakozas? Elmenyszerzes? Hianypotlas? Egyeb? Vagy ezek kombinacioja? Es meg lehetne sorolni az okokat. Egy Skyrim es hozza hasonlo virtualis terben azza lehetsz, amive akarsz. Van aki arra hasznalja, hogy kurvazik a jatekban. Van aki inkabb csak bolyong es gyonyorkodik a virtualis tajban. Van aki konyveket olvas es issza magaba a tortenelmet. Van aki teljesen hasonul es egy-egy karakter szemelyisegjegyeit magara oltve jatszik tolvajt, varosort, sarkanyvadaszt, vampirlordot, stb. Van, aki csak azert rak fel egy jatekot, hogy megdontse a haver, feleseg, ismert streamer, sarki fuszeres, stb. rekordjat, vagy teljesitmenyet. ES meg lehetne sorolni. Mindegyik eletkepes, onmagaban is elegendo cel, embere valogatja, kinek melyikre esik a valasztasa.

Nagyon keves jatekban van akkora szabadsaga a karakternek, mint a TES/Fallout jatekokban. Lehet, hogy a sztori nem nobeldijas, lehet, hogy a grafika es az iranyitas egyeseknek fapados, lehet, hogy tele van buggal, sot, az is lehet, hogy egy 10-es skalan egy masik jatek jobban teljesit XY szempont alapjan, de ha valaki csak ezekre fokuszal, csak a negativumokat keresi, kutatja es ismetelgeti, az csak magaval baszik ki valahol (no meg a kornyezetevel). Mert ugyebar a vilag legszebb nojenek is budos a szaja reggel, ahol a legjobb autonak is kilukad neha a kereke, es bizony a legjobb szakacsnal is van legalabb egy szelet peneszes kenyer a kamraban :) Csak hat ezekre az aprosagokra maximum emlites szintjen kivancsi az ember, aztan felejtos.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.19. 20:08:12
  • Dante73
    Azért, ne felejtsük el, hogy ezek szerepjátékok... Rengeteg mod ad hozzá, evés, ivás szükségletet, hideget, stb... Jópofa dolgok, valahol növelik a realítás érzetét. El tudom azt is képzelni, hogy a szex modok valakinek ugyan ezt teszik hozzá. Elvégre, miért ne csíphetnék fel egy pincérnőt? Én évek óta azt gondolom, hogy sorozatoknál, filmeknél, és játékoknál is, felesleges a prűdség, álszemérmesség. Természetes dolog egy meztelen női test, (férfisegg persze van dögivel...) Mondjuk, nekem nem szükséglet egy ilyen, és a szexy járás pl kull pakkjában is inkább vicces, mint "izgató", ellenben a szexy páncélok, a részletes karaktermodellek, (nálam) növelik a beleélés fokát.
    Aztán persze, kinek a pap, kinek a paplan...
  • Although
    Kifejezetten örülök ha te csak átgörgeted. :)
  • DonnieBrasco
    Elképesztően összefüggéstelenül írsz, olvashatatlan. Már évek óta...

Lsz néha próbálkozz olyan hétköznapi dolgokkal, mint írásjelek, nagybetűk a mondat elején, szöveg tagolása, stb. Enélkül csak át fogom görgetni az írásaidat sajnos, pedig amúgy lehet bennük értelmes tartalom. Valahol, elrejtve.
    Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2016.07.19. 08:47:39
  • DonnieBrasco
    Nem mondtam, hogy szexuálisan izgul rá bárki is, én már esztétikailag sem értem. Valahogy nem áll össze a fantasy, RPG meg a pucérság. Legalábbis high fantasyben nem, a Witcher vagy a GoT már más tészta, de ott is megfelelő helyen, megfelelő időben.

Amúgy a kommented többi részével nagyjából egyetértek. Főleg az NFS-es rész: nekem is a Porsche Unleashed volt az etalon, rögtön az utána jövő rész óriási kaka volt, ahogy az összes utána. Soha többé rá se néztem egyikre sem.

DB
  • PiszkosFred
    Bar egyetertek, mert a BSG utolso evada tenyleg kisse kaotikus lett szamomra (rengeteg karaktergyilkossaggal, illetve vagy en vesztettem el a fonalat teljesen, vagy nem tudom, de masodik vegignezes soran sem igazan tetszett ez az egesz ki vagyok, mi vagyok, miert vagyok, hol vagyok - az utolso reszrol nem is beszelve), de en a BGS-rol beszeltem :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.18. 23:15:38
  • molnibalage83
    A BSG szép és jó volt, de a 3. évad után lövésük nem volt arról, hogy mit akarnak csinálni és hogy. They have a plan... Ja perszre... Nem tudom, hogy az emberek vagy a cylononok voltak ostobábbak.....
  • Although
    Oké nem tudtam megfogalmazni mi a különbség köztem, azokkal akikkel A connaba játszottam, vagy aki a régi világhoz tartoztak, akik meséket írtak jobbakat mint a Funcom pedig ez is a kurvára nem semmi kategória volt, és azok között akik ma a skyrimmel és a többivel mindegy mivel játszanak. elkezdődött 2010-ben a DA2-vel? Alapvetően azt látom ők egyes szám első személyben a szuperhőst játsszák, erről szólnak a filmek is ma. Amit én nem élvezek. Erről szól az egész kielégíteni kicsinyes vágyaikat, a szuperhős feelinget meg a "nude" modokat. Ez volt régen is ahogy Fred mondta, nude mod. De volt más is. Nem akartam szuperhős lenni. de része lenni egy varázslatos sztorinak. Legyen az Age of Conan, Morrowind, Dragon Age, Jade Empire, Baldurs Gate. Mindegy. Vagy az utolsók egyike a Fallout New Vegas. sose láttam tisztában a különbséget mint ebben a pillanatban miért is gyűlöltem tiszta szívemből a skyrimet a kisszerű debil történetéért, legyen az open world vagy az amit Saga ír. Ez az amiért inkább megveszem a PoE-t mint várom a következő Beth játékot. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.18. 20:56:56
  • Although
    Ahogy telnek évek, mindig van ami értelmet nyer. A nagy mesélők sajátja ez akik évtized múlva is hatnak rád. :) . Öregebb leszel és több mindent értesz.
    "It is not my act" said Azura "It is your act" miközben nézi a Tribunalt. És ők is nézik őt. Belépsz a pillanatba. Elkezdődik a fejezet ami a Tribunal-é. De talán egy isten tovább lát azoknál akik istené akarnak válni, mert azt gondolják jobban tudják csinálni. Vagyis nem istené csak a népük mellett lenni végig. És a végén ahogy Azura mondja "These gods lived with burden of power..." Zseniális :) Minden elismerésem a Witcherhez a CD Projektnek. De ezek valami egészen egyedit alkottak. A Bio vesztett abban az évben szerintem. :) És ez nem semmi. :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.18. 20:22:24
  • Although
    Saga. Ezt pl. nem is vitattam. De ahogy a fallout 4-ben képesek voltak élő, kicsit vagy másoknak ízléstől függően élő társakat adni, képesek voltak megcsinálni négy frakciót szerethetően, nem szerethetően. De nekem is elfogadható szinten. Ez nem függ attól open world valami vagy sem. Nyilván ott az igazságod így sose lesz Fallout New Vegas szint. Most már csak az a kérdés a TES új része mire fog hajazni, az F4-re vagy a Skyrimra. Ez a jövő titka. Kétségtelen megleptek az F4-el, tudom sokan vannak akiknek az is szar nekem nem. Ha tudod a tömegjátékok korábban élsz már nem magasak az elvárásaid. Remélem a következő TES jobb lesz vagy legalább az a szint lesz mint az F4. Majd kiderül. Biztos nem rendelem meg, megvárom míg látom melyikre hajaz.
  • Dante73
    Ahhoz, hogy ezek a dolgok szexuálisan izgassanak, nagyon perverznek kell lenni. Ellenben buli volt a nude Larát négykézláb állítani... Az, aki a szexuális felizgulás, felhorgadást idehozza, az vagy nagyon keveri a dolgokat, vagy extrém perverz... Most is olyan Skyrim van a gépemen, ahol a szereplők fürdenek, le lehet teljesen vetkőztetni, és a járásuk, mozgásuk, páncéljaik szexibbek. ÉS? Semmi érdekes, vagy perverz nincsen benne. Egyszerüen a szépérzékemnek így jobban megfelel. Sokat dob egy valóban szép karaktermodell a játékélményen.
    Szerintem itt nem is azzal van baj, hogy változnak a játékok. Telik az idő, változniuk kell. De a fejlődés nagyon sok szempontból sokszor visszalépést jelent. Értem én, hogy egyszerűsíteni kell, (főleg a konzolok elterjedésével) a dolgokat, értem azt is, hogy az új játékoknál már eltolódott a dolog, fejlesztési szempontból, a grafika, a csili-vili irányába. Nem lehet +1-2 évig fejleszteni, hogy néhány hardcore játékos igényeit is kielégítsék. Ugyan akkor, SAJNOS vannak dolgok, amik alig kerülnének pénzbe, időbe... Mégsem foglalkoznak vele. Egy jó történet nem kerül semmibe. Egy jó képességfa szintén, és lehetne sorolni. Egy nem hagyományos, könnyű-nehéz, hanem egy casual-HC csúszka beszerelése sem lenne ördöngösség... Mert itt az a baj, hogy aki elkezdte anno mondjuk a Tomb Raidert, Morrowindet... annak az új részek már csak nevükben egyeznek meg... Semmi közük az égvilágon az eredetihez. Nincsen folytonosság. Nem átalakítani kellene, rebootolni, hanem folyamatosan csiszolni, fejleszteni... az aktuális korhoz igazítani.
    Ma nem ez megy. Lenyúlják a régi neveket, és nesze neked, reboot. Mert egy új címet felépíteni költséges. Akár honnan nézem, ez hullarablás, semmi más. Aki pedig tapsikol ehhez, annak csak gratulálni tudok.
    Épp ma néztem egy összehasonlítást, aminek az új nfs az egyik résztvevője, és 3 másik autós játék. Ugyan az a típus, hasonló útszakaszon mentek vele, szépen, sorban. Sajna, az NFS egy szégyen. akciókamera, csillogó út, 0 fizika... Ahhoz képest a The crew is egy szimulátor, pedig annak a megvásárlására sem tudom rávenni magam, olyan gagyi. Én még emlékszem, hogy a Porsche Unleashed-et rongyosra játszottam, olyan jó volt... És most? Meg tudja valaki mondani, miért vették ki a fizikát, és helyettesítették script-ekkel? Komolyan kérdem, mert kicsit sem értem... Ez az irány. Akinek ez kell... Tiszteltetem a névjegykártyáját.
  • DonnieBrasco
    Mondjuk engem soha nem érdekelt a játékokban a "női" téma. Soha eszembe nem jutott ilyesmi amikor szerepjátékoztam, és ma sem igazán fogom fel, mi értelme lehet. IRL bulizni, ismerkedni, később online párkeresőkben, az bezzeg... :D De ezek már csak régi szép idők.
    De a szerepjáték és a pixelnők bámulása nekem sosem állt össze.
    (Kb. olyan mint sok erotikusnak csúfolt filmben az ételekkel játszadozás szex közben. Soha nem értettem, ahogy egyetlen lány sem, akivel összejöttem.)

DB
  • SaGa
    A TES széria a Morrowinddel bezárólag egy-egy történet alapú rpg volt, egy többé-kevésbé szabadon bejárható világban. Persze egyik se volt olyan csőjáték, mint a Dragon Age, a Witcherek és hasonlók, mindegyikben elég szabadon dönthettél, hogy pontosan milyen sorrendben keresed fel az egyes helyszíneket, kicsit kiléphettél a sztoriból, de attól még a sztori vitte a hátán az egészet. Amit nagyon jól kidolgoztak, ahogy a világot magát. De ha nem trtottad magad valamelyest a forgatókönyvhöz, nem lehettél elégedett, nem "játszottad ki" a játékot.
    Az Oblivionnal ez megfordult. A sztori másodlagos lett, helyette jött az a szabadság, hogy eldönthetted, egy történetet akarsz végigjátszani, amit előre megírt valaki és neked az ő forgatókönyvét kell követni, az elképzeléseihez igazodni, különben meghal a karaktered és vége az egésznek, vagy hagyod a fenébe és RPG-t játszol, szabadon, csak a világ szabályai által kötve. A sztori vonal inkább akciójáték, némi rpg beütéssel. Ha kihagyod a sztorit, lesz rengeteg lehetőséged élni abban a világban. Azóta az összes Beth játék erről szól. Hol jobbban sikerül, hol kevésbé, amit a szemükre lehet vetni az a játékrendszer egyre egyszerűbbé változtatása. Ez is csak azért, mert néhol már az egyébként nagyon egyedi hangulat rovására megy. De aki egy előre megirt, hosszú, érdekfeszítő történet szálat vár el, hangulatos világban és semmi egyebet, az játszon a Witcherrel, DA-val és társaival. Azok is nagyon jók, de nem a TES kategóriája. Nem jobbak, nem rosszabbak, mások.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.07.18. 11:24:39
  • benőmenő
    Igazából a Dark Souls a GOAT, így a legjobb rpg is. A többi meg egy nagy sz@r.
  • Amiga
    Visszaolvasva a kommenteket, te bizony visszasírod a múltat, különösen csöpögős rész volt az az öreg szótáras, amiből éjszakánként jegyzeteltél. (Mindenkinek van ilyen érzése/története, aki a 70-es években született).

Természetesen én is mondhatnám, hogy az összes TES egy szarhalom, de bezzeg az Ishar 2 Amigán, amikor még kockás füzetbe készítettem a térképeket, és nem mindent csöcsökkel akartak eladni, stb.

Csak épp ez nagyon unalmas.

A nosztalgiát ne tekintsük már érvnek, amikor játékokról beszélgetünk. Skyrim-nek is van egy gazdag, mondhatni túlterhelően részletes lore-ja, mint az előző részeknek. Más kérdés, hogy esetleg a te elvárásaidnak nem felel meg, de annak már soha semmi nem is fog, ha ennyire belebetonozod magad 2002-be. Nincs is ezzel semmi baj, csak ne kezdj téríteni, ha lehet.
  • Although
    Kár érte, hogy besorolsz az olyanok közé akik visszasírják a múltat meg trollkodnak. Élvezem a Fallout 4-et is és sok olyat amit az"elit" nem élvez és te is kívülről fújod a nótájukat. Én még értem is őket. De nekem kell a sztori, hogy bele tudjam élni magam, nem vagyok Zozo aki bármit el tud képzelni. Régebben jobban ment de ma már elvárom legyen valami minimum. Még az új Tomb raidereket is benyelem de egy rpvel szembe elvárásaim vannak. És szégyennek tartom ha pár német srác az iskolából jobbat csinál mint egy egykori etalon.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.17. 22:18:19
  • PiszkosFred
    Hagyjuk! Ha picivel hamarabb szuletsz, a Tokio Hotel sirva konyorgott volna neked, hogy segits dalokat irni... egy aranybanya ez a kesergos emos szarsag, ami jon beloled.

A kommentedre megint nem lehet mit valaszolni, mert csapdkova kevertel bele megint ujabb 3-4 teruletet, jatekot, kozosseget, dolgot, amelyet bogozzon ki az, akinek hat anyja van, en nem fogom, ne haragudj.

Az meg a "szexmaniasok miatt tortenik minden" mellett a nap poenja, hogy ha csaladod van = feladod egy jatek iranti erdeklodesedet.
  • Although
    Pontosítok, követve folyamatosan az oldalukat ahogy feltették a "felvezető" történeteket, ahogy régen és most is felépítik az egész élő világot, ők az igazi örökösei a morrowindnek. Nem a Beth. Edit: A rajongók akik követik őket és várják a művüket akik nem a csöcsöket meg a "real-life" modokat várják hanem a sztorit. Amit az öregúr elkezdett 2002-ben élő lélegző világot élő karakterekkel. Ez az amit Beth ma már, még a Fallout 4-nél is rutinból csinál. A skyrimnál meg jelen se volt.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.17. 22:14:43
  • Although
    Hát igen le se tagadhatod, hogy újságíró vagy. Nem mondtam, ott nincsenek nem a main stream oldalakt követtem, bár mindegy ma már igazad van mert ott is ez megy. A morrowind oldalon. Hiszen már a régiek családot nevelnek és vissza se néznek mondjuk. Az Age of conanba benne volt amit írsz, de quest, sztori szinten messze a legjobb mmo volt. 2012-ig. A groupok meg raidek alap szinten is 1 év volt míg letudtad ha nem hardcore rajongó voltál mint a fekete seregesek. Sajna kisstílű újságíró vagy, nem írtam újkeletű a skyrimnál jelent volna meg sőt már az oblivion alatt brutális szinten eluralta a médiát. Sajnállak egy kicsit téged ezzel töltöd az időd kiforgasd amit mások írnak. Egyes pontokon igazad van. De a lényeg az te is tudod 2002-ben még nem ilyen volt a világ. A miérteken lehet vitatkozni. De ez kb. 2009 vagy a Dragon Age origins után mintha a semmiből egyszerre itt volt és azóta ebben élünk. Valószínűleg nem a semmiből de nem figyeltem rá csak egyszerre itt volt. Az emberek akiket ma is látsz akik sírnak a magyarításért és gyalázkodnak is ha nem kapják meg, olyanok akik Imikét szidják a borderlands forumon, stb, stb. Neked jobban kellene tudnod miről beszélek mert része voltál a forumoknak a kezdetektől ha jól emlékszem, akkor is volt hasonló csak nem ipari méretben. Persze tudjuk a lényeget te körömszakadtáig tagadod amit írok, hogy ez nem jó. Ez van. :)

Ja az Enderal. Egyike voltam akik folyamatosan posztoltak róla. Gáz amit csinálsz, nem miattam nem jut poszt nekik. Pátoszi próbálsz lenni, de hidd el nem miattam nincs érdeklődés. Nem a csöcsökről és a látványról szól, 90% nem érdekel itt senkit ami a sztori és nem a látvány meg a csöcs, ezt jelenti a tömegjáték. Néz rá a morrohunra is ha gondolod, ott is ez van. Ezt neked is tudni kellene. Legalább volt egy kis élet itt is. :) Lecseng minden mert ha nem a minőségi tartalomra mész hanem erre, akkor mindig kell az új, hogy kitömd az érdeklődést, nekünk nem voltak hetente havonta új dolgok, úgy kellett megcsinálni, hogy fél év múlva is élvezzük, ez volt a morrowind. Most jön az Enderal hó végén és újra felteszem a skyrimet és élvezem az amatőrök munkáját mert ma ők is jobbak mint a Beth. Ha Ken ott lenne ez nem történne meg sose.
  • PiszkosFred
    Elso mod a Morrowindhez egy nude mod volt. A masodik, csinos arcu noket csinalt mindenkibol. A harmadikban kurvazhattal komolyabban is Suranban. Errol ennyit, hagyjuk ezt a kdnps erkolcsi faszsagot kerlek, hogy nem "ilyenek voltunk". Haha, dehogynem, ez az egy nem valtozott es nem is fog, amig vilag a vilag.

AoC volt az egyetlen mmo egyebkent, ahol nem kellett mod, hogy a szerencsetlenje ket mellett lasson. A release elotti PR szerves resze volt a "lesz itt csocs, gyertek baszki"... eleg csak a promo anyagokat megnezni.

Az a vicces, hogy vegre jott egy kibaszott jo, egyedi, hangulatos TC, amelyet 4 eve csinal par "elmebajos" (jo ertelemben), teljesen onalloan, amatorok segitsegevel, de csak ket nyomorul poszt jutott neki, mert megjelentel, es azota megint a mantradat hallgatjuk, hogy regen minden jobb volt, ma minden szar-fos-hugy, a Skyrim az egybites gyokereknek valo, stb. - ujabban megspekelve mar a szexmaniaval mint csunya es ujkeletu dolog. Beszaras, komolyan mondom.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.17. 21:36:15
  • Although
    Nekem spec az új tomb raiderek tetszenek. De ennek nincs jelentősége. Jó régen elkezdődött ez már ne áltassuk magunkat. Már az oblivion modok is a szép csicsás női modokról szóltak tartalom nélkül, mindenki a saját kis vágyait töltötte fel. Nem mai sztori ez. Ezért is szoktam főleg csak a morrowind tesnexus oldalt követni, rég elfeledett emberek akik ragaszkodnak a kedvenc játékukhoz. Én is ismerem évek voltak mire feladtam az Age of Conant. Elfogadva lejárt az idő. De ne hazudjunk magunknak. Ne mondjuk azt ez színvonal csak azért mert sok sex mániás :D el van ájulva a modolt nagymellű szarjaiktól. És már jó ideje nem szól másról.
    Az öreg nem ezt hozta létre a karaktereddel a titkos birodalmi ügynökkel, és a többivel. Ne feledjük el mi nem ilyenek voltunk. Nem azért vártuk, hogy haza érjünk és folytassuk a sztorit keservesen, segítség nélkül, szótárazva ha nem tudtál angolul. El lehet fogadni, hogy ez van, de ne hazudjunk arról, hogy ez jó!
  • Dante73
    Nézzünk filmet, videó játékot, sorozatot, ugyan az a baj. Útközben elvesztek az értékek. Nézz meg egy ST filmet. A három új film, (Jó, még kettő, de trailer alapján a harmadik pláne) tesz az elődre. Sorozatokra, filmekre. Az ST sosem az akcióról szólt, sosem a látványról. Az új filmeknek mi a lényege? A látványos akciók tömkelege. Filmnek jó, csak nem ST.
    Tomb Raider... Kipróbáltam, végigjátszottam a 2013-at. Kérdem én, hol Tomb Raider a játék? 1 közös pont van az előzőkkel; Lara Croft. Ja kettő. Vannak sírok. Kész, ennyi. Az újra már nem is vagyok kíváncsi. Ja igen. Van benne hajmozgás, szálanként. Váó.
    James Bond; Jó akciófilm a Daniel Craig által fémjelzett 007-es. Megkockáztatom, jó filmek. Csak éppen megint nincs közük a könnyed, nőcsábász, kissé piperkőc, kütyükkel játszó, felnőni képtelen elődökkel. Izzadtságszagú az egész. Szinte bármelyik Bond (hírtelen nem jut eszembe jobb hasonlat) egy versenyló. Craig meg egy harci mén...
    Jók ezek a cuccok, de az az igazság, hogy már nem is akarnak lenni azok, amiknek indultak. Egy ellopott név az egész, az eladások miatt, de másik játék, másik film, másik sorozat. Lehet, az univerzum ugyan az, de ez csak azt bizonyítja, és semmi mást, hogy sem ötletük, sem kedvük kiépíteni egy új univerzumot. Bele raknak egy létezőbe, valami egészen mást, azt mondják reboot, azt csókolom.
    Ugyan ezt érzem Skyrim-nél. El tudok veszni benne. Pláne egy jó mod-pakkal. De nem egy Morwovind. Azon kívül, hogy veszett nagy benne a szabadság, igazán közös pont nincsen a kettőben. (leszámítva ugye, a közös univerzum miatti hasonlóságokat)
    És én ezt sajnálatra méltónak tartom. Értem én, hogy a mai játékosnak butítani kell. De hogy mondjam... azért vannak határok.
    Most (nagyon SAJNOS) a reklám adja el a játékokat, és a grafika... Régen, ezekben voltak hiányosságok, amit pótoltak ötlettel, fantáziával, történettel.
  • Although
    :)
    Évekkel ezelőtt letöltöttem a Giskard modját a Dragonborn dlc-hez, még mikor fent volt a skyrim. Emberünk kiegészítette mivel mással, mint a Tribunal szállal. Nem tudott elszakadni tőle. Öreg pap aki mesél meg a titkos templom :) Megmondom őszintén. így kicsit fáradtan egy üveg után, anno kb 15 éve lassan, kétszer próbáltam befejezni a Tribunalt. Kétszer álltam meg és léptem ki, ha jól tudom volt választási lehetőség, akkor még nem tudtam, de egyszerűen nem volt szívem megölni Almalexiát vagy Sotha Silt és sejtettem ez kell legyen. Szóval sose fejeztem be. A hőseim voltak, akik felkeltek az istenek ellen. Így megnézve a videot, zseniális Azura is, a tisztelet ahogy beszél róluk, tudta mi az útjuk de azt is véget kell érjen és te bevégezted, és azt is tudta mi következik. Ez a mai játékokból már hiányzik csak a kickstarteren van ott. :) ugyanaz a feeling amit a Bio játékoknál éreztél, pl. a Mass Effect után, pedig egy napon nem lehet említeni azzal az akció játékkal :) és ez egészen varázslatos egy ennyire open world játéknál, ami mind közül az első volt. :) Edit: Pedig anno ezt keményen szótárazva raktam össze :D Istenem mennyi este ment rá míg lefordítottam lépésről lépésre egy öreg szótárral. Kijegyzetelve.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.16. 21:28:53
  • Zozo0122 #28821
    Egyébként engem személy szerint szórakoztat amikor ti ketten összecsaptok, évek óta egymás nemezisei vagytok :D Ennyi ellentét és éveken át tartó vita után egyszer már igazán leülhetnétek egyet sörözni vagy valami :) Bocs hogy beleszóltam, de kezdek berúgni és nagyon epic zene üvölt a hangfalból
  • Although
    Eltelt sok év az igazán jó modok még mindig morrowindet keltik életre a skyrimbe is, mint a The Wheels of Lull is. Nincsenek új dolgok mert már nincsenek Ken Rolstonok. Persze moderek sose lesznek az a szint mint az igazán jó írok mint Gaider vagy Rolston. A kis olaszt, nem bántom, mert ő próbálja a legjobbját hozni, és az oblivion nem is volt rossz. De ő nem Rolston.
    Ezt kellene visszahozza a Beth meglátjuk a nyomás amit a lengyelek jelentenek lépésre ösztönzi őket vagy sem. Szerintem nem, mert az eladás a reklámmal és a feelinggel biztosított. Nem kell törjék magukat így is többet adnak el mint a lengyelek, és csak ez számít. De a mennyiség nem a minőség.