30713
TES
-
#29271 steames verzio van meg és nem jó a magyarosítás várok akkor?hiába másolom be nem jó -
#29270 Termeszetesen a tartalomra es a bugok/gameplay cuccra vonatkozott a kerdes, - en legalabbis ebben a hiszemben valaszoltam -, hiszen persze, hogy valtozott par aprosag: a 64 biten kivul pl a DLC-ket mar nem lehet kikapcsolni, szerves reszei a jateknak, vagy ingame mod rendszer, stb. -
pjboy091 #29269 Azért az túlzás, hogy semmiben. A special edition 64 bites, vagy is stabilabb és jobban kezeli a memóriát. Az, hogy szebb a grafika, már csak ráadás. -
Ironman2 #29268 Ne a magyarítások oldaláról szedd le,hanem a nexus oldaláról,az müködik a Special Editions-el is.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/39050/?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.28. 15:22:01 -
#29267 Amen, remelem, hogy igazad van/lesz. :) -
ntex #29266 Ez esetben csak akkor nem kapod meg október 28 után ha külön veszed meg a DLC-ket az alap Skyrimhez. LE-vel ugyanúgy megkapod ezután is sztem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.10.28. 14:26:27 -
#29265 De, beaktivalni be tudod, de nem fogod megkapni - VALOSZINULEG (vagyis csak tippelek) - az ingyenes upgradet/Special Editiont. Azert gondolom ezt, mert a hivatalos oldalon ez szerepel a DLC-kre vonatkozoan:
"If you added the DLC to your original Skyrim purchase after October 28, 2016, you will not receive the free upgrade."
Emiatt szerintem aki a mai nappal (+/- par nap) nem rendelkezik a steam accountjan a Skyrim LE kiadassal, az onnantol mar csak penzert fogja tudni megvenni.
Megegyszer, en igy tippelem. Keresd meg/fel a Cenegat, majd ok megmondjak :) -
ntex #29264 Gondolom ami forgalomban van azt még be lehet majd aktiválni, csak steamen nem lehet már megvásárolni közvetlenül az LE-t -
Ironman2 #29263 hmm,akkor ez érdekes szitu.Nem is fogom tudni beaktiválni Steamen a Legendaryt,ha megveszem a Galaxisban?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.28. 14:13:35 -
#29262 Hat, ezuttal sem/nem a PC-re/Steamre keszult el a SSE, hanem a next gen konzolokra. Ott lett vegre elerheto a Skyrim (eddig nem volt, csak a korabbi generacion).
A PC-sek csak megkaptak gratisz/ingyen, illetve, ha mar dolgoztak vele egy picit, akkor par dollart megint tudnak keresni vele PC-n is, hatha valaki most fogja megvenni. -
#29261 kérdés ha hozzá lesz igazítva a magyarosítás az új verzióhoz, akkor felteszem az is módnak minősül?(remélem nem tart sokáig a megoldani a magyarosítást)most kezdem újra és eldöntöttem csak magyarosítást tenném rá, semmi módot és végre kivégezném teljesen mert eddig mindig megálltam vele sajnos
Utoljára szerkesztette: drop, 2016.10.28. 14:11:22 -
ntex #29260 Én nem gondoltam semmire, csak a leírásra hagyatkoztam :) Ha valóban csak grafikai tuning van a PC-s EE-ben akkor meg főleg meg sem éri megvenni, inkább leárazva a Legendary-t
Szerk.: Most nézem a kis huncutok le is vették a Legendary Editiont a Steamről, hogy már csak az EE-t lehessen megvenni :D Szívás. Kíváncsi leszek most téli vásárnál le lesz árazva majd vagy sem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.10.28. 14:02:56 -
#29259 PC-n semmiben. -
#29258 Rosszul gondolod. PC-n egy arva bittel sem tobb tartalomra, mint az 1.9-es verzioju Legendary kiadas. PC helyett a szovegben PS4-et kellett volna irni, mert ez igy valoban felrevezeto / nem igaz. -
ntex #29257 Steam leírás szerint:
Winner of more than 200 Game of the Year Awards, Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features like remastered art and effects, volumetric god rays, dynamic depth of field, screen-space reflections, and more. Skyrim Special Edition also brings the full power of mods to the PC and Xbox One. New quests, environments, characters, dialogue, armor, weapons and more – with Mods, there are no limits to what you can experience.
Nekem úgy tűnik hogy ez annyi hogy pár meglévő jobb minőségű modot beleintegráltak a játékba és eladják újra. Még szerencse hogy megkaptam ingyen mert megvan a Legendary, majd ha megjön az új gépem felrakom. De egyébként vicces hogy a több éve kint lévő modokkal is lehet ilyen széppé vagy még szebbé tenni a játékot.
Egyedül azoknak éri meg megvenni akiknek nincs meg még semmi a skyrimből és tervezték a megvételét. A sima Skyrim + pár moddal ugyanitt van az ember.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.10.28. 13:55:31 -
Ironman2 #29256 Egyébként most miben különbözik a Legendary-tól a Special Editions? Grafikán kívül,természetesen. -
#29255 Illetve instantgamingen tegnap meg ~9.5 euro volt a LE -
Ironman2 #29254 CD Galaxisban azt irják hogy aki 27-e után aktiválja be a Legendary-t steamen,azok is megkapják a Special Editiont-t,de várni kell majd rá lehet pár napot.Egyébként csak 4000ft a Galaxisban a Legendary.Igaz előbb a NOBOX.hu-ra kell regisztrálni,és utána adják meg a steam kulcsot
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.28. 12:27:12 -
sznek1975 #29253 Köszönöm a felvilágosítást. -
#29252 Nincs olyan, hogy "csak lemezes" verzio. Akar boltban vetted meg, akar digitalisan, mindenkeppen kaptal egy steam kulcsot, es csak annak aktivalasa utan tudtal jatszani. Ebbol volt is nagy felzudulas anno 2011-ben, mert a korabbi reszekkel ellentetben mindenkeppen futnia kellett a hatterben a Steamnek, igy offline elegge szivas volt jatszani.
Ha pedig a csak lemezes verzio alatt az alapjatekot erted, akkor igen, kellenek hozza a DLC-k, anelkul nincs ingyen Spec kiadas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.28. 11:45:08 -
sznek1975 #29251 Csak lemezes verzió van meg.Nos így akkor sehogy sem tudom leszedni a special verziót ? csak ha meg venném ? -
#29250 Ha steamen is megvan, akkor mar ott ott is talalod a jatekaid kozott. Ez nem egy DLC, hanem egy teljesen uj jatek, sajat fileokkal, sajat mentesekk, sajat modokkal, stb. - igy akar egyszerre ket Skyrim is lehet a gepeden/steam konyvtaradba telepitve. -
sznek1975 #29249 Sziasztok. az eredeti Legendary Edition dobozos Pc verzió meg van nekem és szeretném kérdezni hogy ezt az új verziót honnan és hogyan lehet letölteni? Steamon meg máshol is megvan csak pénzért. -
#29248 Nevezd át addig a könyvtárát oszt kész. -
#29247 Ertem en, hogy manapsag minden azonnal kell, tegnapra, de kerlek adj a fordito csapatnak egy kis idot, hogy frissiteni tudjak majd a telepitot, a fileokat, stb. :) Meg csak 6 oraja jelent meg a SE. -
Alexzel #29246 Ami tetszik, hogy az Special Edition-ben alapból vannak modoknak az SE verziója az indulási képernyőn lévő Mod menüben - nem kell Nexusról letölteni őket - az viszont már kevésbé, hogy ha moddal akarsz indítani új játékot, akkor szól hogy a modok miatt az achievement-eket el lehet felejteni.
De úgy tűnik erre is van már válasz: Achievements Mods Enabler. Bár lehet hogy egy patch után nem fog működik. -
Rodman6 #29245 Sajnos a Special Editionra nem kúszik fel a magyarítás! A telepítője nem hajlandó bemásolni a fájlokat mert neki csakis a sima Skyrim könyvtár tetszik, nem pedig a Skyrim Special Edition, pedig a fájlok és könyvtárak többnyire ugyanazok. Remélem orvosolva lesz a hiba. A Special Edition amúgy egész korrekt, szépen simán fut, lehet hogy ENB-re se lesz szükségem többé, csak a havas ruha és az utcai lámpa modokra amik nekem bőven elegek persze a magyar felirat mellett. -
jakshow92 #29244 Világos. Köszönöm a segítséget -
#29243 Pont ezert alatta van egy pirossal kiemelt resz is arra vonatkozoan, hogy ha uj feleseget akarnal. Nem ujabbat, ujat :) -
jakshow92 #29242 A The Elder Scrolls HQ oldalán úgy írták h h lehetséges a többnejűség. Vagyis nekem így jött le.
"Ha a feleség/férj egyben kalandozó társunk is, akkor immáron hivatalos párként is együtt kalandozhatunk. (viszont így ugrott a hajóskapitányok kiváltsága - ahány kikötő annyi feleség..."
Ebből gondoltam h lehetséges. Aztán lehet h valóban csak egy feleségem lehet.
Miután Fehérvágta Thane-je lettem több várost is fel akartam fedezni és az első Sodrásd volt. Akkorra már tudtam a házassági ceremónia részleteit és céltudatosan mentem a medálért,a templomért és utána egyből Folyamfenyvesbe a kereskedő hugáért.
-
#29241 Nekem az a fura,hogy ha alap a gém, hogy tudtad már az elején elvenni? :S Ott is van templom? -
#29240 Baromi egyszerű: nincs többnejűség a játékban, egyszerre egy feleséged lehet csak. -
jakshow92 #29239 Sziasztok. segítségre lenne szűkségem.
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan tudok feleségeket szerezni. Még a játék elején sikerült hozzájutnom a Mara medáljához és egyből utána Folyamfenyvesben a kereskedő hugát el is tudtam venni feleségül,de azóta egy "feleségjelölt"-nél sem dobja be a házasságkérő dialógust a nyakamban lévő medál. Próbálkoztam olyan karakterekkel is akiket küldetésekre magunkkal vihetünk és próbálkoztam teljesen függetlenekkel is. Több városnak is én vagyok a Thane-je és ezen városokban házam is van. A nyakamban szinte mindig ott van azehez szűkséges Mara medál,de mégsem obja ki a házasságkérő dialógust. Tudnátok segíteni abban,h miis lehet a gond? -
rosti #29238 Sziasztok segítsetek legyetek oly szívesek.
Serinával és a Hajnal őrséggel elindultunk elfoglalni a kastélyt de a hídon felmenve a főkaput elzárja 1 rács azon hogy lehet keresztül menni mert csak nézzük egymást a sok vámpírral és semmi nem történik.A többiek azt beszélik,hogy mennyek be ,de hogy???
-
Although #29237 Ja arra. Egyenlőre kijöttem és agyalok, még rajta a láthatatlanság piák nem adnak elég időt hozzá önmagába vagy jóval több kell mint ami nekem van. :) -
Conqvistador #29236 köszi -
pjboy091 #29235 Hali, szerintem itt érdemes körbenézned:
morruhun
Itt össze vannak gyűjtve azok a modok, amiket érdemes megnézni, és még le is lettek fordítva (opcionális).
-
Conqvistador #29234 Sziasztok tudnátok nekem segíteni?
Végre valahára normálisabb modokkal textúrákkal próbálkozhatok a skyrimban.
A régi gépemen lévő modok többsége elveszett meg sok nyilván elavult.
Tudnátok ajánlani valami olyan mod packot ami felturbózza a skyrimet?
Grafika, mágia, ruhák, animációk, állatok, fák-erdők, égbolt + házak esetleg kastélyok stb. Valami olyan összeválogatás amit általában is használ a nagy többség mert nexuson annyi ezer+ mod van hogy nagyon nehéz kihámozni mire is lenne feltétlen szükség.
Vagy érdemes lenne megvárni a remastered verziót? -
Zozo0122 #29233 Ha a Dal'geyss Estatere gondolsz, most csináltam meg azt. Simán ment, bár én éjjel mentem vissza, felkészülve, felvettem az assassin páncélomat, ebből 2 darab is adott sneakre bónuszt, meg ha kellett, belőttem láthatatlanság piát is. Alapból nem vagyok sneakes karakter, de poén volt ez a küldetés. A ház ura meg okleveles szemétláda, de majd meglátod, ha folytatod :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.10. 16:12:45 -
#29232 Hat 0day szinte biztos, hogy nem lesz minden mod elerheto a SE reszere. Foleg azokkal lesznek gondok, amelyek kulso scripteket, librarykat, stb. hasznalnak, de talan a keszitok idovel frissitik a modjaikat.
No meg ismerjuk a Bethesdat, erdemes megvarni az elso 1-2 patcht, mert bar tartalmilag nem valtozik semmi sem, de azert na... szoval ismerjuk oket :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.10. 09:39:50