30713
TES
  • DonnieBrasco
    Ezen mostanában agyalok, hogy megszerezzem-e, és kezdjem-e vele újra. Ha tudnám, hogy kompatibilis lesz vele minden mod, akkor tuti megvenném.... de hogy egy The Journey fusson vele, azt nehezen tudom elképzelni.

DB
  • pjboy091
    Tényleg, a hónap végén jön! El is feledkeztem róla.
    Baromi kíváncsi vagyok rá, nem csak a grafika miatt, hanem azért is, mert 64 bites lesz a cucc. Végre nem lesz gond a memória kezeléssel és stabilabb lesz kicsit.
  • Dzsihangir
    Köszi a válaszokat láttam hogy nem drága a játék aszem 19 eu nem emlékszem pontosan . Meg is veszem de csak ha tudom hozzá használni a magyarítást.Hogy rendelem hozzá a magyarítást . Vigyem be a gépre és ott adjam hozzá ? :) meg volt a játék persze ,, azért is térnék hozzá vissza :) köszi jó játékot .
  • PiszkosFred
    Hat, mindjart itt a Special Edition, emiatt szerintem iden kivetelesen nagyon olcsobb nem lesz :)
  • pjboy091
    Akkor tisztázzuk. Meg volt neked a Skyrim,de eltűnt? Eredetiben volt meg? Mert ha igen, akkor bármikor újra lelehet tölteni a steames könyvtáradból.
    Ha viszont warez linket szeretnél, ahol ingyen illegálisan tudod letölteni, akkor ne várj segítséget (legalább is tőlem ne). Ebben az esetben azt tanácsolom, hogy szerezd be eredetiben. Jobban jársz. Már egész olcsón hozzá lehet jutni.

pl itt: https://cdgalaxis.hu/PC/23172/elder-scrolls-5-skyrim-legendary-edition.html

Vagy várj egy leárazásra. Egy hónapon belül tuti lesz őszi leárazás a steamen, és ezer százalék, hogy ez is le lesz akciózva 75-80%- kal.
    Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.09. 13:19:15
  • Dzsihangir
    Szia köszi a küldeményt végig is néztem öket jok a letöltési lehetőségek is de a The Elder Scrolls V: Skyrim játék letőltését hm nem találtam, a gogléba beírom sok letöltés lejön de hát a végén mindig kódot kérnek a kérésem ez lett volna kód nélküli letöltésre ..vagy esetleg kódot ha kaphatnék. Meg volt már a játék de mint írtam eltünt az előző letöltése. De azért köszi végül is csak Te voltál aki érdembe vette a fáradságot és válaszol. Jó játékot :)
  • Zozo0122 #29225
    Ez a mod is tök jó lehet :D Kis Halloween :D

• Zozo0122 #29224
    [Enderal]

Otthon a kérómban. Szépen felpakolom bábukra az összes armor setet amit találok, egyelőre 6 teljes (egyik rajtam), 3 még hiányos. :) Ezeket darabonként lehet találgatni, pl. egy boss dob egy sisakot, és így tovább, önmagukban is mágikusak, de együtt még több előnnyel járnak, annál inkább, minél több darabot viselsz. Persze van tömérdek más páncél is, amik nem SET itemek, hanem pl. sima vas páncélzat, acél, bőr, starling, aeterna, stb...

A keresztfán az ajtó fölött a városi őrség páncélzata, és a Rend páncélzata áll, azok szintén nem set páncélok.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.08. 23:39:11
  • Dzsihangir
    köszönöm megnézem ..jó játékot :)
  • Nephin
    Totál biztonságos: link
  • Dzsihangir
    Hali nem akarok feleslegesen bele beszélni a modok felrakásában hm nekem az volt legfontosabb hogy megnöveljem a saját magam által cipelt tárgyak fegyverek ruhák cipelésének aszem ( ha jól emlékszem) értékbeli mennyiségét, árát...nem lassultam le soha a boltba meg hát dőlt a lé...persze több boltot kellett nyilvántartani hogy el is adhassam a feleslegeket. Na de bizonyára azt minden játékos tudta eddig is. :)
  • Zozo0122 #29220
    Ki kezdi? :D
  • Dzsihangir
    Sziasztok skyrim játékos társaim :) Nagy problémám van, játszottam már a játékkal tán volt már 28 as szintű karakterem is már láttam a gömböt a varázslók hegyén is. DE történt időközben egy gép ill vincseszter törlés. Egy ideig hanyagoltam is a játékot. De megint szeretném megint feltölteni. DE sehol nem találom azt a letöltési lehetőséget ahol letudnám tölteni anélkül hogy a végén ne kérne kodot ill ja telefon szám sms re hm. nem vagyok benne bizalommal.. ki tudja mekkora lenne egy ilyen sms ára . Nagyon szépen megköszönném ha egy biztonságos letöltés címét megkaphatnám, arra is emlékszem volt ott még valami + letöltés is ami még kellett. Ja és mindig nagyon vigyáztam a kis női segítségemre ha nem voltam benne halt -e volna vagy nem lementettem támadások előtt. Nálatok is meg volt sokáig vagy inkább béreltetek segítséget ..hm egész jól elbeszélgettem vele jó karakter volt. köszönöm előre is sziasztok. :)
  • genndy
    USLEEP-et rakd föl egyelőre, morrohunon megvan a legfrissebb magyarul is. 10-15 óra játék után majd ha meglátod hogy mi hiányzik a játékból neked, akkor érdemes modokat keresgélni.
  • Ombika
    Koszonom itt megvan mind... Felraktam meg a HD packot kezdesnek. De a honosito honlapon lattam, hogy sok kiegeszitohoz letezik honositas. Erdemes felraktam kezdesnek elejen vmit,vagy ne piszkaljam?!
  • genndy
    1. Steam kliens-Könyvtár-Skyrim-középen a DLC-knél ott kell lenniük, pipáld ki őket akkor telepíti
    Játékon belül nem tudod megnézni, csak ha éppen elindult, de az nem az elején lesz.
    2. Launcher-Data Files
  • Ombika
    Jatekon belul megtudom nezni vhol, hogy felrakta e kiegeszitoket is? Nem kaptam csak 1 kodot anno.,..
  • stoppos
    Nem kaptál több kódot is?
  • Ombika
    udv. Megvasaroltam regen Skyrim Legendary editiont,de most akarom csak feltelepiteni es sima skyrimet irja ki,a dlc-ket fizetosnek teszi hozza stemen,mikozben tartalmaznia kellene. Ez mitol lehet szerintetek?
  • molnibalage83
    Óóó, C-64-es zenéket adnak elő áthangszerevle. Ez ahhoz képest szinte semmi.
  • Zozo0122 #29211
    Ezt imádom én is :D
  • Savaran
    Nem rossz, de nekem ez a fajta feldolgozás jobban bejön, energikusabb fiatalosabb:
  • steweee
    nemrég épp mondtam egy nyugdíj előtt álló kollégámnak, hogy az morrowind / oblivion (na neki úgy mondtam hogy egy kétezres évek eleji fantázia kalandjáték számítógépen) mennyire népszerűvé tette újra a komolyzenét (+ dark souls stb.)

megvan az összes, vagy lehetőleg az összes komolyabb játékzene albumom, és imádom is hallgatni

de pl ezt még sosem láttam korábban, tényleg komoly hogy egy játék ötlete alapján ide jusson a dolog :

https://www.youtube.com/watch?v=hnXD6FRZtn0

:)
    malukah volt a kezdet ugye az ilyen jellegű videós játékzenében, mármint aki nagyon jó élőzenét produkált belőle, de ha tudtok mást is osszátok !
    Utoljára szerkesztette: steweee, 2016.10.06. 17:05:40
  • PiszkosFred
    Eltelik meg addig egy kis ido, hogy megjojjon a DLC, szerintem nyugodtan kezdj bele anelkul egyelore!
  • Although
    Enderal.
  • steweee
    ez a DLC a Skyrimhez vagy az Endrealhoz lesz ? nem is hallottam róluk
  • Although
    Igen, nem akartam spoilerezni. :) Nem véletlen írtam kegyetlenül jól megírt dark feeling.
  • Although
    Nem láttam még figurát, mint te aki ilyen türelemmel, képes ennyire nem rohanva haladni. Én is próbálom így de te igazán türelmes vagy. :)
  • Zozo0122 #29203
    Nem muszáj, majd megcsinálod utólag :) Kezdj bele nyugodtan, max fennhagyod a játékot és ha azok is kijöttek, betöltöd a mentésed.
  • molnibalage83
    Whoa, akkor ezeket érdemes megvárni? Egyszer akarom kitolni csak sanszosan, de akkor nagyon.
  • Zozo0122 #29201
    Szerintem kb. addigra végzek majd :D Viszont lesz a jövőben 2 DLC is. Teljesen ingyen azok is. (Golden Sickle kereskedőcéh és Rhalata alvilág az Undercityben)
  • molnibalage83
    Basszus, nov. elején egy hét szabin leszek. Akkor el kezem már tolni ezt.
  • Zozo0122 #29199
    Még egy kis Enderal: A Nehrim után féltem, hogy majd milyen lesz az angol szinkron minősége, hát így kb. 80 óra játék után ki merem jelenteni, hogy prémium minőség. És a dalok is...ha ezeket hallom, egyszerűen nem bírok kimenni a fogadókból amíg nincs vége. Mikor először hallottam a Winter Skyt, a hegyekben voltam, szakadt a hó, volt a környéken vagy 3 küldim, de bementem a fogadóba kajáért, a bárd énekelte, na mondom én ki nem megyek innen reggelig, inkább berúgok

• Zozo0122 #29198
    Hajrá :) A melléküldik is tök jók, szép lassan végére érek a szép kis questlistának, de a főszál az kb. WTF jelenetek sorozata :) Keresgélem az állam egyfolytában. Amúgy ezt tuti észrevetted, de nagyon keményen belemennek filozófiai és ideológiai kérdésekbe is a szereplők, olyan valósnak érezni őket, mintha egy sorozatot néznénk. És persze senki sincs biztonságban, szépen hullanak a főkarakterek is, csak ennyit mondok. Tiszta Trónok harca, megszeretsz valakit, aztán...:D Még annyiban van a GoT-tal párhuzam, hogy ez a harc amit itt vívunk, ugyanolyan kilátástalannak tűnik, mint az. A tét pedig ugyanúgy a totális pusztulás (ezt már a trailerben is említik!), de itt nem csak rajtunk múlik, hanem több kulcsszereplőn egyszerre. De van egy olyan érzésem, hogy nem lesz happy end, vagy maximum részleges.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak Calia élje túl...
  • rosti
    Télvára újáépítés küldetést hol lehet felveni és hanyas szinten?
  • Although
    Még nem de hétvégén tervezem folytatni. :)
  • Zozo0122 #29195
    Na, közben folytattam és elég beteg dolgok történtek itt, szépen összeraktam a képet, miután mindent átvizsgáltam :D Természetesen a felelős is meglett, baromi erős volt :D Voltatok már itt?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.03. 22:17:01
  • Zozo0122 #29194
    Én ott tartok a főszálban, hogy kitört a háború. A góré elküldte a francba az ajánlatával együtt a

Nehrimieket :D De az ide vezető quest valami atom jó volt, wow, ennyi mindfuck jelenetet :D Most épp a sivatagban nézelődök a félig elsüllyedt faluban, ide úgy látom quest nincs, de a jegyzetekből kezd körvonalazódni hogy mi történt itt, eddig úgy tűnik, hogy az egyik lakos, miután nem őt választották elöljáróvá, aláaknázta a falut és a levegőbe röpítette. Kemény, vannak a főtéren is elszenesedett hullák menekülés közben + erre rájön a homokvihar ami épp kitört, nagyon hangulatos.

Így néz ki ez a hely:

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.03. 15:27:37
  • Although
    Készülj fel rá, amíg eljutottam, ez nagyon nem vidám történet. De jó. Vannak benne bosszantó questek mint ahol megálltam :D
    Észrevétlenül kellene megszerezni valamit ha észrevesznek újra a nejárathoz kerülsz :)
  • Zozo0122 #29192
    Kevés. Sokkal kevesebb, mint a Skyrimban volt.